Follow us

Άρης στον Υδροχόο από 6 Μαρτίου ως 14 Απριλίου

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Υδροχόο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Να πώς θα αποκτήσεις ενέργεια το πρωί χωρίς καφέ!

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, των αντοχών, βρίσκεται στο επαναστατικό, αντισυμβατικό, πρωτοποριακό και απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις ιδέες και τις φιλοδοξίες του. Ο Άρης αυτός αγωνίζεται για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, όχι μόνο τη δική του αλλά και της κοινωνίας. Ο Άρης αυτός αγαπά τις φιλίες, την κοινωνικότητα, την τεχνολογία και οτιδήποτε πάει τον κόσμο μπροστά. Διεκδικεί αυτό που του αξίζει σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Είναι η στιγμή να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα και να κάνουμε καινούργια πράγματα.

Η συνάντηση του Άρη με την Αφροδίτη είναι έντονη. Αναζητάμε την ευτυχία χωρίς περιορισμούς και ηθικούς φραγμούς. Τα συναισθήματα μεταβάλλονται δημιουργώντας μπελάδες στην προσωπική μας ζωή. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις 22/3 φέρνει ξεσπάσματα, εντάσεις και βίαιες συμπεριφορές. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και θα πρέπει να προσέχουμε ατυχήματα και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Η σύνοδος Άρη/Κρόνου στις 5/4 δημιουργεί εντάσεις και ανάβει φωτιές σε σχέσεις και συνεργασίες. Νεύρα και πιέσεις κυριαρχούν και θα πρέπει να διοχετεύσουμε θετικά την ενέργειά μας για να εκτονώσουμε καταστάσεις. Απαγορευτικές οι αποφάσεις εν θερμώ. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 8/4 φέρνει στην επιφάνεια πρωτότυπες ιδέες.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Υδροχόο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η κοινωνικότητα αυξάνεται, κάνεις νέες γνωριμίες, μοιράζεσαι τις ιδέες σου και οι φίλοι σου είναι η προτεραιότητά σου. Συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες ή ηγείσαι μιας ομάδας. Εκμεταλλεύεσαι τις γνωριμίες σου και εξελίσσεσαι επαγγελματικά. Βάζεις στόχους και κάνεις πράξη τα όνειρά σου. Βρίσκεις πρωτότυπες λύσεις στα θέματά σου παρακάμπτοντας τους κανόνες. Πρόσεχε τα λόγια σου και την τάση επιβολής σου στους άλλους. Δώσε σημασία στα θέλω των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να αναλαμβάνεις μια νέα θέση ή ένα νέο εγχείρημα. Προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα καθώς μπορεί να σου επιβάλλουν πράγματα που δεν επιθυμείς ή μπορεί κάποιοι να σου βάλουν εμπόδια για να αμαυρώσουν τη φήμη σου. Μείνε ψύχραιμη και διεκδίκησε ένα καλύτερο μέλλον. Έχεις ένα ανεξάρτητο, φιλελεύθερο πνεύμα και μια νέα προσέγγιση σε εργασιακά θέματα. Βάζεις στόχους και αντιδράς όταν σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες και με πειθαρχία φτάνεις ψηλά. Μπορεί να δέχεσαι πιέσεις και ευθύνες, να δουλεύεις πολλές ώρες και να κουράζεσαι, μπορεί όμως να αυξηθεί και ο μισθός σου. Αν εργάζεσαι στην τεχνολογία, ευνοείσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι εξωστρεφής και αισιόδοξη, κάνεις σχέδια για το μέλλον που σε ενθουσιάζουν. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου μαθαίνοντας νέα πράγματα και γνώσεις ή συμμετέχεις σε οργανώσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Ασχολήσου με το διαδίκτυο και προχώρα τα σχέδιά σου. Μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους από το εξωτερικό ή που μένουν μακριά και αλλάζεις φιλοσοφία ζωής και πεποιθήσεις. Αγωνίζεσαι για τη ζωή και τα όνειρά σου. Αναζητάς την περιπέτεια και τις εμπειρίες μέσα από ταξίδια. Ανακαλύπτεις νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Βγαίνεις από τη ρουτίνα, γεμίζεις το μυαλό σου με νέα πράγματα. Αν ασχολείσαι με ΜΜΕ, νομικά, εκπαίδευση, πωλήσεις, εξωτερικό, ευνοείσαι. Αντιμετωπίζεις προκλήσεις και ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά, ασφάλειες. Μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, περιόρισε τις σπατάλες. Η λίμπιντο ανεβαίνει και σε απασχολούν θέματα συμβίωσης. Ένα πάθος από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ή μπορεί να ζήσεις μια έντονη σεξουαλική σχέση. Μια κυκλοθυμική διάθεση είναι πιθανή. Προσοχή στη ζήλια και τη κτητικότητα. Αναζητάς μια βαθιά, ουσιαστική επαφή με το ταίρι σου και αν δεν στη δίνει, μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις τέλος.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Είσαι ορμητική και επιθετική απέναντι στο ταίρι σου, μπορεί να καταπιέζεσαι και να αναζητάς την ελευθερία σου, εκδηλώνεις το θυμό σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις ένα πάθος με ένα φιλικό πρόσωπο ή μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία. Κινήσου διπλωματικά για να αποφύγεις μια ρήξη στις σχέσεις σου. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην πυροδοτείς εντάσεις, αντίθετα, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό τομέα με συναδέλφους ή μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Αν πιέζεσαι και ταλαιπωρείσαι από σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, είναι καλό διάστημα για να πεις αντίο. Νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Οι ρυθμοί επιταχύνονται και οι ευθύνες είναι πολλές.Μπορεί να πιεστείς, οι απαιτήσεις στη δουλειά είναι μεγάλες. Μπορεί να γίνουν αλλαγές σε συναδελφικές σχέσεις που επηρεάζουν το δικό σου πρόγραμμα. Αν ασχολείσαι με το διαδίκτυο και την τεχνολογία, ευνοείσαι. Προσοχή στο παρασκήνιο στην εργασία, μια αρνητική ατμόσφαιρα μπορεί να σε κουράσει. Κοίτα τη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις σου και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με διπλωματία. Θέματα υγείας μπορεί να σε απασχολήσουν, μπορεί να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Δώσε σημασία στον εαυτό σου και το σώμα σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης επηρεάζει τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Οι αντιδράσεις σου είναι απρόβλεπτες, μπορεί το ταίρι σου ή τα παιδιά σου να περιορίζουν την ελευθερία σου ή να σου κάνουν υποδείξεις. Αν είσαι μόνη, θέλεις να αγαπηθείς και να τραβήξεις την προσοχή. Γοητεύεις, είσαι εξωστρεφής και έχεις αυτοπεποίθηση, φλερτάρεις. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ζεις ρομαντικές στιγμές,ζεις το πάθος και τον έρωτα. Η έμπνευσή σου είναι μεγάλη, έχεις δημιουργικές ιδέες και αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου. Έχεις διάθεση για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θέλεις να ασχοληθείς με τα κοινά. Προσοχή στην εγωιστική σου συμπεριφορά, στην επιθετικότητα και την τάση σου να περνάει πάντα το δικό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από το σπίτι σου αν νιώσεις πως σε περιορίζουν. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, μια μετακόμιση ίσως, κάποιες επισκευές. Μπορεί από το παρελθόν να έχεις οικογενειακά προβλήματα ή προβλήματα με γονείς. Η συμπεριφορά σου είναι κυκλοθυμική αλλά η διαίσθησή σου έντονη. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα ακινήτων ή που αφορούν τις ρίζες σου ή μπορεί να επισκεφτείς το πατρικό σου σπίτι. Προσοχή στις εντάσεις με οικεία πρόσωπα, πρόσεχε τις εκφράσεις σου και τον λόγο σου. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις ένα οικείο πρόσωπο ή μπορεί να ασχοληθείς με περιουσιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σου δίνει πρωτότυπες ιδέες και περιέργεια για να μάθεις πολλά. Δημιουργείς νέες φιλίες, έχεις πολλές δραστηριότητες, πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο. Μπορεί να κάνεις νέες συμφωνίες στη δουλειά και να αναγνωριστούν οι κόποι σου. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Σχέσεις με συγγενείς, γείτονες και αδέρφια έρχονται σε πρώτο πλάνο, μπορεί κάποιες διαφωνίες να σε ρίξουν ψυχολογικά. Μακριά από το κουτσομπολιό, από βιαστικές αποφάσεις, προσοχή στις μετακινήσεις. Μπορεί να πιεστείς από την κούραση και να σου βγει μια επιθετικότητα. Είναι καλό διάστημα για συγγραφείς, ΜΜΕ, τεχνολογία, εμπόριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις πρωτότυπες ιδέες για να αυξήσεις τα έσοδά σου και για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μπορεί να σε βοηθήσει ένα φιλικό πρόσωπο ή μπορεί να πρέπει να προσέξεις τις συναλλαγές σου με φιλικά πρόσωπα και ομάδες που ανήκεις. Να είναι σαφείς οι όροι. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια αγορά, μια επένδυση. Μπορεί επίσης κάποια γεγονότα να επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή σου και τις ιδέες σου για κάποιους ανθρώπους και να κάνεις αναθεωρήσεις για αυτά που αξίζουν στη ζωή σου. Είσαι πιο διεκδικητική σε ότι θεωρείς πως σου ανήκει. Μην ρισκάρεις,μη δανείζεσαι. Εντάσεις και σκληρές συμπεριφορές για οικονομικούς λόγους είναι πιθανές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου. Είσαι δυναμική, θαρραλέα, ανεξάρτητη, πρωτοποριακή. Αγωνίζεσαι για τα θέλω σου, έχεις αντοχές και ενθουσιασμό, πιστεύεις στον εαυτό σου. Αναζητάς την ανεξαρτησία σου και δεν δέχεσαι υποδείξεις από κανέναν. Σκέψου πριν δράσεις και μην προσβάλλεις τους άλλους. Μπορεί να ενταχθείς σε συλλόγους ή να ηγηθείς μιας ομάδας, μπορεί να δουλέψεις για έναν ομαδικό σκοπό. Προσοχή στην απόλυτη συμπεριφορά, στα νεύρα,τη βιασύνη, την παρορμητικότητα. Διοχέτευσε δημιουργικά την ενέργειά σου, τρέξε για τα όνειρά σου. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν στον επαγγελματικό τομέα και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Η σεξουαλικότητα είναι στα ύψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιέζεσαι εσωτερικά από γεγονότα του παρελθόντος, δεν παίρνεις πρωτοβουλίες, δεν διεκδικείς. Θέλεις ηρεμία και μοναξιά. Μπορεί να βγουν στο φως κρυμμένες καταστάσεις που θα σου προκαλέσουν θυμό ή μπορεί η διάθεσή σου να είναι κυκλοθυμική. Μπορεί να έχεις προβλήματα με ένα φιλικό πρόσωπο, άκου το ένστικτό σου αν έχεις αμφιβολίες. Είσαι ανήσυχη και κρατάς μέσα σου όσα αισθάνεσαι. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε δημιουργικά πράγματα ή στην τέχνη και πρόσεχε το παρασκήνιο. Μπορεί να κινείσαι μυστικά, να κάνεις κρυφές διαπραγματεύσεις, έχεις άγχος, ανασφάλεια και είσαι πεσμένη ψυχολογικά. Προσοχή σε σκάνδαλα που μπορεί να σε βλάψουν. Αν εμπλέκεσαι σε παράνομες καταστάσεις, πρόσεχε μην βγουν όλα στη φόρα. Ξεκουράσου και πρόσεχε την υγεία σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ