Follow us

Άρης στον Αιγόκερω από 25 Ιανουαρίου-5 Μαρτίου 2022 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Ψάχνεις το ιδανικό τεστ για σχέσεις; Kάνε AYTO!

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, της επιθετικότητας περνά στο ζώδιο της έξαρσής του, τον Αιγόκερω, γεγονός που τον κάνει να λειτουργεί δυναμικά,για καλό ή για κακό.

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι δυνατός ενεργειακά, είναι σκληρός,εγωιστής, επίμονος όταν θέλει κάτι, έχει αντοχές,μαχητικότητα, είναι εξοντωτικός, σεξουαλικός, επιτυχημένος. Με τον Άρη στον Αιγόκερω είμαστε ηγέτες, θέλουμε να φτάσουμε ψηλά κοινωνικά, διαθέτουμε τεράστια δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν είμαστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί καθώς με τον Άρη αυτό, η εξουσία είναι το αφροδισιακό.

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τον Άρη στον Αιγόκερω; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα έχεις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. θα πετύχεις τους στόχους σου, θα δεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. θα σου δοθούν ευκαιρίες να ξεκινήσεις κάτι νέο στην καριέρα σου, θα ανταμειφθείς αν έχεις δουλέψει σκληρά. Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες, θέλεις να ανέβεις ψηλά, έχεις ανάγκη την αναγνώριση, το κύρος τη φήμη. Προσοχή σε συγκρούσεις με ανώτερα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα έχεις θετικές εξελίξεις σε θέματα ή ανθρώπους που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Μπορεί να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι ή να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου ή μπορεί μια νέα συνεργασία να βρει πρόσφορο έδαφος. Αναζητάς την περιπέτεια, τις εμπειρίες. Η φιλοσοφία, οι διαπραγματεύσεις, νομικά ζητήματα προωθούνται. Προσοχή στις σχέσεις σου με συγγενείς συντρόφου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά. Θα στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα και θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οφειλές, όμως θα δυσκολευτείς λίγο. Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, εκτόνωσε όλη σου την ενέργεια μέσω σεξ. Πράγματα κρυμμένα στο υποσυνείδητο θα βγουν στην επιφάνεια ή μπορεί να ανακαλύψεις κρυμμένες καταστάσεις. Έχεις μεγάλη ψυχική και σωματική δύναμη αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο,θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. θα δεις όλες τις σχέσεις σου με διαφορετική ματιά και θα δρομολογήσεις τις απαραίτητες εξελίξεις. Αν κάποιες σχέσεις σε κρατάνε πίσω, θα βγεις από αυτές ή θα δημιουργήσεις ακόμα πιο στενές σχέσεις αν κάποια πρόσωπα σε στηρίζουν και ταιριάζεις μαζί τους. Η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πιθανή. Διεκδικείς τα δικαιώματά σου στην εργασία. Προσοχή στις συγκρούσεις και την επιθετικότητα.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω ασχολείσαι με την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά σου, θα αναδείξεις τις ικανότητές σου και θα ανταμειφθείς. Αν είσαι άνεργη, θα βρεις μια εργασία που να ανταποκρίνεται στα προσόντα σου. Ένας έρωτας μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανός. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι για να μην έχεις προβλήματα. Προσοχή σε εντάσεις με συναδέλφους και εργοδότες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, η ζωή σου θα πάρει μια ευχάριστη στροφή. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε ικανοποιεί απόλυτα,οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή καλλιτέχνης,θα έχεις εύνοια. Θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Προσοχή στην εγκυμοσύνη αν δεν είναι επιθυμητή.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Θα έρθεις αντιμέτωπη με αρκετά οικογενειακά προβλήματα και η δουλειά σου θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Μείνε διπλωματική για να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Προσοχή σε εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Η συμπεριφορά σου είναι επιθετική, θέλεις να κυριαρχείς στους άλλους. Μπορεί να έχεις προβλήματα με ακίνητα ή γονείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, νέες συμφωνίες και νέα ξεκινήματα που θα σε ενθουσιάσουν και θα επηρεάσουν θετικά την πορεία σου. Μπορεί να κάνεις κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις. Αδέρφια και συγγενείς μπορεί να παίξουν ρόλο σε θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σε συναρπάσει. Απόφυγε να επιβληθείς σε κοντινά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις έξοδα και θα πρέπει να είσαι συγκρατημένη. Βρες καλύτερα αυτήν την περίοδο τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου, εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου. Δεν θέλεις να είσαι εξαρτημένη από άλλους οικονομικά. Συναισθηματικά, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι δραστήρια,παραγωγική,θέλεις να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Κάποια πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Προβάλλεις τις ικανότητές σου,τη δύναμή σου, παίρνεις πρωτοβουλίες. Προσπάθησε να έχεις αυτοέλεγχο, απόφυγε την επιθετικότητα και τον εγωισμό για να μην έχεις αρνητικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι λίγο υποτονικός και παρασκηνιακός. Κλείνεσαι στον εαυτό σου, δεν ανοίγεσαι, αναζητάς τη μοναξιά και ασχολείσαι με μυστικά πράγματα. Φοβίες και ανασφάλειες είναι πιθανές, μπορεί να μην έχεις σημαντικές εξελίξεις αυτό το διάστημα. Χαλάρωσε, χρησιμοποίησε την διαίσθηση και την φαντασία σου για να δεις με άλλη ματιά κάποια πράγματα,δεν έχεις τόλμη για να προχωρήσεις τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα κάνεις αξιόλογες επαφές, ανοίγουν νέες προοπτικές για το μέλλον. Ευχάριστες οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα έχει την πορεία που επιθυμείς. Ακολουθείς το δρόμο σου και σε ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός σου. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα που εκφράζει τα ιδανικά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ