Follow us

Ερωτικές εξελίξεις στα μέσα της Άνοιξης

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Τελικά η αγάπη είναι ο γερασμένος έρωτας; iStock

Αφροδίτη και Άρης περνούν σταδιακά στους συναισθηματικούς Ιχθύες. Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον Απρίλιο;

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας είναι πολύ επικοινωνιακός με τον Ερμή στο ζώδιό σου. Κάνεις νέες γνωριμίες και πείθεις με τις απόψεις σου. Συμμετέχεις σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και μπορεί να κάνεις μια νέα συναισθηματική αρχή. Είναι ένας μήνας εσωτερικής ανάτασης και αποκαλύψεων από το παρελθόν. Δίας/Ποσειδώνας δημιουργούν παρασκήνιο. Είσαι διορατική, το ένστικτό σου είναι έντονο. Μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις με ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν και να προβληματιστείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Δίας/Ποσειδώνας σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις νέους φίλους και νέες γνωριμίες. Ξεχωρίζεις μέσα σε μια ομάδα. Από τα μέσα του μήνα, με τον Άρη, είσαι πολύ κοινωνική. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 11, ο μήνας είναι επικοινωνιακός και σε βοηθά να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Συναισθηματικά, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Η Αφροδίτη σε κάνει υπερευαίσθητη με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να δεις με διαφορετική ματιά ένα φιλικό πρόσωπο. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 30 βγαίνουν στην επιφάνεια έντονες επιθυμίες. Τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Προσπάθησε οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με τη λογική, κινήσου σύμφωνα με τις εμπειρίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή, ως τις 10, κάνεις νέες γνωριμίες και φιλίες, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Το παρασκήνιο κυριαρχεί, όμως εσύ είσαι χαρούμενη. Η αποκάλυψη ενός ερωτικού παρασκηνίου μπορεί να σε δυσαρεστήσει και να φέρει ρήξεις προσωρινά, όμως είναι για καλό διότι θα έρθουν νέοι έρωτες στον ορίζοντα. Το καλοκαίρι θα σε ικανοποιήσει, οπότε μην στενοχωριέσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια αίσθηση στην ατμόσφαιρα πως τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δίνεις μεγάλη σημασία στο συναίσθημα. Με την Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα, μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα και πολλές ρομαντικές στιγμές. Με τον Ερμή, από τις 11, έρχεσαι πιο κοντά σε φίλους και κάνεις νέες γνωριμίες. Ο Άρης, από τις 15, σε ενισχύει συναισθηματικά και ψυχικά. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 30, οι νέες γνωριμίες και η συλλογικότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Μετά από πολλά χρόνια διδασκαλίας με τον Πλούτωνα απέναντί σου, έχει έρθει η εποχή των ανταμοιβών.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη, ως τις 14, στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου καθώς μπορεί να δεχτείς αυταρχικές συμπεριφορές. Αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί η πανσέληνος στις 16 θα φέρει στο πλευρό σου σημαντικά πρόσωπα που θα σε στηρίξουν. Μπορεί πάλι να νιώσεις μια στασιμότητα στον ερωτικό τομέα, αλλά αυτό σε βολεύει μέχρι να σταθεροποιηθείς επαγγελματικά. Μόλις εξομαλυνθεί και ο οικονομικός τομέας, τότε όλα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Μη βιάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Δία/Ποσειδώνα στο απέναντι ζώδιο, επηρεάζεται η προσωπική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, μπορεί να δεχτείς μια πρόταση γάμου ή μπορεί να συμβιώσεις ή μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένη. Ο ρομαντισμός είναι στα ύψη. Μπορεί πάλι το ταίρι σου να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και να νιώσεις προδομένη. Με τον Άρη, από τα μέσα του μήνα στο απέναντι ζώδιο, είσαι ανασφαλής, μπορεί να κολυμπάς σε θολά νερά. Από τα μέσα του μήνα, θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Ο μήνας είναι εξαιρετικός αν είσαι μόνη. Αν πάλι έχεις προβλήματα στη σχέση σου, τότε μπορεί να δοθεί ένα τέλος. Το τέλος αυτό είναι απαραίτητο για να έρθει ξανά στη ζωή σου ο έρωτας, η συντροφικότητα, η χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης, ως τα μέσα του μήνα, σου δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ξεπερνάς τις δυσκολίες. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, βλέπεις αγαπημένα πρόσωπα. Είσαι πολύ ερωτική και δημιουργική, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 16 φέρνει ζήλια, πάθος και ανταγωνισμό στη σχέση σου. Προσοχή καθώς μπορεί να βλέπεις ανύπαρκτους εχθρούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με Δία/Ποσειδώνα αισθάνεσαι αισιόδοξη και δημιουργική. Και με την Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα, η ερωτική σου ζωή παίρνει νέα πνοή. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, όλα μπορούν να συμβούν. Η τύχη σου χαμογελά. Με τη σύνοδο Άρη/Κρόνου, προσοχή σε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 30 στο απέναντι ζώδιο βγάζει καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου τις οποίες αγνοούσες ή δεν είχες συνειδητοποιήσει. Από τις 11, με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, η επικοινωνία με το ταίρι σου δεν είναι καλή. Ο Ουρανός, και αυτός στο απέναντι ζώδιο, προκαλεί αστάθεια, σκαμπανεβάσματα και αφορμές για να προβληματιστείς για την συντροφικότητα. Είναι ένας σημαντικός μήνας για την συναισθηματική σου ζωή. Ανανεώνεσαι. Ο μήνας είναι παιχνιδιάρικος, ερωτικός, χαρούμενος. Φλερτ, διασκέδαση, ρομαντισμός, ένας μεγάλος έρωτας είναι πιθανά φαινόμενα. Αν βρίσκεσαι σε προβληματική σχέση και δεν είσαι ευτυχισμένη, μπορεί να διαλυθεί αιφνίδια η σχέση αυτή ή μπορεί ο έρωτας να μπει ξαφνικά στη ζωή σου και να τα λήξεις όλα με συνοπτικές διαδικασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι προσκολλημένη στην οικογένειά σου, ίσως γιατί νιώθεις προστατευμένη. Μπορεί να μετακομίσεις, να κάνεις μια ανακαίνιση ή να αλλάξεις το χώρο σου. Ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό. Προσοχή στην πανσέληνο στις 16 μην τσακωθείς με φιλικά πρόσωπα. Το Πάσχα έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφαλής, σε περιβάλλει αγάπη, χαρά και θαλπωρή. Φρόντισε να απολαύσεις την τρυφερότητα και την ξεγνοιασιά μέσα στην οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές με δημιουργικούς και αισιόδοξους ανθρώπους ανοίγουν νέους δρόμους στη ζωή σου. Μην τα βλέπεις όλα σκούρα. Η τύχη είναι στο πλευρό σου. Με την Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα, έρχεσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Ένα φλερτ μπορεί να προκύψει. Με Δία/Ποσειδώνα, η ερωτική διάθεση είναι μεγάλη. Περνάς όμορφες στιγμές. Με τον Άρη, από τα μέσα του μήνα, κάνεις μετακινήσεις, ταξίδια, συζητήσεις. Πρόσεχε μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις αργότερα. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 30, έρωτας και δημιουργικότητα παίρνουν σάρκα και οστά ξαφνικά. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται θεαματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου ως τα μέσα του μήνα ξεχειλίζεις θάρρος και αποφασιστικότητα. Προσοχή καθώς μπορεί η συμπεριφορά σου να είναι αυστηρή, αυταρχική όταν δεν γίνονται όλα όπως θα ήθελες. Μπορεί να γίνεις σκληρή και άδικη με ανθρώπους που σε αγαπούν. Μια μετακόμιση ή η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανά σενάρια. Η Ηλιακή έκλειψη στις 30 φέρνει αποκαλύψεις στην οικογένεια. Έχεις ανάγκη να μείνεις ασφαλής στο οικογενειακό περιβάλλον. Όμως μπορεί να δεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν και ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου μπορείς να ονειρεύεσαι. Με Δία/Ποσειδώνα μπορεί να έρθει στη ζωή σου κάτι θεαματικό αρκεί να είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα και να αποφεύγεις την υπεραισιοδοξία. Η φαντασία σου είναι μεγάλη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τα μέσα του μήνα, μπορεί να φέρει τον έρωτα στη ζωή σου και να σε ανανεώσει. Όταν συναντήσει τον Ουρανό, το συναίσθημα απογειώνεται, ο ρομαντισμός κυριαρχεί, βρίσκεσαι με ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Είσαι πιο συμπονετική, πιο πρόθυμη να προσφέρεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τα μέσα του μήνα, είσαι δυναμική και αποφασιστική. Η Ηλιακή έκλειψη στις 30 σε κάνει αγαπητή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ