Follow us

Άρης στους Ιχθύες από 15 Απριλίου ως 24 Μάϊου

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Kama muta: Τι είναι το νέο, υπέροχο συναίσθημα που περιέγραψαν για πρώτη φορά οι επιστήμονες

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, βρίσκεται στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων. Μαζί του, είμαστε πιο συναισθηματικοί και αναζητάμε το βαθύτερο δέσιμο στις σχέσεις μας. Ο ρομαντισμός και η αγάπη απογειώνονται. Παίρνουμε αποφάσεις με το ένστικτο και τη διαίσθησή μας και είμαστε πιο συμπονετικοί με τους γύρω μας. Προσπαθούμε να πετύχουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί, συγχωρούμε και θυσιαζόμαστε. Μπορεί να εμπλακούμε σε παράνομες, μυστικές, μπερδεμένες σχέσεις καθώς μπορεί να μην ξέρουμε τι θέλουμε. Το συναίσθημα κυριαρχεί της λογικής. Ο τρόπος διεκδίκησης είναι παρασκηνιακός, δεν ανακαλύπτουμε τις προθέσεις μας, κρατάμε μυστικά. Η περίοδος είναι κατάλληλη για φλερτ και απιστίες, όχι για δεσμεύσεις. Υπάρχει ροπή για διπλές σχέσεις και επιπόλαιες περιπέτειες.

Ο Άρης στους Ιχθύες κάνει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στις 4/5. Δρούμε παρορμητικά και θέλουμε να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας. Το εξάγωνο Ήλιου/Άρη στις 7/5 μας δίνει αυτοπεποίθηση και θάρρος για να ηγηθούμε. Με τη σύνοδο Άρη/Ποσειδώνα στις 18/5 μπορεί να νιώθουμε μια αδυναμία και να δημιουργείται μια θολούρα στις σχέσεις μας. Πιστεύουμε περισσότερο στη φαντασία παρά στα γεγονότα. Το εξάγωνο Άρη/Πλούτωνα στις 23/5 μας δίνει θέληση, δύναμη, φιλοδοξία,θάρρος. Αν παίξουμε όμως παιχνίδια εξουσίας, θα οδηγηθούμε στην καταστροφή. Η βία και ο φανατισμός κυριαρχούν και θα πρέπει να προσέχουμε να μην προκαλούμε την τύχη μας. Με το εξάγωνο Ερμή/Άρη στις 24/5 θα έχουμε πρωτότυπες ιδέες και θα επικοινωνούμε καλύτερα.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τον Άρη στους Ιχθύες; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να ξεκουραστείς, σωματικά και ψυχικά, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τη φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Η διάθεσή σου είναι πεσμένη, δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς για να σκεφτείς τι θέλεις, τι σε κάνει χαρούμενη. Μην κολλάς σε προβληματικές καταστάσεις. Μακριά από το στρες και τις φοβίες. Προσοχή αν υπάρχει παρασκήνιο στις σχέσεις σου και κρύβεις μυστικά. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να σε βλάψουν. Μπορεί όμως και συ να ετοιμάζεις κάτι παρασκηνιακά. Είσαι συμπονετική και κατανοείς τα προβλήματα των άλλων. Έχεις φαντασία και ονειροπόληση. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για ενδοσκόπηση και περισυλλογή.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καλό διάστημα για να σχεδιάσεις τους στόχους σου. Βγάλε από τη ζωή σου πρόσωπα με τα οποία δεν ταιριάζεις. Μπορεί να νιώσεις πως δεν παίρνεις κάτι από κάποιους φίλους σου και απλά χάνεις το χρόνο σου. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, διευρύνεις τον κύκλο σου και γνωρίζεις νέα πρόσωπα. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη. Κάνεις νέα όνειρα και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου και επαναστατείς όταν σε ελέγχουν. Πρόσεξε μην πληγώσεις με τα λόγια σου. Το ενδιαφέρον σου για την τεχνολογία είναι έντονο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καριέρα είναι η προτεραιότητά σου. Δίνεις τον αγώνα σου για να αναγνωριστείς, είσαι φιλόδοξη και μαχητική. Αν έχεις εργαστεί σκληρά μέχρι τώρα, οι κόποι σου θα εκτιμηθούν από ανώτερα πρόσωπα. Θα έχεις ευκαιρίες για να φτάσεις στην κορυφή. Νέα ξεκινήματα θα γίνουν στη δουλειά ή μπορεί να πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον. Πρόσεξε μην πάρεις λάθος αποφάσεις που θα σου κοστίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου φτιάχνει, ο ενθουσιασμός επιστρέφει. Κάνεις νέα σχέδια και παίρνεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή, να αποφασίσεις να κάνεις σπουδές και σεμινάρια, να ταξιδέψεις ή να έχεις επαφή με το εξωτερικό ή μπορεί να ασχοληθείς με νομικά θέματα. Είσαι πιο περιπετειώδης και ανοιχτή σε νέες εμπειρίες. Ρισκάρεις στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ

Χρήμα και συναίσθημα σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Συναισθήματα που έκρυβες βγαίνουν στην επιφάνεια, ζήλια και δυσπιστία κυριαρχούν. Αν τα θεμέλια της σχέσης σου δεν είναι σταθερά, μια ρήξη είναι πιθανή. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου σχετικά με αυτά που μοιράζεστε. Απωθημένα και σεξουαλικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια. Αν είσαι μόνη, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με νέες γνωριμίες για να μην πληγωθείς. Κάνε μια ενδοσκόπηση και δες τις ανάγκες σου. Προσοχή στα έξοδα. Προσπάθησε να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου, οφειλές, δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά. Μπορεί να αλλάξει το εισόδημα του συντρόφου σου και το κοινό σας ταμείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. θέλεις να προχωρήσεις μπροστά αλλά κάτι σε τραβάει πίσω. Κάποιες πιέσεις δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σου και σου βγαίνει επιθετικότητα. Μπορεί να παρεξηγηθείς καθώς η συμπεριφορά σου είναι κυριαρχική. Πρόσεχε τα λόγια σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα σχέση αυτό το διάστημα και να ζήσεις στιγμές πάθους. Αν όμως έχεις σχέση, πρόσεχε μην εμπλακείς σε παράνομες καταστάσεις και εκτεθείς.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με τη δουλειά, την υγεία, τις υποχρεώσεις σου, τη ρουτίνα σου. θα πιεστείς, θα έχεις περισσότερες ευθύνες και καθόλου χρόνο με τον εαυτό σου. Βρες τρόπους για να αποφορτιστείς, η ενέργειά σου θα είναι ψηλή. Θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες, οι ρυθμοί αλλάζουν και δραστηριοποιείσαι περισσότερο. Μείνε μακριά από καβγάδες και εγωιστικές συμπεριφορές. Η δουλειά σου θα αναγνωριστεί. Μπορεί να αλλάξεις αντικείμενο ή έδρα. Προσπάθησε να ξεκουραστείς, δώσε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι δημιουργική, χαρούμενη, εξωστρεφής, ενθουσιασμένη. Κάνεις συζητήσεις και επαφές για μελλοντικά σχέδια. Αναλαμβάνεις νέα εγχειρήματα και πρωτοβουλίες και καλλιεργείς τα ταλέντα σου. Το φλερτ και οι κατακτήσεις κυριαρχούν, θέλεις να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις. Ερωτικά θέματα αλλά και θέματα παιδιών ευνοούνται. Η λίμπιντο είναι στα ύψη, δεν δυσκολεύεσαι να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Αν έχεις σχέση, μοιράζεσαι την αγάπη με το ταίρι σου. Είναι καλή περίοδος για να αποκτήσεις ένα παιδί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχολείσαι με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα και να νιώσεις ανασφάλεια ή μπορεί κάποιο οικείο πρόσωπο να έχει πρόβλημα και να χρειαστεί τη βοήθειά σου. Μπορεί να κάνεις εργασίες στο σπίτι σου, να μετακομίζεις ή να ασχολείσαι με αγοροπωλησίες ακινήτων. Προσοχή σε εντάσεις και διαφωνίες με οικεία πρόσωπα. Μπορεί να υπάρχουν ρήξεις και να σου βγαίνει επιθετικότητα. Κάποιες αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και ίσως να πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβάλλεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Είσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακή. Μαθαίνεις νέα πράγματα και έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Μιλάς, λες τη γνώμη σου, δέχεσαι προσκλήσεις και μηνύματα από γνωστούς, αδέρφια, συγγενείς. Είσαι πολύ κοινωνική και κλείνεις πολλά ραντεβού, ταξιδεύεις. Κανένα εμπόδιο δεν στέκεται στο δρόμο σου, είσαι τολμηρή, ρισκάρεις. Προσοχή σε συμφωνίες και υπογραφές για να μην πέσεις θύμα απάτης, προσοχή στην οδήγηση ή με το ΙΧ. Αν ασχολείσαι με τη δημοσιογραφία, τις δημόσιες σχέσεις, τα μίντια ευνοείσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορεί να έχεις περισσότερα έξοδα αλλά και ευκαιρίες για έσοδα. Σκέφτεσαι πως θα κερδίσεις χρήματα, πως θα διευθετήσεις τα χρέη σου. Μπορεί να κάνεις αγορές και επενδύσεις. Απόφυγε τις περιττές σπατάλες και τις συμφωνίες που δεν είναι εξαρχής ξεκάθαρες για να μην έχεις απώλειες. Η υλική ασφάλεια σε απασχολεί. Μην ρισκάρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια περίοδος δράσης, τρεξίματος, προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες και να ξεκινήσεις νέα σχέδια. Είσαι δυναμική, διεκδικητική, παίρνεις πρωτοβουλίες. Έχεις νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και στον ερωτικό τομέα. Το πάθος ξυπνά μέσα σου, μαγνητίζεις τους άλλους, μαγεύεις με τα λόγια σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο. Προσοχή όμως στη διάθεσή σου που θα έχει σκαμπανεβάσματα, μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Κινείσαι παρορμητικά, απότομα και χωρίς πολύ σκέψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ