Follow us

2022 | Μια νέα ορμή - Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς θα εξελιχτεί το 2022 για όλα τα ζώδια;

ζωδια

Ενωμένοι, πιο πνευματικοί και με σεβασμό στον πλανήτη! Το 2022 έρχεται με τον Δία να μπαίνει στο ανθρωπιστικό ζώδιο των Ιχθύων. Έρχεται ένα καλό κύμα που μας δίνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το μέλλον. Οι πιο ευνοημένοι είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) και αυτά της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Από τα μέσα Μαίου μέχρι τον Οκτώβριο που ο Δίας θα περάσει στον μαχητικό Κριό, θα ευνοηθούν τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός,Υδροχόος).

Πώς θα εξελιχτεί το 2022 για όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ (ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ)

Μια από τις πιο χαιδεμένες του ζωδιακού αυτή τη χρονιά; Είσαι εσύ! Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, περνάει στο ζώδιό σου στις 11 Μαίου και αυτό συμβαίνει κάθε 12 χρόνια. Θα μείνει ως τις 27 Οκτωβρίου και θα επιστρέψει στις 21 Δεκεμβρίου. Σημείωσε αυτές τις ημερομηνίες γιατί θα περάσεις τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου, να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να λανσάρεις νέα σχέδια και κυρίως να κάνεις ελεύθερα ότι σου αρέσει. Με τον Κρόνο, θα επωφεληθείς από την ομαδική εργασία και τους αυθεντικούς φίλους. Θα αναλάβεις ευθύνες μέσα στην ομάδα που εξελίσσεσαι. Με τον Πλούτωνα, θα συλλέξεις τους καρπούς από όλες τις δοκιμασίες που πέρασες από το 2008. Η καριέρα σου θα πάρει μια νέα κατεύθυνση και τα ενδιαφέροντά σου θα ανανεωθούν. Με τον Ουρανό, να περιμένεις αλλαγές οικονομικής φύσεως. Απρόσμενα έξοδα ή απρόβλεπτα έσοδα. Οι αξίες σου θα αλλάξουν, η ανάγκη σου για ασφάλεια επίσης. Τι σημασία έχει…Η χρονιά θα τελειώσει όμορφα.

Έρωτας: Είναι κεραυνοβόλος τον Φεβρουάριο. Είναι παρών από τέλος Οκτωβρίου ως μέσα Νοεμβρίου.

Καριέρα: Είναι ανθισμένη Ιανουάριο, Φεβρουάριο. Χαμόγελα από τον τραπεζίτη σου τον Ιούνιο, τα βλέπεις όλα μεγάλα Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Μια ωραία γνωριμία μέσα Φεβρουαρίου, σταθερές φιλίες τον Μάρτιο, μεγάλη τόνωση τον Ιούνιο. Μια μεγάλη τύχη το Σεπτέμβριο, πριν γνωρίσεις τον Έρωτα τέλος Οκτωβρίου για να τελειώσει όμορφα η χρονιά!

ΤΑΥΡΟΣ (ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ!)

4 σημαντικοί πλανήτες δουλεύουν για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου, οι ανάγκες σου, τα σχέδιά σου αυτή τη χρονιά; Μην χάσεις αυτές τις καλές ευκαιρίες. Ξεκαθάρισε με τον Πλούτωνα όλα όσα σε εμποδίζουν ακόμα να ανοίξεις τα φτερά σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Χάρις σε αυτόν, τα πιστεύω σου, η φιλοσοφία σου για τη ζωή δεν είναι πια τα ίδια. Φωτίζει τα βήματά σου στο δρόμο νέων γνώσεων και αυτό θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις τη ζωή σου. Απελευθερώσου, με τον Ουρανό στο ζώδιό σου να περνάει κάθε 84 χρόνια, από περιορισμούς, από υποχρεώσεις που σε πνίγουν. Βγες από τη ρουτίνα σου. Επιβεβαίωσε την ανάγκη της ανεξαρτησίας σου. Άσε τα ιδανικά του Ποσειδώνα να σε ταξιδέψουν, τα όνειρά του να σε εμπνεύσουν. Μοιράσου με τους φίλους σου υπέροχες στιγμές. Με τον Δία, στο πλευρό σου ως το Μάιο, ζωή μέσα σε ομάδες, ομαδική εργασία, φιλίες προχωρούν μπροστά. Σε δελεάζει να δουλέψεις για ένα ιδανικό. Από τα μέσα Μαίου, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για την πνευματικότητα. Θα καταλάβεις πως οι δυσκολίες που περνάς σε βοηθάνε να μεγαλώσεις και να εξελιχτείς.

Έρωτας: Η ευτυχία σου πηγαίνει, κυρίως τον Ιούνιο. Ο Έρωτας είναι στα πόδια σου το Σεπτέμβριο και σε παθιάζει από το Νοέμβριο ως τα μέσα Δεκεμβρίου.

Καριέρα: Είναι ανθισμένη το Μάρτιο, σε εκτιμούν κυρίως τον Οκτώβριο. Διαπραγματεύεσαι καλύτερα τα συμφέροντά σου τέλος Οκτωβρίου με μέσα Νοεμβρίου.

ΤΙΡ: Τύχη το Μάρτιο, δυναμικές εκλείψεις τον Απρίλιο και το Δεκέμβριο. Πιάνεις ψάρια Ιούλιο και Αύγουστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ)

Κάποιοι φοβούνται το σκληρό σχολείο του Κρόνου αλλά για σένα, αυτή τη χρονιά, θα είναι πολύ κερδοφόρος. Επωφελήσου τις εποικοδομητικές δυνάμεις αυτού του σοφού για να διευρύνεις τον τομέα της συνείδησης, για να ταξιδέψεις, για να εμπλουτιστείς από νέες εμπειρίες και να φτιάξεις τη ζωή σου σύμφωνα με τα ιδανικά σου. Προσπάθησε να πάρεις το χρόνο σου, να μην διασκορπίζεσαι και να προχωράς προς την ουσία για να φτάσεις τους στόχους σου. Ο Πλούτωνας μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό. Ένας άλλος πλανήτης που θα είναι κερδοφόρος θα είναι ο Δίας αλλά από τις 11 Μαίου θα λάβεις καλά δώρα. Θα μπορείς λοιπόν, ως τις 20 Δεκεμβρίου, όπως και ο Κριός, να επιχειρήσεις νέα σχέδια, να διευρύνεις τον φιλικό σου κύκλο, να επενδύσεις περισσότερο στην ομαδική δουλειά ή στα γκρουπ που εξελίσσεσαι. Ο Ουρανός έχει μια επίδραση λιγότερο ορατή. Θα σε βοηθήσει όμως να δεις πιο καθαρά μέσα σου, να προετοιμάσεις τη νέα εικόνα, τη νέα ταυτότητα που θα μπορείς να εκφράσεις όταν θα μπει στο ζώδιό σου. Ο Ποσειδώνας θα ξυπνήσει την ευαισθησία σου, το ενδιαφέρον σου για την πνευματικότητα αλλά πρόσεχε τις αυταπάτες, κυρίως στα μέσα Απριλίου.

Έρωτας: Θα είσαι η πιο όμορφη, από τέλος Ιουνίου ως τα μέσα Ιουλίου. Γοητεία και μαγνητισμός τον Οκτώβριο.

Καριέρα: Καλές ευκαιρίες από το Μάρτιο ως τις αρχές Απριλίου. Σκέψου πριν ριχτείς από τον Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς.

ΤΙΡ: Τύχη το Μάρτιο, τίποτα δεν σε φοβίζει από τα μέσα Ιουλίου ως τα μέσα Αυγούστου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ)

Το 2022 θα είναι η χρονιά της εξέλιξης, της πίστης για το ζώδιό σου. Ο Δίας σου προσφέρει την άνθιση ως τις 11 Μαίου και μετά, από τέλος Οκτωβρίου ως το τέλος Δεκεμβρίου. Είναι η στιγμή να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους, να ζήσεις όσες περισσότερες εμπλουτισμένες εμπειρίες μπορείς. Η αισιοδοξία σου και ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλα και όλα σου φαίνονται δυνατά. Ο Ποσειδώνας, με τα όνειρά του, τις ελπίδες του θα σου προσφέρει πολλά. Σύνεση! Η συνάντησή του με τον Δία στα μέσα Απριλίου μπορεί να είναι μια σπέσιαλ πηγή έμπνευσης αλλά επίσης και αυταπάτης. Του αρέσει όλα να τα ωραιοποιεί. Ο Ουρανός θα σε καλέσει για αλλαγές, για να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Νέες δυνατότητες ανοίγονται για σένα. Νέες φιλίες δημιουργούνται, όμως ο Κρόνος μπορεί να φρενάρει αυτή την ορμή. Θα είσαι ανάμεσα στην ανάγκη να μείνεις σταθερή στις συνήθειές σου και στις νέες προοπτικές που ο Ουρανός σου προσφέρει. Υπομονή! Αρχές του 2023 θα σε βοηθήσει να στηρίξεις όλα όσα ο Δίας θα έχει κάνει μέχρι τότε και θα σβήσεις τις αυταπάτες του Ποσειδώνα.

Έρωτας: Αχαλίνωτος τον Μάρτιο, μέσα Μαίου, μετά από τέλος Οκτωβρίου ως μέσα Νοεμβρίου. Καλημέρα τρυφερότητα από μέσα Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου.

Καριέρα: Συνεργάσου τον Φεβρουάριο και μέσα Δεκεμβρίου. Κάνε νέα σχέδια τέλος Απριλίου και μέσα Νοεμβρίου. Επιβεβαιώσου τον Ιούλιο.

ΤΙΡ: Μεγάλη αισιοδοξία και ενθουσιασμός ως τα μέσα Μαίου, μετά από τέλος Οκτωβρίου ως και Δεκέμβριο.

ΛΕΩΝ (ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)

Να συνεργαστείς με άλλον όταν έχεις συνηθίσει να προχωράς μόνη δεν είναι εύκολο. Ελλείψεις και εκνευρισμός μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Ο Κρόνος, και αυτή τη χρονιά, θα σε βοηθήσει να ανακουφιστείς, να κάνεις θυσίες και τις απαραίτητες υποχωρήσεις για να ξαναβρείς την αρμονία που θέλεις. Ο Μάρτιος ως και τα μέσα Απριλίου μπορεί να σε βοηθήσει ή να σε θυμώσει αν τίποτα δεν προχωράει. Θα μπορέσεις να κρίνεις το δρόμο που έχεις πάρει και να επικεντρωθείς με τον ερχομό του Δία (μέσα Μαίου) στο τονωτικό και θαρραλέο ζώδιο του Κριού. Αμφιβολίες και στεναχώριες θα είναι σαν το χιόνι στον ήλιο. Γεμάτη δύναμη και ενθουσιασμό, θα θέλεις να μάθεις, να ανακαλύψεις, να εξερευνήσεις…. Θα πρέπει να αφεθείς στα όνειρά σου, θα προσαρμοστείς καλύτερα στις αλλαγές που θα φέρει ο Ουρανός στην καριέρα σου και την ζωή σου. Βλέποντας τους στόχους σου με πιο καθαρή ματιά θα σου επιτρέψει να φύγεις από οτιδήποτε σε πνίγει, θα ανοιχτείς σε νέες ευκαιρίες που θα σε τονώσουν. Σύνεση στον έρωτα με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να εξιδανικεύεις πολύ το ταίρι σου.

Έρωτας: Εποικοδομητικές επικοινωνίες από μέσα Ιουλίου ως αρχές Αυγούστου. Αδύνατον να σου αντισταθούν από μέσα Αυγούστου ως αρχές Σεπτεμβρίου.

Καριέρα: Επαναξιολόγησε τους στόχους σου από μέσα Ιανουαρίου ως αρχές Φεβρουαρίου. Τελείωνε με ημιτελή σχέδια τέλος Οκτωβρίου με Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Ταξίδι το Μάιο, τύχη από μέσα Νοεμβρίου ως μέσα Δεκεμβρίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (ΑΝΟΙΓΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)

Ο Δίας, ως τα μέσα Μαίου και από τέλος Οκτωβρίου ως το Δεκέμβριο, θα φωτίσει με τρόπο πολύ κερδοφόρο τις σχέσεις που είναι ρευστές. Θα σου επιτρέψει επίσης, από τις 11 Μαίου ως τις 27 Οκτωβρίου, να μεταμορφωθείς εσωτερικά,να προχωρήσεις πιο βαθιά, να δεις την κρυφή πλευρά των πραγμάτων… Το μυστήριο θα σε ενδιαφέρει πολύ. Με τον Κρόνο, θα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να είναι όλα τακτοποιημένα, στη σειρά. Οργάνωσε εκ νέου το χρόνο σου, τη δουλειά σου για να είναι πιο ανάλαφρη τα επόμενα χρόνια. Χρησιμοποίησε την σύνεσή του και την πειθαρχία του για να μην πέσεις στις αυταπάτες του Ποσειδώνα, κυρίως μέσα Απριλίου, για να επικεντρωθείς καλύτερα στους συνομιλητές σου αν ψάχνεις για συνεργάτες και θέλεις να δημιουργήσεις συνεργασίες. Ο Ουρανός θα σε καλέσει να διευρύνεις τον τομέα της συνείδησης, να ενδιαφερθείς περισσότερο για τον τρόπο σκέψης, τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα. Θα αλλάξεις την οπτική σου για τον κόσμο, θα εμπλουτιστείς με νέες εμπειρίες και αυτό θα είναι πολύ τονωτικό.

Έρωτας: Μεγάλη μεταμόρφωση. Πάθος από τέλος Ιανουαρίου ως αρχές Μαρτίου. Έκπληξη μέσα Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου.

Καριέρα: Με τα μάτια στο τιμόνι από τις 6 Μαρτίου ως τα μέσα Απριλίου. Ξαναδές τους στόχους σου από τέλος Οκτωβρίου ως τον Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Μεγάλη έμπνευση μέσα Μαίου,ήρεμος άνεμος από τέλος Ιουνίου ως μέσα Ιουλίου, να ξέρεις να λαμβάνεις το Σεπτέμβριο.

ΖΥΓΟΣ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ)

Τίποτα δεν ήταν εύκολο με τον Πλούτωνα τα τελευταία χρόνια. Οι δυσκολίες που πέρασες σε έκαναν πιο δυνατή, πιο σίγουρη. Απόλαυσε τώρα τα καλά αποτελέσματα. Το 2022 θα είναι η χρονιά της αναγέννησης (για το τρίτο δεκαήμερο θα είναι το 2023). Χρησιμοποίησε καλύτερα τα νέα εργαλεία που σου έδωσε για να προχωρήσεις στη ζωή με επιτυχία. Ο Κρόνος, ο πλανήτης που σου είναι αγαπητός, θα σε βοηθήσει σε αυτό. Μπορείς να δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου, να είσαι μέσα στη χαρά, να ξαναγίνεις αυτή που πραγματικά είσαι. Η τώρα ή ποτέ θα δημιουργήσεις σταθερές σχέσεις με τα παιδιά σου, θα αναπτύξεις το ταλέντο του γονέα, θα κάνεις ερωτικά πιο σοβαρές δεσμεύσεις. Ο Ουρανός, από την πλευρά του, θα σε ξυπνήσει σε μια νέα διάσταση μοιράσματος. Επωφελήσου τον Ποσειδώνα και τον Δία, ως τα μέσα Μαίου και μετά τέλος Δεκεμβρίου, για να βρεις μια θέση που θα ανταποκρίνεται στα ιδανικά σου. Βελτίωσε τις συνθήκες εργασίας σου, τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Από τα μέσα Μαίου ως το τέλος Οκτωβρίου, ο Δίας θα διευκολύνει τις σχέσεις σου. Ένας γάμος, μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να αποφασιστούν.

Έρωτας: Μαγικές στιγμές από 6 Μαρτίου μέχρι 5 Απριλίου. Γοητεία και μαγνητισμός τον Οκτώβριο. Καυτές νύχτες από 5 Ιουλίου ως 20 Αυγούστου.

Καριέρα: Άνεμος που τρέχει ως τα μέσα Μαίου και από τέλος Οκτωβρίου ως το Δεκέμβριο. Τόλμα αλλαγές τέλος Απριλίου, Αύγουστο και μέσα Νοεμβρίου.

ΤΙΡ: Θάρρος από τα μέσα Φεβρουαρίου ως αρχές Μαρτίου και οικονομικές ευκαιρίες μέσα Μαίου και τέλος Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ( ΕΙΡΗΝΗ, ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)

Συνέχισε με τον Πλούτωνα αυτή τη χρονιά να αναρωτιέσαι πολύ, να ψάχνεις, να μελετάς. Θα κερδίσεις νέες δυνάμεις από αυτό και έναν καλύτερο έλεγχο του εαυτού σου. Συνειδητοποίησε με τον Κρόνο την σπουδαιότητα να έχεις σταθερές βάσεις για να αντιμετωπίσεις ήρεμα την ζωή. Για να ρίξεις άγκυρα, πρέπει ίσως να κάνεις μια εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σου; Μια άλλη ματιά να ρίξεις στα αντανακλαστικά που κληρονόμισες από την οικογένειά σου για να αισθανθείς πιο ειρηνικά και ασφαλής; Να κάνεις μια κίνηση για να πλησιάσεις έναν απομακρυσμένο γονέα; Μια μετακόμιση, η αγορά ενός ακινήτου, εργασίες στο σπίτι σου να κάνεις για να ζήσεις πιο αρμονικά; Είναι η στιγμή να δώσεις μια λύση σε αυτά τα ερωτήματα. Να μοιραστείς ωραίες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου, αυτά θα σε βοηθήσουν. Ο Δίας θα σε ενθαρρύνει ως τα μέσα Μαίου, μετά από τέλος Οκτωβρίου ως το τέλος Δεκεμβρίου. Θα έχεις επίσης την ευκαιρία με τον Ουρανό να αλλάξεις ότι δεν προχωράει στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.

Έρωτας: Ηφαιστειογενές πάθος αρχές Μαρτίου και ανάγκη να κατανοήσεις από 28 Οκτωβρίου ως αρχές Δεκεμβρίου.

Καριέρα: Δημιουργική επιτυχία ως τα μέσα Μαίου, μετά από τέλος Οκτωβρίου ως Δεκέμβριο. Δυνατά κίνητρα από 20 Αυγούστου.

ΤΙΡ: Καλές φιλίες από μέσα Φεβρουαρίου ως αρχές Μαρτίου. Άκου το ένστικτό σου μέσα Μαίου. Έρωτας με τα κοντινά σου πρόσωπα το Δεκέμβριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ)

Οι αξίες σου άλλαξαν με τον Πλούτωνα. Απόλαυσε τους καρπούς αυτής της μετάλλαξης. Συνειδητοποίησε ότι είσαι μόνη σου, η αληθινή ασφάλεια είναι μέσα σου, στην ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις με θάρρος τα απρόβλεπτα της ζωής. Αυτό θα σε βοηθήσει να ζήσεις καλύτερα τους νέους προσανατολισμούς που θα σου επιβάλλει ο Ουρανός στον επαγγελματικό τομέα. Κάνε focus αυτή τη χρονιά με τον Κρόνο, στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Επικοινώνησε διαφορετικά μαζί τους, να τους ακούς περισσότερο, αυτό μπορεί να τους βελτιώσει, να τους μεταμορφώσει. Η καλύτερη στιγμή της χρονιάς; Το πέρασμα του Δία, σε ένα φιλικό ζώδιο, από τα μέσα Μαίου ως το τέλος Οκτωβρίου. Ορμή, ενθουσιασμός, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Χάρις σε αυτόν, οι μπαταρίες σου θα φορτώσουν, η ζωή θα είναι ωραία, η διάθεσή σου χαρούμενη, θα μπορείς να γιορτάσεις, να διασκεδάσεις, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Θα σου επιτρέψει, από τον Ιανουάριο ως τα μέσα Μαίου, και με τη βοήθεια του Ποσειδώνα, να είσαι πιο ήρεμη, να δώσεις στο σπίτι σου έναν αέρα πιο κομψό, να το διακοσμήσεις ξανά, να το αλλάξεις, για να είναι πιο αρμονικό με την οικογένειά σου.

Έρωτας: Άνεμος πάθους από τέλος Μαίου ως μέσα Αυγούστου αλλά προσοχή όμως στον ενθουσιασμό τέλος Μαίου. Λάμπεις το Δεκέμβριο.

Καριέρα: Δυναμισμός τον Ιούνιο, ανάπτυξη από 5 Ιουλίου ως 20 Αυγούστου, αρμονία το Σεπτέμβριο.

ΤΙΡ: Μεγάλη τόνωση τον Ιανουάριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (ΡΙΣΚΑΡΕ)

Η μεγάλη εσωτερική μεταμόρφωση που σου επέβαλλε ο Πλούτωνας από το 2008 φέρνει επιτέλους τους καρπούς της. Κατάφερες να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, βρήκες μέσα σου δυνάμεις που δεν υποπτευόσουν ότι διέθετες, ξαναγεννήθηκες σε μια άλλη διάσταση του εαυτού σου. Τώρα (περιμένεις λίγο κάποιους μήνες αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο) αναθεωρημένη, έτοιμη να σκαρφαλώσεις νέες κορυφές. Άσε τη φαντασία, το ένστικτο του Ποσειδώνα να σε εμπνεύσουν. Ζήσε τα όνειρά σου στην καθημερινότητα, μοιράσου τα ιδανικά σου, ανοίξου με τον Δία σε νέες ιδέες. Μελέτησε, ταξίδεψε, επικοινώνησε. Οι σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα θα γίνουν πιο αληθινές. Το πιο όμορφο δώρο αυτή τη χρονιά; Οι θετικές αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός. Η τρομακτική τόνωση που θα δώσει στην δημιουργικότητά σου. Τέλος η ρουτίνα! Πες αντίο στους περιορισμούς, στις υποχρεώσεις. Πάρε ρίσκο, καινοτόμησε, υπάρχουν νέες προκλήσεις. Αυτό θα είναι αποσταθεροποιητικό αλλά τόσο αστείο, τόσο συναρπαστικό. Ερωτικά, όλα θα είναι έκπληξη και ανανέωση. Μόνη; Είσαι η πιο όμορφη. Μπορεί να συναντήσεις τον χαριτωμένο πρίγκιπα.

Έρωτας: Στο χέρι σου η ωραία ζωή από τον Ιανουάριο ως τον Μάρτιο, γοητεία στην κορυφή τον Ιούνιο, απόδραση για δυο το Σεπτέμβριο.

Καριέρα: Όλα κινούνται, από τέλος Ιουνίου ως μέσα Ιουλίου. Τονωτική επιστροφή τέλος Αυγούστου. Κάνε προσαρμογές από τέλος Οκτωβρίου ως τον Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Σιδερένια τόνωση το πρώτο τρίμηνο. Οικονομικά, ψηλά τον Απρίλιο. Σπίτι μου σπιτάκι μου το Μάιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (ΖΗΣΕ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ!)

Η ρουτίνα σε ενοχλεί. Το απρόβλεπτο, η ανανέωση σε τονώνουν. Να είσαι ευτυχής! Αυτή τη χρονιά, ο Ουρανός σε παραχαιδεύει. Οικογενειακές αλλαγές, κατοικίας, περιβάλλοντος… Αυτό θα είναι πολύ τονωτικό, πολύ συναρπαστικό. Μπορεί επίσης να απελευθερωθείς από συμπεριφορές που κληρονόμησες από τους γονείς σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να γίνεις πιο ανεξάρτητη και ελεύθερη, να πάρεις μια νέα ορμή κυρίως το Μάιο, Ιούνιο,Ιούλιο και Αύγουστο. Ο Κρόνος θα προσπαθήσει να σε φρενάρει αλλά χάρις στην υπομονή του, την αντοχή του, θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα το νέο και κυρίως να σχηματίσεις την ανανέωση με την οποία θα έρθεις αντιμέτωπη. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην πέσεις στα σκαλοπάτια του Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει σύγχυση στην διαχείριση των οικονομικών σου. Αυτό θα σου επιτρέψει επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι η ασφάλειά σου προέρχεται από μέσα σου και όχι, από τα υλικά αγαθά που διαθέτεις. Τύχη! Ο Πλούτωνας μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις πηγές σου. Μαζί του, όλα όσα κρατάς κρυμμένα μέσα σου, όλα όσα δεν θέλεις να δεις, θα βγουν στο φως και θα μπορέσεις επιτέλους να απελευθερωθείς. Δώρο!

Έρωτας: Ένα πάθος τον Μάρτιο, καυτές επικοινωνίες από τέλος Ιουνίου ως μέσα Ιουλίου.

Καριέρα: Δραστηριότητες, οικονομικά ψηλά ως τα μέσα Μαίου και από τέλος Οκτωβρίου ως το Δεκέμβριο. Ευχαριστώ Δία! Πρόοδος στην καριέρα Μάιο και Οκτώβριο.

ΤΙΡ: Απρόσμενο σχέδιο μέσα Φεβρουαρίου, στήριξη το Μάρτιο, ενθουσιασμός μέσα Απριλίου και αρχές Αυγούστου, αναγνώριση μέσα Μαίου και τέλος Οκτωβρίου.

ΙΧΘΥΕΣ (ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ)

Το 2022 θα είναι η χρονιά σου. Ένας νέος κύκλος του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θα δώσουν τον τόνο. Θα ξαναγεννηθείς. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα μεγαλώσει. Θα τα βλέπεις όλα όμορφα και μεγάλα. Με τα ροζ γυαλιά στη μύτη, βγαίνεις από περιορισμούς και υποχρεώσεις, θέλεις να ταξιδεύεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους. Ελευθερία και ανεξαρτησία είναι οι λέξεις κλειδιά. Αυτό θα διαρκέσει ως το Μάιο, μετά από τέλος Οκτωβρίου ως τέλος Δεκεμβρίου. Ενδιάμεσα, θα προσπαθείς να διατηρήσεις ότι έχεις πετύχει, θέλεις να αυξήσεις τα αγαθά σου. Ο Κρόνος, που τελειώνει ένα κύκλο 28 χρόνων, θα σε καλέσει να τελειοποιήσεις ότι δεν έχεις τελειώσει. Να ανακουφιστείς από τα άχρηστα των τελευταίων ετών. Να πάρεις το χρόνο σου, με ηρεμία, να ακούσεις περισσότερο το μέσα σου. Να οδηγηθείς από τα όνειρά σου στο νέο δρόμο που θα ακολουθήσεις σε λίγο. Με τον Ουρανό, τέλος η ρουτίνα. Φρέσκος αέρας θα περάσει στον τρόπο σκέψης σου, στην επικοινωνία. Αυτό το άνοιγμα σε νέες ιδέες, θα φέρει εξελίξεις.

Έρωτας: Πολύ τρυφερές στιγμές από μέσα Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου, πιο παθιασμένη τον Οκτώβριο.

Καριέρα: Δράση τον Απρίλιο. Να είσαι δημιουργική, κοίτα ψηλά από μέσα Αυγούστου ως αρχές Σεπτεμβρίου.

ΤΙΡ: Συναρπαστικά σχέδια, επιστροφές χρημάτων μέσα Ιανουαρίου, μέσα Φεβρουαρίου, τέλος Απριλίου, ταξίδια Μάιο και Οκτώβριο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ