Follow us

Ζώδια και χωρισμός | θα αποδεχθεί ο νέος σου σύντροφος τα παιδιά σου;

.Διάβασε το ζώδιό του και πάρε πληροφορίες. Αν γνωρίζεις και τον ωροσκόπο του, ακόμα καλύτερα.

Προσαρμογή στον παιδικό σταθμό εν μέσω Covid-19 – H ψυχολόγος (και μαμά) Μυρτώ Μπεχράκη μοιράζεται την εμπειρία της

Έχεις πάρει διαζύγιο και έχεις αποφασίσει να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Όμως προβληματίζεσαι αν το νέο σου ταίρι θα δεχτεί τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο σου, αν θα λειτουργήσει η νέα κατάσταση, αν τα πάει καλά μαζί τους.

Διάβασε το ζώδιό του και πάρε πληροφορίες. Αν γνωρίζεις και τον ωροσκόπο του, ακόμα καλύτερα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυθόρμητος, παρορμητικός, διαθέτει μια παιδική αθωότητα. Είναι ενθουσιώδης, ένα άδολο ον, είναι και ο ίδιος παιδί, γιατί να μην τα πάει καλά με τα παιδιά σου; Συμμετέχει στις δραστηριότητές τους αφού βέβαια έχει ορίσει τον εαυτό του ως αρχηγό….συμμορίας. Κι αν τα παιδιά σου είναι εξωστρεφή και αθλητικοί τύποι, ακόμα καλύτερα.

Τα αρνητικά του: επιθετικότητα, απροσεξία, θράσσος, εγωισμός, βαριέται εύκολα.

Ταιριάζει με: Λέων, Τοξότη, Ζυγό, Δίδυμο, Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι υπομονετικός, ρεαλιστής, πρακτικός, σταθερός, φροντίζει τους άλλους, είναι ευγενικός και φιλικός με τα παιδιά σου. θα τους μάθει την πειθαρχία, να βάζουν τα πράγματα σε τάξη, θέλει να νιώθει ασφάλεια. Δεν αλλάζει εύκολα απόψεις και του αρέσει η καλοζωία.

Τα αρνητικά του: επιθετικότητα όταν δεν αισθάνεται ασφαλής, τεμπελιά, συμφεροντολόγος, πεισματάρης, τσιγκούνης, γκρινιάρης.

Ταιριάζει με: Παρθένο, Αιγόκερω, Σκορπιό, Καρκίνο, Ιχθύ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι διανοητικός, αγαπά την γνώση και την περιέργεια, την ποικιλία. Δημιουργεί καλές σχέσεις με τα παιδιά, χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Είναι έξυπνος και καλός στις δημόσιες σχέσεις. Είναι υπερκινητικός και καλός στο λόγο. Μαθαίνει τα παιδιά να αγαπούν το διάβασμα, τα βιβλία, τα ταξίδια,να αναπτύσσουν την φαντασία τους.

Τα αρνητικά του: δεν κρατά πάντα τις υποσχέσεις του, είναι επιφανειακός, ασταθής, με εναλλαγές διαθέσεων,διπρόσωπος.

Ταιριάζει με : Ζυγό, Υδροχόο, Τοξότη, Κριό, Λέων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει συναισθηματική νοημοσύνη, αγαπά το παρελθόν και τις ρίζες του. Του αρέσει ο ρόλος του γονιού, θα έχει τα παιδιά σου σαν τα δικά του παιδιά. Είναι ευαίσθητος εκεί που θέλει, τρυφερός, προστατευτικός , καλόκαρδος, χαδιάρης. Και αν και τα παιδιά τον συμπαθήσουν, θα γίνει χαλί να τον πατήσουν.

Τα αρνητικά του: δεν του αρέσουν τα δύσκολα, έχει όμως τη δύναμη να τα αντιμετωπίζει, τσιγκούνης, γκρινιάρης, κυκλοθυμικός,υστερικός με το συναίσθημα, εγωιστής.

Ταιριάζει με: Σκορπιό, Ιχθύ, Αιγόκερω, Ταύρο, Παρθένο.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι αξιοπρεπής, υπερήφανος, δημιουργικός, γενναιόδωρος, η καρδιά του τους χωράει όλους. Είναι εκδηλωτικός και θα πλησιάσει γρήγορα τα παιδιά σου αν τα πάει καλά μαζί σου. Δεν θα δυσκολευτεί να τους επιβληθεί σε ορισμένα πράγματα, ίσως θα πρέπει να του βάλεις όρια. Του αρέσουν τα εξωστρεφή παιδιά, με ελεύθερο πνεύμα, πέρα από τα συμβατικά.

Τα αρνητικά του: δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, ρισκάρει, εγωιστής, αλαζόνας, ναρκισσιστής, αγαπά τα παιδιά σαν προέκταση του εαυτού του.

Ταιριάζει με: Κριό, Τοξότη, Υδροχόο, Δίδυμο, Ζυγό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος αγαπά την καθαριότητα, την τάξη και την ηθική, είναι εμμονικός με τις λεπτομέρειες και θα του είναι δύσκολο να δεχτεί την ακαταστασία και τη φασαρία που δημιουργούν τα παιδιά. Είναι διακριτικός, ευγενικός, προσφέρει τις υπηρεσίες του, τα προσέχει αλλά αποσυντονίζεται. Θα κάνει μαζί τους πνευματικές δραστηριότητες σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Τα αρνητικά του: αρρωστοφοβία, ζήλια, φοβίες, τσιγκουνιά, μιζέρια, σεμνοτυφία.

Ταιριάζει με : Ταύρο, Αιγόκερω, Ιχθύ, Σκορπιό, Καρκίνο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός αγαπά την τέχνη, την ομορφιά, την καλαισθησία, την αρμονία, τη δικαιοσύνη. Έτσι, θα συνοδεύσει τα παιδιά σου σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε εκθέσεις, θέατρα, συναυλίες, σινεμά. Είναι συνεργάσιμος και προσαρμόζεται εύκολα, σέβεται τις απόψεις των άλλων. Είναι διπλωμάτης και μισεί τις φασαρίες. Του αρέσει η αισθητική και αγαπά τους καλούς τρόπους και την ωραία εμφάνιση.

Τα αρνητικά του: παρασκήνιο, περνά τα θέλω του με τρόπο, αναποφάσιστος.

Ταιριάζει με : Δίδυμο, Υδροχόο, Κριό, Λέων, Τοξότη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι διαισθητικός, μυστήριος,απρόβλεπτος, εσωστρεφής,ήρεμος επιφανειακά. Μπορεί να δείξει στα παιδιά σου εγκαρδιότητα και ζεστασιά και να τα κερδίσει. Είναι ανυποχώρητος στις απόψεις του αλλά ξέρει να βάζει τα παιδιά στον κόσμο της περιπέτειας και της φαντασίας μέσα από παιχνίδια και ταινίες. Είναι αλάνθαστος κριτής και θα σε βοηθήσει να δεις ρεαλιστικά το παιδί σου. Σκανάρει, είναι διεισδυτικός.

Τα αρνητικά του: απόλυτος, υπεραναλυτικός, ανικανοποίητος, αυτοκαταστροφικός, εκδικητικός όταν πρέπει, κτητικός, χειριστικός.

Ταιριάζει με: Καρκίνο, Ιχθύ, Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ενθουσιώδης, επικοινωνιακός, ελεύθερος, αγαπά τις γνώσεις και είναι καλός δάσκαλος. Τα παιδιά τα πάνε μια χαρά μαζί του γιατί ξέρει να προσαρμόζεται. Θέλει να βλέπει τα παιδιά να προοδεύουν, να τους μαθαίνει πράγματα. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια, τη δικαιοσύνη, τη φιλοσοφία. Μπορεί να παρασύρει την οικογένεια σε περιπέτειες στη φύση.

Τα αρνητικά του: δεν δεσμεύεται, δεν αγαπά τη ρουτίνα,φανατικός, υπερβολικός, τυχοδιώκτης.

Ταιριάζει με: Κριό, Λέων, Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως διαθέτει σύστημα, δομή, οργάνωση, πρακτικότητα, ρεαλισμό. Είναι υπεύθυνος, υπομονετικός,δεν πλησιάζει εύκολα τα παιδιά και δεν επικοινωνεί εύκολα μαζί τους. Έχει συγκεκριμένες ιδέες, δεν θα παίξει μαζί τους αλλά θα ενδιαφερθεί για την πρόοδό τους. Είναι συντηρητικός, σοβαρός,φιλόδοξος.

Τα αρνητικά του: σοβαροφάνεια, εξουσία, αυταρχισμός, κυριαρχεί και υποτιμά αλλά δεν θέλει να τον υποτιμούν.

Ταιριάζει με: Ταύρο, Παρθένο, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι εγκεφαλικός, διανοητικός, έξυπνος. Κερδίζει αμέσως τα παιδιά. Είναι πρωτοποριακός, αγαπά την τεχνολογία, την αστρονομία,την πολιτική. Είναι ανατρεπτικός και εκκεντρικός. Γίνεται αμέσως φίλος με τα παιδιά, τα σέβεται. Μαζί του μπορούν να κουβεντιάσουν τα πάντα, τα ενθαρρύνει στη μόρφωση και την ανεξαρτησία. Κάνει επίδειξη με το μυαλό του, στοχάζεται, έχει το δικό του ρυθμό, είναι ανθρωπιστής.

Τα αρνητικά του: λίγο τρελός, ρατσιστής, υποτιμά αν δεν ταιριάζει με τους άλλους, η αλήθεια είναι η δική του αλήθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός, διαισθητικός, φιλάνθρωπος, φιλεύσπλαχνος. Κερδίζει εύκολα τα παιδιά, πιάνει τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους και τους δίνει αυτά που θέλουν. Είναι καλλιτεχνικός, ονειροπόλος, έχει φαντασία και τα παρασύρει στον κόσμο των παραμυθιών επινοώντας αφηγήσεις και παιχνίδια. Είναι συναισθηματικός και δεν μπορεί να επιβληθεί.

Τα αρνητικά του: εύπιστος, εξαπατά και εξαπατάται, αφελής, καθόλου ρεαλιστής, υποκριτής, αυτοκαταστροφικός, λίγο τρελός και ψεύτης, δεν έχει λογική.

Ταιριάζει με : Καρκίνο, Σκορπιό, Παρθένο, Ταύρο, Αιγόκερω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ