Follow us

Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πανσέληνος στον Τοξότη

Η πρώτη πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της 17ης Ιανουαρίου στην 27.51 μοίρα του Καρκίνου. Το φεγγάρι κάνει αντίθεση με Πλούτωνα και χιαστή με τον Άρη δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα. Το συναίσθημα είναι σε έξαρση ενώ είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις σε οικογενειακά θέματα ή σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Καρκίνος συνδέεται με το συναίσθημα, τις ρίζες μας, το παρελθόν, τη συναισθηματική ασφάλεια, την πατρίδα. Ο Πλούτωνας δημιουργεί καταπίεση, ζήλια, προστριβές, εμμονές, ρίχνει από το βάθρο άτομα κύρους. Έχουμε ανάγκη την ασφάλεια και την φροντίδα, θέλουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας. Κάνουμε τον απολογισμό μας και αφήνουμε πίσω ότι δεν μας εξυπηρετεί. Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση αυτές τις μέρες, είμαστε ευαίσθητοι και προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές μας. Βγαίνουν στην επιφάνεια τα κρυφά συναισθήματα.

Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ανάγκη την συναισθηματική ασφάλεια αυτό το διάστημα. Θα έχεις εξελίξεις στις σχέσεις σου, συναισθηματικές ή οικογενειακές και θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Προσοχή στον παρορμητισμό που θα σε οδηγήσει σε λάθος δρόμους. Θέλεις να ζεις αρμονικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και επιδιώκεις ένα μεγαλύτερο δέσιμο. Αν είχες προβλήματα με έναν γονέα ή θέματα ακινήτων, τώρα θα βρεθεί λύση. Μπορεί κάποια οικεία πρόσωπα να σε επηρεάζουν συναισθηματικά. Αναπολείς το παρελθόν και ξαναζείς παλιές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Σκέφτεσαι πιο συναισθηματικά τώρα ενώ μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από τα παλιά. Μπορεί να έχεις νέα από συγγενικά πρόσωπα, να συσφίξεις τις σχέσεις σου μαζί τους ή μπορεί να αλλάξει κάτι στις μετακινήσεις σου. Σε έλκουν η γνώση και τα ταξίδια και ίσως αλλάξεις τις απόψεις σου για κάποια οικεία πρόσωπα. Μακριά από το κουτσομπολιό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Μπορεί κάποια έξοδα να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια γιατί θα βγεις εκτός προυπολογισμού. Προσπαθείς να αυξήσεις το εισόδημά σου για να νιώσεις πιο ασφαλής. Μπορεί αυτές τις μέρες να αναθεωρήσεις τις αξίες σου και να αλλάξουν οι προτεραιότητές σου. θέλεις να μείνουν δίπλα σου πρόσωπα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου,απομακρύνεις κάποιους συναισθηματικά επιζήμιους από τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζονται δείχνουν πως βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη περίοδο της ζωής σου. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου είναι αυξημένα και θα πρέπει να τα ακούσεις πριν πάρεις αποφάσεις, συναισθηματικού ή επαγγελματικού επιπέδου. Έχεις ανάγκη την ασφάλεια και την φροντίδα και αναζητάς ανθρώπους που στις παρέχουν. Προχωράς σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και προσπαθείς να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου. Απομακρύνεις από τη ζωή σου νοσηρές καταστάσεις και ανθρώπους που σε εκμεταλλεύονται. Μπορεί τα συναισθήματά σου να είναι κυκλοθυμικά καθώς προσπαθείς να ξεφύγεις από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος σε καλεί να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Προετοιμάζεσαι για κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σου. Μπορεί να βρίσκεσαι σε σύγχυση, αναζητάς τη μοναξιά σου ή μπορεί να βρίσκεσαι με λίγους έμπιστους φίλους. Απομακρύνεσαι από ανθρώπους που σε εκμεταλλεύονται, τα συναισθήματά σου είναι κυκλοθυμικά. Ζητήματα από το παρελθόν που σε πονάνε έρχονται στην επιφάνεια. Δεν ανοίγεσαι συναισθηματικά εύκολα τώρα στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τις φιλίες και τους στόχους σου. Μπορεί αυτές τις μέρες να συναντήσεις φίλους από το παρελθόν, σε απασχολούν οι κοινωνικές σχέσεις, μπορεί να συμβουλέψεις φιλικά πρόσωπα. Μπορεί πάλι να κλείσει ένα κεφάλαιο που αφορά κάποιους στόχους που είχες βάλει, σε σχέση με το σπίτι ή με κάποιο οικείο πρόσωπο. Επεκτείνεις το φιλικό σου δίκτυο ή μπαίνεις σε ομάδες που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σου. Μπορεί να αναστατωθείς από θέματα που εκκρεμούν με φιλικά πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Δεν ξέρεις ίσως ποιο δρόμο να ακολουθήσεις επαγγελματικά, προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις την δημόσια εικόνα σου ή μπορεί να έχεις εξελίξεις σε οικογενειακές σχέσεις και ακίνητη περιουσία. Επανεξετάζεις τους στόχους σου καθώς έχεις τη δύναμη να φτάσεις ψηλά. Τ α ταλέντα σου αναγνωρίζονται, προβάλλεις τις ικανότητές σου και αγωνίζεσαι για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές,το εξωτερικό, τα ταξίδια,την κοσμοθεωρία σου αλλά και νομικά θέματα. Μπορεί να κάνεις μια συνεργασία στο εξωτερικό ή να είναι σχετική με μετακινήσεις. Αλλάζει η αντίληψή σου για τις καταστάσεις που βιώνεις, αναζητάς την περιπέτεια και τις εμπειρίες. Βρίσκεσαι με πρόσωπα που έχουν διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σου. Μπορεί να επισκεφτείς ένα πρόσωπο που ζει μακριά σου. Ρισκάρεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και όλοι αναζητούν την παρέα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Μπορεί κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν να έρθουν στην επιφάνεια. Μπορεί να χρειαστεί να διευθετήσεις οικονομικά θέματα ή να κάνεις οικονομικές συμφωνίες ή να ασχοληθείς με κληρονομικά ζητήματα. Ένα συναισθηματικό κεφάλαιο από το παρελθόν κλείνει. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια εμμονές και φοβίες και να βιώσεις μια συναισθηματική ταραχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην συναισθηματική σου ζωή ή μπορεί προβλήματα από το παρελθόν, που δεν είχες λύσει με το ταίρι σου, να βγουν στην επιφάνεια. Επαγγελματικά, μπορεί να γίνουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο ή μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με συναδέλφους. Μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποιες σχέσεις που υπήρχε νοσηρή εξάρτηση. Αναζητάς την ασφάλεια, θέλεις να νιώσεις συναισθηματικά πλήρης. Κυκλοθυμικές διαθέσεις είναι πιθανές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία σου. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στην εργασία σου, σε επίπεδο συναδέλφων ή έδρας. Αλλάζουν η καθημερινότητά σου, οι ρυθμοί σου και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια. Θα σε απασχολήσουν θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, μπορεί να κάνεις διατροφή ή γυμναστική. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Άκου την εσωτερική σου φωνή για να βρεις τρόπους για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος σε κάνει ερωτική, συναισθηματική, δημιουργική,μαγνητίζεις το αντίθετο φύλο. Προσελκύεις θαυμαστές με την γοητεία σου και επιλέγεις το πρόσωπο που σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα. Το διάστημα αυτό έρχεσαι πιο κοντά με τα παιδιά σου ή μπορεί να αποκτήσεις ένα παιδί ή ασχολείσαι με δημιουργικά σχέδια. Εκφράζεις την καλλιτεχνική σου πλευρά μέσα από δραστηριότητες που αναλαμβάνεις. Ανανεώνεις σημαντικά τη σχέση σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ