Follow us

Άρης στο Σκορπιό από 31 Οκτωβρίου έως 12 Δεκεμβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Eυνοούνται τα ζώδια της Γης και του Νερού

7 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν τα ερωτικά ζευγάρια iStock

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της αντοχής, της σεξουαλικότητας βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης.

Ο Άρης στο Σκορπιό είναι δυνατός ενεργειακά, κινείται με στρατηγική, δρα παρασκηνιακά και στοχευμένα, είναι εκδηκητικός, ένας δυνατός εχθρός που αγαπά την ίντριγκα. Είναι αυτοκαταστροφικός,απόλυτος, ελεγκτικός, αγαπά τον κίνδυνο, δίνει σεξ ή καθόλου σεξ.

Με τον Άρη στο Σκορπιό, είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε σε κάθε ευκαιρία. Υπάρχει ένας ζωικός μαγνητισμός, μια μεγάλη σεξουαλική ένταση, είμαστε κτητικοί, ή όλα ή τίποτα στον έρωτα. Ο Άρης στο Σκορπιό δημιουργεί, καταστρέφει, αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του. Είναι ανταγωνιστικός και δημιουργεί διαμάχες.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον Άρη στον Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό, η σεξουαλικότητα βρίσκεται στα ύψη. Αυτό το διάστημα ασχολείσαι με ερωτικά και οικονομικά θέματα. Ερωτικά, θα πρέπει να ελέγξεις το πάθος σου και τη ζήλια σου για να αποφύγεις μεγάλα προβλήματα με το ταίρι σου. Δες στενά κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια,ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά για να μην έχεις απώλειες. Απόφυγε να χειραγωγείς τους άλλους και να εξουσιάζεις προβάλλοντας την δύναμή σου. Εξετάζεις τα πράγματα εις βάθος και μπορεί η δράση σου να είναι μυστική και απότομη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου για να κάνεις τη σχέση σου πιο αρμονική. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Μπορεί να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Μπορεί να αναζητάς το πάθος, όμως δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Θέλεις να ελέγχεις και να επιβάλλεις τη δύναμή σου και αν αυτό δεν το κοντρολάρεις, σημαντικές σχέσεις σου θα κλονιστούν. Αν είσαι μόνη, μπορεί να οδηγηθείς σε μια σεξουαλική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο Σκορπιό, θα ασχοληθείς με την καθημερινότητα, την εργασία σου, την υγεία σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτή η ερωτική γνωριμία θα εξελιχτεί σε συναισθηματική σχέση στην πορεία. Επαγγελματικά, μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά αν είσαι άνεργη που θα είναι ικανοποιητική στον οικονομικό τομέα. Αν δουλεύεις, είσαι φορτωμένη και αγχωμένη από τις πολλές υποχρεώσεις,είναι δύσκολο να βάλεις πρόγραμμα. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους καθώς τώρα δεν ανέχεσαι να σου λένε τι να κάνεις, θέλεις να λειτουργείς μόνη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό, σε απασχολεί ο έρωτας, η δημιουργικότητα, η διασκέδαση, τα παιδιά σου. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας θα σου πάρει το μυαλό. Αν έχεις σχέση, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου. Ρισκάρεις για να ικανοποιήσεις το πάθος σου, έλκεις. Ξοδεύεις χρήματα για να περάσεις καλά. Διεκδικείς με τόλμη ότι επιθυμείς. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα, προβάλλεις άγαρμπα τη δύναμή σου. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή καλλιτέχνης, να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις καθώς θα δεις την πελατεία σου και τα οικονομικά σου να αυξάνονται. Αν πάλι θέλεις να αποκτήσεις παιδί, είσαι σε καλή περίοδο.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στο Σκορπιό, σε απασχολούν θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Προσπάθησε να καταλάβεις τις ανάγκες του συντρόφου σου για να μην πάρουν τα πράγματα άσχημη τροπή. Άσε στην άκρη τον εγωισμό σου, κάνε ουσιαστικές συζητήσεις, μίλα για τα παράπονά σου για να λύσεις προβλήματα με οικεία πρόσωπα και να βάλεις υγιείς βάσεις στις σχέσεις σου. Θέματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν συγκρούσεις. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με οικονομικά ακινήτων. Το σπίτι είναι πηγή άγχους και θέλεις να ξεφύγεις από αυτό. Προσοχή γιατί μπορεί να κλονιστούν σημαντικές σχέσεις σου αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό, η επικοινωνία είναι αυξημένη και σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και γιατί όχι, να ανακαλύψεις τον έρωτα της ζωής σου. Μπορεί πάλι να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι που θα σου δώσει χαρά. Προσοχή στις σχέσεις με αδέρφια,συγγενείς, γείτονες. Προσοχή επίσης σε επιθετικές συμπεριφορές που δημιουργούν αποξένωση. Προσοχή και στην οδήγηση αν έχεις νεύρα ή στο ΙΧ σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό, θα δεις στενά τα έσοδα και τα έξοδά σου. Περιόρισε τα έξοδά σου για να μην έχεις απώλειες. Μπορεί να πιεστείς για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Αγωνίζεσαι για να έχεις οφέλη και για να αισθανθείς πιο ασφαλής. Προσπάθησε να βρεις τρόπους για να αποπληρώσεις τα χρέη σου, βρες νέες πηγές εισοδημάτων. Θα αξιολογήσεις καλύτερα τις σχέσεις σου και θα κάνεις τις αλλαγές που πρέπει για να τις εξελίξεις. Μια ουσιαστική συζήτηση, μια κατανόηση για τις ανάγκες του άλλου, μια μεγαλύτερη υποχώρηση θα δυναμώσουν τη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου, σού δίνει δύναμη και ενέργεια για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να κάνεις ριζικές αλλαγές στη δουλειά σου για να είσαι πιο παραγωγική, για να αποδίδεις καλύτερα. Μπορεί πάλι να ζήσεις ένα πάθος με άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προβάλλεις τη δύναμή σου,διεκδικείς ακόμα και με επιθετικότητα. Μπορεί να γίνεις ανταγωνιστική και σκληρή. Προσοχή στις εντάσεις καθώς θυμώνεις εύκολα. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα έργο ή μια σεξουαλική σχέση αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό μπορεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση, έναν απολογισμό για να μελετήσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Είναι καλό διάστημα για να προετοιμαστείς για ριζικές αλλαγές στην προσωπική και αισθηματική σου ζωή. Μπορεί να διακόψεις μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί ή αντίθετα να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν. Μπορεί πάλι να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις, να έχεις εσωτερικές συγκρούσεις, να κάνεις μυστικές σκέψεις, είσαι πιο εσωστρεφής τώρα. Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και την ρουτίνα για να αποβάλλεις το άγχος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό θέλεις την ελευθερία σου, θέλεις να απομακρυνθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε περιορίζουν. Ασχολείσαι με κοινά οικονομικά. Προσοχή στις σχέσεις σου με φιλικά πρόσωπα. Μπορεί πάλι κάποιοι φίλοι να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη, να βρεθούν στο πλευρό σου για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Ανώτερα πρόσωπα ή μέσα από το διαδίκτυο θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τους στόχους σου. Αυτό το διάστημα,θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα σου. Προσπαθείς να βρεις τρόπους για να πετύχεις τους στόχους σου. Βγάζεις στην επιφάνεια τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, ανώτερα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου. Ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανός. Προβάλλεις τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου, ενισχύονται οι φιλοδοξίες σου. Προσοχή στις εξουσιαστικές σου τάσεις στην προσπάθειά σου για να κερδίσεις μια καλύτερη θέση, προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά και αυτό να σου δημιουργήσει άγχος και νεύρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στο Σκορπιό μπορεί να κάνεις ταξίδια και νέες γνωριμίες. Μπορεί να αποφασίσεις να εργαστείς στο εξωτερικό και να αυξηθεί το εισόδημά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να σπουδάσεις, να κάνεις σεμινάρια, να επεκταθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Θα είσαι πολύ ικανοποιημένη από την πρόοδό σου. Υπερασπίζεσαι με πάθος τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά σου. θέλεις να ζεις ελεύθερη, αναζητάς την περιπέτεια και τις εμπειρίες. Πιθανά νομικά θέματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ