Follow us

Ερωτικές εξελίξεις Νοεμβρίου | Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων;

Οι ευνοημένοι του μήνα είναι τα ζώδια της Γης και του Νερού.

ζευγάρι, Αγίου Βαλεντίνου, τρυφερές στιγμές

Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται για μήνες στο λογικό ζώδιο του Αιγόκερου ενώ ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, διανύει το παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης διεγείρει την σεξουαλική σου ζωή, εκτονώνεις την ενέργειά σου μέσα από τον έρωτα. Διεκδικείς όσα επιθυμείς χωρίς κανένα ταμπού και εξασφαλίζεις την απόλαυσή σου. Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 21 θα ζήσεις τρυφερές στιγμές. Με την Αφροδίτη θα φλερτάρεις με πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Οι προκλήσεις αυξάνονται και σου δίνουν την δυνατότητα να πάρεις τα ηνία και να οδηγήσεις εσύ το ερωτικό παιχνίδι. Προσοχή στις εντάσεις και τα επαναστατικά ένστικτα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Δεν αφήνεις το πάθος και το συναίσθημα να κυριαρχούν καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη τον επόμενο μήνα, θα πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο. Μια ερωτική επιβράβευση έρχεται προς το τέλος του μήνα με το τρίγωνο Άρη/Ποσειδώνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει ευχάριστη την ερωτική σου ζωή, φέρνει αλλαγές,ελευθερία . Φλερτάρεις, σε φλερτάρουν, ίσως και σε ένα ταξίδι ή μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μένει μακριά ή διαφορετικής κουλτούρας. Προσοχή σε εντάσεις και διαφωνίες καθώς Ερμής/Άρης βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο και μπορεί να βγάλουν κάποια προβλήματα σχέσεων στην επιφάνεια, μείνε ευέλικτη. Μπορεί να θέλεις να απομακρυνθείς από σχέσεις που σε καταπιέζουν, όμως το κάνεις παρορμητικά και άγαρμπα. Στο τέλος του μήνα, θα καταλάβεις πως το συναίσθημα και η ψυχική ηρεμία είναι πιο σημαντικά. Μην παίρνεις αποφάσεις στα μέσα του μήνα, πάρε σοβαρές αποφάσεις στις αρχές του 2022, γιατί η περίοδος τώρα είναι ταραγμένη και οδηγεί στο τέλος καταστάσεων και σχέσεων. Μπορεί πάλι να είναι από καιρό αδιέξοδες οι σχέσεις σου και να πρέπει να φύγουν για να έρθει το υγιές που θα σε πάει παρακάτω στη ζωή σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 φέρνει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, έναν απρόσμενο έρωτα, ένα ερωτικό σκίρτημα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σε ανανεώσει και θα σου προσφέρει τρυφερές στιγμές. Διεκδίκησε όσα επιθυμείς. Αν η σχέση σου είναι σταθερή, μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Την ίδια μέρα, η πανσέληνος/ έκλειψη στο ζώδιό σου σε κάνει υπερευαίσθητη και νευρική. Τονίζει τα κακώς κείμενα της σχέσης σου και σε ωθεί σε γρήγορες αλλαγές. Βγάζει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ελλείψεις και ανάγκες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη ανεβάζει την σεξουαλική σου διάθεση, όμως σε βάζει και σε μια περίοδο ανταγωνιστική και δύσκαμπτη. Ο Άρης θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 ενώ και το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 21 θα σου χαρίσει μοναδικές ερωτικές στιγμές. Δέχεσαι προσκλήσεις, οι ευκαιρίες καραδοκούν, οι εκδηλώσεις θαυμασμού δεν σταματούν. Πρόσεχε μόνο να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Ο Δίας σε βοηθά να κατακτήσεις ότι επιθυμείς, να ανοιχτείς και να γνωρίσεις ανθρώπους από άλλες χώρες και πολιτισμούς. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο τέλος του μήνα έρχεται για να εκπληρώσει ρομαντικές επιθυμίες. Μπορεί να κάνεις συζητήσεις πάνω στη σχέση ή το γάμο σου με το ταίρι σου και να του σταθείς σε κάποιο πρόβλημα. Άκουσέ τον προσεκτικά, μείνε ευέλικτη και θα βγεις κερδισμένη. Η πανσέληνος/έκλειψη στις 19 σου δίνει ψυχολογική αστάθεια, μπορεί να χάσεις εύκολα την ψυχραιμία σου. Αυτός ο μήνας θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις επιθυμίες σου και να κάνεις αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται στην καλύτερη φάση καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και ο Άρης στον τομέα των ερωτικών σου. Σε φλερτάρουν, σε πολιορκούν, δέχεσαι προσκλήσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 φέρνει ευχάριστες ξαφνικές γνωριμίες ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 21 σε βοηθά να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες και δεν χάνεις το στόχο σου. Είναι πολύ ερωτική περίοδος για σένα και ιδανική για να αποκτήσεις απόγονο αν το επιθυμείς. Εκπληρώνεις τις επιθυμίες σου, τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Οι σχέσεις σου εξομαλύνονται, εκπέμπεις ερωτισμό, ξεχειλίζεις από πάθος. Θα έχεις εξελίξεις σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ο έρωτας σε απασχολεί σοβαρά και θα πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν την υπόλοιπη ζωή σου. Η Αφροδίτη θα σε φέρει προ των ευθυνών σου ενώ ο Άρης, στα μέσα του μήνα, φέρνει διλήμματα και επαναστατείς χωρίς αιτία. Μπορεί να έχεις αιφνίδιες αλλαγές και γεγονότα μη αναμενόμενα, όχι ευχάριστα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιθυμεί σταθερές σχέσεις και συναισθήματα που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς τον άλλο μήνα γυρνάει ανάδρομη. Προς το τέλος του μήνα, το τρίγωνο Άρη/Ποσειδώνα τονώνει τη φαντασία σου και ο μήνας κλείνει ρομαντικά.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, ο έρωτας έρχεται μέσα από την καθημερινότητα και την εργασία. Οι προκλήσεις δεν λείπουν. Ο Άρης φέρνει κάποιες διαφωνίες και εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια που θα έχουν αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Μακριά από ζήλια, πάθη, ανταγωνισμό. Μπορεί να υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις και επαναστατικές διαθέσεις από πλευράς σου. Μείνε υποχωρητική και θα ανταμειφθείς. Στα μέσα του μήνα, οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν,όλα θα λυθούν στο τέλος του μήνα αν και θα συνεχίσεις να δραματοποιείς τις καταστάσεις. Δες τα δικά σου θέλω και τα δικά σου σχέδια. Ο Δίας, στο απέναντι ζώδιο, σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Είναι καλή περίοδος για να δεσμευτείς, να προχωρήσεις τη σχέση σου ή για να αποκτήσεις έναν απόγονο. Έχεις τα ηνία του ερωτικού παιχνιδιού στα χέρια σου και θα κλείσεις ημιτελείς καταστάσεις. Με τον Κρόνο, και αυτόν στο απέναντι ζώδιο, θα δοκιμαστεί η υπομονή σου, θα πρέπει να είσαι συνεπής, συνετή και οργανωμένη. Οι εκρήξεις να ξέρεις πως δεν είναι προς όφελός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ο έρωτας έρχεται χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες κινήσεις. Ο ρομαντισμός και το φλερτ κυριαρχούν και σου δίνουν τη δυνατότητα, αν είσαι μόνη, να βρεις το ταίρι σου. Αν έχεις σχέση, θα την αναθερμάνεις ή θα την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να επιδιώξεις τον ερχομό ενός απογόνου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια και με την ανάδρομη κίνησή της τον επόμενο μήνα, μπορεί να βαρεθείς. Μπορεί να αναζητάς έντονες συγκινήσεις, όμως αυτή είναι συντηρητική και καθηλωμένη στις θέσεις της. Μια υπερπροσπάθεια συναισθηματικής φύσεως μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Πάτα λίγο φρένο χωρίς να παραιτηθείς. Ο Άρης μπορεί να φέρει ωραίες εκπλήξεις, σε κάνει μαχητική και αποτελεσματική. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 μπορεί να φέρει ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη σε ανανεώνει και σου χαρίζει όμορφες ερωτικές στιγμές. Βρίσκεσαι σε μια ερωτική περίοδο και προσπερνάς εύκολα μικρές διαφωνίες. Προς το τέλος του μήνα, πετυχαίνεις όσα ονειρεύεσαι και ζεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αρχίζεις να ασχολείσαι περισσότερο με το σπίτι και τα ακίνητα.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη αναζητάς περισσότερο την ασφάλεια και την ηρεμία, εστιάζεις περισσότερο στις οικογενειακές σχέσεις. Κάποια οικεία, αγαπημένα πρόσωπα είναι το λιμάνι σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 ανανεώνει την ερωτική σου ζωή,φέρνει εκπλήξεις και μια νέα ξαφνική γνωριμία ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 21 σου προσφέρει έντονες στιγμές απόλαυσης. Ο Δίας σου προσφέρει ότι επιθυμείς και μπορεί να φέρει εύνοια και καλοτυχία στις ιδιαίτερες σχέσεις σου. Υπάρχουν ευχάριστες συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και παρά τις οικονομικές έγνοιες σου, νιώθεις χαρά. Μπορείς να προχωρήσεις τη σχέση σου ή να αποκτήσεις έναν απόγονο, αναθερμαίνεις τη σχέση σου με όποιον τρόπο επιθυμείς. Το φλερτ είναι εύκολο. Κάνεις νέες γνωριμίες και νιώθεις ανέμελα και αισιόδοξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με Ερμή και Άρη στο ζώδιό σου διεκδικείς ότι επιθυμείς. Παίρνεις τα ηνία του ερωτικού παιχνιδιού στα χέρια σου χωρίς ταμπού και φτάνεις στο στόχο σου. Μπορεί να παρασυρθείς σε μια εριστική διάθεση και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Με την Αφροδίτη κάνεις συναντήσεις και μετακινήσεις που σε ανανεώνουν, ευχάριστες προκλήσεις σε περιμένουν. Η Αφροδίτη σε βοηθάει να σκεφτείς λογικά. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 φέρνει ευχάριστες ξαφνικές γνωριμίες ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη αναθερμαίνει τη φλόγα του έρωτα. Με το Δία μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Το τετράγωνο Άρη/Κρόνου στις 10 δοκιμάζει τις αντοχές σου. Μείνε υποχωρητική και θα ανταμειφθείς, ο Δίας μειώνει τους κραδασμούς. Μείνε μακριά από δύσκολες καταστάσεις, δες τα πράγματα από απόσταση και απόφυγε να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις καθώς μπορεί να γίνεις σκληρή και άδικη σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η αντίθεση Άρη/Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει μια απρόσμενη κρίση στο γάμο ή τη σχέση σου. Είσαι επαναστατική, αντιδραστική, δεν σκέφτεσαι λογικά, δεν κινείσαι ψύχραιμα και μπορεί αργότερα να μετανιώσεις για τις αποφάσεις που παίρνεις τώρα. Μπορεί να μην είσαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε συμβεί. Άσε από τη ζωή σου να φύγει ότι είναι γραφτό και δώσε χώρο στο καινούργιο. Η πανσέληνος/έκλειψη στο απέναντι ζώδιο στις 19 βάζει στο μικροσκόπιο τη σχέση σου και την προσωπική σου ζωή. Ο μήνας τελειώνει με ρομαντική διάθεση και ευκαιρίες για ειδύλλια. Αυτός ο μήνας είναι καθοριστικός για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με Ερμή και Άρη κινείσαι παρασκηνιακά, δεν ανακοινώνεις τα σχέδιά σου, τα συναισθήματά σου μπορεί να είναι μπλοκαρισμένα. Η Αφροδίτη αυξάνει τα οικονομικά σου και σου δίνει χαρά. Μαζί της νιώθεις ασφαλής και σταθερή, όμως δεν παίρνεις σοβαρές αποφάσεις καθώς τον επόμενο μήνα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και πολλά μπορεί να αναθεωρηθούν. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 φέρνει ξαφνικές ερωτικές εκπλήξεις ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη αναθερμαίνει τη σχέση σου. Μην εξιδανικεύεις καταστάσεις γιατί θα απογοητευτείς. Με τον Δία μπορείς να πετύχεις ότι επιθυμείς, κάνεις νέες γνωριμίες και έρχεσαι πιο κοντά με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι συναντήσεις είναι ευχάριστες και προωθείς τα σχέδιά σου. Έρωτας και οικονομικά πάνε πακέτο ως τον Φεβρουάριο του 2022.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου,σε ανανεώνει και σου προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές, σε κάνει μαγνητική, γοητευτική. Οι όψεις που σχηματίζει σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 μπορεί να φέρει μια ξαφνική ερωτική γνωριμία, αναπάντεχες εξελίξεις, κεραυνοβόλους έρωτες ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 21 αναζωπυρώνει τη φλόγα του έρωτα. Μπορεί να ζήσεις έναν μοιραίο έρωτα που θα σου χαρίσει έντονες στιγμές. Μην αφήνεις τα οικονομικά να επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι η αιτία για καβγάδες με το ταίρι σου. Το πάθος και η απόλαυση είναι δεδομένα. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, μπορεί να δεχτείς μια ερωτική πρόταση ή να συνειδητοποιήσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου. Από τα μέσα του μήνα, ξεκινά μια περίοδος φλογερή και ρομαντική. Ο Άρης αυξάνει την κοινωνικότητα, τις εξόδους και τις επαφές με φίλους, διευρύνεις το φιλικό σου κύκλο. Μπορεί κάποια αγαπημένα πρόσωπα να εκφράσουν τα παράπονά τους στην πανσέληνο/έκλειψη στις 19, μπορεί να τα παραμελείς λόγω άλλων υποχρεώσεων και να πρέπει τώρα να δώσεις το φιλί της ζωής. Ο μήνας τελειώνει ρομαντικά, γλυκά, αγαπησιάρικα, τρυφερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει ενδιαφέρουσα την ερωτική σου ζωή, κρατάς κρυφά κάποια πράγματα. Ο Άρης φέρνει διαφωνίες και εντάσεις, μείνε υποχωρητική για να μην επηρεαστεί η ερωτική ατμόσφαιρα. Με το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 19 και το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη στις 21 θα αναθερμάνεις τη σχέση σου και θα ζήσεις έντονες στιγμές που θα κρατήσεις κρυφές. Το τετράγωνο Άρη/Κρόνου στις 10 μπορεί να δοκιμάσει τις σχέσεις σου, φέρνει εντάσεις, πολλές υποχρεώσεις, άγχος. Μια οριστική ρήξη είναι πιθανή με ένα πρόσωπο που θαύμαζες και αγαπούσες μέχρι τώρα. Το τετράγωνο Άρη/Ουρανού φέρνει απρόσμενες εξελίξεις σε οικογενειακό επίπεδο που δεν θα καταφέρεις να διαχειριστείς ψύχραιμα και δεν θα σου αρέσουν. Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ότι επιθυμείς. Μην αφήνεις τις προκλήσεις να προσπεράσουν, αν είσαι μόνη. Θα πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η πανσέληνος/έκλειψη στις 19 μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην οικογενειακή σου ζωή, χρειάζεται προσοχή καθώς κάποιες ρήξεις μπορεί να μην σου αρέσουν καθόλου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη εξομαλύνει τις σχέσεις σου και μπορεί να φέρει τον έρωτα μέσα από κοινωνικότητα ή μέσα από παρέες και φίλους. Μπορεί μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Μπορείς να μοιραστείς με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί, υπάρχει κατανόηση, έρχεστε πιο κοντά και ζεις στιγμές απόλαυσης και πάθους. Ο Άρης φέρνει μετακινήσεις, επαφές με ανθρώπους που μένουν μακριά,προσκλήσεις, νέες γνωριμίες,κοινωνικότητα. Πρόσεχε να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού μπορεί να φέρει μια ξαφνική γνωριμία ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη αναζωπυρώνει τη φλόγα του έρωτα. Είναι ένας ερωτικός μήνας όπου θα περάσεις όμορφες στιγμές. Θα κυνηγήσεις όνειρα και επιθυμίες που φαίνονται άπιαστα. Το τετράγωνο Άρη/Κρόνου στις 10 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αναστολές ενώ η αντίθεση Άρη/Ουρανού μπορεί να φέρει ανατροπές και αναποδιές. Στο τέλος του μήνα, το τρίγωνο Άρη/Ποσειδώνα δίνει πνοή στα όνειρά σου και ζεις στο ροζ συννεφάκι σου. Δίνεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή και εξέλιξη. Έχεις τη δύναμη να κάνεις νέα ξεκινήματα. Το ένστικτο και η διαίσθησή σου σε σώζουν από τις κακοτοπιές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ