Follow us

Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η έκλειψη αυτή είναι έντονη για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, για όσους έχουν πλανήτες από την 10η-14η μοίρα στα ζώδια αυτά. Ωστόσο μπορεί να ωφελήσει Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και στις παραπάνω μοίρες.

Νέα σελήνη και ολική έκλειψη ηλίου στο σκορπιό στις 3 Νοεμβρίου

Πραγματοποιείται στην 12.22 μοίρα στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη στις 9.42πμ. Η διάρκεια της έκλειψης είναι σχεδόν 2 ώρες και η επιρροή της 2 χρόνια. Ανήκει στην οικογένεια Saros 152. Ανάλογες εκλείψεις είχαμε το 2003. Είναι η τελευταία έκλειψη στον άξονα Διδύμων/Τοξότη και συνδέεται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, το εμπόριο, τις συμφωνίες, την παιδεία, το internet. Δεν είναι ορατή στην χώρα μας. Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Δίας. Η έκλειψη αυτή κάνει σύνοδο με τον Ερμή στον Τοξότη και μια χιαστή με τον Ουρανό. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης και η νοοτροπία μας. Είμαστε πιο ανήσυχοι, πιο βιαστικοί στις αποφάσεις μας, πιο περίεργοι. Εντάσεις, νευρικότητα, άγχος είναι πιθανά. Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνοντας στην επιφάνεια σκάνδαλα, φανατισμό και δυσμενείς πληροφορίες. Η αλήθεια με τον Ερμή στον Τοξότη είναι υποκειμενική. Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει αποκαλύψεις, απώλειες με τρόπο βίαιο και σοκαριστικό. Το εξάγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο είναι η προσαρμογή μας σε μια νέα πραγματικότητα. Η σύνδεση της έκλειψης με τον Νότιο Δεσμό δείχνει πως κάτι τελειώνει τώρα προκειμένου να κάνουμε μια νέα αρχή. Καρμικές καταστάσεις θα παίξουν ρόλο στο μέλλον μας. Κάποιες συγκρούσεις οδηγούν σε συνειδητοποιήσεις και βαθύτερες αλήθειες.

Νέα ξεκινήματα μπορούμε να κάνουμε αρκεί να σκεφτόμαστε αισιόδοξα, να βλέπουμε αντικειμενικά τα γεγονότα και να κάνουμε σωστές κινήσεις. Μια αίσθηση ενθουσιασμού και αισιοδοξίας μας είναι απαραίτητη όσο πλησιάζουν οι γιορτές. Ο Τοξότης είναι συνδεδεμένος με την γνώση και τη σοφία, την ανώτερη νοημοσύνη. Τα δυο επόμενα χρόνια θα γίνουν αλλαγές, θετικές ή αρνητικές, ανάλογα με το πως αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές. Κάποιοι θα αντιληφθούν καλύτερα μια κατάσταση που μέχρι τώρα ήταν μπερδεμένη. Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την προσωπική του αλήθεια και τις επιθυμίες του, τότε μια σχέση μπορεί να πάρει διαφορετική τροπή, να αλλάξει κατεύθυνση. Κάτι που πιστεύαμε για κάποιον μπορεί να μην ισχύει. Θα πρέπει να είμαστε πιο ανοιχτοί στο νέο που έρχεται, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα αποφεύγοντας έτσι εντάσεις. Αντιμετωπίζουμε τα πάντα με ανοιχτό μυαλό και ευελιξία. Έχουμε το θάρρος και τη δύναμη να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς να στεκόμαστε σε εμπόδια. Η έκλειψη επηρεάζει την παιδεία, τους νόμους, τις διεθνείς σχέσεις, τη θρησκεία, την πολιτική, την φιλοσοφία, τις αξίες και τις πεποιθήσεις μας που έχουν να κάνουν με την ελευθερία και την αλήθεια.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με την νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου;

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη μπορεί να σε ωφελήσει καθώς ανοίγεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, έχεις διάθεση για εμπειρίες και περιπέτειες. Βλέπεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά και έχεις τη δύναμη να διεκδικήσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια ισορροπία στις σχέσεις σου, να συμφιλιωθείς αν υπήρξαν παρεξηγήσεις, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Επαγγελματικά, αξιοποίησε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, αξιοποίησε προτάσεις από το εξωτερικό ή από ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από σένα. Μείνε μακριά από απόλυτες συμπεριφορές που προκαλούν συγκρούσεις. Δες όλη την εικόνα της κατάστασης που βιώνεις, να είσαι αντικειμενική και δίκαιη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον συναισθηματικό σου κόσμο και σε οδηγεί σε έναν απολογισμό. Η συναισθηματική σου ζωή περνά από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να επανέλθουν ευκαιρίες από το παρελθόν που πρέπει να διαχειριστείς. Πρόσεξε μην εγκλωβιστείς σε φαντάσματα του παρελθόντος από ανασφάλεια και καχυποψία. Χρησιμοποίησε το ένστιτκό σου, μακριά από ζήλιες που προκαλούν εντάσεις. Μια παθιασμένη σχέση είναι πιθανή, θα την απολαύσεις αν απαλλαχτείς από την ανάγκη σου για απόλυτο έλεγχο. Κάνε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Κινήσου με σύνεση σε αγοραπωλησίες, δες τα αρνητικά και τα θετικά και μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο, φέρνει μια αναστάτωση και αλλαγές. Θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη και να αποφύγεις βιαστικές αποφάσεις που ίσως αργότερα μετανιώσεις, χρησιμοποίησε την διπλωματία σου για να ισορροπήσεις καταστάσεις. Έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. θα κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην συναισθηματική και επαγγελματική σου ζωή. Αν κάτι τελειώσει είναι γιατί δεν έχει κάτι άλλο να σου δώσει, μην δίνεις ανάσες σε κάτι που σε πάει πίσω. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Μπορεί να δημιουργήσεις στο μυαλό σου μια εικόνα που δεν σε βοηθά να δεις την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει την καθημερινότητά σου, την εργασία σου και την ψυχοσύνθεσή σου. Τα δεδομένα αλλάζουν, προχωράς προς άλλη κατεύθυνση. Νέες ευκαιρίες και νέες ιδέες έρχονται που μπορεί στο παρελθόν να τις είχες αφήσει ανεκμετάλλευτες. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μεθοδικά. Μείνε μακριά από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Φρόντισε τη σωματική σου υγεία, μια καλύτερη διατροφή θα σε βοηθήσει σε κάθε επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου,την ανάγκη για διασκέδαση, να ξεδώσεις, να ερωτευτείς και γιατί όχι,να αποκτήσεις έναν απόγονο. Η έκλειψη αυτή είναι θετική και αισιόδοξη. Άρπαξε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και κάνε μια νέα αρχή σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάποια πρόσωπα θα καταφέρουν να σε ενθουσιάσουν, έχεις ανάγκη το πάθος και τον αισθησιασμό. Απολαμβάνεις στιγμές με πρόσωπα που θέλεις να βρίσκονται στο πλευρό σου. Οδηγείσαι σε μια μοναδική σχέση. Μην εξιδανικεύεις καταστάσεις, άκου το ένστικτό σου. Λύσε προβλήματα με τα παιδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον άξονα καριέρα/οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις περιβάλλον ή σπίτι. Μπορεί να νιώσεις νοσταλγία για το παρελθόν και τάσεις εξάρτησης από την οικογένεια. Μπορεί ένα χαρούμενο γεγονός να σε φέρει πιο κοντά με οικεία πρόσωπα ή μπορεί να επισκεφτείς πάτρια εδάφη.Μπορεί πάλι να υπάρξουν προβλήματα και αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο. Μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ή μια ανακαίνιση ή μπορεί να κάνεις αλλαγές στον εργασιακό τομέα. Θα ασχοληθείς με σπίτι και ακίνητη περιουσία. Η έκλειψη αυτή σε ενεργοποιεί, σου δίνει την ανάγκη να ανεξαρτοποιηθείς, να κάνεις τη δική σου οικογένεια ή τη δική σου επιχείρηση. Ανανεώνεσαι και δίνεις νέα πνοή στην καθημερινότητά σου. Αποβάλλεις παλιές νοοτροπίες και προκαταλήψεις και προχωράς δυναμικά σε μια νέα αρχή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σου δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια, σου δίνει τη δύναμη και τα εφόδια για να διαχειριστείς με επιτυχία δύσκολες καταστάσεις. Οριοθέτησε τη δράση σου και μην διασκορπίζεσαι. Θα βγεις από ψευδαισθήσεις και αμφιβολίες. Μιλάς με ειλικρίνεια, συζητάς ανοιχτά ότι σε απασχολεί και παίρνεις τις απαντήσεις που περιμένεις. Υλοποιείς νέες ιδέες, κινείσαι αποφασιστικά και αξιοποιείς τα ανοίγματα που προκύπτουν. Κλείνεις υποθέσεις από το παρελθόν με κοντικά πρόσωπα. Απόφυγε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που θα σε εκθέσουν. Δες με καθαρή ματιά τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, ευνοείσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη σε απασχολούν τα χρήματα και οι ηθικές αξίες. Τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και σε ικανοποιεί απόλυτα; Κλείσε οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν που σε αναστατώνουν. Οι ρευστές καταστάσεις σου προκαλούν φόβο και ανασφάλεια. Δες τις ανάγκες σου και βρες τρόπο να τις επικοινωνήσεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Παράλληλα, δες και τις ανάγκες των άλλων για να υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να νιώθεις ασφαλής μέσα σε αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη αυτή στο ζώδιό σου είναι η τελευταία. Με την έκλειψη αυτή χαράζεις μια νέα πορεία στη ζωή σου, αλλάζεις την οπτική σου αντίληψη και κάνεις νέα ξεκινήματα. Δες αυτά που θέλεις χωρίς ψευδαισθήσεις, κινήσου με λογική, σταθερότητα, αισιοδοξία. Επηρεάζεται όλη η γενέθλια χρονιά σου, ειδικότερα αν έχεις γενέθλια τις μέρες αυτές. Οι Ηλιακές εκλείψεις φέρνουν αλλαγές σε καριέρα,σχέσεις,σε βασικούς στόχους σου, είναι μια δύσκολη διαδικασία. Μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Βγαίνεις από αυταπάτες, έρχονται στο φως αλήθειες. Αξιοποίησε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Απόφυγε τον εγωισμό και το πείσμα, κινήσου συγκαταβατικά για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη ανατρέχεις στο παρελθόν, κλείνεις εκκρεμότητες και τακτοποιείς θέματα που σε βαραίνουν ψυχολογικά. Νέες ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά,απεγκλωβίσου από έντονα συναισθήματα που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Δώσε έμφαση στην ψυχολογική σου κατάσταση, εντόπισε τις αδυναμίες σου. Δες την πραγματικότητα χωρίς οφθαλμαπάτες. Επικεντρώσου σε αυτά που σε πληγώνουν και κουβαλάς και δώσε δυναμικά τις κατάλληλες λύσεις για να απεγκλωβιστείς από ανασφάλειες. Προστάτεψε την προσωπική σου ζωή από πρόσωπα με ασαφή κίνητρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη, έχεις την επιθυμία να συμμετέχεις σε ομάδες, να αναμειχθείς σε συλλογικές δραστηριότητες και να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά όνειρα και ιδανικά. Κάνεις νέες γνωριμίες και διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Έχεις ανάγκη για προσφορά σε κάθε επίπεδο,κάνεις πράγματα που εκφράζουν τις προσωπικές σου πεποιθήσεις. Λύνεις προβλήματα που εκκρεμούν με φιλικά πρόσωπα. Οι φίλοι σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και βοηθούν τις φιλοδοξίες σου. Πρόσεξε να μην κινηθείς σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη/Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον άξονα καριέρα/οικογένεια. Μπορεί να έχεις αλλαγές στην καριέρα σου με έναν απρόσμενο τρόπο και να είναι και σημαντικές. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο στα επαγγελματικά σου ή μπορεί να τελειώσει μια δουλειά που δεν σε συγκινεί πια. Μπορεί να ξεβολευτείς στο σπίτι σου χωρίς αυτό να είναι απόφαση δική σου. Αν σου κάνουν μια σημαντική επαγγελματική πρόταση, θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν τη δεχτείς ή την απορρίψεις. Σε κάθε περίπτωση, νέα ανοίγματα σου δίνουν τη δυνατότητα εξέλιξης, δίνουν μια δημιουργική ώθηση στην επαγγελματική σου καριέρα. Πρόσεχε μην χαθείς σε ονειρικές καταστάσεις, μην χάσεις την ουσία των πραγμάτων. Δες τα οφέλη σε κάθε σου επιλογή. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ