Follow us

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαίου 2022

Ευνοούνται τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους στις 28 Μαίου;

Είναι μια επικοινωνιακή νέα Σελήνη αφού πραγματοποιείται στην 9.03 μοίρα των Διδύμων, στο ζώδιο που κυβερνάει ο Ερμής. Στη μοίρα αυτή βρίσκεται ο απλανής αστέρας Aldebaran, ένας βασιλικός αστέρας, ετοιμοπόλεμος. Είναι ένας αστέρας που φέρνει δόξα, απόκτηση δύναμης και πλούτου αλλά και τάση για εξέγερση. Υποκινεί την επανάσταση και τους εμφύλιους πολέμους. Δημιουργεί επιθετικότητα, άγχος,πίεση.

Η νέα Σελήνη μας καλεί να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να συναναστραφούμε με κόσμο, να μαζέψουμε πληροφορίες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η συμπεριφορά μας είναι ευμετάβλητη, όμως έχουμε την εξυπνάδα να βρίσκουμε λύσεις, ακούμε τους άλλους, προσαρμοζόμαστε και κάνουμε αποδράσεις.

Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα. Έχουμε την ικανότητα να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, να συνεργαζόμαστε, έχουμε ανοιχτό μυαλό. Προσοχή όμως καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε δεύτερες σκέψεις πριν επενδύσουμε σε κάτι. Τα νέα ξεκινήματα ας γίνουν μετά τις 4/6 που θα έχει τελειώσει η ανάδρομη πορεία του. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο και θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας γιατί το μυαλό είναι θολωμένο. Η όψη αυτή μπορεί να μας μπερδέψει, να μας κάνει απαισιόδοξους και αναποφάσιστους, προσοχή σε παρεξηγήσεις και λογομαχίες. Στις 4/6 που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ο Κρόνος και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πληρώσουμε το τίμημα για λόγια που είχαμε πει και αποφάσεις που είχαμε πάρει και έβλαψαν ή πλήγωσαν άλλους ανθρώπους. Την μέρα της νέας Σελήνης, υπάρχει και η σύνοδος Άρη/Δία που μπορεί να φέρει μια γρήγορη σχέση ή συνεργασία. Η όψη αυτή μας δίνει ενέργεια, θάρρος, παρόρμηση, σεξουαλική ορμή αλλά φέρνει και παράνομες σχέσεις.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες από 7-11μοίρα στα ζώδια αυτά. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Γεγονότα μπορεί να συμβούν με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να πάρεις κάποιες ειδήσεις, να συλλέξεις πληροφορίες, να εξερευνήσεις κάτι που σε ενδιαφέρει. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και προβάλλεις τις ιδέες σου. Ανανεώνεσαι, υπάρχει περιπέτεια στη ζωή σου. Συμμετέχεις σε δραστηριότητες και περνάς καλά. Μπορεί να κάνεις κοντινές αποδράσεις που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Έχεις ιδέες για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και βρίσκεις τρόπους να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Είσαι πιο παραγωγική στην εργασία σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα εργασία ή ένα χόμπι που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Η οικειότητα με το ταίρι σου αυξάνεται και νιώθεις πιο σίγουρη για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθάει να βελτιώσεις τη ζωή σου. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία τώρα. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος και παίρνεις πρωτοβουλίες για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Θετικά τα νέα για την ερωτική σου ζωή, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Προβάλλεις τη χαρούμενη πλευρά της προσωπικότητάς σου και ανανεώνεσαι. Είσαι πιο τολμηρή και σίγουρη για τον εαυτό σου και αλλάζεις τον τρόπο που διεκδικείς τα θέλω σου. Σκέφτεσαι περισσότερο και βάζεις τα όριά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί για να δώσεις ένα τέλος. Βλέπεις πιο καλά τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, τα κρυμμένα κίνητρα. Μπορεί κάποια νέα να σε αναστατώσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Σε έλκει το μυστήριο. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη, έρχεσαι σε επαφή με το υποσυνείδητο και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Μπορείς τώρα να μελετήσεις τα επόμενα βήματά σου,να φύγεις από καταστάσεις και άτομα που δεν σε ωφελούν.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη με τη νέα Σελήνη. Πραγματοποιείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Διασκεδάζεις με φίλους και συμμετέχεις σε ομάδες ή οργανώσεις με κοινά ενδιαφέροντα. Έχεις πρωτότυπες ιδέες για το μέλλον σου και μπορεί να γίνεις ο αρχηγός μιας ομάδας. Νέες γνωριμίες και φιλίες σε εμπνέουν, κάνεις νέες συνεργασίες. Αναζητάς περισσότερο την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή στην καριέρα με την νέα Σελήνη. Αναζητάς τη φήμη, την επιτυχία, βάζεις στόχους. Αποφασίζεις να κάνεις μια νέα αρχή ειδικότερα αν έχεις βαλτώσει στη δουλειά ή τη σχέση σου και έχει χαθεί ο ενθουσιασμός. Είναι καιρός να βγεις από τη ρουτίνα, παίρνεις πρωτοβουλίες, αναλαμβάνεις ευθύνες. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά ή θέση εργασίας ή αντικείμενο ή μπορεί να βγεις από μια σχέση που έχει βαλτώσει. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις στη δουλειά σου και να αρπάξεις την ευκαιρία. Ανώτερα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε επιβραβεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει νέες ιδέες και φέρνει νέες γνωριμίες. Αλλάζει η φιλοσοφία της ζωής σου, προβάλλεις τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου. Αναζητάς την περιπέτεια και διασκεδάζεις. Είσαι πιο ανοιχτή και γνωρίζεις νέους ανθρώπους από άλλες χώρες και με διαφορετικό πολιτισμό. Ενδιαφέρεσαι για την πνευματικότητα, διευρύνεις τις γνώσεις σου, ταξιδεύεις, βλέπεις τη ζωή με μεγαλύτερη σοφία. Ένας έρωτας μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου. Αν έχεις σχέση,μπορεί να την προχωρήσεις παρακάτω ή μπορεί να ξεκινήσεις μια συνεργασία με το εξωτερικό και να απογειωθεί η καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη σε βοηθάει να μεταμορφώσεις τη ζωή σου και να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα. Μπορείς να διευθετήσεις κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, ασφάλειες, κληρονομικά ή να κάνεις κερδοφόρες επενδύσεις. Συναισθηματικά, κάνεις ξεκαθαρίσματα και είτε δένεσαι περισσότερο με το ταίρι σου είτε χωρίζεις. Αν είσαι μόνη, ζεις ένα πάθος. Πρόσωπα και καταστάσεις αλλάζουν ριζικά τη ζωή σου. Δεν αντιμετωπίζεις επιφανειακά τα πράγματα, καταφέρνεις και ξεπερνάς προβλήματα του παρελθόντος. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τις φοβίες σου και προχωράς μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, κάνεις μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Βάζεις νέες βάσεις και προχωράς μπροστά, θέτεις τα όριά σου και διεκδικείς την ευτυχία σου. Προσπαθείς να δημιουργήσεις αρμονία και ισορροπία, ξέρεις τι θέλεις. Η επικοινωνία είναι καλή και σε βοηθά να προχωρήσεις σε μια μεγαλύτερη δέσμευση, τα προβλήματα λύνονται. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Είναι καλό διάστημα να κάνεις μια νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. Μπορεί να παρουσιαστούν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, μπορεί να πάρεις μια προαγωγή, να αλλάξεις θέση, να αναλάβεις νέες ευθύνες. Έχεις νέες ιδέες και είσαι πιο αποδοτική. Η επικοινωνία με συναδέλφους βελτιώνεται. Μπορεί να γνωρίσεις έναν έρωτα μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ευχάριστη, νέες δραστηριότητες κάνουν ευχάριστη τη ζωή σου. Ασχολείσαι με την υγεία και την ευεξία σου και αναζητάς μια πιο ισορροπημένη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη σε κάνει χαρούμενη και δημιουργική, προβάλλεις τα ταλέντα σου. Η γοητεία σου είναι μεγάλη, κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και τα παιδιά σου, δίνεις και παίρνεις αγάπη. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, ζεις στο έπακρο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια παθιασμένη σχέση. Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου τώρα. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου για να νιώσεις πιο ασφαλής και ήρεμη. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά με οικεία πρόσωπα. Μπορεί τώρα να σκέφτεσαι το παρελθόν, κάποια πράγματα που σε πλήγωσαν και δεν σε άφησαν να εξελιχτείς. Μπορεί τώρα να τα συζητήσεις, είναι πιθανό να αλλάξεις σπίτι ή τόπο κατοικίας. Θέλεις να δημιουργήσεις υγιείς οικογενειακές σχέσεις και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες για να περνάς καλά. Μπορεί πάλι να διακοσμήσεις το σπίτι σου διαφορετικά, να κάνεις αγορές ή επισκευές ή μια μετακόμιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ