Follow us

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου 2022

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, που έχουν μοίρα από 20-26 στα ζώδια αυτά καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Ζώδια: Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 31 Αυγούστου

Πραγματοποιείται στην 23.25 μοίρα του Τοξότη και μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε αντιφατική καθώς από τη μια, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, από την άλλη, εξάγωνο με τον Κρόνο.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση, εξαπατήσεις, απομόνωση, απογοητεύσεις, χρήση ουσιών. Παραμυθιαζόμαστε, δεν βλέπουμε καθαρά την πραγματικότητα, ονειροβατούμε και μπορεί να οδηγηθούμε στην καταστροφή. Μας οδηγούν τα συναισθήματα και όχι η λογική και είναι εύκολο να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Η σκέψη μας είναι χαοτική και θα πρέπει να προσέξουμε να μην πέσουμε θύματα παραπληροφόρησης. Δεν παίρνουμε αποφάσεις για το μέλλον γιατί η κρίση είναι θολή. Μένουμε με τα πόδια στη γη καθώς αυτά που μας λένε μπορεί να είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ευτυχώς, το εξάγωνο που σχηματίζει το φεγγάρι με τον Κρόνο μας υπόσχεται πως μπορεί τα όνειρά μας να πραγματοποιηθούν. Η όψη αυτή λειτουργεί σταθεροποιητικά και δίνει ρεαλιστική ματιά σε πράγματα και καταστάσεις. Μας προτρέπει να κάνουμε πειθαρχημένα βήματα για να πάμε μπροστά, μας καλεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να διευρύνουμε το μυαλό μας, να ζήσουμε εμπειρίες, να δεχτούμε το διαφορετικό. Αυξάνεται το αίσθημα ευθύνης και πετυχαίνουμε τους στόχους μας με σκέψη και προσοχή. Απαιτείται αυτοκυριαρχία, προτιμούμε την ασφάλεια και όχι το ρίσκο.

Η πανσέληνος αυτή ολοκληρώνει θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, εξωτερικό, νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις. Αλλάζει η στάση και η φιλοσοφία που ακολουθούμε στη ζωή. Ανακινούνται θέματα θρησκείας, πνευματικής εξέλιξης και εξεύρεσης νέων οραμάτων.

Πως θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια με την πανσέληνο στον Τοξότη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, νομικών θεμάτων και μια αλλαγή στη φιλοσοφία σου. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι ή να γνωρίσεις άτομα που μένουν μακριά ή έρχονται από το εξωτερικό, μπορεί να τελειώνεις τις σπουδές σου ή να κάνεις σεμινάρια. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τις σχέσεις σου. Γνωρίζεις κόσμο, διευρύνεις τους ορίζοντές σου και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Βγαίνεις από τη ρουτίνα και είσαι πιο αισιόδοξη. Αναζητάς την περιπέτεια και ενδιαφέρεσαι για τη μάθηση. Εξάλλου, κυβερνήτης της πανσελήνου είναι ο Δίας και ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου, τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τα σχέδιά σου. Προσοχή στον παρορμητισμό σου, μην εντυπωσιάζεσαι με ευκαιρίες και επενδύσεις σε λάθος άτομα και καταστάσεις. Ζήτα εγγυήσεις, πρόσεχε τι υπογράφεις, κράτα χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σε καλεί να τακτοποιήσεις κοινά οικονομικά, χρέη,δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά, ασφάλειες, κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες. Μπορεί να απεμπλακείς από κάποια χρέη ή μπορεί να επηρεαστεί το εισόδημα του συντρόφου σου. Έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Αντιμετώπισε τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, αξιολόγησε τις σχέσεις σου και μείνε μακριά από οτιδήποτε σου τρώει χρόνο. Απόφυγε την κτητικότητα για να μην γίνεις ασφυκτική στο ταίρι σου. Πρόσεχε να μην πάρεις αποφάσεις με σύγχυση, το τοπίο δεν είναι καθαρό τώρα, πρόσεχε τι πληρώνεις και τι υπογράφεις. Οι ευκαιρίες μπορεί να αποδειχτούν τέρατα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο κλείνει ένα κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες και ανανεώνεσαι. Μπορεί να κορυφωθούν γεγονότα που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σου. Μπορεί να ολοκληρώνεις μια συνεργασία και να ξεκινήσεις μια καινούργια, μπορεί να αλλάξουν σχέσεις με συναδέλφους. Αλλάζει η οπτική για τις σχέσεις σου, κάνεις διαφορετικές επιλογές. Αναζητάς την ασφάλεια, θέλεις να πατάς σε σταθερό έδαφος και αν βρίσκεσαι σε προβληματική σχέση, μπορεί τώρα να δώσεις ένα τέλος. Αν βρίσκεσαι σε δυνατή σχέση, θα την προχωρήσεις παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να έρθει μια νέα αγάπη από μακριά. Θα πάρεις αποφάσεις για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα, μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις και να κληθείς να προσαρμοστείς στις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την εργασία, την υγεία, την καθημερινότητα. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, να τελειώνεις με μια εργασία για να ξεκινήσεις κάτι άλλο, μια νέα δραστηριότητα. Αλλάζεις τις καθημερινές σου συνήθειες, τη διατροφή σου. Μπορεί να νιώθεις πιεσμένη από τις πολλές υποχρεώσεις,να αγχώνεσαι, φρόντισε την ξεκούρασή σου. Χάσε κιλά αν είναι απαραίτητο, μην αφήνεις τη δουλειά να λειτουργεί εις βάρος της υγείας σου. Βάλε όρια, μην καταπονείς τον οργανισμό σου, ανανέωσε το πρόγραμμά σου, χαλάρωσε για να μην καταρρεύσεις. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση, μην τρέχεις συνεχώς σε υποχρεώσεις, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση για προαγωγή, μην πάρεις αποφάσεις τώρα γιατί τα πράγματα είναι ασαφή, μπορεί οι εκπλήξεις να μην είναι και τόσο ευχάριστες και η καρέκλα να είναι ηλεκτρική.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος αυτή σε κάνει εξωστρεφή, χαρούμενη,ερωτική. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με κάποιον από μακριά ή με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, είσαι γενναιόδωρη. Προβάλλεις το δημιουργικό σου έργο, την καλλιτεχνική σου πλευρά, δημιουργείς, μαγνητίζεις. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις,ασχολείσαι με χόμπι και τυχερά παιχνίδια αφού ρισκάρεις, θέλεις να παίξεις. Αν έχεις παιδιά, ασχολείσαι με το μέλλον τους. Αν έχεις σχέση, γεμίζεις χαρά. Αν όμως έχεις θέματα με το ταίρι σου, μπορεί να γίνει μια αποκάλυψη που θα φέρει εντάσεις. Αν είσαι μόνη, είσαι ιδιαίτερα κοινωνική και ανοιχτή σε νέες γνωριμίες. Μια σύγχυση μπορεί όμως να δημιουργηθεί τώρα στα συναισθήματά σου. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, οι παρανοήσεις είναι στο πρόγραμμα και μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή κλείνει ένα κύκλο που αφορά σπίτι, οικογένεια, παρελθόν. Μπορεί να κορυφωθούν γεγονότα που αφορούν τους γονείς σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Σε απασχολεί το παρελθόν, οι ρίζες σου, η παιδική σου ηλικία, οι επιλογές που έκανες στην συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί να ασχολείσαι με την ακίνητη περιουσία σου ή με κληρονομικά ζητήματα. Αισθάνεσαι ασφαλής στο σπίτι σου και χαλαρώνεις με αγαπημένα πρόσωπα, οι σχέσεις δυναμώνουν, αν όμως ζεις σε ένα τοξικό περιβάλλον, θα κάνεις παράπονα και θα δημιουργηθούν εντάσεις. Μείνε ψύχραιμη, μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις γιατί υπάρχει σύγχυση. Δες τη γενική εικόνα με ωριμότητα και καθάρισε τη ζωή σου από τοξικές συναναστροφές.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος φέρνει νέες φιλίες, οι σκέψεις σου είναι αισιόδοξες. Βρίσκεσαι με πρόσωπα που σε κάνουν να περνάς καλά, κάνεις κοντινά ταξίδια. Αδέρφια, συγγενείς και γείτονες σε στηρίζουν. Κάτι αλλάζει στις μετακινήσεις σου ή στο μεταφορικό σου μέσο. Μπορεί να αποφασίσεις να μάθεις νέα πράγματα ή μια ξένη γλώσσα. Μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία ή να σου αποκαλυφθεί κάτι που δεν γνώριζες και να αλλάξουν τα δεδομένα. Μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπα με τα οποία είχες χαθεί ή παρεξηγηθεί αλλά τώρα δεν θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές. Τα πράγματα είναι μπερδεμένα, γίνονται κουτσομπολιά, οι ειδήσεις είναι ψευδείς και τελικά μπορεί να τσακωθείς για κάτι που δεν ισχύει. Πρόσεξε τι λες και πως το λες, κάποια γεγονότα με αγαπημένα πρόσωπα, οικογενειακά θέματα μπορεί να σε ταράξουν. Μην ρισκάρεις και μην υπογράφεις αν δεν έχεις διαβάσει τα ψιλά γράμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεις μια νέα πηγή εισοδήματος και να αναδιαμορφώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μπορεί να κάνεις μια επένδυση και να αυξήσεις τα κέρδη σου. Προσοχή στις σπατάλες, μην υπερεκτιμάς τις καταστάσεις. Ξυπνά μέσα σου ο αισθησιασμός και το πάθος, απολαμβάνεις τον έρωτα. Μετράς χρήματα και αισθήματα. Ποιοι σε εκτιμούν, πόσο εκτιμάς εσύ τον εαυτό σου, τι χρήματα σου μένουν στην τσέπη… Τι πρέπει να κάνεις για να νιώσεις ασφαλής και για να μην αγχώνεσαι με τις υποχρεώσεις; Μπορεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου. Αν χρωστάς, μπορεί να κάνεις κάποιους διακανονισμούς και νέες συμφωνίες. Εξέτασε προσεκτικά τις συμφωνίες και τις νέες προτάσεις γιατί μπορεί να αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός. Μπορεί να σου προτείνουν περισσότερα χρήματα αλλά με ευθύνες που δεν θα αντιστοιχούν σε αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει διλήμματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Παίρνεις κάποιες αποφάσεις μέσα από τις οποίες καθορίζεται το μέλλον των σχέσεών σου. Μπορεί να κλείνει ένας κύκλος που αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου. Μπορεί να γίνουν αλλαγές σε συνεργασίες ή μπορεί να εγκαταλείψεις ένα εγχείρημα. Προβάλλεις τις ανάγκες σου και τον εαυτό σου. Εσύ έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι, τα ξεκαθαρίσματα είναι μονόδρομος. Αν είσαι ευχαριστημένη σε σχέσεις και συνεργασίες, τότε θα τις σταθεροποιήσεις και θα προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν όμως νιώθεις πως σε εκμεταλλεύονται ή δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής, τότε θα δώσεις ένα τέλος. Θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και θα κάνεις επαναξιολογήσεις στη ζωή σου. Μην λειτουργήσεις παρορμητικά, μην παίρνεις αποφάσεις γιατί υπάρχει σύγχυση, μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος αυτή σε παρακινεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, να απελευθερωθείς από φοβίες και ανασφάλειες που σε καταπιέζουν και σε οδηγούν σε λάθος δρόμο, επαναξιολόγησε την πορεία σου. Προσοχή στο παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε κινήσεις που μπορεί να βλάψουν την εικόνα σου. Μείνε ουδέτερη, ξεκουράσου, χαλάρωσε. Μείνε μόνη, μακριά από ανθρώπους που ρουφούν την ενέργειά σου. Κάνε διαλογισμό, μια καλή ενδοσκόπηση. Τα συναισθήματα είναι έντονα, ανάλυσέ τα. Η εσωστρέφεια είναι φυσιολογική τώρα. Διαχειρίσου τις ευαισθησίες σου που θα είναι πολλές. Θα σε πιάσει το παράπονο, η νοσταλγία, θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, εμμονές. Ένας κύκλος κλείνει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και δεν θα μπορέσεις να το διαχειριστείς εύκολα. Θεράπευσε τις πληγές σου και βάλε μια τελεία. Ηρέμησε και κράτα κοντά σου ότι αξίζει. Προσοχή με τα μυστικά σου μην εκτεθείς, μακριά από κουτσομπολιά. Κάτι από το παρελθόν μπορεί να αποκαλυφθεί, υπάρχει σύγχυση και παραπλάνηση, απόφυγε το αλκοόλ και τις εθιστικές ουσίες. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη και τα όνειρά σου προφητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή κάνεις νέες γνωριμίες και νέες φιλίες με άτομα που μένουν μακριά ή είναι διαφορετικοί από σένα. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα με ανθρωπιστικό σκοπό. Ξεφεύγεις από τη ρουτίνα, έρχεται στο προσκήνιο η πρωτότυπη πλευρά σου. Κάποιοι άνθρωποι βοηθούν τα σχέδιά σου, διευρύνεις τον κύκλο σου. Παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα λύνονται. Είσαι κοινωνική και εξωστρεφής και περνάς όμορφες στιγμές με την παρέα σου. Μετράς συμμάχους και εχθρούς. Αναζητάς άτομα με τα οποία έχεις κοινές ιδέες και σκοπούς. Αν κάτι δεν προχωρά όπως θα ήθελες, κάνε διορθωτικές κινήσεις ή χάραξε μια νέα πορεία. Αν είσαι σε σωστό δρόμο, τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν. Προσοχή σε συμφωνίες που κρύβουν κινδύνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να ολοκληρώνεις ένα κύκλο, προσπαθείς να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με τη δουλειά σου, μπορεί να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες για να εξελιχθείς. Επιθυμείς μια προαγωγή, ασχολήσου με την εικόνα που προβάλλεις, εστίασε σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα, πάρε συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα. Μπορεί να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή μπορεί να κάνεις μια τολμηρή κίνηση στη δουλειά σου. Προσοχή σε ψεύτικα λόγια και απατηλές υποσχέσεις, μπορεί να παραπλανηθείς και να κάνεις λάθος κινήσεις. Μην πάρεις αποφάσεις που βασίζονται σε φαντασιώσεις και ονειροπολήσεις. Η κρίση τώρα είναι θολή και μπορεί να σε προσγειώσει απότομα, δώσε σημασία στα ψιλά γράμματα. Μπορεί να σου πουν ψέματα και να απογοητευτείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ