Follow us

Δίας στον Κριό από 11 Μαίου ως 27 Οκτωβρίου 2022

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 0-8 μοίρα.

Σύνοδος Δία/Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου – Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της ευεργεσίας, της υπερβολής, της πληθωρικότητας βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού. Ο Δίας έχει να κάνει με το εξωτερικό, τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την περιπέτεια, την αναζήτηση, τη θρησκεία, τα νομικά θέματα, τον τυχοδιωκτισμό,το φανατισμό.

Ο Δίας στον Κριό είναι παρορμητικός, ρισκάρει, είναι αυθόρμητος. Θέλει να είναι πρώτος, να ξεχωρίζει, να είναι ηγέτης, να πετυχαίνει τους στόχους του. Μας δίνει την ενέργεια και την έμπνευση να κάνουμε νέα ξεκινήματα, θα αναζητάμε την ανεξαρτησία μας αυτό το διάστημα. Μπορεί να ρισκάρουμε να πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις καθώς δεν λογαριάζουμε τον κίνδυνο. Βγαίνει το πείσμα και η ξεροκεφαλιά μας στην επιφάνεια. Πιστεύουμε πως έχουμε δίκιο. Προσπαθούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και αντιμετωπίζουμε γενναία κάθε εμπόδιο. Αλλάζουμε τις ιδέες μας και ότι μας κρατά πίσω.

Πως επηρεάζει ο Δίας στον Κριό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Κάνεις μια νέα αρχή με τον Δία στο ζώδιό σου. Συγκεντρώνεσαι και βάζεις προτεραιότητες, ήρθε η στιγμή να βγεις από το καβούκι σου, να σπείρεις σπόρους που θα αποδώσουν καρπούς. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να αναπτύξεις, ήρθε η ευκαιρία. Κάνε το βήμα και τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν. Φρόντισε τη διατροφή σου και πρόσεχε να μην πάρεις κιλά. Να θυμάσαι πως ο Δίας επεκτείνει το καλό αλλά και το κακό. Η αυτοπεποίθησή σου αλλά και η τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία τονώνονται. Μπορεί να αλλάξεις την εμφάνισή σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Κριό σε κάνει εσωστρεφή, κάνεις τον απολογισμό σου για να βρεις τις ισορροπίες σου. Αν έχεις πληγές από το παρελθόν, μπορείς τώρα να τις θεραπεύσεις και να κλείσεις λογαριασμούς. Διώξε από τη ζωή σου ότι σε βαραίνει. Σχεδίασε τις επόμενες κινήσεις σου, κινείσαι παρασκηνιακά τώρα, δεν μοιράζεσαι με τους άλλους τις ιδέες σου. Ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά και με πράγματα που σε χαλαρώνουν. Κάποιες αποκαλύψεις αλλάζουν την εικόνα των καταστάσεων. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη. Ο Δίας αυτός σε προστατεύει σαν φύλακας άγγελος. Νιώθεις πιο δυνατή εσωτερικά και ανταπεξέρχεσαι στις προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στον Κριό αυξάνει την κοινωνικότητα. Κάνεις νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις, βάζεις στόχους και κυνηγάς τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Σου δίνονται ευκαιρίες για να τα πραγματοποιήσεις. Μπορεί να μπλέξεις σε κάποια ομάδα ή σύλλογο με φιλανθρωπικό σκοπό για να προσφέρεις βοήθεια στους άλλους. Ενώνεις τις δυνάμεις σου με τους άλλους. Είσαι πιο εξωστρεφής, αγαπητή και δημοφιλής στο περιβάλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον Κριό είναι βοηθητικός στην καριέρα σου, αυξάνεται το στάτους, η φήμη σου. Η σκληρή σου δουλειά θα ανταμειφθεί. Μπορεί να πάρεις προαγωγή, μια αύξηση, το πτυχίο σου ή μπορεί να αποφασίσεις έναν γάμο. Μπορεί να κάνεις μια πολύ καλή συνεργασία, να υλοποιήσεις μια ιδέα. Είσαι πιο παραγωγική, κατακτάς τους στόχους σου. Αν είσαι άνεργη, θα βρεις δουλειά ή μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Πολύ καλές ευκαιρίες και για γάμο, προσωπική ζωή.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον Κριό είναι βοηθητικός στα ταξίδια, την εκπαίδευση, το εξωτερικό, τα νομικά θέματα. Φιλοσοφείς, κάνεις νέα πράγματα, είσαι πιο τολμηρή και με καλύτερη διάθεση. Μπορεί να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να κάνεις σεμινάρια ή να ένα μακρινό ταξίδι. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, έχεις νέες εντυπωσιακές ιδέες, ξαναβρίσκεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Είσαι πιο αισιόδοξη και θέλεις να ανανεωθείς. Κάνεις νέες γνωριμίες και ζεις νέες εμπειρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Κριό αλλάζει συναισθήματα και οικονομικά. Έρχονται αλλαγές. Βλέπεις στενά ποιες σχέσεις είναι σημαντικές για σένα, μπορεί να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν όμως η σχέση σου δεν σε καλύπτει, θα δώσεις ένα τέλος. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται. Είσαι πιο επιρρεπής σε ερωτικούς πειρασμούς, το πάθος κυριαρχεί. Οικονομικά, μπορεί να λάβεις μια κληρονομιά, να κάνεις μια αγοραπωλησία ακινήτου, να πάρεις ένα δάνειο που θα σε βοηθήσει, να κάνεις μια επένδυση ή να επωφεληθείς από οικονομικά συντρόφου. Αν έχεις χρέη, κάνε διακανονισμούς, υπάρχει εύνοια.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στο απέναντι ζώδιο, σχέσεις, συνεργασίες, γάμος έρχονται σε πρώτο πλάνο. Αναζητάς την ολοκλήρωση, το ιδανικό και λες αντίο σε οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί. Θέλεις να νιώσεις πληρότητα και αν βρίσκεσαι σε μια ικανοποιητική σχέση, θα την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και έρωτες αρκεί να κατανοήσεις τι έχουν να σου πουν οι άλλοι με τον τρόπο τους. Ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου, αν είσαι μόνη και να φέρει όμορφες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον Κριό σχετίζεται με την καθημερινότητα, την υγεία, την εργασία. Βρες αυτό που κάνει χαρούμενη την καθημερινότητά σου. Βρες λύσεις σε θέματα υγείας που μπορεί να σε απασχολούν, υιοθέτησε την άσκηση, μια καλύτερη διατροφή, φρόντισε το σώμα σου, βάλε τη ζωή σου σε τάξη. Βάλε προτεραιότητες και σταμάτα να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου, ψυχολογικά και σωματικά. Προσοχή στην αύξηση βάρους. Στη δουλειά, μπορεί να πάρεις μια προαγωγή, μια αύξηση. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται, σχέσεις με συναδέλφους ομαλοποιούνται. Αν ψάχνεις εργασία, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεις αυτό που ψάχνεις ενώ αν εργάζεσαι, θα προοδεύσεις. Ένα κατοικίδιο μπορεί να φέρει χαρά στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στον Κριό σχετίζεται με τον έρωτα, τη χαρά, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, τα τυχερά παιχνίδια, το ελεύθερο επάγγελμα. Αναζητάς τη χαρά και τη διασκέδαση στη ζωή σου. Αν είσαι καλλιτέχνης, η φήμη σου θα εκτοξευτεί. Είσαι σαν μικρό παιδί και κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν. Ασχολείσαι με χόμπι, άθληση, εξόδους. Έχεις ιδέες που σε βοηθούν να διαπρέψεις. Είσαι πιο εξωστρεφής και ενθουσιώδης. Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα και σου χαρίζει δυνατά συναισθήματα. Φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Παίρνεις χαρά από τα παιδιά ενώ σου δίνονται και ευκαιρίες για απογόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στον Κριό έχει να κάνει με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να ανοίξεις το δικό σου σπιτικό, να αποκτήσεις ένα νέο μέλος, να κάνεις τη δική σου οικογένεια, να μετακομίσεις, να κάνεις μια αγοραπωλησία, μια ανακαίνιση στο χώρο σου. Το σπίτι είναι το καταφύγιο σου, περνάς χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη ή μπορεί να ασχοληθείς με το παρελθόν και τις ρίζες σου. Έρχεσαι πιο κοντά με οικεία πρόσωπα και λύνεις τυχόν παρεξηγήσεις. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται. Προσοχή στη βιασύνη και σε υπερβολές όταν όλα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον Κριό αυξάνει την κοινωνικότητα. Κάνεις νέα σχέδια και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Μιλάς για τα σχέδια και τις ιδέες σου, έχεις αυτοπεποίθηση, μιλάς για τα συναισθήματά σου και σε κατανοούν. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο σε βοηθά να προοδεύσεις. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, η αγορά ΙΧ, η αλλαγή γειτονιάς. Νέες γνωριμίες σε ανανεώνουν. Η σκέψη σου είναι καθαρή και δίνεις λύσεις την κατάλληλη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου. Κάνεις αλλαγές και κερδίζεις χρήματα. Ξεκινάς δημιουργικά σχέδια, κάνεις νέες δουλειές, βρίσκεις νέες πηγές εσόδων. Μπορεί να πάρεις μια αύξηση, να αποδείξεις την αξία σου και να έχεις άνοδο στη δουλειά σου. Μπορεί να κάνεις αποταμίευση και να νιώσεις πιο ασφαλής και ανεξάρτητη. Αποκτάς τα αγαθά που ήθελες. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ