Follow us

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18 Μαρτίου | Τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται

Η πανσέληνος στην Παρθένο μας καλεί να δουλέψουμε και να αναθεωρήσουμε τον τρόπο σκέψης μας.

Ζώδια iStock

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 27.40 μοίρα της Παρθένου και σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα ευνοεί την τέχνη, την ιατρική, τον οραματισμό, τη φαντασία, την ονειροπόληση, όμως φέρνει και παράνομες-κρυφές σχέσεις-συνεργασίες και πράξεις καθώς και αποκαλύψεις. Επικρατεί μια σύγχυση, είμαστε επιρρεπείς στο ψέμα και την απάτη, υπερευαίσθητοι και καθόλου ξεκάθαροι, ωστόσο η ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα μας δίνει δύναμη και φέρνει λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Μας βοηθάει να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις εντάσεις και τις συναισθηματικές εξάρσεις.

Η πανσέληνος στην Παρθένο μας καλεί να δουλέψουμε και να αναθεωρήσουμε τον τρόπο σκέψης μας. Μπορούμε να ασχοληθούμε με ζητήματα που απαιτούν οργάνωση και σχολαστική προσοχή, φροντίδα και λεπτομέρεια. Θα πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική. Θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις έστω και μέσα από διλήμματα. Η Παρθένος έχει να κάνει με θέματα εργασίας και υγείας και έτσι μπορεί αυτό το διάστημα να αναζητήσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας αλλά και μια καλύτερη υγεία σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να βάλουμε όρια σε σχέσεις και συνεργασίες, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες σε κάθε επίπεδο. Η πανσέληνος αυτή θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε πορεία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, θα μιλήσουμε ξεκάθαρα και λογικά για να ισορροπήσουμε. Θα απαλλαγούμε από κακές συνήθειες και θα ξεκινήσουμε μια δίαιτα, μια καλύτερη διατροφή, μπορεί να κάνουμε αποτοξίνωση για να νιώσουμε καλύτερα. Η μπορεί να αλλάξουμε εργασία αν η παρούσα δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς μας. Έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα είναι πιθανά.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με την πανσέληνο στην Παρθένο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν και θα πρέπει να βάλεις τάξη στις εκκρεμότητές σου. Εργασιακά προβλήματα θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα νιώσεις μια εξάντληση, ψυχική και σωματική. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αποφεύγοντας να φτάσεις στα όριά σου. Κάνε μια πιο υγιεινή διατροφή και άσκηση, κάνε αλλαγές στη δουλειά ή σε συνεργάτες αρκεί να είσαι σίγουρη πως έχεις κρίνει σωστά και όχι παρορμητικά. Ασχολήσου με λιγότερο αγχωτικές δραστηριότητες για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Φόρτισε τις μπαταρίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να ανανεωθείς, να ασχοληθείς με δημιουργικά σχέδια που σε εκφράζουν, να επιδείξεις τα ταλέντα σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και ένα νέο φλερτ θα σε ανανεώσει. Διασκεδάζεις και περνάς καλά, είσαι ευαίσθητη και ρομαντική, νιώθεις ένα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι καλά στη σχέση σου,θα προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, θα κάνεις σχέδια για το μέλλον ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Αν είσαι μόνη, μια νέα σχέση θα θυμίζει παραμύθι. Μην εξιδανικεύεις για να μην απογοητευτείς. Μην χτίζεις κάστρα στην άμμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπάθησε με την πανσέληνο να βάλεις σε τάξη θέματα σχετικά με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να πιεστείς από οικεία πρόσωπα ή μπορεί να παρέχεις τις υπηρεσίες σου σε οικεία πρόσωπα. Απόφυγε τις εντάσεις και την νευρικότητα. Διαφωνίες με συγγενείς είναι πιθανές. Αναδιοργάνωσε το σπίτι σου, κάνε αγορές, μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Μπορεί να αγχωθείς και να χρειαστεί να βρεις τις ισορροπίες σου. Πάρε απόσταση από τις καταστάσεις και δες με καθαρή ματιά τις προοπτικές, κάνε αλλαγές αν χρειαστεί. Βάλε τα όριά σου σε οικογενειακά θέματα, μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις και να πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα. Μείνε μακριά από καταστάσεις που δεν σε ευχαριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Κάποια νέα που θα ακούσεις μπορεί να σε ταράξουν. Προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια. Έχεις ιδέες, δείχνεις τα ταλέντα σου, όμως ο τρόπος σκέψης σου είναι επικριτικός και αναλυτικός και θα πρέπει να προσέξεις να μην πληγώσεις τους άλλους. Μακριά από κουτσομπολιά και απαισιόδοξες σκέψεις. Προσοχή καθώς το φεγγάρι δημιουργεί σύγχυση και παραπλάνηση. Προσπάθησε να λύσεις παρεξηγήσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Σχεδίασε το μέλλον σου, κάνε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις για νέους στόχους. Μπορεί να κάνεις σεμινάρια για να αυξήσεις τις γνώσεις σου.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις έκτακτα έξοδα ή κάποια μείωση στις απολαβές σου και να πιεστείς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, βρες τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου και να λύσεις οικονομικά προβλήματα. Κάνε διακανονισμούς, μπορεί να λάβεις μια βοήθεια, μια στήριξη. Έχεις ανάγκη την οικονομική ασφάλεια και σιγουριά. Δες με προσοχή τα χρέη και τις οφειλές σου, τα δάνεια, τους λογαριασμούς σου και τα έσοδά σου για να ισορροπήσεις έσοδα-έξοδα. Μην ρισκάρεις και μην βιάζεσαι. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία που θα φέρει κέρδη στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχουν νεύρα και εντάσεις, ρίξε τους τόνους για να αποφύγεις οριστικές ρήξεις. Κάνε μια στάση στη ζωή σου και δες την πραγματικότητα. Είναι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική τώρα. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν θασε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου και να πέσεις ψυχολογικά. Βάζεις τέλος σε καταστάσεις που σε κρατούν πίσω, παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον. Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις γιατί υπάρχει σύγχυση στην ατμόσφαιρα. Κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν και κάνουν πιο ποιοτική τη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος δημιουργεί μια τάση απομόνωσης και περισυλλογής. Θα θέλεις να μείνεις μόνη, μακριά από όλους για να σκεφτείς σοβαρά κάποια προβλήματα που σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις όπως θα ήθελες. Νιώθεις μια νοσταλγία, μια πίκρα για καταστάσεις που έζησες και η ψυχολογία σου πέφτει. Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια, να είσαι απαισιόδοξη. Προσπάθησε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε βασανίζουν συναισθηματικά, βρες τρόπους για να ξεφύγεις από το άγχος για να νιώσεις γαλήνη και ηρεμία. Μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο στη δουλειά σου και να σχεδιάζεις πράγματα που πρέπει να μείνουν κρυφά ή μπορεί να πρέπει να μείνει κρυφό ένα προσωπικό σου ζήτημα, μπορεί να έρθει στο φως μια παράνομη σχέση σου και να εκτεθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τις φιλίες σου. Μπορεί να εξυπηρετήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή μπορεί να δημιουργήσεις νέες φιλίες. Μείνε μακριά από απαισιόδοξες σκέψεις και συναισθήματα και δες τι μπορείς να κάνεις για το μέλλον. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Μπορεί να αναθεωρήσεις θέματα προσωπικά ή επαγγελματικά και να κάνεις αλλαγές που θα φέρουν εξελίξεις. Θέλεις να απεγκλωβιστείς από πράγματα που σε πιέζουν και να κάνεις διορθώσεις. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι οι πράξεις σου δεν σε οδηγούν πουθενά, ότι έχεις χαράξει λάθος δρόμο, μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα που πίστευες μέχρι τώρα. Μπορεί να έρθει στο φως μια αλήθεια για μια φιλική σχέση ή μπορεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία για μια δουλειά και να αποχωρήσεις ή μπορεί να ψάξεις την ευτυχία σε μια άλλη σχέση. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει αλλά να είναι μπερδεμένη. Μείνε ρεαλίστρια, δες ξεκάθαρα τους στόχους σου και τις συνέπειες των αποφάσεών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να πιεστείς και να κάνεις αλλαγές. Ένα επαγγελματικό σχέδιο μπορεί να μην φέρει τα αποτελέσματα που περίμενες και να απογοητευτείς. Δες τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, δες με ποια πρόσωπα θέλεις να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις καθώς δεν βλέπεις καθαρά τα πράγματα τώρα. Μπορεί να προκύψουν και κάποιες ευκαιρίες ανέλιξης. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή να σου γίνει μια δελεαστική πρόταση για μια νέα αρχή. Ξεκαθάρισε κάθε λεπτομέρεια πριν δεσμευτείς. Μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου. Κάποιες αποκαλύψεις επίσης μπορεί να σε προβληματίσουν. Απόφυγε την κυριαρχική συμπεριφορά και τον ανταγωνισμό. Μείνε ψύχραιμη και αναλυτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κινηθείς για να λύσεις τα προβλήματά σου στην πανσέληνο αυτή. Έχεις ιδέες για να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Ένα ταξίδι, επικοινωνία και συναντήσεις σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Βλέπεις το μέλλον χαρούμενα και αισιόδοξα, κάνεις όνειρα. Γνωρίζεις πρόσωπα με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο και περνάς όμορφες στιγμές. Μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση σε θέματα σπουδών, εξωτερικού ή σε νομικά θέματα. Πίστεψε στις δυνατότητές σου αλλά μην παίρνεις τώρα τελικές αποφάσεις. Ανοίγεις ορίζοντες και κάνεις συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια. Μπορεί να θέλεις να φύγεις μακριά από όλους και από όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά και μπορεί να αγχωθείς. Δες προσεκτικά τι υπογράφεις και τις οικονομικές σου δυνατότητες και κάνε διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές. Δώσε προσοχή στα ψιλά γράμματα συμφωνιών και λογαριασμών και φτιάξε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Προσπάθησε να ισορροπήσεις έσοδα-έξοδα και μην ρισκάρεις. Μην σπαταλάς χρήματα σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Βάλε σε τάξη τα συναισθήματά σου και απελευθερώσου από καταπιεσμένα συναισθήματα. Έχεις διαίσθηση και βλέπεις με τη λογική παρελθοντικές καταστάσεις. Νιώθεις ασφάλεια στη σχέση σου ή μένεις με το ταίρι σου μόνο από συνήθεια;

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο, ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Δες αν είσαι ικανοποιημένη και τι αλλαγές θα ήθελες να κάνεις. Έχεις τη δύναμη, όμως θα πρέπει να προσέξεις τις ανασφάλειες και τα συναισθήματά σου που σε κρατάνε σε καταστάσεις που δεν σου κάνουν καλό. Προσπάθησε να βελτιώσεις σχέσεις και συνεργασίες και μην τρομάζεις αν πρέπει να ξεβολευτείς. Δεν έχει νόημα να βρίσκεσαι σε μια σχέση που δεν σε χαροποιεί επειδή φοβάσαι να μιλήσεις. Μπορεί να μην σε κατανοεί το ταίρι σου και συ να ωραιοποιείς συνεχώς τις καταστάσεις. Βρες τις ισορροπίες σου, πες αντίο αν πρέπει σε μια σχέση ή συνεργασία για να πας παρακάτω ή αντίθετα, αν είσαι καλά, κάνε ένα βήμα παραπάνω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ