Follow us

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 6 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2022 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Πώς θα βρω τον άντρα της ζωής μου; Κάνε το τεστ και μάθε ποιος είναι ο ερωτικός τύπος σου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ενότητας, του ρομαντισμού, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι ερωτευμένη με τον έρωτα, είναι εκκεντρική, φέρνει ξαφνικούς έρωτες ή έρωτες μέσα από ομάδες ή διαδίκτυο. Είναι δύσκολη στη συμβίωση ενώ δίνει εύκολο διαζύγιο. Η Αφροδίτη αυτή έχει έναν πρωτότυπο και ανεξάρτητο τρόπο προσέγγισης στον έρωτα. Υπάρχει έλξη από ιδιόρρυθμα και διανοητικά πρόσωπα ή μπορεί να συνδεθούμε με πρόσωπο που έχει διαφορετική από εμάς κουλτούρα. Δεν αναζητάμε τώρα τη δέσμευση αλλά το σεβασμό και την ελευθερία χώρου. Η Αφροδίτη αυτή αγαπά τους ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, αυτούς που έχουν ελεύθερο πνεύμα, ανοιχτούς ορίζοντες και αγάπη για την γνώση και τις εμπειρίες. Έχει μια δική της εικόνα για το πως πρέπει να είναι οι σχέσεις και εξερευνά νέους τρόπους για να συνδεθεί με τους άλλους.

Η Αφροδίτη στην πορεία της θα κάνει σύνοδο με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό δημιουργώντας προβλήματα και ένα κλίμα που δεν θα είναι ειρηνικό. Οι περιορισμοί δεν φαίνεται να μας εγκαταλείπουν αυτό το μήνα.

Αυτός ο μήνας είναι καλός για να δημιουργήσουμε νέες φιλίες, να γίνουμε εθελοντές, να ασχοληθούμε με εναλλακτικές θεραπείες ή διατροφή ή με την αστρολογία.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικότητα βρίσκεται στα ύψη και μπορείς να βρεις τον έρωτα μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Κάνεις νέες παρέες, περνάς πολύ χρόνο με τους φίλους σου ενώ μπορεί να ενταχθείς και σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο. Κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με Άρη/Κρόνο και το τετράγωνο με Ουρανό, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σου κύκλο. Θα βγάλεις από τη ζωή σου ότι δεν σου προσφέρει ασφάλεια και χάνεις το χρόνο σου. Βάλε νέους στόχους και προσπάθησε να τους πετύχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη φέρνει εξελίξεις στην καριέρα σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, μια δική σου δουλειά, ένα δημιουργικό εγχείρημα. Η σύνοδός της με Άρη/Κρόνο και το τετράγωνο με Ουρανό, θα σου δημιουργήσουν ανασφάλειες και θα φέρουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Όλα σε οδηγούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Ανοίγονται δυνατότητες μπροστά σου έστω και μέσα από μια αναστάτωση. Είναι ένας κουραστικός μήνας αλλά θα δεις τους καρπούς των προσπαθειών σου τον επόμενο μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη ανοίγει μια εξωστρεφή και χαρούμενη περίοδο. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι με φίλους που θα σε ανανεώσει. Σχέδια και συνεργασίες με το εξωτερικό ευνοούνται. Αλλάζουν οι πεποιθήσεις για τις σχέσεις σου, αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να ασχοληθείς με νέα πράγματα, να κάνεις σπουδές, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με Άρη/Κρόνο και το τετράγωνο με Ουρανό, τα νεύρα σου δοκιμάζονται αλλά ότι συμβαίνει είναι για το καλό σου. Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και προχώρα μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη ευνοεί τα κοινά οικονομικά, τα χρέη, τα δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά ενώ δίνει και ερωτισμό στις σχέσεις σου. Μπορεί να κάνεις καλές οικονομικές συμφωνίες ή να έχεις επιστροφές χρημάτων. Μπορεί να ξοφλήσεις χρέη που σε άγχωναν ή να λάβεις μια κληρονομιά. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου με τάξη και πειθαρχία. Η λίμπιντο είναι στα ύψη, μπορεί να επιστρέψει σχέση από το παρελθόν. Απαλλάξου από ψυχολογικά βάρη του παρελθόντος, βγες από τοξικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Έχεις θετικές εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάνεις νέες παρέες και γνωρίζεις νέα πρόσωπα, κάνεις όμως και ξεκαθαρίσματα. Αν δεν παίρνεις αυτά που θέλεις στους τομείς σχέσεων και συνεργασιών, θα απομακρυνθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Οι ρυθμοί χαλαρώνουν και κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι συνθήκες στη δουλειά σου καλυτερεύουν, οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται ενώ μπορεί να παρουσιαστούν και ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Μπορεί να δεχτείς και κάποιες πιέσεις, ας είσαι προσεκτική με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσοχή και στην υγεία, φρόντισε τη διατροφή, την άσκηση, την ξεκούρασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη φέρνει διάθεση για φλερτ, έρωτα και διασκέδαση. Βγαίνεις, περνάς καλά, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που σε ενθουσιάζουν. Ανανεώνεις τη σχέση σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Μπορεί να απαλλαγείς από κάτι και η ενέργειά σου να ανέβει. Ξαναβρίσκεις το κέφι σου. θέματα παιδιών μπορεί να σε απασχολήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνάς χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να διακοσμήσεις το χώρο σου, να κάνεις ανακαίνιση ή να αλλάξεις κατοικία. Σχέσεις με γονείς βελτιώνονται και αισθάνεσαι μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια. Καλείσαι να πάρεις αποφάσεις αυτό το μήνα και να βρεις λύσεις ανάμεσα στις ανάγκες σου και τα νέα δεδομένα. Μείνε ψύχραιμη και μακριά από εντάσεις και καβγάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σου δίνει διάθεση για επικοινωνία και νέες γνωριμίες με νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από το διαδίκτυο. Η κοινωνικότητα αυξάνεται. Κάνεις ταξίδια και μετακινήσεις, μαθαίνεις νέα πράγματα ενώ και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες βελτιώνονται. Είσαι πιο συνετή στην καθημερινότητά σου. Πέρα από τις υποχρεώσεις σου, προσπάθησε να ανεβάσεις τα επίπεδα της ενέργειάς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται μέσα από ένα μπόνους ή μια νέα συνεργασία. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται και η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει. Μπορεί να κάνεις μια αγορά ή μια επένδυση που θα σου φέρει κέρδη. Η σύνοδός της με Άρη/Κρόνο και το τετράγωνο με Ουρανό, σου ζητούν σύνεση και σοφή διαχείριση, μη ρισκάρεις, να μάθεις να ελίσσεσαι. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου και τα οικονομικά σου για να νιώσεις ασφαλής, μείνε ευέλικτη όταν κάτι δεν προχωράει όπως θα ήθελες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού χαρίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Η σχέση σου ανανεώνεται και μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα έχεις πολλούς θαυμαστές και διάθεση για ερωτικές περιπέτειες. Μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να εξελιχτεί σε κάτι σημαντικό, κράτα τα μάτια σου ανοιχτά. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου. Με Άρη/Κρόνο, επίσης στο ζώδιό σου, οι ευκαιρίες εναλλάσσονται με πιέσεις σε κάθε τομέα της ζωής σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σου. Αν ζεις μια αδιέξοδη κατάσταση, μια ρήξη είναι πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη σε καλεί να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάνε πράγματα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, για να ανανεωθείς, να ψυχαγωγηθείς. Η διαίσθηση είναι μεγάλη. Μια επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανή. Αυτό το ταξίδι της αυτογνωσίας είναι πολύτιμο. Ασχολήσου με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση και μείνε μακριά από πράγματα που σε βαραίνουν και από κακές συνήθειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ