Follow us

Καλοκαιρινοί έρωτες | Ποια ζώδια θα έχουν ένα έντονο καλοκαίρι;

Οι φόβοι στον έρωτα: Πότε να κάνουμε σεξ; Είναι σωστός για μένα; Κάθε απορία έχει απάντηση ΕΔΩ

Η αγάπη δεν έχει ηλικία, ανήκει σε όλους και χτυπά δυνατά και με γρήγορους ρυθμούς. Σε αυτό το δύσκολο, όπως φαίνεται, καλοκαίρι, ο έρωτας μπορεί να είναι μια ισχυρή διέξοδος από την πραγματικότητα.

Τι θα ζήσουν αυτό το καλοκαίρι τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι βοηθητικός σε προσωπικά θέματα. Δεν έχεις περάσει και εύκολα τα τελευταία χρόνια…. Προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου και κάνε εκπλήξεις στον αγαπημένο σου. Το καλοκαίρι είναι έντονο και μπορεί να αποφασίσεις να περάσεις τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο, μπορεί να συζήσεις ή να κάνεις τη δική σου οικογένεια. Αν είσαι μόνη, ναι, μπορείς να συστηθείς με τον νέο σου έρωτα, όμως μην βγάλεις όλα τα απωθημένα, από προηγούμενο χωρισμό, πάνω του.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο ο έρωτας μπορεί να σε βγάλει από τα προβλήματά σου και μπορεί ήδη να έχει συμβεί. Προς το τέλος του καλοκαιριού θα το νιώσεις πιο έντονα. Ο Κρόνος μπορεί να σε περιορίζει, όμως ταξιδεύεις με την φαντασία σου. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, αυτό θα χειροτερέψει. Μπορεί πάλι να ενώσεις τους οικονομικούς πόρους σου με το ταίρι σου ή να επωφεληθείς από κάποια κληρονομιά. Αν είσαι μόνη, δεν ενδιαφέρεσαι για πρόσωπα που δεν ξέρουν τι θέλουν ή θέλουν να περάσουν την ώρα τους. Και πολύ καλά κάνεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας βρίσκεται κάπου δίπλα σου, κοντά στο σπίτι σου, σε γνώριμα μονοπάτια. Πήγαινε ένα σινεμά, ένα ταβερνάκι και ετοιμάσου να έρθεις κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου. Το φλερτ κυριαρχεί, αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία σου. Νιώθεις κάπως ιδιαίτερα για τον εαυτό σου και αυτός είναι ο δείκτης για τις ερωτικές επιλογές που θα κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ήθελες να βρεθείς κάπου μακριά, σε διαφορετικούς πολιτισμούς και να το θυμάσαι αυτό το καλοκαίρι για πάντα. Αν όμως αυτό δεν γίνεται, μπορείς να μείνεις σε ένα σπίτι δίπλα στο κύμα και να περιποιείσαι, να προστατεύεις και να φροντίζεις συνεχώς τον αγαπημένο σου. Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου ζητά να βγεις από το καβούκι σου. Κινείσαι με ασφάλεια και νιώθεις σίγουρη για τα θέλω σου.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να ερωτευτείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές. Μέσα σε ένα λιτό περιβάλλον, αναζητάς την ηρεμία και την ασφάλεια. Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, θέλεις περισσότερη επικοινωνία, ρομαντισμό και αισθησιασμό στη σχέση σου. Έχεις μια τάση απομόνωσης, θέλεις να μείνεις μόνη με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μπορεί να έχεις βαρεθεί και να πρέπει να γίνεις πιο κοινωνική. Μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο αυτό το καλοκαίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις να φύγεις μακριά και να θυμάσαι για πάντα αυτές τις διακοπές. Μπορεί να δημιουργήσεις μια κρυφή σχέση και να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Από την άνοιξη, η καρδιά σου χτυπά σε διαφορετικούς ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχει φανεί ακόμα κάτι στον ορίζοντα. Υπάρχει παρασκήνιο το καλοκαίρι, μπορεί ο έρωτας να βρίσκεται και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το σίγουρο είναι πως περνάς όμορφες στιγμές με φίλους.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να μείνεις μακριά από τα φώτα, σε διαφορετικές συνθήκες και να απολαύσεις τον έρωτα μοναχικά, ήσυχα. Θέλεις να ζήσεις κάτι που περίμενες καιρό, χωρίς επαφές και επικοινωνίες. Αναζητάς τον έρωτα και την ασφάλεια σε μια σχέση, είσαι έτοιμη να δώσεις και να πάρεις. Απολαμβάνεις το ρομάντζο. Θα είσαι πιο ανυπόμονη ή μπορεί αν υπάρχει αβεβαιότητα στη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει μια στασιμότητα στην ερωτική σου ζωή τα τελευταία δυο χρόνια, έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και δεν περιμένεις κάτι να συμβεί. Μπορεί όμως μέσα σου, να αισθάνεσαι πως κάτι αρχίζει, κάτι πάει να γίνει. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα πλήξεις, έχεις επιλογές. Χρειάζεσαι δράση, ψυχαγωγία, δραστηριότητα, ισχυρή σεξουαλική χημεία. Αυτό είναι το κλειδί για να κρατήσει κάποιος την προσοχή σου. Το πάθος αναζωπυρώνεται είτε στη σχέση σου είτε με καινούργια γνωριμία. Ύστερα από μια αποχή από το σεξ, τώρα θα ζήσεις μια εμπειρία που θα σε αναμορφώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζεις δυνατές ερωτικές εμπειρίες, θέλεις να νιώσεις χαρά σε αυτές τις διακοπές,ακόμα και αν δεν πας μακριά. Ένας νέος έρωτας έρχεται για να μείνει, δεν αναζητάς την περιπέτεια αλλά μια σοβαρή σχέση. Έχεις ανάγκη την επικοινωνία, τις εξερευνήσεις μακριά από την φασαρία της πόλης. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και το απολαμβάνεις. Το καλό σεξ σε αναζωογονεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας θα σε βρει ακόμα και μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Κάποιο φλερτ που παίζει στο μυαλό σου, θα πάρει σάρκα και οστά. Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο για έρωτες, θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να τον ζήσεις γιατί τον έχεις ανάγκη. Θα ζήσεις έντονες στιγμές το καλοκαίρι με το αντικείμενο του πόθου σου, θα χαρείς και θα διασκεδάσεις. Θα συντονιστείς με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ψάχνεις να βρεις τι σου ταιριάζει, περνάς από σκαμπανεβάσματα μέσα σου. Μπορεί να νιώθεις πως κάτι έρχεται αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Θέλεις να ανανεωθείς και οι απορίες σου θα λυθούν στα μέσα του καλοκαιριού. Θέλεις ξανά η καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, να ξανανιώσεις. Αναζητάς την ειλικρίνεια και την επικοινωνία. Ηρέμησε,χαλάρωσε, σταμάτα να ελέγχεις τα πάντα, αυτό είναι το κλειδί. Φρόντισε τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σου και παίρνεις γρήγορες αποφάσεις. Αναζητάς την ασφάλεια και την προοπτική σε μια σχέση. Μπορεί, αυτό το καλοκαίρι, να ζήσεις μια έντονη κατάσταση που θα εξελιχτεί σε εξαρτημένη σχέση. Τα αισθήματα είναι δυνατά και η ζωή σου εκτοξεύεται στα ύψη. Γίνεσαι πιο κυριαρχική στο σεξ και όλα κινούνται με διακριτική ταχύτητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ