Follow us

Πανσέληνος στο Ζυγό στις 16 Απριλίου 2022

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, από 23-29 μοίρα, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Πανσέληνος στον Τοξότη

Πραγματοποιείται στην 26.46 μοίρα του Ζυγού. Η πανσέληνος αυτή μας ζητά να βρούμε την ισορροπία σε θέματα που μας απασχολούν. Θα αναγκαστούμε να κάνουμε αλλαγές για να βρούμε την αρμονία στις σχέσεις μας. Ότι δεν λύνεται κόβεται, θα πάρουμε αποφάσεις προκειμένου να γλιτώσουμε από οτιδήποτε μας βασανίζει.

Η πανσέληνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να ζήσουμε ακραίες και έντονες καταστάσεις, με θυμό και βία. Έχουμε την τάση να κρατάμε τον έλεγχο, θέλουμε να δείξουμε τη δύναμή μας, να επιβληθούμε. Η ζήλια, η επιθετικότητα, η κτητικότητα, τα παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού κυριαρχούν. Τα συναισθήματα είναι έντονα, δημιουργούνται εσωτερικές εντάσεις και δεν αντέχουμε καθόλου τις πιέσεις. Έτσι προκύπτουν διαφωνίες και συγκρούσεις που μας εξαντλούν και μας φτάνουν στα όριά μας. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι άνθρωποι θα δείξουν τώρα το αληθινό τους πρόσωπο ή μπορεί να προσπαθήσουν να μας στήσουν παγίδες. Καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και μας οδηγούν σε καταστροφικές συμπεριφορές και σε παιχνίδια εξουσίας. Συναισθηματικοί χειρισμοί, εκφοβισμός, βία, κακοποίηση, χειραγώγηση είναι σε πρώτο πλάνο. Επίσης, δεν αποκλείονται γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η πανσέληνος με τον Κρόνο μας κάνει υπεύθυνους και μας δίνει το απαραίτητο θάρρος να διεκδικήσουμε ότι επιθυμούμε. Θα συνειδητοποιήσουμε πως έπρεπε να πάρουμε κάποια μαθήματα προκειμένου να προχωρήσουμε στη ζωή μας πάνω σε υγιείς βάσεις και να πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Αυτό το φεγγάρι φέρνει ανατροπές και γεγονότα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Το μοιραίο θα γράψει την δική του ιστορία, ο επίλογος θα είναι εντυπωσιακός σε κάθε επίπεδο.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από την πανσέληνο στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις κάποιες καταστάσεις, να κάνεις αναθεωρήσεις. Θα πρέπει να χειριστείς τα πράγματα ψύχραιμα και λογικά και να αποφύγεις να φτάσεις στα άκρα. Απόφυγε, σε κάθε περίπτωση, εντάσεις και αντιπαραθέσεις ή παρορμητικές κινήσεις. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου σε τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν με σύντροφο ή συνεργάτες. Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με λάθη από το παρελθόν. Τελείωνε μια και καλή με σχέσεις που δεν σε εκφράζουν. Κάνε αλλαγές χωρίς επανάσταση. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος με ανατρεπτικό τρόπο και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος φέρνει εξελίξεις σε εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Χαλάρωσε,βγες από τη ρουτίνα. Βάλε στην άκρη τις υποχρεώσεις για να επιστρέψεις πιο δυνατή. Έχεις ανάγκη να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Μια βόλτα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία σου προς το καλύτερο και να σε φέρει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο αυτή μπορεί να εγκαταλείψεις ένα δημιουργικό εγχείρημα που δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες. Έχεις κουραστεί και μπορεί να σταματήσεις μια συνεργασία που δεν σου απέδιδε όπως περίμενες. Ερωτικά, μπορεί να έχεις εξελίξεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να προχωρήσεις πιο σοβαρά ή μπορεί να δώσεις τέλος σε μια ερωτική ιστορία όπου υπάρχουν διαφορές. Ένας κύκλος τελειώνει, ξεκαθαρίζεις τα θέλω σου και παίρνεις αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Θα ασχοληθείς με οικεία πρόσωπακαι αν οι σχέσεις σας είναι προβληματικές, μπορεί να βάλεις τα όριά σου, να θυμώσεις. Αναμνήσεις από τα παιδικά σου χρόνια επιστρέφουν. Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείς από το χθες και να προχωρήσεις στο μέλλον. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα ή κάποια πράγματα που δεν χρησιμεύουν στο χώρο σου και σε επηρεάζουν αρνητικά. Κάνε ξεκαθαρίσματα και δώσε χώρο στο καινούργιο. Αναδιαμόρφωσε το σπίτι σου, κάνε επισκευές. Μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση είναι πιθανά σενάρια και θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Μπορεί να ολοκληρώνεις μια συμφωνία, μια διαπραγμάτευση, να μαθαίνεις κάτι καινούργιο ή μια ξένη γλώσσα. Είσαι εξωστρεφής και ανταλλάσσεις τις ιδέες σου. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου και γέμισε τις μπαταρίες σου. Μια κοντινή απόδραση είναι πιθανή. θα ισορροπήσεις και θα αποκτήσεις ένα νέο τρόπο σκέψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να κάνεις μια αγορά, μια επένδυση, μπορεί να πάρεις χρήματα που περίμενες. Βρίσκεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, μπορεί να ευνοηθείς από οικείο πρόσωπο. Οι εκκρεμότητές σου ισορροπούν, μπορεί να απεμπλακείς από ένα χρέος ή να κάνεις μια αγοραπωλησία. Αναζητάς την ασφάλεια και μια καλύτερη ζωή, πιο ποιοτική. Η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου είναι έντονη για σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις τον απολογισμό σου και παίρνεις αποφάσεις. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, μπορεί να δώσεις ένα τέλος. Το ίδιο ισχύει και για μια συνεργασία. Αν είσαι ευτυχισμένη, θα προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Προσοχή, οι εντάσεις κυριαρχούν, μπορεί να υπάρχει επιθετικότητα προς το πρόσωπό σου. Και αν αντιδράσεις παρορμητικά, τότε τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Αν έχεις δίκιο, τότε χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και προχώρα προς το στόχο σου. Μην κολλάς στο παρελθόν, απομακρύνσου από πρόσωπα χειριστικά, ακολούθησε τη διαίσθησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος σου ζητά να ξεκουραστείς, να βγεις από τη ρουτίνα, να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορεί να απομονωθείς με το ταίρι σου και να περάσετε χρόνο μαζί. Έχεις ανάγκη τη γαλήνη, την ισορροπία, ρίξε τους ρυθμούς σου. Απόφυγε παρασκηνιακές συζητήσεις και κινήσεις που μπορεί να διαταράξουν το κλίμα στη δουλειά, μην ξεκινάς κάτι καινούργιο τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τους στόχους σου, τη συμμετοχή σου σε ομάδες, συλλόγους, οργανώσεις. Κάποιες εξελίξεις φέρνουν ανατροπές. Μοιραία πρόσωπα από τον φιλικό σου κύκλο παίζουν ρόλο στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Εντάσεις με φίλους μπορεί να οδηγήσουν σε μια ρήξη που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Από την άλλη, μπορεί να ανακαλύψεις πως κάποια φιλικά σου πρόσωπα βρίσκονται πολύ κοντά σου, σε νοιάζονται και σε βοηθούν. Έχεις ανάγκη από την περιπέτεια και από νέες εμπειρίες. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα που θα σου αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος φέρνει υποχρεώσεις στη δουλειά, οι εντάσεις είναι πολλές. Αφιερώνεις πολλές ώρες στην καριέρα και μπορεί να παραμελείς την οικογενειακή ζωή. Το στρες είναι μεγάλο, μπορεί να νιώθεις πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Τα νεύρα και οι συγκρούσεις κυριαρχούν, κάποιες καταστάσεις σε πιέζουν. Σκέφτεσαι το παρελθόν, όμως κάντο σωστά, δες από που ξεκίνησες και που έχεις φτάσει. Μπορεί να μην είσαι στην κορυφή, έχεις καταφέρει όμως πολλά. Πίστεψε στον εαυτό σου για να φτάσεις τους στόχους σου. Μπορεί να πάρεις συμβουλές από ανώτερα πρόσωπα. Αλλάζεις τη δημόσια εικόνα σου. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις σε συνεργασίες ή με πρόσωπα κύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει θέματα εκπαίδευσης, συνεργασιών με το εξωτερικό, νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις. Κάποια γεγονότα θα διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα. Αν διατηρείς μια σχέση από απόσταση, θα έχεις εξελίξεις. Μπορεί μια σχέση να χαλάσει ή να δημιουργηθεί μια νέα. Ένα μακρινό ταξίδι ή μια συμφωνία με το εξωτερικό είναι πιθανά σενάρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει ερωτικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή αν είσαι μόνη, να κάνεις σκέψεις σχετικά με το ποιο πρόσωπο σε καλύπτει όσο θα ήθελες. Σε απασχολούν θέματα συμβίωσης, συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας και θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις. Εξέτασε προσεκτικά κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, κληρονομικά, περιουσιακά για να δεις ποιες επιλογές έχεις. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με το ταίρι σου για τη διαχείρισή τους. Καλό θα ήταν να αναβάλλεις συμφωνίες για αργότερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ