Follow us

Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου στους Ιχθύες | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, από την 9-15 μοίρα καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Βάλε στην ζωή σου χαρούμενους ανθρώπους. Σύμφωνα με έρευνες, κάθε χαρούμενος άνθρωπος που σε περιβάλλει μπορεί να αυξήσει την δική σου ευτυχία κατά 9%!

Πραγματοποιείται στην 12.07 μοίρα των Ιχθύων. Είναι μια νέα Σελήνη που φέρνει αλλαγές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό ανοίγει νέους πρωτοποριακούς δρόμους και μας δίνει την ανάγκη για αλλαγές, για καινοτόμες κινήσεις. Αναζητάμε την ανεξαρτησία. Η διαίσθηση είναι αναπτυγμένη και δίνει λύσεις αν βρεθούμε σε αδιέξοδο. Με την σύνοδο Ερμή/Κρόνου θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις, θα υπάρξουν σοβαρές σκέψεις και θα παρθούν δύσκολες αποφάσεις για τον πλανήτη. θα πρέπει να αποφύγουμε τους καβγάδες για να μην ειπωθούν βαριά λόγια που θα μας οδηγήσουν σε μια ρήξη σε σχέσεις και συνεργασίες. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Δία φέρνει κοινωνικότητα και οικονομικά οφέλη. Τα συναισθήματα είναι έντονα, έχουμε φιλοδοξίες και καλλιτεχνικές τάσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη/Πλούτωνα φέρνει εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο αλλά και επίπεδο κρατών. Παιχνίδια εξουσίας μπορεί να παιχτούν ενώ δεν αποκλείονται και γεωφυσικά φαινόμενα.

Μέσα στις δύσκολες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, έρχεται αυτή η νέα Σελήνη, στο ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων να μας δώσει δύναμη και ελπίδα για νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να προχωρήσουμε μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Η φιλανθρωπία, η τέχνη, η φαντασία, η πνευματικότητα είναι αυξημένα. Οι πλανήτες αυτή τη στιγμή βρίσκονται όλοι μαζεμένοι στα τρία τελευταία ζώδια του ζωδιακού, Αιγόκερω, Υδροχόο και Ιχθύ. Αυτό μας δείχνει πως βρισκόμαστε στο τέλος καταστάσεων, στο τέλος μιας εποχής πριν ανοίξουν νέοι ορίζοντες.

Στη ζωή, είμαστε όλοι μαζί, όλοι συνδεόμαστε, όλοι αλληλεπιδρούμε και ας μην το καταλαβαίνουμε. Το φεγγάρι αυτό μας διδάσκει την αληθινή αγάπη, την κατανόηση, τη συμπόνια. Πιστεύουμε σε μια ανώτερη δύναμη, είμαστε όλοι μέρος της εξέλιξης του σύμπαντος.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη σε φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σου, βγαίνουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου. Σχεδίασε προσεκτικά το μέλλον σου. Ξεκαθάρισε τι θέλεις, κλείσε εκκρεμότητες με το παρελθόν και προετοίμασε ένα νέο κύκλο ζωής. Χαλάρωσε, ξεκουράσου,βρες το καταφύγιό σου αγκαλιά με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη, ανοίγεις το φιλικό σου κύκλο, νέα κεφάλαια που θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Μπορεί να γίνεις ο ηγέτης μιας ομάδας. Μπορεί να κάνεις μια ριζοσπαστική κίνηση ανεξαρτησίας. Ανοίγεις νέους πρωτότυπους δρόμους. Ακολουθείς ένα όραμα, ένα ιδανικό. Βρίσκεσαι με πνευματικά άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές στον τομέα της καριέρας. Προωθείς τα ταλέντα σου και δείχνεις τις ικανότητές σου. Έχεις ευκαιρίες ανόδου, η φήμη σου επηρεάζεται θετικά. Μπορεί να πάρεις μια αύξηση, μια προαγωγή, να αλλάξεις αντικείμενο, να μετακινηθείς σε ένα καλύτερο πόστο. Θα έχεις προτάσεις. Αν ψάχνεις για δουλειά, κινήσου, στείλε παντού βιογραφικά. Βάζεις νέους στόχους και ανεβαίνεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Δεν πτοείσαι από τον ανταγωνισμό. Αν κρατήσεις τον εκνευρισμό σου, θα σημειώσεις πρόοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου, να κατακτήσεις ότι επιθυμείς. Θα ζήσεις νέες εμπειρίες, θα αναπτύξεις μια νέα φιλοσοφία, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και προοπτικές. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. Αναζητάς τα ταξίδια, τις περιπέτειες, έχεις νέες ιδέες, ασχολείσαι με τις σπουδές σου ή με νομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, ερωτική ζωή. Θα βρεις λύσεις για να απαλλαγείς από οφειλές ή μπορεί να πουλήσεις ένα περιουσιακό στοιχείο. Γίνεσαι ανεξάρτητη οικονομικά ή συγχωνεύεις τα οικονομικά σου με κάποιον. Μια παλιά σχέση μπορεί να αναβιώσει ή ένα νέο πάθος να μπει στη ζωή σου. Κάνεις μια ενδοσκόπηση στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Αλλάζει ο τρόπος που αγαπάς και αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους, δεσμεύεσαι πιο ουσιαστικά σε σχέσεις και συνεργασίες αρκεί αυτό να είναι αμοιβαίο. Διαφορετικά, θα δώσεις ένα τέλος και θα κάνεις μια νέα αρχή, πιο ουσιαστική, με άτομα που θα μπουν στη ζωή σου και θα σε ανανεώσουν. Θα αφεθείς και θα δημιουργήσεις μια ισχυρή σχέση, θα γνωρίσεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Μπορεί πάλι να κάνεις μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να αναλάβεις νέα καθήκοντα που θα γεμίσουν το πρόγραμμά σου. Αν είσαι άνεργη, θα βρεις κάτι στα μέτρα σου. Κάθε αλλαγή θα σου βγει σε καλό. Ξεκίνα ένα πρόγραμμα διατροφής, κάνε μια δίαιτα, άλλαξε την καθημερινότητά σου. Ταρακούνησε τη ρουτίνα σου, ασχολήσου με την υγεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη ζεις τον έρωτά σου, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να αποκτήσεις ένα παιδί που θα αλλάξει τη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα έρθει. Θα πάρεις συναισθηματικά μηνύματα και θα δεχτείς ερωτικές προτάσεις. Θα πάρεις αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Φλερτάρεις και διασκεδάζεις. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Μπορεί να ασχοληθείς με μια δική σου δουλειά και να πετύχεις. Αν έχεις παιδιά, θα περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις επισκευές, να αλλάξεις τη διακόσμηση, να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά από το σπίτι, μπορεί να μετακομίσεις, να αλλάξεις χώρο ή μπορεί να αλλάξεις χώρο στον επαγγελματικό τομέα. Ευνοούνται θέματα περιουσιακά, υποθέσεις ακινήτων, μπορεί να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου, να πουλήσεις, να νοικιάσεις, να αγοράσεις. Μπορείς αυτό το διάστημα να λύσεις προβλήματα με οικογενειακά πρόσωπα ή να απομακρυνθείς μια και καλή. Δεν αντέχεις άλλο τις τοξικές σχέσεις, μένεις κοντά σε ανθρώπους που νιώθεις ασφαλής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη ενισχύει την επικοινωνία και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ευνοήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Προβάλλεις τις ιδέες σου και μπορεί να μάθεις νέα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, μπορεί να εξασφαλίσεις μια νέα πηγή εσόδων. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βγάλεις χρήματα. Προσοχή στα έξοδα και τις σπατάλες. Χαράζεις ένα νέο οικονομικό σχέδιο δράσης, κινήσου με στρατηγική και βρες τρόπους για την οικονομική σου ευημερία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει ευκαιρίες στη ζωή σου, κάνεις νέα ξεκινήματα και ανανεώνεσαι, στις σχέσεις , στην δουλειά, στην εμφάνισή σου. Εκφράζεις την δημιουργικότητά σου και δείχνεις τα ταλέντα σου. θα έχεις εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και θα γίνουν όλες ξαφνικά και μπορεί να σε τρομάξουν. Μην φοβάσαι το καινούργιο, θα επεκταθείς και θα πας μπροστά. Αν είχες πληγωθεί από μια σχέση, τώρα θα γνωρίσεις την πραγματική αγάπη σε μια άλλη αγκαλιά. Αν βρίσκεσαι σε μια υγιή σχέση, θα συζήσεις ή θα παντρευτείς. Επαγγελματικά, έχεις ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό σου. Προσοχή στον Ποσειδώνα, που σου δημιουργεί μια θολούρα και μπορεί κάποιοι άνθρωποι να θέλουν να σε εκμεταλλευτούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ