Follow us

Μερική Ηλιακή έκλειψη (Νέα Σελήνη) στον Ταύρο στις 30 Απριλίου

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, από την 7η-13η μοίρα καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές. Μια παρόμοια έκλειψη συνέβη το 1957, 1976, 1995, 2014, 2021. Ανατρέξτε σε αυτές τις περιόδους να δείτε τι συνέβη στη ζωή σας. Εκλείψεις επίσης στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού είχαμε 2012-2014, 1993-1995, 1984-1986, 1975-1976.

Νέα σελήνη και ολική έκλειψη ηλίου στο σκορπιό στις 3 Νοεμβρίου

Η Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα και μεγάλες αλλαγές ζωής. Σε περίοδο εκλείψεων συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα όπως μια γέννηση, ένας γάμος, μια προαγωγή,μια αγοραπωλησία, ένα διαζύγιο, μια απώλεια. Αν η έκλειψη συμπίπτει με τα γενέθλιά μας, τότε η χρονιά θα φέρει σημαντικά γεγονότα που θα έχουν κάτι απρόσμενο.

Είναι ορατή στον Νοτιοανατολικό Ειρηνικό και τη Νότια Αμερική. Ανήκει στην οικογένεια Saros 119 και φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην ανθρώπινη ιστορία. Είναι μια μερική έκλειψη, δεν θα υπάρχει το απόλυτο σκοτάδι και δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα.

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στην 10.28 μοίρα του Ταύρου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές αλλαγές διαρκείας. Με τον Ουρανό, τον πλανήτη της ελευθερίας, της επανάστασης, των ανατροπών, υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ακραία μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τη γη, την γεωργία, την τροφή. Προβλήματα σε αυτούς τους τομείς είναι πιθανά. Αποκαλύψεις επίσης είναι πιθανές. Η δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας, μια θολούρα αλλά φέρνει και ελπίδες. Ιδεαλιστικές ιδέες θα αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Η έκλειψη αυτή έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη και η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με Δία/Ποσειδώνα και θα μπορούσε να φέρει μετά την καταιγίδα, έντονη ξαστεριά. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβούν ίσως και με μια τάση υπερβολής. Είναι ένας θετικός κύκλος για νέα ξεκινήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζεται με τον Άρη μας ωθεί να αναλάβουμε δράση, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να διεκδικήσουμε μεγαλύτερη ελευθερία στη ζωή μας.

Είναι μια έκλειψη που θα μας σπρώξει να πάμε ένα βήμα μπροστά, να κάνουμε αλλαγές μέσα από αναταράξεις, με έναν αιφνιδιαστικό τρόπο. Θα στρέψει την προσοχή μας στον υλικό κόσμο, στην πρακτική πλευρά της ζωής, θα παλεύουμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Θα ταρακουνηθούμε για να δούμε τα πράγματα με μια νέα ματιά. Νέοι άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή μας με ξαφνικό τρόπο, νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν, νέες ιδέες μας οδηγούν σε ανακαλύψεις. Αλλάζουμε τη ζωή μας κάνοντας αυτό που επιθυμούμε, βρίσκουμε άλλους τρόπους επιβίωσης. Κάνουμε πράγματα αντισυμβατικά και σπάμε τους κανόνες. Ο Ουρανός θέλει αέρα για να αναπνεύσει. Μπορεί λοιπόν να γίνουμε πιο γενναίοι, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με πιο αυθεντικό τρόπο.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με την μερική Ηλιακή έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τα μάτια σου και το μυαλό σου στις νέες οικονομικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Θα γίνουν αλλαγές στο εισόδημά σου με έναν ξαφνικό τρόπο. Μη ρισκάρεις και απόφυγε τις σπατάλες. Πρόσεχε την διαχείριση των χρημάτων σου το επόμενο διάστημα. Βρες τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί γύρω από αυτήν την ημερομηνία. Βγαίνουν στην επιφάνεια πιο έντονα οι επιθυμίες σου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου. Κάποια θέματα που σε βασανίζουν τελειώνουν και ανακουφίζεσαι. Πρόσεχε τι αποφάσεις παίρνεις. Θα κάνεις αναθεωρήσεις, θα γίνουν μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο και θα σου δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσεις τη ζωή σου. Οι προοπτικές είναι θετικές σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Τόλμησε αλλαγές και στην εμφάνισή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη φέρνει αποκαλύψεις. Μπορεί να νιώθεις πως σου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο ή μπορεί να πιέζεσαι να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες δεν είσαι ακόμα έτοιμη. Μείνε διπλωματική, πάρε το χρόνο σου και κινήσου όταν το αισθανθείς. Έχεις ανάγκη να αποσυρθείς από τις δραστηριότητές σου για να κάνεις έναν απολογισμό που θα σε οδηγήσει σε μια νέα αρχή. Μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σου λέει πως η κοινωνικότητα, η συλλογική δράση, οι φιλίες, οι νέες γνωριμίες είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Μπορεί να δώσεις τέλος σε μια φιλία που δεν σε γεμίζει πια. Μπορεί να νιώσεις πως δεν έχεις τίποτα κοινό με ένα πρόσωπο. Νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Η καλή επικοινωνία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις καλές σχέσεις. Μια σημαντική συμφωνία, μια νέα συνεργασία μπορεί να επιτευχθούν αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Με την Ηλιακή έκλειψη, τέντωσε τα αυτιά σου μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Μπορεί ένα πρόσωπο κύρους να αλλάξει τα δεδομένα. Κράτα χαμηλό προφίλ. Θα σε απασχολήσει το κοινωνικό σου στάτους και πρέπει να προσέξεις να μην χαλάσει η εικόνα που έχεις χτίσει. Να είσαι επιφυλακτική σε νέες συνεργασίες αυτό το διάστημα. Διεκδίκησε ότι δικαιούσαι χωρίς κανένα δισταγμό. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις σπουδές, σεμινάρια, εκπαίδευση, ταξίδια στο εξωτερικό ή υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό ή πρόσωπα που μένουν μακριά σου. Βγαίνεις κερδισμένη σε νομικά θέματα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, ο τρόπος που βλέπεις τους άλλους. Απομακρύνεσαι από συμπεριφορές και ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν. Οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με πρόσωπο που μένει μακριά ή στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη χτυπά καμπανάκι σε θέματα ερωτικά αλλά και κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά. Μπορεί να εισπράξεις χρήματα από μια εκμετάλλευση περιουσιακών στοιχείων. Οι αμφιβολίες θα εξαφανιστούν και θα αλλάξει ο τρόπος που διεκδικείς τα πράγματα και τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ερωτικά. Γίνεσαι πιο δυναμική και αποφασιστική. Μια καρμική σχέση μπορεί να δημιουργηθεί αυτό το διάστημα. Θα αποκαταστήσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει ή θα ενδώσεις σε έναν πειρασμό που θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια καταστάσεις που αφορούν το γάμο, τη σχέση σου ή μια στενή συνεργασία. Μπορεί να μην είχες συνειδητοποιήσει σε όλη τους τη διάσταση κάποια πράγματα. Προσωπικά θέματα σε προβληματίζουν όλο και περισσότερο. Κλείνουν συναισθηματικά κεφάλαια οριστικά και προχωράς μπροστά. Οι σχέσεις σου αλλάζουν ριζικά. Μια νέα σχέση θα μονιμοποιηθεί γρήγορα. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία με καλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια θέματα δουλειάς , καθημερινότητας και υγείας. Μπορεί να γίνει μια αποκάλυψη που αγνοούσες και να αιφνιδιαστείς, μπορεί να σου εκμυστηρευτούν κάτι. Καλό θα ήταν να είσαι σε εγρήγορση. Η ενέργειά σου είναι αυξημένη και είσαι αποδοτική στις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, η δουλειά σου θα αυξηθεί. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από την καθημερινότητα. Δώσε προσοχή στην υγεία σου για να είσαι καλά και ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη, έρωτας και δημιουργικότητα παίρνουν σάρκα και οστά με απρόσμενο τρόπο. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τις σχέσεις σου, ανατρέπονται πολλά δεδομένα. Δημιουργούνται νέοι όροι και προϋποθέσεις και νιώθεις καλύτερα μέσα σου. Μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση με το σύντροφό σου ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα προωθήσεις τη δουλειά σου και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη προβληματίζεσαι για οικογενειακά θέματα, σπίτι και ακίνητα. Μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις στην οικογένεια. Θέλεις να νιώσεις ασφαλής στον οικογενειακό σου χώρο. Θα ταλαιπωρηθείς. Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξεις αγαπημένα πρόσωπα. Κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή σου και ξεκινάει ένα νέο. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δουλειά μέσα από τον χώρο του σπιτιού ή μπορεί να δημιουργήσεις έναν χώρο για να υποδεχτείς ένα νέο μέλος. Μια αγοραπωλησία θα αυξήσει τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε κάνει δημοφιλή και αγαπητή. Θα έχεις ευκαιρίες στην καθημερινότητά σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Μετακινήσεις, συζητήσεις και επικοινωνία με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες είναι αυξημένα. Προσπαθείς να πετύχεις καλές συμφωνίες. Είσαι ιδιαίτερα εύστροφη για να μπορέσεις να αποφύγεις κακοτοπιές. Ένα ταξίδι θα σου ανοίξει προοπτικές ενώ μέσα από αυτό, μπορεί να κάνεις και μια ερωτική γνωριμία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ