Follow us

Ερωτικές εξελίξεις τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού

Μπορεί ένας καλοκαιρινός έρωτας να γίνει σχέση

Ο Ερμής, από τα μέσα του μήνα, περνάει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, ως τις 22, βρίσκεται και αυτή στο ζώδιο της φυσιολογικής της έκφρασης, στον Ταύρο όπως και ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, όλο το μήνα, διανύει το δυναμικό και παρορμητικό ζώδιο του Κριού.

Πως θα εξελιχτεί ο έρωτας αυτόν τον θερμό μήνα για όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας κινείται στο ζώδιό σου και φέρνει ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες. Εκεί κινείται και ο Άρης καθιστώντας το μήνα καυτό και φλογερό. Έχεις μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση, βρίσκεσαι στο επίκεντρο των καταστάσεων αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον εγωισμό σου και τις υπερβολές. Βρίσκεις τον εαυτό σου, είσαι αισιόδοξη και ενθουσιώδης. Μην μπερδεύεις τις σχέσεις σου με τα οικονομικά. Με την Αφροδίτη, από τις 23, πατάς καλύτερα στα πόδια σου και ζεις το παιχνίδι του έρωτα. Βγαίνεις, φλερτάρεις και περνάς καλά χωρίς να ζητάς κάτι σταθερό. Αν έχεις σχέση, ανανεώνεσαι και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Με τον Ήλιο, από τις 21, εμφανίζονται οικογενειακές υποχρεώσεις. Με την πανσέληνο στις 14 ανοίγονται πόρτες εξέλιξης ενώ με τη νέα Σελήνη στις 29, θα κάνεις μια νέα αρχή στο σπίτι και την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Άρης/Δίας αφαιρούν ένα μέρος της ενεργητικότητάς σου και ασχολείσαι με παρασκηνιακές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις κάτω από το τραπέζι. Προσοχή και στην υγεία. Με Αφροδίτη/Ουρανό στο ζώδιό σου στις 11 θα ασχοληθείς με ερωτικά θέματα, μπορεί να ερωτευτείς κεραυνοβόλα ή μπορεί να επαναστατήσεις απέναντι σε μια σχέση που σε καταπιέζει. Δεν συμβιβάζεσαι εύκολα, ρισκάρεις, θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια, ασυνήθιστες εμπειρίες που θα σε ενθουσιάσουν. Μπορεί μια νέα κατάσταση να έχει συνέπειες αν δεν είσαι συναισθηματικά προετοιμασμένη γι αυτό. Η όψη αυτή έρχεται να σου θυμίσει πως είναι να ζεις με πάθος και όχι με ημίμετρα. Με τη νέα Σελήνη στις 29 βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, φτιάχνει η διάθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άρης/Δίας σε γεμίζουν ενέργεια και σου δίνουν την επιθυμία να ηγείσαι, να παίρνεις αποφάσεις που ευνοούν εσένα και τους άλλους. Προσοχή στις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Η πανσέληνος στις 14 στο απέναντι ζώδιο φέρνει διλήμματα σχετικά με την προσωπική σου ζωή και μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις και παραπλανήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 23 στο ζώδιό σου αλλά και τον Ερμή εκεί από τα μέσα του μήνα, είσαι αισθησιακή και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Οι πλανήτες αυτοί φέρνουν χαρά, φλερτ, έρωτα, ευχάριστες καταστάσεις,διασκέδαση και κοινωνικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 22, περνάς όμορφες στιγμές με φίλους, ανανεώνεσαι μέσα από τον φιλικό σου κύκλο και κάνεις νέες γνωριμίες που σε βοηθάνε να δεις τη ζωή με διαφορετική ματιά. Ασχολείσαι με κάτι νέο, πρωτοποριακό. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια απρόσμενη ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις. Ο Ερμής, ως τα μέσα του μήνα, θα σε βοηθήσει να λύσεις παρεξηγήσεις και να επανέλθεις σε κανονικούς ρυθμούς. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 29 είναι ελπιδοφόρα, μπορεί να κάνεις μια θετική αλλαγή αρκεί να αποφύγεις την υπερβολή και την υπεραισιοδοξία. Μην κάνεις όνειρα πέρα από την πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία στρώνει. Με την Αφροδίτη, ως τις 22, ασχολείσαι περισσότερο με τις επαγγελματικές σου σχέσεις παρά με τις προσωπικές. Σε γοητεύουν πρόσωπα με οικονομική ή κοινωνική επιφάνεια και περνάς χρόνο με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα. Από τις 23, η κοινωνικότητα αυξάνεται και απολαμβάνεις περισσότερο τη συντροφιά φίλων. Η πανσέληνος στις 14 σε κάνει αισθησιακή. Εστιάζεις στον έρωτα και τη χαρά της ζωής, παρόλα αυτά, η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του μήνα. Η νέα Σελήνη στις 29 φέρνει άγχος αλλά και ανταμοιβή των προσπαθειών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής, ως τα μέσα του μήνα και η Αφροδίτη, ως τις 22, σου δίνουν θάρρος και αυτοπεποίθηση. Μην μπλέκεις οικονομικά θέματα με αγαπημένα πρόσωπα. Με τον Ποσειδώνα στο απέναντι ζώδιο, πρόσεχε γιατί μπορεί να βλέπεις θολά και όχι την πραγματική εικόνα μιας κατάστασης. Μπορεί να είσαι εξαρτημένη από ένα πρόσωπο που μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που θέλει και να χειριστεί επιδέξια τα συναισθήματά σου. Μπορεί να εθελοτυφλείς απέναντι σε συμπεριφορές και καταστάσεις. Παίξε τα χαρτιά σου έξυπνα. Η πανσέληνος στις 14 φέρνει προβλήματα στην οικογενειακή ζωή. Η πανσέληνος στις 29 σε κάνει γοητευτική, βγαίνεις με φιλικά πρόσωπα και συνειδητοποιείς πως η προσωπικότητά σου μετράει πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Άρης/Δίας στο απέναντι ζώδιο πυροδοτούν καταστάσεις που μπορεί να θέλεις να κρύψεις εδώ και καιρό. Υπάρχουν δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πνίγεσαι, νομίζεις πως έχεις δίκιο και θέλεις να τα βάλεις με όλους και με όλα. Υπερασπίζεσαι κάθε αδικημένο. Η παρορμητική σου συμπεριφορά μπορεί να σε οδηγήσει σε λόγια που πληγώνουν. Ωστόσο, με τον Ερμή, όσο περνούν οι μέρες, βρίσκεις άμεσα λύσεις σε ότι σε απασχολεί και οι εντάσεις εξαφανίζονται. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί να οδηγηθείς σε μια συμφιλίωση αφού ξεκαθαριστούν όλα όπως πρέπει. Είσαι πιο ευέλικτη και πρόθυμη να συμβιβαστείς. Με την Αφροδίτη, από τις 23,ανοίγεις τους ορίζοντές σου και φέρνεις αρμονία στη σχέση σου. θα έρθει η χαρά και η ξεγνοιασιά, κάτι που το χρειάζεσαι. Η πανσέληνος στις 14 φέρνει αισιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο ως τα μέσα του μήνα θα κάνεις ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο, εντάσεις και παρεξηγήσεις θα εξαφανιστούν. Η επικοινωνία οδηγεί σε συνεννόηση και συμφιλίωση. Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο και σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 11 φέρνει απρόσμενες αλλαγές στις σχέσεις σου που θα σε βρουν απροετοίμαστη, εσένα ή το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός ή ένα εφηβικό συναίσθημα που θα σε οδηγήσει σε αχαρτογράφητα νερά και θα σε παρασύρει σε αδέξιες συμπεριφορές. Με τον Ήλιο, από τις 21, μπαίνεις σε μια καλοκαιρινή και αισιόδοξη περίοδο. Από τις 23, ο ερωτισμός σου εκτοξεύεται στα ύψη. Η νέα Σελήνη στις 29 φέρνει ενθουσιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άρης/Δίας φέρνουν δυνατές συγκινήσεις και ενθουσιασμό στον έρωτα και στα δημιουργικά σου σχέδια. Προσοχή στην υπερβολή και τον ανεξέλεγκτο αυθορμητισμό που μπορεί να σε εκθέσει. Με τον Ερμή, από τα μέσα του μήνα στο απέναντι ζώδιο, ασχολείσαι με το σύντροφό σου που μπορεί να νιώθει παραμελημένος. Η συντροφικότητα σε απασχολεί αυτό το μήνα. Τα νέα είναι ευχάριστα. Με την Αφροδίτη, από τις 23 και αυτή στο απέναντι ζώδιο,μπορεί να δεχτείς και μια πρόταση γάμου. Αναπτύσσεις όμως σχέσεις εξάρτησης. Η πανσέληνος στις 14 στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει μια κρίση στη σχέση σου. Μπορεί να νιώσεις πως το ταίρι σου σε αποπροσανατολίζει ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Μπορεί οικογενειακά πρόσωπα να μην συμφωνούν με τα σχέδιά σου. Το κλίμα είναι θολό. Η νέα Σελήνη στις 29 φέρνει ευκαιρίες στον έρωτα, πρόσεχε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άρης/Δίας ρίχνουν λάδι στη φωτιά σε οικογενειακό επίπεδο. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, μην δραματοποιείς τις καταστάσεις. Μείνε ψύχραιμη για να μην οδηγηθείς σε έντονες καταστάσεις. Κράτα χαμηλούς τόνους και μείνε μακριά από οτιδήποτε μυρίζει μπαρούτι. Όσο περνάνε οι μέρες, η συναισθηματική σου ζωή μπαίνει σε τάξη και διορθώνεις όλα τα κακώς κείμενα. Με την Αφροδίτη, ως τις 22, είσαι αισθησιακή, βγαίνεις,διασκεδάζεις και απολαμβάνεις πράγματα που είχες στερηθεί. Χαλαρώνεις και φροντίζεις τον εαυτό σου όπως του αξίζει. Με τον Ήλιο, από τις 21 στο απέναντι ζώδιο, σε απασχολεί έντονα η σχέση σου. Η πανσέληνος στις 14 φέρνει μελαγχολία και εσωστρέφεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άρης/Δίας σε κάνουν παρορμητική, αντιμετωπίζεις τα πάντα με δύναμη και αποφασιστικότητα, όμως μακριά από υπερβολές, κράτα χαμηλούς τόνους. Με τον Ερμή, ως τα μέσα του μήνα, λύνεις παρεξηγήσεις και λάθη με οικεία πρόσωπα. Από τις 13, φλερτάρεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη, από τις 23, δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα που σε βάζει σε καλοκαιρινή διάθεση, ο έρωτας επιστρέφει στη ζωή σου. Νιώθεις έντονα συναισθήματα για ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου. Η πανσέληνος στις 14 φέρνει ενθουσιασμό, ευχάριστες ερωτικές στιγμές και συναρπαστικές περιπέτειες. Με τη νέα Σελήνη στις 29 κάνεις νέα ξεκινήματα στην καθημερινότητά σου που θα σου βγουν σε καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 22, σε κάνει αγαπητή και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον σου. Προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να μην μπορείς να βγάλεις άκρη σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου φέρνει άγχος, εξαπατήσεις, απάτες κάθε είδους. Η νέα Σελήνη στις 29 φέρνει χαρά,ενθουσιασμό και κοινωνικοποίηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ