Follow us

Δίας στους Ιχθύες από 29 Δεκεμβρίου 2021 έως 10 Μαίου 2022 και από 28 Οκτωβρίου 2022 έως 20 Δεκεμβρίου 2022

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Ο Δίας στην Παρθένο έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής. Έχει να κάνει με το εξωτερικό, τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την αναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά ζητήματα, τον τυχοδιωκτισμό, το φανατισμό.

Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2021, ο Δίας περνάει στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, τους Ιχθύες. Θα παραμείνει ως το Μάιο, θα κάνει ένα μικρό πέρασμα στον Κριό και θα επανέλθει στους Ιχθύες από τον Οκτώβριο ως το τέλος σχεδόν της χρονιάς.

Ο Ιχθύς είναι ένα υδάτινο ζώδιο με κύρια χαρακτηριστικά το συναίσθημα, την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια. Θα είμαστε λοιπόν πιο ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους, πιο πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και αυτό θα πρέπει να γίνει με μέτρο για να μην εξαπατηθούμε, να μην πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Ο Ιχθύς έχει διαίσθηση και μας ωθεί σε πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις, έχει να κάνει με την τέχνη επίσης και έτσι όταν θα συναντήσει τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, θα υπάρχει άνθιση στις τέχνες και τη δημιουργικότητα. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται. Ο Ιχθύς είναι όμως και το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έτσι, μπορεί να συνδεθεί με το τέλος καταστάσεων. Είναι η στιγμή να τραβήξουμε ένα νέο δρόμο, πιο υγιή. Με τον Δία στους Ιχθύες θα ανακαλύψουμε μυστικές, κρυφές καταστάσεις, πράγματα που γινόντουσαν πίσω από την πλάτη μας. Προσοχή επίσης στους εθισμούς, στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τις καταχρήσεις. Με τον Δία στους Ιχθύες λειτουργούμε με το ένστικτο, με το συναίσθημα. Είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο που εστιάζει στην ψυχή, στην εσωτερική φωνή.

Ο Δίας, από το ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα τον Απρίλιο, εξάγωνο με τον Ουρανό τον Φεβρουάριο και τον Πλούτωνα το Μάιο. Αυτές οι όψεις είναι βοηθητικές καθώς θα κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας, θα ανανεωθούμε, θα αντιληφθούμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και θα κάνουμε υπερβάσεις σε πράγματα που μας εμποδίζουν. Θα αναζητήσουμε μια σανίδα σωτηρίας σε θέματα που μας απασχολούν, όμως θα πρέπει να θυμόμαστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα δώρα του Δία θα είναι περισσότερη αισιοδοξία, ρομάντζο, μεγαλύτερη ψυχική και πνευματική ισορροπία. Τα όνειρά μας θα πραγματοποιηθούν. Μάρτιο-Απρίλιο, με Δία/Ποσειδώνα στον υδάτινο Ιχθύ θα πρέπει να περιμένουμε έντονα καιρικά φαινόμενα και βροχοπτώσεις. Θα στραφούμε προς το Θείο, προς το διαλογισμό και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει την ψυχή μας. Με τον Δία στους Ιχθύες θα έρθουμε πιο κοντά στους συνανθρώπους μας και θα αφουγκραστούμε τα συναισθήματά μας.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον Δία στους Ιχθύες; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η σκέψη σου γίνεται τώρα πιο θετική και κάθε φορά που θα περνάς μια δύσκολη περίοδο θα βλέπεις πάντα ένα φως αισιοδοξίας στον ορίζοντα. Μπορεί να είναι και ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα είναι το στήριγμά σου, ένας φύλακας άγγελος θα βρίσκεται στο πλευρό σου στις δύσκολες προκλήσεις και θα σε βοηθάει να προχωράς μπροστά. Θα εξελιχθείς αυτό το διάστημα πνευματικά, θα ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου,ίσως και σε επίπεδο ψυχοθεραπείας. Θα συγχωρείς τους άλλους και θα απαλλαχτείς από φαντάσματα του παρελθόντος, από βλαβερές συνήθειες και καταστάσεις. Είναι η περίοδος που θα σε βοηθήσει νε ψαχτείς περισσότερο, να προετοιμάσεις ένα ξεκίνημα, ένα επιχειρηματικό σχέδιο, μπορεί να ασχοληθείς με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία θα κάνεις νέες φιλικές σχέσεις, νέες γνωριμίες, θα διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου. θα έχεις ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους έχεις τις ίδιες ιδέες, τα ίδια όνειρα. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που σε εμπνέουν. Μπορεί να ασχοληθείς με μια ομάδα, να κάνεις κάτι εθελοντικά. Φιλικά πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, θα έχεις τη συμπαράστασή τους, τη στήριξή τους. Θα ασχοληθείς περισσότερο με την τεχνολογία και τα μέσα δικτύωσης για να προωθήσεις τη δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας θα ευνοήσει την καριέρα σου, θα φέρει νέες ευκαιρίες στη δουλειά σου. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, θα γνωρίσεις ανώτερα πρόσωπα που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Μπορεί να έχεις μια νέα πρόταση για δουλειά, να πάρεις μια προαγωγή, όλα θα εξελίσσονται προς όφελός σου και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει. θα κάνεις βήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα πετύχεις τους στόχους σου. θα πρέπει να αποφύγεις την αλαζονεία και το φουσκωμένο εγώ για να τα καταφέρεις. Πρόσεχε πως εκδηλώνεις τις φιλοδοξίες σου. Αν βρίσκεσαι σε σοβαρή σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας σε βοηθάει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ανοίξεις τα φτερά σου, να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι και να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, έχεις εύνοια σε οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό. Σεμινάρια, μια εξειδίκευση, ένα μεταπτυχιακό είναι πιθανά σενάρια. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τη φιλοσοφία, τη μεταφυσική, τη θρησκεία, τα νομικά θέματα. Θα αποκτήσεις πολλές εμπειρίες.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας σε κάνει πιο συναισθηματικό και σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Είναι βοηθητικός σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Μια επιχειρηματική συμφωνία μπορεί να σου φέρει οικονομικό όφελος. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες, θα τις διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Είναι καλή περίοδος για να θεραπεύσεις βαθιά τραύματα, να κάνεις εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σου. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση με μεγάλη ψυχική και πνευματική ταύτιση πέρα από την ερωτική έλξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία στο απέναντι ζώδιο, ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα συνεργασία ή μια συνεργασία σου να πάει καλά. Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια νέα σχέση ή αν έχεις σχέση, θα την επισημοποιήσεις. Η προσωπική σου ζωή βαθαίνει, ένας γάμος είναι πιθανό σενάριο. Μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, να αποφασίσεις μια συμβίωση ή να προχωρήσεις σε ένα βελούδινο διαζύγιο αν τα πράγματα δεν είναι καλά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας φέρνει πολύ δουλειά, πολλές ευθύνες. Η διάθεσή σου είναι καλή και βελτιώνεις την καθημερινότητά σου. Είσαι πιο αισιόδοξη και διεκπεραιώνεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με επιτυχία. Η κούραση είναι μεγάλη αλλά τα έσοδα αυξάνονται. Κάνε επεκτατικές κινήσεις και θα ευνοηθείς. Οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται παρά τα ασφυκτικά ωράρια. Θα δεχτείς επαίνους και αναγνώριση. Μπορεί να λύσεις προβλήματα υγείας από το παρελθόν ή να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση με διατροφή, γυμναστική, δίαιτα. Απόφυγε τις διατροφικές υπερβολές για να έχεις καλή υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας φέρνει καλά νέα στην ερωτική σου ζωή, αυξάνει τη δημιουργικότητα επίσης. Ένας νέος έρωτας έρχεται αν είσαι μόνη ενώ αν έχεις σχέση, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Η φαντασία σου είναι μεγάλη, έχεις νέες ιδέες και κάνεις νέα πράγματα. Ασχολείσαι με τα χόμπι σου και βελτιώνεις την ψυχολογία σου. Βρίσκεσαι με νέους ανθρώπους που σε εμπνέουν. Μια νέα σχέση ή ένας απόγονος είναι πιθανά σενάρια. Εκφράζεις τα ταλέντα σου χωρίς περιορισμό ή μπορεί ένα παιδί σου να σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανη ή μπορεί το παιδί σου να αποκτήσει απόγονο. Αν είσαι καλλιτέχνης, θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργική και θα γίνεις γνωστή για τα έργα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το επόμενο διάστημα θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, θα ενδυναμώσεις οικογενειακούς δεσμούς. Μπορεί να έχεις όφελος από κάποιο ακίνητο ή μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ή μπορεί να βρεις ένα σπίτι που να καλύπτει τις ανάγκες σου. Μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία είναι πιθανά. Μπορεί να επενδύσεις σε ένα ακίνητο ή να εκμεταλλευτείς την πατρική σου περιουσία. Θα έχεις στήριξη και όφελος από γονείς. Χαρούμενα τα νέα από κάποιο οικογενειακό πρόσωπο. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι το καταφύγιό σου και το στήριγμά σου στα δύσκολα. Έχεις ανάγκη να νιώσεις γαλήνη, ψυχική ηρεμία και ασφάλεια. Μπορεί να συμβιώσεις με το ταίρι σου ή να κάνετε μαζί όνειρα για απόκτηση οικογένειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κοινωνικότητα αυξάνεται. Κάνεις νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις, έρχεσαι πιο κοντά με κάποια πρόσωπα. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, το marketing, τη διαφήμιση, τα ΜΜΕ, τον τουρισμό, τη διδασκαλία,το διαδίκτυο ευνοείσαι, θα επεκτείνεις την εργασία σου, πιθανόν και μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, τους φίλους και τους συγγενείς. Είσαι πιο εξωστρεφής, με επικοινωνιακή διάθεση, έχεις ανάγκη να γνωρίσεις κόσμο με νέες ιδέες. Η φήμη σου ενισχύεται. Μπορεί να μάθεις μια νέα ξένη γλώσσα, να σπουδάσεις κάτι, να μάθεις οδήγηση, να έχεις επιτυχία σε εξετάσεις. Μπορεί να υπογράψεις ικανοποιητικές συμφωνίες και συμβόλαια ή μπορεί να αγοράσεις ένα ΙΧ. Σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες βελτιώνονται. Κοντινά ταξίδια ευνοούνται. Πετυχαίνεις τα σχέδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας βοηθάει στον οικονομικό τομέα. Θα έχεις ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από μια νέα δουλειά, μια έξτρα απασχόληση ή μέσα από κάποια συμφωνία. Ακόμα και την τελευταία στιγμή, βρίσκεις λύση στα οικονομικά σου θέματα. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Θα υλοποιήσεις τις ιδέες σου και θα έχεις κέρδος. Διαχειρίσου πιο σωστά τα οικονομικά σου, δες που βρίσκεσαι και που θέλεις να φτάσεις. Να πατάς στη γη και να βλέπεις την πραγματικότητα. Με σωστή και σοφή διαχείριση θα βγεις κερδισμένη. Μην ξεχνάς πως βρίσκεται ο Κρόνος στο ζώδιό σου και η επιπολαιότητα τιμωρείται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου φέρνει προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες. Μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία θα εμφανιστεί στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Σκέφτεσαι το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή. Θα είσαι πιο αισιόδοξη, είσαι τυχερή. Θα βγεις ευνοημένη από μια επαγγελματική συμφωνία ή μπορεί να επεκτείνεις μια συνεργασία σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα βγεις κερδισμένη. Πατάς καλύτερα στα πόδια σου και κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μπορεί να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου, μπορεί να παντρευτείς, να κάνεις ένα παιδί, να βρεις μια πολύ καλή δουλειά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ