Follow us

Ερμής στο Σκορπιό από 6 έως 24 Νοεμβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Ευνοούνται τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, της ικανότητας που συνδέεται με το λόγο διανύει το καχύποπτο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι απαισιόδοξος, κρυψίνος, μελαγχολικός, σεναριογράφος, έξυπνος, βαθυστόχαστος, διεισδυτικός, εμμονικός, αναλυτικός, καυστικός. Είναι εσωστρεφής και η επικοινωνία δυσκολεύει γιατί δεν εκφράζουμε εύκολα τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας ενώ ψάχνουμε να βρούμε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Διαβάζουμε τους άλλους και εντοπίζουμε τα ψέματα. Ερευνούμε τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων. Λειτουργούμε περισσότερο διαισθητικά παρά λογικά.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στο Σκορπιό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και χρέη που σε προβληματίζουν. Νέες επενδύσεις θα σου φέρουν κέρδος. Ερωτικά, ένα πάθος μπορεί να φουντώσει. Ψάχνεις τα πάντα εις βάθος και ελέγχεις καταστάσεις, χρησιμοποιείς τη διαίσθησή σου. Μια κυκλοθυμική διάθεση είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. θα εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και θα βρείς νέους κώδικες επικοινωνίας. Αυτό το διάστημα βλέπεις τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων, με ποιους νιώθεις οικειότητα, σε ποιους έχεις εμπιστοσύνη. Μια νέα σχέση είναι πιθανή ή μπορεί να διαπραγματευτείς μια νέα συνεργασία/συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με τη δουλειά, την καθημερινότητα, την υγεία. Αγωνίζεσαι για να προοδεύσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Θα ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και την υγεία σου. θα κάνεις εντυπωσιακές αλλαγές. Θα αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο. Με την αναλυτική σου σκέψη θα λύσεις τα προβλήματά σου και θα δεις κρυμμένες καταστάσεις. Θα αποβάλλεις το άγχος σου και θα γίνεις πιο αποτελεσματική στην εργασία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή καλλιτέχνης, θα αυξήσεις την πελατεία σου και θα έχεις οικονομικό όφελος. Ευχάριστα είναι τα νέα και στην ερωτική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας, μια παθιασμένη σχέση ή μια εγκυμοσύνη θα γεμίσουν τη ζωή σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, διερευνείς και προβάλλεις τις ιδέες σου και τα ταλέντα σου.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου. Μια μετακόμιση είναι πιθανή. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση. Κάνεις συζητήσεις με οικεία πρόσωπα και χρησιμοποιείς τη διαίσθησή σου για να ανακαλύψεις τα κίνητρα άλλων ανθρώπων. Στρέφεσαι προς το παρελθόν, την παιδική σου ηλικία, αναπολείς παλιές οικογενειακές στιγμές, είσαι πιο συναισθηματική τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες. Έχεις μεγαλύτερη επαφή με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι για να δεις αγαπημένα πρόσωπα. Νέες γνωριμίες θα σε προσελκύσουν. Έλξεις τους άλλους σαν μαγνήτης μέσω της επικοινωνίας, βλέπεις τις καταστάσεις σε βάθος, ταυτίζεσαι με τις ιδέες των άλλων, διψάς για γνώση, μαθαίνεις νέα και πληροφορίες, προβάλλεις τις ιδέες σου.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, θα προσπαθήσεις να ισορροπήσεις έσοδα με έξοδα. Ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Το συναίσθημα σου είναι απαραίτητο για να λειτουργήσεις. Η επικοινωνία στρέφεται γύρω από προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Αναλύεις τις καταστάσεις σε βάθος και προσπαθείς να διαχειριστείς σωστά τα χρήματά σου. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία, να αποπληρώσεις κάποια χρέη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό το διάστημα. Είσαι επικοινωνιακή, γοητεύεις, πείθεις, προσελκύεις άτομα. Σκέφτεσαι αναλυτικά, διερευνητικά, η διαίσθησή σου είναι αυξημένη, αποσαφηνίζεις τα κίνητρα των άλλων και διακρίνεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Έχεις έξυπνες ιδέες. Θα πρέπει όμως να προσέξεις πως εκφράζεσαι καθώς μπορεί να οδηγηθείς και σε συγκρούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα είσαι ευαίσθητη. Ασχολείσαι με τον εσωτερικό σου κόσμο και τις επιθυμίες σου. Η ανασφάλεια και ο φόβος είναι έντονα. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς για να δυναμώσεις και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Ένας κρυφός έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι πιθανά σενάρια. Οι σκέψεις σου είναι μπερδεμένες και παρασύρεσαι από τη φαντασία σου, δεν μπορείς να δεις την αλήθεια και το ψέμα. Μπορεί να προσπαθείς να ελέγξεις τους άλλους, να τους χειραγωγήσεις. Έχεις ανάγκη να πάρεις συμβουλές από σωστά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα προσπαθείς να κατακτήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Βλέπεις ποιοι φίλοι είναι δίπλα σου, ποιοι σε βλέπουν συμφεροντολογικά. Κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν τις ίδιες με σένα ιδέες. Μπορεί να μπεις σε μια ομάδα που θα σε ωφελήσει οικονομικά ή συναισθηματικά. Έχεις ηγετικές ικανότητες. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανό σενάριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με την καριέρα σου, θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την εργασία σου. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να βρεις μια νέα εργασία με καλές προοπτικές. Ανώτερα πρόσωπα σε εμπιστεύονται. Λύνεις κάθε πρόβλημα με την πειθώ σου και την ερευνητική σου ικανότητα. Λαμβάνεις το σεβασμό και την κατανόηση των άλλων, η διαίσθησή σου σε βοηθάει να δεις τα κίνητρα των γύρω σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις αυτό το διάστημα να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα είσαι χαρούμενη στην επικοινωνία, ανταλλάσσεις πληροφορίες με πρόσωπα που σε βοηθάνε να δεις πιο βαθιά. Λαμβάνεις πληροφορίες και ειδήσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις την αλήθεια. Διευρύνεις τις γνώσεις σου, θέλεις να επεκταθείς, να ανοίξεις ορίζοντες. Μπορεί να πας ένα ταξίδι, να ασχοληθείς με νομικά θέματα, με ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό που θα σου φέρουν οφέλη. Μπορεί να αποφασίσεις να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Θετικά τα αισθηματικά σου νέα καθώς μπορεί να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ