Follow us

Ανάδρομος Ερμής από 10 Μαίου-2 Ιουνίου (από 10-22/5 στους Διδύμους και από 23/5-2/6 στον Ταύρο)

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης και της ικανότητας του λόγου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Ο πλανήτης αυτός συνδέεται με τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις. Έτσι, σε αυτούς τους τομείς θα δημιουργήσει μπερδέματα και θα οδηγηθούμε σε σημαντικές αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς καταστάσεων του παρελθόντος.

Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες, αγορές, σε αποφάσεις που θα πάρουμε, στον προγραμματισμό της καθημερινότητάς μας. Δεν είναι καλό διάστημα για αγορά ΙΧ, για υπογραφές ή για σημαντικά βήματα στη ζωή μας. Αξιοποιούμε τις εμπειρίες του παρελθόντος, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και διορθώνουμε καταστάσεις.

Όσο ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στην οδήγηση, τα έγγραφα, το ΙΧ, στα ταξίδια και στις αποφάσεις που θα πάρουμε. Η νευρικότητα, η επιπολαιότητα και η βιασύνη κυριαρχούν. Θα πρέπει να φιλτράρουμε το κάθε τι που ακούμε, να μείνουμε μακριά από κουτσομπολιά και να μην διαδίδουμε πληροφορίες που μπορεί να μην ισχύουν. Προσοχή σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Είναι καλό διάστημα για δεύτερες σκέψεις και επαναδιαπραγματεύσεις. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν πλανήτες από την 0-4η μοίρα.

Όσο ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Ταύρο εντείνονται θέματα συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας. Η επικοινωνία εξελίσσεται αργά, δεν υπάρχει ουσιαστική επαφή ενώ και οι πληρωμές καθυστερούν. Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά κυριαρχούν. Υπάρχουν παράπονα, έλλειψη κατανόησης ενώ και το πορτοφόλι αδειάζει. Θα πρέπει να επανεξετάσουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματα, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και την αυτοεκτίμησή μας. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν πλανήτες από την 26-29ημοίρα.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τον ανάδρομο Ερμή;

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα πρέπει να προσέξεις την επικοινωνία για να μην παρερμηνευτούν τα λόγια σου. Προσοχή σε μηνύματα και μέιλς που στέλνεις, προσοχή σε μετακινήσεις, ταξίδια, ΙΧ, μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Απόφυγε την υπογραφή συμβολαίων, την αγορά κινητού και υπολογιστή. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου. Προσοχή στα έξοδα, μην ρισκάρεις και μην κάνεις αγορές. Μην δανείζεις, μην δανείζεσαι. Είναι καλό διάστημα για επανεκτιμήσεις τι είναι σημαντικό για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα πρέπει να είσαι προσεχτική με τα οικονομικά σου. Μπορεί κάποια έξοδα να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε τις σπατάλες, τις υπερβολές. Δεν είναι καλό διάστημα για αγορές. Μπορεί να καθυστερεί η είσπραξη χρημάτων.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί τα πράγματα να μην προχωράνε όπως θα ήθελες, μπορεί να νιώθεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Δεν λειτουργείς με πρόγραμμα αφού κάτι συμβαίνει και σε τραβάει πίσω. Μπορεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες και κάποια θέματα του παρελθόντος να έρχονται πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου υπάρχει μια σύγχυση στις σκέψεις σου και δεν εκφράζεσαι καθαρά. Υπάρχουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, αναβολές και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη για να αποφύγεις τις εντάσεις και το άγχος. Απόφυγε να ξεκινήσεις νέα σχέδια. Μην τάζεις πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις, πρόσεχε τα λόγια σου. Κυριαρχεί η νευρικότητα, προσοχή στις μετακινήσεις και το ΙΧ. Επικοινωνίες με άτομα από το παρελθόν είναι πιθανές.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές επαφές. Δεν μιλάς για όσα σκέφτεσαι. Αναζητάς την απομόνωση και κάνεις τον απολογισμό σου. Κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να σε στιγμάτισαν. Πρόσεξε μην μιλάς για πράγματα που πρέπει να μείνουν κρυφά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους βρίσκεσαι σε μια φάση εσωτερικής αναζήτησης, δεν μιλάς για τα πλάνα σου. Μην βιάζεσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, κράτα τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου. Τα όνειρα που θα δεις θα είναι προφητικά. Μπορεί να θελήσεις να αναλύσεις κρυφές και μυστήριες καταστάσεις. Μπορεί να σκέφτεσαι το παρελθόν και να είσαι ανήσυχη.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα πρέπει να προσέξεις τις κοινωνικές επαφές και τις φιλικές σου σχέσεις για να αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Μπορεί να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση με έναν φίλο και να αναθεωρήσεις τον ρόλο που παίζει στη ζωή σου. Μπορεί να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρχε απόσταση.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια για το μέλλον ή μπορεί να θελήσεις να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και όνειρα του παρελθόντος.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο μπορεί να υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις στην καριέρα. Η συνεννόηση με συνεργάτες γίνεται δύσκολη, τα πράγματα δεν εξελίσσονται. Δεν είναι καλό διάστημα για επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα πρέπει να προσέχεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό τομέα, προσοχή με άτομα κύρους. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες, υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις στην καριέρα, μην κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Σκέψου τι σε πάει πίσω και δεν μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Επαναπροσδιορίζονται θέματα που αφορούν σπουδές, εξωτερικό, ταξίδια, νομικά θέματα, συμβάσεις, θα έχεις αναποδιές σε αυτά. Προσοχή στην επικοινωνία με άτομα που βρίσκονται μακριά γιατί θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Φιλοσοφείς εκ νέου τις καταστάσεις και έρχεσαι σε επικοινωνία με άτομα που ήσουν σε απόσταση.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα πρέπει να είσαι προσεκτική με σπουδές, εξωτερικό, νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις, συμβάσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις και αναβολές. Μπορεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και την φιλοσοφία της ζωής σου ή μπορεί κάποιο πρόσωπο να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο μπαίνεις σε διαδικασία ενδοσκόπησης. Μπορεί να υπάρχουν ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα που σε μπλοκάρουν. Μπορεί να κάνεις αναθεωρήσεις σε μια ερωτική σχέση ειδικά αν δεν νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν σε κληρονομικά, περιουσιακά, δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μπορεί να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν που θα σε φέρει αντιμέτωπη με τα συναισθήματα που είχες θάψει μέσα σου. Έρχονται στην επιφάνεια μυστικά, αποκαλύψεις, σκοτεινές σκέψεις, κάνεις αναθεωρήσεις σε συναισθηματικά θέματα. Προσοχή σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά, επενδύσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο πρόσεχε παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, μπορεί να νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν και να κλειστείς στον εαυτό σου. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είναι πιθανές. Μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και πρέπει να τα λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο έρχονται μπερδέματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Κράτα χαμηλούς τόνους και άκου τι έχει να σου πει ο άλλος πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Δεν είναι καλό διάστημα για επισημοποίηση σχέσεων ή για να προχωρήσεις συμφωνίες. Έρχεσαι σε επαφή με σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν και μπορεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή σε παρεξηγήσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο μπορεί να έχεις αναβολές, καθυστερήσεις και μπερδέματα σε θέματα εργασίας, υγείας, καθημερινότητας και μπορεί να αγχωθείς. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Βρες τρόπους για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση. Το άγχος κυριαρχεί, τίποτα δεν πηγαίνει όπως το έχεις προγραμματίσει, η δουλειά σου πάει πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις και αναβολές στον επαγγελματικό χώρο. Προσοχή σε συζητήσεις με συνεργάτες, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Υπάρχουν αναποδιές στην καθημερινότητα και εκνευρίζεσαι. Προσοχή στην υγεία και την φυσική σου κατάσταση.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο μπορεί να έχεις μπερδέματα στην ερωτική σου ζωή, με τα παιδιά ή με δημιουργικά σχέδια. Δεν είναι καλή περίοδος για μια νέα ερωτική σχέση. Είσαι ανικανοποίητη, δεν μπορείς να χαρείς, να διασκεδάσεις. Μια επανασύνδεση με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν είναι πιθανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους θα κάνεις αναθεωρήσεις στην ερωτική σου ζωή. Είσαι εξωστρεφής, φλερτάρεις, βγάζεις προς τα έξω τον αληθινό σου εαυτό. Βέβαια, νέα ερωτικά ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με παιδιά, κράτα χαμηλούς τόνους. Συναντήσεις με πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν είναι πιθανές. Προσοχή στην βιασύνη και την επιπολαιότητα.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο ασχολείσαι με την συναισθηματική σου ζωή. Βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν και ξεκαθαρίζουν. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα και γονείς. Προσοχή σε βλάβες στον χώρο του σπιτιού. Έρχεσαι αντιμέτωπη με το παρελθόν και βλέπεις τα λάθη σου. Η αναπόληση και η νοσταλγία κυριαρχούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους έρχεσαι αντιμέτωπη με καταστάσεις από το παρελθόν. Μπορεί να πιεστείς ψυχολογικά, μην τα κρατάς όλα μέσα σου. Προσοχή σε διαφωνίες με οικεία πρόσωπα, μπορεί να νιώσεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Δεν είναι καλή περίοδος για μετακομίσεις, αγοραπωλησίες. Είναι περίοδος νευρικότητας, κυκλοθυμίας. Προσοχή σε βλάβες στο σπίτι.

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο προσοχή σε συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις καθώς υπάρχουν ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Απόφυγε να κάνεις σημαντικές συμφωνίες. Προσοχή στο ΙΧ και τις εντάσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες για παρελθοντικά ζητήματα. Προσοχή στα κοντινά ταξίδια. Λύσε παρεξηγήσεις με άτομα που βρισκόσουν σε απόσταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ