Follow us

Έρωτες το μήνα των ερωτευμένων: Τα ζώδια που θα ερωτευθούν το Φεβρουάριο και αυτά που τελειώσουν μια σχέση

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Beauty άγιος βαλεντίνος Istock Photo

Η Αφροδίτη, αυτό το μήνα, κινείται στο πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου ενώ και ο Άρης, κινείται στο ίδιο ζώδιο, στο σημείο της έξαρσής του. Ο πλανήτης της επικοινωνίας περνάει από τα μέσα του μήνα σε σημείο έξαρσης, στο πρωτότυπο ζώδιο του Υδροχόου.

Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μας στον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο ή με άτομα κύρους. Αν έχεις σχέση, θα αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτα και θα περάσεις όμορφες στιγμές. Ζεις μια ερωτική περίοδο, με στιγμές απόλαυσης και θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να αποφύγεις εντάσεις με τον Άρη. Ο Ποσειδώνας, προς το τέλος του μήνα, έρχεται για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σου. Με την πανσέληνο στις 16 μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ζήσε τον έρωτα χωρίς να έχεις μεγάλες προσδοκίες. Απόφυγε επίσης να μπλέξεις οικονομικά με έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφροδίτη και Άρης σου δίνουν τη δυνατότητα για έρωτες με ανθρώπους άλλης κουλτούρας ή από το εξωτερικό. Αν έχεις σχέση, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι και να την ανανεώσεις. Γνωριμίες μπορείς να κάνεις και μέσω internet ανεξάρτητα το πως θα καταλήξουν. Κάποιες διαφωνίες δεν έχουν τη δυναμική να χαλάσουν το όμορφο κλίμα ειδικότερα αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Αν δεν στηρίζεται, κάποιες ρωγμές είναι πιθανές. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα, φέρνει συναισθήματα αγάπης και τρυφερότητας. Μπορεί ο Άγιος Βαλεντίνος να μην σε βρίσκει σε ερωτική φόρτιση και με έντονα πάθη, ωστόσο είσαι κατασταλαγμένη και συναισθηματικά ώριμη. Έχεις καταλάβει φαντάζομαι πως για να φτιάξεις μια ζωή όπως τη θες, θα πρέπει να κάνεις πράγματα που σε τρομάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, ενισχύει τη ζήλια και την κτητικότητα, η σεξουαλική ορμή βρίσκεται στο αποκορύφωμα. Αν είσαι μόνη, καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρη στο απέναντι πρόσωπο αν η επιλογή σου είναι μόνο σεξουαλική. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα σε κάνει ρομαντική και ερωτική. Την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου διστάζεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, είσαι συντηρητική και δεν σε απασχολεί το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι αλλά τα βαθύτερα συναισθήματα που μπορεί να έχεις για κάποιο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο μπορείς να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου και να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Με τον Άρη, επίσης στο απέναντι ζώδιο, μπορείς να αποφύγεις τις εντάσεις. Η σύνοδός τους είναι ερωτική και εξάρει τη σεξουαλικότητα. Υπάρχει σύμπνοια και ταύτιση συναισθημάτων με το ταίρι σου αλλά και ένα αίσθημα εξάρτησης. Το πάθος χτυπάει κόκκινο. Ο Ερμής θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αν υπάρχουν θέματα χωρίς να αποκλείσουμε αποκαλύψεις και παρασκήνιο. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με αδιαλλαξία για οικονομικά ή περιουσιακά με αγαπημένα πρόσωπα και αφού τα σπάσεις όλα, να κάνεις μια νέα αρχή. Τα οικονομικά μπορεί να σε προβληματίσουν και σε συνάρτηση με μια νέα ερωτική ιστορία. Προσοχή με την πανσέληνο στις 16 καθώς μπορεί να εξαπατηθείς συναισθηματικά και ερωτικά. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα φέρνει ρομαντισμό, αγάπη και τρυφερότητα προς το τέλος του μήνα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ερωτευτείς και να αφεθείς.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, φέρνει ερωτικές προκλήσεις μέσα από τον εργασιακό χώρο. Θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, θα τακτοποιήσεις πολλά πρακτικά ζητήματα με το ταίρι σου και αν η σχέση σου έχει γερές βάσεις, θα δυναμώσει, διαφορετικά, θα φανούν κάποιες ρωγμές. Βασικά, η σχέση σου αυτό το μήνα μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο, αναλύεις τα πάντα και μπορεί να τα βλέπεις όλα πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαφωνίες με τον σύντροφό σου. Η πανσέληνος στις 16 στο ζώδιό σου σε προβληματίζει. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη μπορεί να φέρει έναν έρωτα αλλά και αντιζηλίες αφού κάποιος από τους δυο δεν θα είναι ελεύθερος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απογειώνει την ερωτική σου ζωή και οι προκλήσεις δεν σταματούν. Θα αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτα και η απόλαυση θα γίνει δεδομένη. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα σε γεμίζει συναισθηματικά, εισπράττεις αγάπη και τρυφερότητα. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Ο Δίας,στο απέναντι ζώδιο, βοηθάει την προσωπική σου ζωή αλλά οδηγεί και σε υπερβολές ή υπεραισιοδοξία. Κάτι νέο φαίνεται να μπαίνει στη ζωή σου, ένας αέρας ανανέωσης που σε κάνει να ελπίζεις σε ένα καλύτερο μέλλον. Ζεις δυνατές ερωτικές στιγμές την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό, αν είσαι μόνη, με έναν παθιασμένο τρόπο, με ρομαντισμό και συναίσθημα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη φέρνει όμορφες τρυφερές στιγμές και αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον οικογενειακό χώρο. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Κόντρες και εντάσεις είναι πιθανές και θα πρέπει να είσαι υποχωρητική. Ο Άρης μπορεί να φέρει οικογενειακές καταστάσεις που σε θυμώνουν και η Αφροδίτη μπορεί να λειάνει τις έντονες αντιθέσεις. Η σύνοδος των δυο πλανητών μπορεί να βελτιώσει την οικογενειακή σου ζωή ή μπορεί να φιλοξενήσεις πρόσωπα στο σπίτι σου ή μπορεί να μετακομίσεις σε ένα όμορφο λειτουργικό σπίτι. Περιουσιακά ζητήματα μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και σε νομικές αντιπαραθέσεις. Την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να έχεις ανάγκη την οικογενειακή ζεστασιά. Αυτό το μήνα, είσαι έτοιμη για νέες ερωτικές περιπέτειες, για πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας σε προστατεύει και φέρνει εύνοια στην προσωπική σου ζωή, κανείς δεν θα μείνει μόνος. Ανανεώνεσαι ενώ μπορεί να αποκτήσεις και έναν απόγονο. Αν η σχέση σου έχει γερά θεμέλια, θα δυναμώσει, διαφορετικά, μπορεί να φανεί κάποια ρωγμή. Μπορείς αυτό το μήνα να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις και σε σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Οι σταθερές στη ζωή σου τίθενται υπό αμφισβήτηση. Οικογενειακά θέματα βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, μην προσπαθείς με νύχια και με δόντια να ελέγχεις πρόσωπα και καταστάσεις. Όσο πιο μακριά μείνεις από παιχνίδια εξουσίας, τόσο το καλύτερο. Μπορεί πάλι να μπλεχτείς σε μια ανατρεπτική σχέση που θα σε ενθουσιάσει και θα σε βγάλει από τη ρουτίνα. Δυνατά συναισθήματα και καταστάσεις σε περιμένουν, μπορεί να αποκτήσεις έναν σύντροφο διαφορετικό από σένα. Κάνε πράγματα που αγαπάς. Η σύνοδος Αφροδίτη/Άρη φέρνει ερωτικά σκιρτήματα και όμορφες παθιασμένες στιγμές , είναι η αρχή ενός νέου μαγικού συναισθηματικού κύκλου στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα να επισημοποιήσεις τη σχέση σου μέσω μιας συγκατοίκησης ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Προσοχή στον Ποσειδώνα καθώς μπορεί να εξιδανικεύεις μια κατάσταση και η κρίση σου να μην είναι σωστή. Με τη σύνοδο Αφροδίτης/Άρη αναζωπυρώνεις τη φλόγα του έρωτα και αποκτάς αυτά που επιθυμείς. Η πανσέληνος στις 16 σε κάνει ενθουσιώδη. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί κάτι που αφορά το σπίτι και την οικογένεια να σε χαροποιήσει, να σε συγκινήσει. Μπορεί να είναι ένας απόγονος ή μια μετακόμιση ή κάποιο οικονομικό όφελος από την οικογένεια. Απόφυγε γενικότερα να μπερδέψεις προσωπικά με οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφροδίτη/Άρης στο ζώδιό σου σε κάνουν δυναμική, γοητευτική, διεκδικείς όσα επιθυμείς. Έχεις ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή και οδηγείς τα πράγματα εκεί που θέλεις. Έρχεσαι κοντά σε νέες, δυνατές ερωτικές εμπειρίες, σε συναισθήματα, στο πάθος και την ερωτική περιπέτεια. Πάρε το χρόνο σου. Η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα στα μέσα του μήνα μιλά για παρασκήνιο και δυσάρεστες εξελίξεις και ειδήσεις. Άλλα θέλεις να κάνεις και άλλα περιμένει από σένα το ταίρι σου. Φασαρίες και εντάσεις αντιμετωπίζεις και στα περιουσιακά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφροδίτη/Άρης φέρνουν παρασκήνιο. Μπορεί να έχεις μια ερωτική επικοινωνία που δεν θέλεις να μοιραστείς ή μπορεί να ζεις μια ερωτική κατάσταση που δεν θέλεις να φανερώσεις. Δρας μυστικά και νιώθεις όμορφα και σίγουρα. Μπορεί πάλι να είσαι εσωστρεφής και διστακτική στην έκφραση των συναισθημάτων σου αλλά σταδιακά, τα πράγματα θα αλλάξουν. Μελαγχολία, ενδοσκόπηση, παρασκηνιακές ενέργειες σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανά. Νέες γνωριμίες στην πορεία θα φανούν πιο ενδιαφέρουσες. Μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που είναι απαγορευμένος καρπός, είναι δεσμευμένο ή δεν μπορεί για κάποιους λόγους να προχωρήσει η σχέση. Μια συνάντηση ή μια συζήτηση μπορεί να φέρουν μια ανατροπή. Ότι επιχειρήσεις να σπάσεις τώρα στα πλαίσια μιας επανάστασης, θα συναντήσεις εμπόδια. Μπορεί να ανατραπεί μια κατάσταση και να πέσεις από τα σύννεφα. Οι απαντήσεις που θα δώσεις σε κάποια διλήμματα θα ορίσουν το υπόλοιπο της ζωής σου. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει κοινωνική. Μπορεί μια φιλία να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση. Μπορεί να νιώσεις τυχερή καθώς μια επιθυμία σου θα εκπληρωθεί. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, στο ζώδιό σου, είναι γενναιόδωρος και φέρνει ανοίγματα. Είσαι αγαπητή και δημοφιλής στον κοινωνικό περίγυρο. Η καρδιά σου μπορεί να χτυπήσει δυνατά για ένα φιλικό πρόσωπο. Τα διλήμματα θα είναι πολλά αλλά εσύ ζεις σε έναν δικό σου κόσμο. Ασχολείσαι με τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Ίντριγκες, πάθη, εμμονές, ζήλια, παρασκήνιο στις σχέσεις είναι πιθανά. Ανακατατάξεις προβλέπονται και σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ