Follow us

Πανσέληνος στο Λέοντα στις 16 Φεβρουαρίου 2022 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν μοίρες από 25-29 σε πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Ερωτικές συμβουλές: Πόσο βελτιώνουν το σεξ τελικά;

Η πανσέληνος στο Λέοντα μας ωθεί να προχωράμε μπροστά, να είμαστε δημιουργικοί και θετικοί. Ο Λέων ζητά όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω του. Μας ζητά να βρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, να διασκεδάσουμε, να βρούμε τι μας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους. Το Λιοντάρι είναι ζώδιο της φωτιάς, λαμπερό και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κινήματα σχετικά με την Τέχνη, μπορεί να υπάρξουν γεγονότα με λαμπερά πρόσωπα ή βασιλικά πρόσωπα.

Η πανσέληνος σχηματίζει μια χιαστή με τον Πλούτωνα και μπορεί να φέρει κάποια απωθημένα στην επιφάνεια, κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Άρη, το πάθος είναι έντονο, κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πιθανοί χωρίς να χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Το εξάγωνο Δία/Ουρανού μας κάνει ανυπόμονους και μας ωθεί να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, σε ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα.

Η δύναμη της πανσελήνου είναι μεγάλη και μας ζητά να ζήσουμε τη χαρά της ζωής και της στιγμής. Το Λιοντάρι έχει να κάνει με την καρδιά, με αισθηματικές υποθέσεις, με τον αθλητισμό, τις τέχνες, με ηγετικές φυσιογνωμίες. Είμαστε γενναιόδωροι, ρισκάρουμε, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, εκπληρώνουμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας. Έρχονται ευκαιρίες που δεν τολμάμε να πιστέψουμε πως θα γίνουν πραγματικότητα.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σε στρέφει σε δημιουργικές δραστηριότητες,παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προχωράς μπροστά. Πραγματοποιείς τα σχέδιά σου, ξαφνικές εξελίξεις σε φέρνουν κοντά στα όνειρά σου. Το μέλλον είναι αισιόδοξο και ενθαρρυντικό. Το φλερτ κυριαρχεί, η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλη, είσαι σεξουαλική, ακαταμάχητη και μπορείς να αποπλανήσεις το αντίθετο φύλο. Αν έχεις σχέση, τα συναισθήματα είναι έντονα και σε ανανεώνουν. Ερωτικά, μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει ο κύκλος ακόμα. Μπορεί πάλι να κάνεις μια γνωριμία που στην αρχή θα είναι παράνομη ή μυστική, όμως είναι πολύ δυνατή, με ισχυρές συναισθηματικές δονήσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο και τα άτομα που εμπιστεύεσαι, προσοχή στην έπαρση και τον εγωισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα ή θέματα σπιτιού. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι ή μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις ένα οικείο πρόσωπο. Κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να στοιχειώνουν τη ζωή σου. Δέχεσαι πιέσεις, μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με το χώρο σου ή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στην οικογένεια και να έχεις νεύρα. Μίλα με ειλικρίνεια αν νιώθεις πως καταπιέζεσαι. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, να συναντηθείτε τυχαία και να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος είναι σημαντική για συζητήσεις, ξαφνικές ειδήσεις, μηνύματα, απρόσμενες συναντήσεις. Μπορεί να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι με το ταίρι σου ή τα παιδιά σου για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, μπορεί να διαπραγματευτείς σε θέματα σοβαρά για να τα εξελίξεις. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις, τα κουτσομπολιά, τον αυθορμητισμό για να μην αγχωθείς. Μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις που διαταράχθηκαν, κάποια πρόσωπα μπορεί να σου δώσουν μεγάλη χαρά. Τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται. Ένα φλερτ, μέσα από την κοινωνικότητα, μπορεί να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ όσο φαντάζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου. Βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου, μπορεί να βρεις και μια νέα πηγή εσόδων. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, να περιμένεις αύξηση στα κέρδη σου, μπορεί και μέσα από νέες συνεργασίες. Κάνε περικοπές αν χρειάζεται από τη διασκέδαση και τα περιττά πράγματα. Βγες από το καβούκι σου, διαπραγματεύσου ότι σε ενδιαφέρει. Γενικώς, να είσαι μετρημένη και συγκρατημένη για να μην κάνεις κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου γοητεύεις, είσαι αποφασιστική. Ξεκινά μια δημιουργική φάση στη ζωή σου όπου αποκομίζεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Είσαι γενναιόδωρη, προβάλλεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Νιώθεις οικεία με το ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και μπορεί να συναντήσεις ένα γοητευτικό πρόσωπο. Προσοχή στην αλαζονεία και την έπαρση. Επανεξέτασε θέματα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής για να επωφεληθείς. Βλέπεις με άλλη ματιά τώρα πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Έρχονται ξαφνικά ευκαιρίες και σου ανοίγονται πόρτες. Έχεις εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος αυξάνει τη διαίσθηση και τη φαντασία σου. Κάποια όνειρα ή συμπτώσεις σου δείχνουν το δρόμο της ευτυχίας. Σκέψου θετικά και απόβαλε τις φοβίες σου, τις ανασφάλειές σου, βρες τις ισορροπίες σου. Μπορεί να έχεις ανάγκη να μείνεις μόνη. Όσο και αν θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα, άστα καλύτερα να εξελιχτούν μόνα τους. Ερωτικά, μπορεί να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου και να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Τα συναισθήματα είναι δυνατά και υπάρχουν εξελίξεις παρακάτω. Μπορεί πάλι να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο κύκλο. Επαγγελματικά, μπορεί να έχεις και εκεί καλές προοπτικές. Γενικά, είναι μια περίοδος προετοιμασίας μέσα από διαπραγματεύσεις και μυστικές συζητήσεις και επαφές για να φέρεις θετικές εξελίξεις παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος σε κάνει κοινωνική. Βρίσκεσαι με τους φίλους σου, διασκεδάζεις,ασχολείσαι με τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Το διαδίκτυο φέρνει φήμη και αναγνώριση. Μπορεί να κάνεις μια εκκαθάριση σε φιλίες ή ομάδες στις οποίες ανήκεις. Έχεις ανάγκη την ελευθερία, την ανεξαρτησία και δεν πρέπει να αμελείς αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείς να μοιραστείς μαζί τους τα συναισθήματα που νιώθεις. Μπορείς τώρα να ανανεωθείς, να περάσεις καλά, να νιώσεις την αγάπη και τη στήριξη που έχεις ανάγκη. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου με ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, περνάς σε μια νέα φάση στην ερωτική σου ζωή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να έχεις καλές εξελίξεις, ακόμα και στη δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα σου. Κινήσου με διπλωματία για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Απόφυγε τις εντάσεις με άτομα κύρους, απόφυγε τον εγωισμό και την αλαζονεία στην προσπάθειά σου να κυριαρχήσεις. Εξέτασε προσεκτικά τα στοιχεία που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρά σου. Είναι περίοδος εξελίξεων. Μπορεί να διευρύνεις τις γνωριμίες σου, να αποκτήσεις νέες ιδέες και αντιλήψεις. Ερωτικά, μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να πρέπει να αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις ή όχι. Μην είσαι απόλυτη στις αποφάσεις σου γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πανσέληνο μπορεί να πας ένα ταξίδι και να συνδυάσεις δουλειά με διασκέδαση ή μπορεί να είναι ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Αναζωογονείσαι, ρισκάρεις και απομακρύνεσαι από τοξικές καταστάσεις. Σκέψου μόνο θετικά και θα έχεις καλά αποτελέσματα. Διεκδίκησε πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν αόριστα. Βέβαια, οικογενειακές καταστάσεις μπορεί να σε αναγκάσουν να αφήσεις στην άκρη ότι είναι σημαντικό για σένα. Βάλε προτεραιότητες. Κάνε διαπραγματεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες για να περάσεις σε μια καλύτερη φάση. Ερωτικά, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Διαχειρίσου σωστά τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος σε βοηθά να λύσεις ερωτικά και οικονομικά θέματα. Διεκδικείς ότι σου αξίζει, διαπραγματεύσου. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να περάσεις μαζί του στιγμές που θα σε απογειώσουν. Μια νέα παθιασμένη σεξουαλική σχέση μπορεί να δημιουργήσεις. Μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Έντονα συναισθήματα μπορεί να φέρουν σοβαρές εξελίξεις. Αν είσαι σε σχέση,άλλαξε κάποια πράγματα και προσπάθησε να την ανανεώσεις. Οι ερωτικές εμπειρίες θα σου μείνουν αξέχαστες. Οικονομικά, μπορείς να διαπραγματευτείς θέματα του παρελθόντος με καλές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς να κάνεις αυτό το διάστημα διορθωτικές κινήσεις. Θα υπάρξουν κάποιες απρόσμενες εξελίξεις. Οι σχέσεις σου θα αποκατασταθούν, θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί. Κάποια πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να σου ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Μην εμπιστεύεσαι ιδιαίτερα τις υποσχέσεις που σου δίνουν. Αν έχεις παλέψει πολύ για τις σχέσεις σου, θα πάρεις χαρά. Ενισχύεται το ερωτικό πάθος και μπορεί να προχωρήσεις σε μια μεγαλύτερη δέσμευση. Αν αντίθετα συγκρούεσαι θα δώσεις ένα τέλος. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις ένα πάθος. Επιτυχία έχουν και οι επαγγελματικές συνεργασίες σου, προβάλλεις το έργο σου και γίνεσαι δημοφιλής.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο ασχολείσαι με την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και προσπαθείς να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή. Τρέχεις για πολλά πράγματα για να εξυπηρετήσεις τους άλλους και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας μπορείς τώρα να τα θεραπεύσεις. Μπορείς να κατακτήσεις ότι σε ενδιαφέρει. θα έχεις θετικές εξελίξεις στα θέματά σου και σε οτιδήποτε οργανώνεις και διαχειρίζεσαι σωστά. Είναι ανάγκη να έχεις επαφή με την πραγματικότητα, να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Ερωτικά, μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου ή μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ