Follow us

Ερμής στους Διδύμους από 14 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου 2022

Ευνοούνται τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Πώς θα έχεις καλύτερη επικοινωνία και σχέσεις; Κάνε αυτές τις αλλαγές στον εαυτό σου

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, του λόγου, των μετακινήσεων, του εμπορίου, των ταξιδιών διανύει το ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης.

Ο Ερμής στους Διδύμους αγαπά την επικοινωνία,είναι έξυπνος,πολυπράγμων, καταφερτζής, δεν έχει βάθος, δεν κρατάει μυστικά. Με αυτόν τον Ερμή μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν,ασχολούμαστε με πολλά πράγματα με θετικά αποτελέσματα, είμαστε πιο κοινωνικοί, αγαπάμε τη γνώση, επικοινωνούμε γρήγορα. Είμαστε πιο αποτελεσματικοί αφού έχουμε έξυπνες και δημιουργικές ιδέες, κάνουμε ουσιαστικές επαφές. Είναι καλό διάστημα για υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων, για αγοραπωλησίες, για διαπραγματεύσεις.

Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στους Διδύμους όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής σε βοηθάει στις επαφές, τις μετακινήσεις, την επικοινωνία. Κάνεις νέες γνωριμίες, κάνεις ταξίδια, συζητήσεις, σχέσεις με συγγενείς-αδέρφια-γείτονες ομαλοποιούνται. Έχεις πολλές ιδέες και θέλεις να μάθεις πράγματα. Νέοι δρόμοι μπορεί να ανοίξουν σε σπουδές και επαγγελματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορείς να βάλεις μια τάξη στα έξοδα και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σκέφτεσαι λογικά και προσπαθείς να απαλλαγείς από χρέη και οφειλές. Έχεις νέες ιδέες για να βγάλεις χρήματα, κάνεις αλλαγές για να διευκολυνθείς οικονομικά. Προχώρα σε διαπραγματεύσεις για να πάρεις μια αύξηση, για να βρεις νέες πηγές εσόδων, για να υπογράψεις μια νέα οικονομική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, επικοινωνείς και εκφράζεσαι με πολλούς τρόπους. Κάνεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, προχωράς σε συμφωνίες, κάνεις έρευνα και πας καλά σε επίπεδο σπουδών. Κάνεις μετακινήσεις και ταξίδια, είσαι εξωστρεφής και εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή μπορείς να καθίσεις να σκεφτείς προσωπικά και επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να κάνεις μυστικές συμφωνίες με όφελος στο μέλλον. Μην αποκαλύπτεις τώρα τα σχέδιά σου. Αυτό το διάστημα μπορείς να δημιουργήσεις μια κρυφή σχέση ή μπορεί να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν. Είσαι ανασφαλής, εσωστρεφής και η αυτοπεποίθηση είναι χαμηλή. Δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση, η δράση είναι πεσμένη. Υπάρχει παρασκήνιο, οργανώνεις στο μυαλό σου τα επόμενα σχέδιά σου, δουλεύεις μόνη σου. Έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου, ηρεμείς, κλείνεις εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή μπορείς να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. θα δημιουργήσεις νέες φιλίες, θα κάνεις νέες γνωριμίες με ερωτικές ίσως προεκτάσεις. Συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που σε χαροποιούν και σου αποφέρουν όφελος. Είσαι πολύ κοινωνική και έρχεσαι σε επαφή με τους φίλους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Προσπαθείς να σταθεροποιηθείς και να πάρεις μια προαγωγή. Είσαι φιλόδοξη, οργανώνεσαι και προγραμματίζεις το μέλλον. Είσαι περιζήτητη και μπορεί να έχεις νέες προτάσεις. Μια νέα δουλειά,μια μεταγραφή, μια δική σου δουλειά, ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα είναι πιθανά. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη. Αν αναζητάς εργασία, θα βρεις κάτι που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Μην βιάζεσαι, μην ενθουσιάζεσαι. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια σχέση με διακεκριμένο πρόσωπο που θα έχει προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή θέλεις να πετύχεις τα σχέδιά σου, διαπραγματεύεσαι τις προτάσεις που προκύπτουν και αποκομίζεις οφέλη. Ότι έχει σχέση με το εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, νομικά θέματα ευνοούνται. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο από άλλη χώρα ή μπορεί να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αναζητάς την περιπέτεια και νέες εμπειρίες. Συγκεντρώνεσαι στους στόχους σου, ενθουσιάζεσαι με το καινούργιο. Κάνε τώρα νέα ξεκινήματα σε όποιον τομέα επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, κληρονομικά, περιουσιακά, ασφάλειες αλλά και την ερωτική σου ζωή. Αυτό το διάστημα μπορείς να απαλλαγείς από χρέη, να κάνεις αγοραπωλησίες και επενδύσεις με σημαντικά οφέλη. Το πάθος με το ταίρι σου αναζωπυρώνεται και η σχέση τονώνεται. Αν είσαι μόνη, μπορεί να υποκύψεις σε ένα πειρασμό. Τα συναισθήματά σου είναι βαθιά, φτάνεις στο βάθος των πραγμάτων. Είσαι μυστικοπαθής σε προσωπικά θέματα ενώ και η διαίσθησή σου είναι μεγάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με σύντροφο και συνεργάτες. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα εξελιχθεί σοβαρά. Θέλεις να δημιουργήσεις μια αρμονική σχέση με τον σύντροφό σου. Οι επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο πυκνώνουν. Κάνεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για να επισημοποιήσεις τις σχέσεις σου. Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνείς και σχετίζεσαι με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη δουλειά, την καθημερινότητα, την υγεία. Νέες τεχνικές και ιδέες θα σου αποφέρουν όφελος. Οργάνωσε τα σχέδιά σου, δημιούργησε κάτι νέο,ψάξε για κάτι καινούργιο στη δουλειά ή κάνε νέες συνεργασίες. Θα κόψεις κακές συνήθειες, θα ακολουθήσεις υγιεινή διατροφή και θα εντάξεις την γυμναστική στην καθημερινότητά σου. Ένας έρωτας μέσα από τη δουλειά μπορεί να αναπτυχθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή, είσαι αισιόδοξη, τα πράγματα προχωράνε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Έχεις μεγαλύτερο κέφι και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στην ερωτική σου ζωή. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες. Θέματα που αφορούν παιδιά, δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια ευνοούνται. Μπορεί να κάνεις ένα επιχειρηματικό άνοιγμα, μια νέα αρχή, μια νέα σχέση ή μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Τυχερά παιχνίδια μπορεί να φέρουν όφελος.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, μπορεί να συγκατοικήσεις με τον αγαπημένο σου ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μπορεί πάλι να προετοιμάζεσαι να πας στο εξοχικό σου ή μπορεί να θελήσεις να φρεσκάρεις το σπίτι σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ