Ερμής στον Υδροχόο έως 9 Μαρτίου 2022 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης. Έχει να κάνει με την αντίληψη του ανθρώπου,τον τρόπο σκέψης,την ικανότητα του λόγου. Συνδέεται με τα ταξίδια,την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις.

Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι σε σημείο έξαρσης. Είναι πρωτοποριακός, εκκεντρικός, θέλει το καινούργιο. Με τον Ερμή στον Υδροχόο είμαστε πιο διανοητικοί, σκεφτόμαστε αντικειμενικά και λογικά, η επικοινωνία είναι πιο εύκολη. Ανθρωπιστικά ζητήματα, ομάδες, σύλλογοι, πολιτική έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ενδιαφερόμαστε περισσότερα για κοινωνικά ζητήματα και δημιουργούμε προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στον Υδροχόο όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μοιράζεσαι τις ιδέες σου, συμμετέχεις σε ομάδες ή συλλόγους ή σε οργανώσεις με ανθρωπιστική δράση, δημιουργείς νέες φιλίες. Προωθείς τα σχέδιά σου και εκμεταλλεύεσαι τις γνωριμίες σου για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Εντυπωσιάζεις με τις καινοτόμες σκέψεις σου και βοηθάς τους άλλους με το ανοιχτό σου μυαλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες, να κάνεις νέα πράγματα ή να αλλάξουν οι σχέσεις σου με αφεντικά και ανώτερα πρόσωπα. Εξελίσσεσαι επαγγελματικά, προωθείς τα σχέδιά σου. Οι ιδέες σου στη δουλειά αναγνωρίζονται και φέρνεις εις πέρας και την πιο απαιτητική εργασία. Οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Πιστεύεις στον εαυτό σου, στις ικανότητές σου και δεν φοβάσαι τον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο ευνοούνται τα ταξίδια, τα εγχειρήματα στο εξωτερικό, σπουδές και σεμινάρια καθώς και νομικά ζητήματα. Στρέφεις την προσοχή σου προς το μέλλον, αλλάζει η φιλοσοφία σου, η επικοινωνία βελτιώνεται. Μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό και τη χαρά της ζωής με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να κάνεις μια σχέση ή μια συνεργασία με άνθρωπο από άλλη πόλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο ασχολείσαι με ερωτικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία, να τακτοποιήσεις χρέη, οφειλές, δάνεια, ασφάλειες. Μπορεί να κάνεις μια επανασύνδεση με το ταίρι σου ή να ασχοληθείς με θέματα συμβίωσης. Υπάρχει εμπιστοσύνη και οικειότητα στις σχέσεις σου. Δεν κάνεις ανάλαφρες συζητήσεις. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσετε πιθανά προβλήματα. Η επικοινωνία είναι καλή και σε βοηθά να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Επαγγελματικά, μπορεί να γίνουν αλλαγές στις συναδελφικές σου σχέσεις ή να κάνεις μια νέα συνεργασία ή μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει την εργασία, την υγεία, την καθημερινότητα. Μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις ή πολλά πρακτικά ζητήματα να λύσεις που επιβαρύνουν το καθημερινό σου πρόγραμμα ή μπορεί να γίνουν αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Αν ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις ευκαιρίες και προτάσεις. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή μια διατροφή για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο έχεις διάθεση για φλερτ και διασκέδαση. Αν έχεις σχέση ή παιδιά, διανύεις ένα ευχάριστο διάστημα ή βελτιώνεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Μπορεί κάποια νέα τους να σου δώσουν χαρά. Εκφράζεις τα ταλέντα σου και η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Κυριαρχεί το πάθος, η σεξουαλική σου διάθεση είναι αυξημένη. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια,ακίνητα. Μπορεί να ασχοληθείς με διάφορες εκκρεμότητες στο σπίτι, μπορεί να αγοράσεις πράγματα ή συσκευές για να βελτιώσεις το χώρο σου, μπορεί να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Μπορεί πάλι να συζητήσεις με το ταίρι σου το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης. Τι προσδοκίες έχει ο καθένας στη σχέση;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μπορεί να κάνεις σεμινάρια, να μάθεις νέα πράγματα, λαμβάνεις πληροφορίες. Θέματα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες ευνοούνται. Σκέφτεσαι λογικά και αντικειμενικά, εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να κάνεις μια αγορά, να βρεις νέες πηγές εισοδήματος, να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μπορεί να κάνεις νέες επενδύσεις, οι ιδέες σου φέρνουν κέρδος και η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή να σκέφτεσαι την οικονομική σου ανεξαρτησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, η επικοινωνία βελτιώνεται. Κάνεις νέες γνωριμίες, μετακινείσαι και προωθείς επαγγελματικά σχέδια. Δικτυώνεσαι, βρίσκεσαι περισσότερο με φίλους και διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Οι διαφορές στη σχέση σου γεφυρώνονται ενώ μπορεί να πάρεις και κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου. Έχεις πολλές ιδέες για να κάνεις πρωτότυπα και συναρπαστικά πράγματα στη ζωή σου. Προβάλλεις την ευφυία σου και τον δημιουργικό τρόπο σκέψης σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορείς να κάνεις τον απολογισμό σου για να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που σχεδιάζεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το παρασκήνιο στην εργασία σου καθώς και τη λήψη σοβαρών αποφάσεων. Κάνε αποδράσεις με φίλους για να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Μπορεί να μάθεις κρυμμένες πληροφορίες που θα διαταράξουν μια σημαντική σχέση σου. Μην παρασύρεσαι από ψεύτικα όνειρα και υποσχέσεις.

Tags