Follow us

Νέα Σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν μοίρα από 8-14 καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Σελήνη iStock

Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα. Ο Κριός,σαν ζώδιο της φωτιάς, κρύβει πάθος, θάρρος, τόλμη αρκεί να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Είμαστε αισιόδοξοι και ανταγωνιστικοί. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε τον παρορμητισμό μας, να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις που στη συνέχεια θα μετανιώσουμε. Η νέα Σελήνη έχει κυβερνήτη τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, της επιθετικότητας, του σεξ και ενδεχομένως το ξεκίνημα που θα κάνουμε θα γίνει με ορμή, γρήγορα, άμεσα. Η σύνοδός του με τον Κρόνο σημαίνει πως μπορεί να βρούμε εμπόδια στο δρόμο μας ή να έχουμε φοβίες. Ο Κριός είναι κυνηγός και αν χάσει το παιχνίδι, γίνεται επιθετικός. Ο Κριός θέλει να προχωράει μπροστά και δεν βλέπει εμπόδια. Διεκδικεί, ρισκάρει, δεν φοβάται τις περιπέτειες καθότι είναι ανώριμος, ξεροκέφαλος, απερίσκεπτος. Προχωράει μέχρι τελικής πτώσης και δεν ακούει κανέναν. Θα πρέπει λοιπόν, με αυτή τη νέα Σελήνη, να πατάμε στη γη και να σκεφτόμαστε διπλά πριν πράξουμε. Μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα στη ζωή μας και να αναζητήσουμε νέους τρόπους προόδου.

Η νέα Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Ερμή δίνοντας έμφαση στη σκέψη, την επικοινωνία, τα ταξίδια,τις μετακινήσεις. Γίνονται συζητήσεις και παίρνονται βιαστικές αποφάσεις. Μοιραζόμαστε τις ιδέες μας, κάνουμε σχέδια, διαπραγματευόμαστε, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους. Είναι μια κοινωνική περίοδος όπου λαμβάνουμε νέες πληροφορίες. Με τη σύνοδο της νέας Σελήνης με τον Χείρωνα, επουλώνουμε τις πληγές μας. Ίσως νιώσουμε ενοχές για κάτι που έχουμε πράξει και μπορεί να ζητήσουμε συγγνώμη για να λυτρωθούμε. Ερμής/Χείρωνας διευκολύνουν τις συζητήσεις, όμως φέρνουν στην επιφάνεια διάφορα τραύματα, ατυχήματα και σκληρές κουβέντες.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου. Ξεκινάς τα σχέδιά σου και πας μπροστά, σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Έχεις νέες ιδέες, νέους στόχους και πιέζεσαι να τα πραγματοποιήσεις. Είσαι ενθουσιώδης, παίρνεις πρωτοβουλίες και κανένα εμπόδιο δεν σε σταματά. Προσοχή στον παρορμητισμό και τις βιαστικές αποφάσεις. Με τη σύνοδο Άρη/Κρόνου μπορεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή μπορεί να ασχοληθείς με μια ομαδική εργασία. Είναι καιρός να απελευθερωθείς από τα αρνητικά συναισθήματα και να πιστέψεις στις ικανότητες και τα ταλέντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου ή με θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Κοίτα βαθιά μέσα σου και συνειδητοποίησε τις καταστάσεις. Τι σε κρατάει πίσω, ποιοι σε επηρεάζουν αρνητικά; Δες τι σε κάνει ευτυχισμένη και χάραξε μια νέα πορεία. Μπορεί επίσης αυτό το διάστημα να ασχολείσαι με κάτι μυστικό, που δεν θέλεις να μοιραστείς ακόμα ή μπορεί να γίνονται παρασκηνιακές συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου. Άρης/Κρόνος μπορεί να φέρουν εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα, όμως με τις σωστές κινήσεις θα τα λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεκαθαρίσεις τις φιλικές σου σχέσεις. Υπάρχουν άτομα στο πλευρό σου που σε στηρίζουν. Μπορείς να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου και να ασχοληθείς με το διαδίκτυο. Είσαι εξωστρεφής, δημιουργική, επανεκτιμάς πρόσωπα και καταστάσεις. Βλέπεις ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι σε εκμεταλλεύονται, κάποιες συνειδητοποιήσεις σε πληγώνουν. Μπορεί να συναντήσεις φίλους από τα παλιά, ευνοείται η ομαδική δουλειά. Άρης/Κρόνος σου ζητάνε να πατάς στη γη όταν κάνεις σχέδια για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα σου, την κοινωνική σου καταξίωση, την εξουσία. Θα πρέπει να αγωνιστείς για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου ή για να διεκδικήσεις όσα αξίζεις. Θα πάρεις πρωτοβουλίες για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου αλλά θα κουραστείς. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην καριέρα σου, μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή, μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σε απογειώσει. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, μην απογοητεύεσαι από κάποια εμπόδια. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή για να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Άρης/Κρόνος φέρνουν ένα ανικανοποίητο αίσθημα στην ερωτική σου ζωή ή στα κοινά οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη σου ανοίγει δρόμους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η περιπέτεια και ο ενθουσιασμός κυριαρχούν. Έχεις νέες ιδέες και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου. Ρισκάρεις αλλά μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις,ζύγισε τα συν και τα πλην πριν κάνεις το επόμενο βήμα. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους, έμπειρους που σε σπρώχνουν να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό,νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Με Άρη/Κρόνο μπορεί να γίνουν κάποιες συνειδητοποιήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή κάποιες αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, κληρονομικά, περιουσιακά. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων, να κάνεις επενδύσεις, να λάβεις χρήματα που σου οφείλουν, να τακτοποιήσεις οφειλές. Η ερωτική σου ζωή ενισχύεται, μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Έντονα συναισθήματα, φοβίες, ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις ψύχραιμα. Άρης/Κρόνος μπορεί να φέρουν δυσκολίες στη δουλειά ή την καθημερινότητα. Προσοχή σε θέματα υγείας, προσπάθησε να ξεκουραστείς.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις μια νέα αρχή πάνω σε υγιείς βάσεις. Πόσο ικανοποιητικές είναι οι σχέσεις σου; Ρίξε μια ματιά εις βάθος. Είσαι ευτυχισμένη; Είναι ουσιαστικές οι σχέσεις σου; ή μένεις από συνήθεια και ανασφάλεια; Με Άρη/Κρόνο βάζεις όρια σε σχέσεις που δεν σε γεμίζουν και δεν σου προσφέρουν χαρά, δεν αντέχεις άλλο. Κάνε διάλογο και θα βγεις κερδισμένη. Τακτοποίησε σχέσεις και συνεργασίες που εκκρεμούν και σου έχουν αφήσει πληγές. Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι για το καλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή στη δουλειά, στην καθημερινότητα, στην υγεία. Ξεκίνα διατροφή και άσκηση. Μήπως έχεις αναλάβει πολλά πράγματα που σε ρουφάνε και δεν σου δίνουν χαρά; Μια νέα δουλειά μπορεί να σου προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Μη φοβάσαι το τέλος καταστάσεων. Για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, πρέπει να τελειώσει κάτι παλιό. Πρόσεχε τα λόγια με συνεργάτες, απόφυγε τον παρορμητισμό για να μην μετανιώσεις. Φρόντισε τον εαυτό σου. Άρης/Κρόνος μπορεί να δημιουργήσουν οικογενειακά προβλήματα ή θέματα ακινήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη αφορά τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τα επιχειρηματικά σχέδια. Μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα στη δουλειά ή επικερδείς συμφωνίες, μπορείς να δείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. θέματα παιδιών ευνοούνται, είναι καλό διάστημα για να αποκτήσετε έναν απόγονο. Είσαι αισιόδοξη, εξωστρεφής. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα καθορίσει την πορεία σου. Άρης/Κρόνος μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Θέλεις να βάλεις νέες βάσεις στο σπίτι σου, να κάνεις μια νέα αρχή. Μπορεί να κάνεις επισκευές στο χώρο σου ή μπορεί να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα μέσα από τον χώρο του σπιτιού ή μπορεί να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου ή μπορεί να κάνεις μια χωροταξική αλλαγή. Μπορεί πάλι να έχεις εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα ή θέματα με το παρελθόν και τις ρίζες σου και να πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με οικεία πρόσωπα ή μπορεί ένα οικείο πρόσωπο να χρειάζεται τη βοήθειά σου και να πιέζεσαι. Άρης/Κρόνος σου ζητούν να είσαι πειθαρχημένη σε οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει ταξίδια, επικοινωνία, μετακινήσεις, μάρκετινγκ, εμπόριο. Θέλεις όλα να γίνονται γρήγορα. Κάνεις πολλές συζητήσεις και επαφές και θέλεις να κατακτήσεις τους στόχους σου. Σχεδιάζεις τα πάντα προσεκτικά. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες, αναθερμαίνονται. Ξαναφέρνεις κάποια πρόσωπα κοντά σου. Προσοχή στα λόγια σου για να μην παρεξηγηθείς. Άρης/Κρόνος στο ζώδιό σου σε κάνουν δυναμική αλλά μπορεί να βγάλεις και την σκληρή πλευρά του εαυτού σου σε κάποιους ή μπορεί να συνειδητοποιήσεις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. Μπορεί να πάρεις μια αύξηση ή μπορεί να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Βάλε σε μια τάξη έσοδα-έξοδα. Μπορεί μια επιχειρηματική κίνηση να σου φέρει κέρδη. Με Άρη/Κρόνο βγαίνουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες, καταπιεσμένα συναισθήματα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί κάνεις κακό στην υγεία σου. Απόφυγε τη ζήλια και την κτητικότητα απέναντι στο σύντροφό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ