Αυτά τα ζώδια θα δουν μεγάλες αλλαγές από την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ανάδρομη έως τον Ιανουάριο ευνοεί περισσότερο αυτά τα ζώδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των αποκτημάτων βρίσκεται στον Αιγόκερω.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά για λόγους αξιοπρέπειας ή απόρριψης, είναι ψυχρή αν απογοητευτεί, είναι πολύ παθιασμένη αν νιώσει ασφαλής. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργούνται παρασκηνιακοί έρωτες, υπάρχει έλξη από μεγαλύτερα πρόσωπα ή άτομα κύρους. Η Αφροδίτη αυτή εξουσιάζει μέσω έρωτα, είναι διπλωματική και οικονομικά φιλόδοξη. Ο Αιγόκερως δεν ταιριάζει στη φύση της Αφροδίτης, είναι Κρόνιο ζώδιο, βάζει κανόνες, περιορισμούς, φέρνει ευθύνες.

Η Αφροδίτη είναι δείκτης συναισθημάτων και χρήματος και από τις 19/12 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της. Η παραμονή της στον Αιγόκερω είναι πολύ μεγάλη. Θα κινηθεί ανάδρομη από την 26η μοίρα-11η μοίρα. Χρήματα και αισθήματα θα επηρεαστούν. Η χαρά, η ικανοποίηση, η ασφάλεια βρίσκονται σε παύση. Πρέπει στην ανάδρομη πορεία της να επανεκτιμήσουμε, να επαναξιολογήσουμε συναισθηματικά και υλικά θέματα. Δεν λαμβάνουμε αυτά που θέλουμε, μπορεί κάτι σημαντικό να μην έχει πια αξία για μας ή το αντίθετο. Υπάρχει ένα κενό στις σχέσεις μας και τα οικονομικά, ένας τοίχος, κάτι που δημιουργεί αποστάσεις. Τα πρέπει συγκρούονται με τα θέλω και ζητήματα του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Οι σχέσεις βρίσκονται σε κρίση, νομίζεις πως αυτά που έχεις κάνει για το ταίρι σου δεν εκτιμούνται. Μπορεί να κρεμαστείς από μια σχέση που είναι είτε παθιασμένη είτε υπάρχουν αναμνήσεις, είναι όμως μια σχέση που σε δοκιμάζει και σε αλλάζει. Μπορεί πάλι να ζήσεις μια παράνομη προσωρινή απόλαυση, όμως μετά τα πράγματα θα μπερδευτούν. Θα γίνουν πολλές επανασυνδέσεις αυτό το διάστημα, κρυφές, παθιασμένες και σκανδαλώδεις. Καλούμαστε αυτήν την περίοδο να νικήσουμε τους φόβους μας, τις ανασφάλειές μας, τις αναστολές μας και να εκτιμήσουμε εκ νέου τις καταστάσεις. Πως θέλεις να είναι η σχέση σου; Μήπως ζεις τα ίδια και τα ίδια; Τι έχει αξία για σένα, πως θέλεις να είναι το μέλλον σου; Τι σε κρατάει πίσω; Ηρθε η ώρα να σκεφτείς για να προχωρήσεις μπροστά. Οι συναντήσεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (11/12, 25/12, 3/3) θα μεταμορφώσουν τις σχέσεις μας. Σχέσεις παράνομες, τοξικές, χειριστικές, αυτοκαταστροφικές έχουν την τιμητική τους. Πολλοί θα βιώσουν το μεταμορφωτικό πάθος σε όλο του το μεγαλείο. Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα πρέπει να προσέξουμε και τα οικονομικά μας καθώς μπορεί να ξοδέψουμε χρήματα, και μέσα στις γιορτές, για πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Είναι ακατάλληλο διάστημα για μεγάλες αγορές και επενδύσεις. Πίσω από οικονομικές προτάσεις υπάρχει δόλος και θα πρέπει να προστατέψουμε τα συμφέροντά μας.

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να δούμε τις σχέσεις μας με σοβαρή ματιά, ρεαλιστικά, να μην παρασυρθούμε από τον ενθουσιασμό μας. Χρειάζονται αποδείξεις με έργα και όχι λόγια. Θα πρέπει να βάλουμε στις σχέσεις μας γερές βάσεις, με προοπτική, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα και αλλαγές για να αισθανθούμε καλύτερα με τον εαυτό μας. Αυτό το διάστημα θα κλείσουν οι εκκρεμότητες.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την καριέρα σου. Στην ανάδρομη πορεία της θα δεις τα επαγγελματικά σου συμφέροντα να θίγονται από ανταγωνισμό ή από περιορισμούς που βάζουν ανώτερα πρόσωπα. Έχεις αγωνιστεί πολύ για την εξέλιξή σου και θα πρέπει να προστατέψεις την εικόνα σου που μπορεί να θιχτεί. Θα επαναξιολογήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. θα αναθεωρήσεις σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα. θα πρέπει να δεις τι σε ικανοποιεί,τι σε ευχαριστεί, ποια εικόνα θέλεις να βγάλεις προς τα έξω. Θα έχεις διλήμματα και θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις που σου εξασφαλίζουν σταθερότητα και σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει σπουδές, ταξίδια, εξωτερικό, συμφωνίες, νομικά θέματα. Όλα αυτά θα μπουν στο μικροσκόπιο στην ανάδρομη πορεία της. Θα επαναπροσδιορίσεις τις απόψεις και τα πιστεύω σου, μπορεί να αλλάξεις κατεύθυνση σπουδών, μπορεί να μετακομίσεις στο εξωτερικό ή ένα πρόσωπο από μακριά να σε βοηθήσει. Θα πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στους στόχους σου, θα πρέπει να δεις τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου. Προσοχή στους οικονομικούς όρους νομικών θεμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Στην ανάδρομη πορεία της θα τακτοποιήσεις χρέη και εκκρεμότητες και θα δεις τι θα κάνεις από δω και πέρα. Απόφυγε το ρίσκο και την επιπολαιότητα. Θα αναρωτηθείς για τις σχέσεις σου και πως πρέπει να κινηθείς για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορεί να έχεις διλήμματα, να είσαι μπερδεμένη ή μπορεί να έρθει μια σχέση από το παρελθόν και να αισθανθείς έντονα συναισθήματα. Θα πρέπει να βάλεις γερές βάσεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Μείνε μακριά από παρορμητικές ορμές και αυτοκαταστροφικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Στην ανάδρομη πορεία της, θα αναρωτηθείς αν λαμβάνεις ευχαρίστηση από τη σχέση σου και από τις συνεργασίες σου. Δεν είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, θα πρέπει να δεις στενά τις υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, να τις βελτιώσεις ή να τις λήξεις οριστικά. Θα πρέπει να απομακρυνθείς από καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν. Μια επιστροφή από το παρελθόν, μια επανασύνδεση είναι πιθανό σενάριο. Θα προβληματιστείς για την εξέλιξη των σχέσεών σου. Το πάθος σε ιντριγκάρει αλλά φέρνει και ζήλια, αμφιβολίες. Δες τι είναι αυτό που θέλεις, τι σε κάνει να νιώθεις πλήρης και ασφαλής.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία σου. Στην ανάδρομη πορεία της, θα δεις τι δεν σε ικανοποιεί στη δουλειά σου και θα θελήσεις να το αλλάξεις. Αγωνίζεσαι για να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Μπορεί η καθημερινότητά σου να μην σε ευχαριστεί και να θελήσεις να υιοθετήσεις έναν άλλο τρόπο ζωής. Μην φορτώνεσαι με υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και δεν σε ευχαριστούν. Προσοχή στην υγεία, δες τι μπορείς να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα, πιο υγιής. Είναι ακατάλληλο διάστημα για επεμβάσεις και θεραπείες ομορφιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει τους έρωτές σου, τα παιδιά, τα δημιουργικά σου σχέδια. Στην ανάδρομη πορεία της, θα επανεξετάσεις την ερωτική σου σχέση και θα δεις πως μπορείς να περνάς καλύτερα. Μπορεί να ζήσεις ένα ερωτικό πάθος με άνθρωπο από το παρελθόν, η ζήλια κυριαρχεί. Η ερωτική σου ζωή αλλάζει, μεταμορφώνεται, οι προσδοκίες σου ικανοποιούνται με έναν έρωτα από τα παλιά. Θα δεις ποιες δραστηριότητες σε ευχαριστούν περισσότερο και ποιες κάνεις από συνήθεια και υποχρέωση. Βρες τρόπους να εκφράσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Οικονομικά, μπορεί να έχεις έξοδα για τα παιδιά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Στην ανάδρομη πορεία της θα επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τα οικεία πρόσωπα. θα αναρωτηθείς αν αισθάνεσαι ασφαλής στο σπίτι σου ή αν θα πρέπει να αλλάξεις τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή μπορεί να συγκατοικήσεις με κάποιον. Είναι σημαντικό να μένεις με κάποιον που να σε νοιάζεται και να σε κάνει ευτυχισμένη, είναι σημαντικό να είσαι καλά μέσα σου,να είσαι ήρεμη, να νιώθεις ασφάλεια και ικανοποίηση ακόμα και αν δεν έχεις κανέναν. Μπορεί να νοσταλγήσεις το παρελθόν, να δεις τι είναι ουσιαστικό για σένα, τι σε κρατάει πίσω. Πρέπει να απεμπλακείς από τοξικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει να κάνει με γνωριμίες, αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Στην ανάδρομη πορεία της θα επανεξετάσεις τις σχέσεις σου, τον τρόπο που επικοινωνείς. Θα δεις αυτό το διάστημα αν οι επαφές που έχεις δημιουργήσει με κάποιους ανθρώπους αξίζουν τον κόπο ή αν θα πρέπει να ξεκόψεις. Θα βρεις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, θα αξιοποιήσεις τις ιδέες σου. Μπορεί να πας μια κοντινή εκδρομή ή ένα ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου,τα θέλω σου όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις βγει εκτός προυπολογισμού και να πρέπει να κάνεις διορθώσεις, να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, να προσέξεις τις αγορές που θα κάνεις. Αισθηματικά, θα πρέπει να δεις αν αντλείς από τις σχέσεις σου ασφάλεια και εκτίμηση. Μπορεί να χάσεις την αυτοεκτίμησή σου και να νιώσεις ανασφάλεια συναισθηματικά και οικονομικά. Μπορεί να νιώσεις πως δεν λαμβάνεις όσα αξίζεις από το ταίρι σου. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου και απόφυγε τις επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου επηρεάζει τους στόχους σου. Στην ανάδρομη πορεία της θα επαναξιολογήσεις τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου. Γυρνάς στο παρελθόν για να δεις τι έχει μπλοκαριστεί, τι δεν προχώρησε. Μπορεί να γυρίσεις σε έναν έρωτα από το παρελθόν. Αν έχεις σχέση, προβλήματα από το παρελθόν επιστρέφουν. Αναθεωρείς τον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου, τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Θα πρέπει αυτό το διάστημα να κάνεις αλλαγές, στη συμπεριφορά σου,στην εμφάνισή σου, θα ανανεωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει τον εσωτερικό σου κόσμο. Στην ανάδρομη πορεία της κάνεις μια ενδοσκόπηση, βλέπεις τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, ποια είναι τα λάθη σου, τα απωθημένα σου, τι σου δημιουργεί ανασφάλεια. Έρχεσαι αντιμέτωπη με το παρελθόν και θα πρέπει να δεις τι πρέπει να αφήσεις πίσω σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου. θα πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες, να απαλλαχτείς από φοβίες και ανασφάλειες. Παρασκήνιο, μυστικοί έρωτες και κρυφές καταστάσεις μπορεί να εξελιχτούν. Μπορεί να ζεις καταστάσεις ψυχοφθόρες που είναι σχέσεις εξάρτησης ή μπορεί να θυσιάζεις τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου για να διατηρήσεις μια σημαντική σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές σου επαφές. Στην ανάδρομη πορεία της μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με φίλους που δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα. Μπορεί να αναθεωρήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου γιατί βλέπεις τώρα πως δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Βρες ομάδες και συμμάχους που σε καταλαβαίνουν για να προχωρήσεις. Σχέδια από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια για να πραγματοποιηθούν. Μια ερωτοφιλία από το παρελθόν μπορεί να επανέλθει.