Follow us

Άρης στον Κριό από 25 Μαίου ως 4 Ιουλίου 2022

Eυνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Χρειάζεσαι ένα boost ενέργειας;

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, των αντοχών βρίσκεται στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, τον Κριό.

Ο Άρης στον Κριό είναι ανεξάρτητος, ανταγωνιστικός, φιλόδοξος, δραστήριος, οξύθυμος, ανυπόμονος. Παίρνει πρωτοβουλίες, ξοδεύει ενέργεια, δρα εν θερμώ, κάνει λάθη.

Αυτό το διάστημα λοιπόν κυνηγάμε τους στόχους μας, βασιζόμαστε περισσότερο στο ένστικτο παρά στη λογική.θέλουμε να είμαστε πρώτοι, αρχηγοί, να δίνουμε διαταγές. Οι κινήσεις μας δεν είναι οργανωμένες, δεν σκεφτόμαστε υπερβολικά και αυτό μπορεί να μας κοστίσει. Προσοχή στα ατυχήματα. Εξεγέρσεις, βία, εκρήξεις, πολεμικές συρράξεις αυξάνονται.

Στις 29/5, ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Δία δίνοντας γρήγορα νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Έχουμε ενέργεια για δράση, παίρνουμε πρωτοβουλίες. Προσοχή μη χαθεί το μέτρο και πάρουμε λάθος αποφάσεις, αποφεύγουμε το ρίσκο.

Στις 15/6, ο Άρης συναντάει το Χείρωνα. Καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια για να τα γιατρέψουμε και να τα ξεπεράσουμε. Βάζουμε όρια και προχωράμε παρακάτω.

Στις 28/6, το εξάγωνο Άρη/Κρόνου μας δίνει μεγάλες αντοχές, τόλμη και θάρρος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπορεί βέβαια να πούμε και λόγια που θα πληγώσουν ή μπορεί να δεχτούμε σκληρή κριτική.

Στις 2/7, το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια τον κακό μας εαυτό. Ζήλια, συγκρούσεις, ανταγωνισμός κυριαρχούν. Μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με προσβλητικές, επιθετικές συμπεριφορές με άτομα που παίζουν παιχνίδια εξουσίας. Προσοχή σε ατυχήματα ή μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Κριό τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου αυξάνει τη δράση, το πάθος, τον ενθουσιασμό αλλά και τα νεύρα και την πίεση. Νιώθεις γεμάτη, έχεις έμπνευση και προσπαθείς να πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις τη δύναμη και το θάρρος να κάνεις νέα ξεκινήματα. Όμως πρόσεχε μην πάθεις υπερκόπωση. Είναι μια καλή περίοδος για να πάρεις πρωτοβουλίες, να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου. Είσαι δημιουργική και έχεις νέες ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει εσωστρεφή. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση, θα φροντίσεις το σώμα και την ψυχή σου. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς, να κάνεις τον απολογισμό σου, την αυτοκριτική σου για να αξιολογήσεις τις πράξεις σου. Μπορεί να θέλεις να μείνεις μακριά από κάποια πρόσωπα που δεν σου κάνουν καλό. Δεν έχεις διάθεση για κοινωνική ζωή. Προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις και σκάνδαλα. Μπορεί να μπλέξεις σε μια παράνομη, μυστική σχέση ή μπορεί κάποιοι να θέλουν να σε βλάψουν. Είναι μια περίοδος προετοιμασίας. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες. Προσπάθησε να ξεκουραστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στον Κριό, η κοινωνικότητα αυξάνεται και κάνεις νέες γνωριμίες. Κάνεις όνειρα για το μέλλον, σχεδιάζεις τους στόχους σου. Μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου παρακάτω ή μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Έχεις αυτοπεποίθηση, οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες. Αν κάποιες φιλίες δεν σε εξυπηρετούν πια, θα απομακρυνθείς και θα δώσεις χώρο σε νέα άτομα. Μπορεί να γίνεις μέλος μιας ομάδας με κοινά ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει την καριέρα σου. Κυνηγάς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, προωθείς τον εαυτό σου. Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσεις. Μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες και υποχρεώσεις και να αγχωθείς. Μπορεί να πιεστείς από ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί οι απαιτήσεις της δουλειάς να είναι αφόρητες. Πρόσεχε, βρες τις ισορροπίες σου, χαλάρωσε. Μπορεί να δεχτείς χτυπήματα κάτω από τη μέση από συναδέλφους ή μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο στη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει να αισιοδοξείς. Έχεις ενέργεια, ενθουσιασμό, διάθεση για δράση. Κάνεις νέα σχέδια, παίρνεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις τους στόχους σου. θα εξελιχθείς, μπορεί να πάρεις μια προαγωγή, να κάνεις σπουδές και σεμινάρια για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Αποκτάς νέες εμπειρίες ενώ και οι σχέσεις σου με το εξωτερικό προχωρούν θαυμάσια. Μπορεί να συνεργαστείς με μια πολυεθνική ή να κάνεις ταξίδια. Θα κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον Κριό θα κάνεις συζητήσεις για κοινά οικονομικά,χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά. Θα κάνεις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, θα βρεις λύσεις. Προσοχή στα έξοδα. Μπορεί να πιεστείς ψυχολογικά και να ξεσπάς σε λάθος άτομα. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια παράπονα που έκρυβες ή χειριστικές συμπεριφορές και να έρθεις σε ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις το πάθος, όμως μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά γιατί μπορεί να πληγωθείς.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, επηρεάζονται σχέσεις και συνεργασίες. Εντάσεις, πιέσεις, ανταγωνισμός κυριαρχούν και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου. Μπορεί το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης να πάρουν αποφάσεις, ο λόγος τους και η φωνή τους είναι πιο δυνατή από τη δική σου. Μπορεί να βάλουν όρια που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Κάνε υπομονή και βρες τις ισορροπίες, θα δεχτείς μεγάλες πιέσεις. Απόφυγε τις συγκρούσεις και μείνε ψύχραιμη. Προσπάθησε να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θα διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει εργασία, υγεία,καθημερινότητα. Μπορεί να ξεκινήσεις διατροφή, γυμναστική, ένα χόμπι ή μπορεί να κάνεις ένα τσεκάπ. Στη δουλειά πιέζεσαι, μπορεί να υπάρχουν γκρίνια και φόρτος εργασίας ή μπορεί να υπάρχουν παρασκήνιο και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε φέρουν στα όριά σου. Οι ευθύνες αυξάνονται, μπορεί να φορτωθείς τη δουλειά ενός συναδέλφου. Θα τα καταφέρεις σε κάθε πρόκληση, θα κλείσεις τις εκκρεμότητές σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις από ανώτερα πρόσωπα. Μείνε μακριά από εγωιστικές συμπεριφορές και φασαρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Κριό αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά, τη διασκέδαση, τα τυχερά παιχνίδια. Αν έχεις διαφορές με το ταίρι σου, θα βρεις τρόπο να τις λύσεις τώρα και η ερωτική σου ζωή θα ανθίσει. Έχεις μεγάλη ενέργεια, η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και έχεις έντονη ερωτική επιθυμία. Μπορεί ένα νέο πρόσωπο να σε εντυπωσιάσει. Μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις έναν απόγονο ή να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου. Είσαι εξωστρεφής, χαρούμενη, ενθουσιώδης, βγαίνεις και διασκεδάζεις με αγαπημένα πρόσωπα, φλερτάρεις. Είσαι πολύ δημιουργική και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Θα έχεις πολύ δουλειά, θα πιεστείς καθώς θα θέλεις να τα κάνεις όλα γρήγορα και θα θέλεις όλοι να κινούνται στους ρυθμούς σου. Μην ρισκάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στον Κριό θα ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να επισκεφτείς τα πάτρια εδάφη. Προσοχή σε καβγάδες με οικογενειακά πρόσωπα γιατί θα πιεστείς πολύ. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θέματα ακινήτων ή μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μπορεί να μετακομίσεις ή μπορεί να κάνεις επισκευές στο σπίτι σου. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να δουλεύεις από το σπίτι ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία με οικογενειακό πρόσωπο. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις ένα οικείο πρόσωπο. Συγκράτησε τα νεύρα σου για να αποφύγεις τσακωμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει επικοινωνιακή. Είσαι εξωστρεφής, μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να πάρεις πληροφορίες. Είναι καλό διάστημα αν ασχολείσαι με τα ΜΜΕ, τη συγγραφή, τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις, το internet. Είσαι κοινωνική, κάνεις συναντήσεις, ραντεβού, διαπραγματεύσεις, νέες γνωριμίες. Θέλεις να βγεις έξω, να διευρύνεις τον κύκλο σου. Προσοχή στο ρίσκο, σε συμφωνίες, σε έγγραφα λόγω βιασύνης. Οι ρυθμοί σου είναι έντονοι. Μιλάς πολύ, δέχεσαι μηνύματα, έχεις προσκλήσεις από αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Προσοχή στα λόγια σου για να μην κάνεις λάθη λόγω αυθορμητισμού.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Κριό φέρνει εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου, όμως μπορεί να αυξηθούν και τα έξοδά σου, να έχεις διάθεση για σπατάλες και ο προϋπολογισμός να τιναχτεί στον αέρα. Σκέψου καλύτερα πως θα κερδίσεις περισσότερα χρήματα για να διευθετήσεις τα χρέη σου. Ζήτα μια αύξηση από τη δουλειά σου αν οι συνθήκες είναι καλές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ