Follow us

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου. Ποιους αφορούν τα νέα ξεκινήματα;

Ευνοούνται τα ζώδια του Νερού και της Γης του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από 5η-9η μοίρα.

Η τάση από τα 70s που θα φορέσουν όλες οι fashionistas φέτος το καλοκαίρι Splash/Ideal Images

Η νέα Σελήνη αφορά τα νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική ζωή, τις οικογενειακές υποθέσεις, τις ρίζες μας, το παρελθόν, την ιστορία μας αλλά και θέματα ακινήτων. Εντείνονται τα συναισθήματα που αφορούν την πατρίδα αλλά και τη γη ή την απόκτηση κατοικίας. Είναι καλή στιγμή να συμφιλιωθούμε με αδέρφια και συγγενείς αν στο παρελθόν υπήρξαν διαφωνίες.

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας κάνει ευαίσθητους και ειλικρινείς με τα συναισθήματά μας. Η διαίσθηση είναι έντονη και θα πρέπει να ακούμε το ένστικτό μας. Η διάθεσή μας είναι κυκλοθυμική. Μπορεί να νοσταλγήσουμε το παρελθόν, να νιώσουμε εγκλωβισμένοι και να αναζητάμε την ασφάλεια των παιδικών μας χρόνων. Θα ασχοληθούμε με τις ανάγκες μας και θα φροντίζουμε τους άλλους. Είναι η στιγμή που θα εστιάσουμε στα συναισθήματά μας, θα δούμε τους φόβους μας, θα ξεκλειδώσουμε όσα αισθανόμαστε και θα κάνουμε μια νέα αρχή. Χρειαζόμαστε να ανήκουμε κάπου και όταν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, μπαίνουν τα θεμέλια μιας όμορφης σχέσης. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο θέματα σχετικά με την ασφάλεια, το φαγητό, τη στέγαση, την οικογένεια, την άμυνα, το νερό.

Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία μας ωθεί σε σπατάλες και όρεξη να ξοδέψουμε για να περάσουμε καλά. Θα δημιουργηθούν καταστάσεις και νόμοι από το κράτος που θα βοηθήσουν τις οικογένειες. Το τετράγωνο που σχηματίζει η νέα Σελήνη με τον Δία μας καλεί να αποφύγουμε τις υπερβολές ενώ πολύ πιθανό να υπάρξουν νομικές εμπλοκές και δικαστικές αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με οικογενειακά ζητήματα. Αποφεύγουμε το ρίσκο. Ο Ποσειδώνας γυρνά σε ανάδρομη πορεία και φέρνει στην επιφάνεια απραγματοποίητα όνειρα που θα πρέπει να ξαναδούμε, πολύ πιθανό να αλλάξουμε γνώμη. Μπορεί να είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε αλλά να μην αντέχουμε τη δέσμευση. Μπορεί να πιστέψουμε πως μπορεί να καταφέρουμε το αδύνατο, είμαστε ριψοκίνδυνοι σε πράγματα που δεν μπορούμε να στηρίξουμε. Το τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα μας κάνει να θέλουμε να επιβληθούμε και να αποκτήσουμε δύναμη και εξουσία. Είναι μια δύσκολη όψη που ευνοεί τη βία, τον πόλεμο, την κακοποίηση αλλά μπορεί επίσης να φέρει έντονα καιρικά φαινόμενα ή σεισμούς.

Πως θα επηρεάσει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη θα ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, τις οικογενειακές σχέσεις, τα ακίνητα. Μπορεί να ανανεώσεις το χώρο σου, να κάνεις επιδιορθώσεις και αλλαγές ή μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση. Θα περάσεις χρόνο με οικεία πρόσωπα, θα έρθεις πιο κοντά μαζί τους και θα νιώσεις ασφαλής. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν επιστρέφουν ή μπορεί να επιστρέψει ένας ερωτικός σύντροφος. Μην επιβάλλεις τα θέλω σου, μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και ρισκάρεις γιατί θα σε βρουν μπελάδες. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και βάλε φρένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη ευνοεί τις μετακινήσεις, την επικοινωνία, τις επαφές. Μπορεί να κάνεις εκδρομές και αποδράσεις με οικεία πρόσωπα. Τα ταξίδια ευνοούνται. Η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα ευνοείται, μπορείς να βελτιώσεις σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Ενδιαφέρεσαι για τη γνώση ενώ μπορεί να κάνεις και μια νέα συμφωνία, να ξεκινήσεις ένα blog ή ένα site. Προβάλλεις τις ιδέες σου και έλκεις τους άλλους. Ανταλλάσσεις χρήσιμες πληροφορίες επίσης με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αλλάξει το εισόδημά σου ή μπορεί να βγουν στη μέση κάποια έξοδα που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια για το μέλλον. Μπορεί να κάνεις νέες επικερδείς συμφωνίες και να χαράξεις ένα νέο σχέδιο δράσης. Νιώθεις δύναμη μέσω των χρημάτων και θέλεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Η προσοχή σου επίσης στρέφεται στις αξίες σου, στην αυτοεκτίμηση, στις ανάγκες σου. Παίρνεις αυτά που ζητάς, ποιοι σε αγαπάνε πραγματικά; Κάνεις ξεκαθαρίσματα για τις ουσιαστικές αξίες της ζωής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πιστεύεις στον εαυτό σου, βάζεις νέους στόχους και προχωράς μπροστά. Σου δίνεται η ευκαιρία να ανανεωθείς, να αναζωογονηθείς, ν α πάρεις πρωτοβουλίες για να αναπτυχθείς. Ασχολείσαι με τις ανάγκες σου και φροντίζεις τον εαυτό σου. Προβάλλεις την εικόνα σου και έλκεις τους άλλους με τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου. Πάτα στη γη, να είσαι ρεαλίστρια και να κυνηγάς το εφικτό. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια. Έλα πιο κοντά με την οικογένειά σου, μπορείς να διαμορφώσεις ένα καλύτερο περιβάλλον ή μπορεί να αλλάξεις σπίτι.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη σου δίνει την ανάγκη να απομονωθείς, να χαλαρώσεις, να βγεις από τη ρουτίνα. Στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, σε απασχολεί το παρελθόν, μπορεί να έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις ή κάποιες σκέψεις και φόβοι. Πρέπει να απεμπλακείς. Βρες ιδέες και λύσεις με τη φαντασία σου, στήριξε τον εαυτό σου. Η πνευματική ζωή είναι το κλειδί της ζωής σου τώρα. Βρες χώρο για περισυλλογή, κάνε διαλογισμό, μίλα με τον εαυτό σου. Άκου τη διαίσθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη ασχολείσαι με τους φίλους σου, την κοινωνικότητα, τους μελλοντικούς σου στόχους. Περνάς χρόνο με φιλικά πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής, που αποτελούν το καταφύγιό σου. Μπορεί να διευρύνεις τον κύκλο σου, να κάνεις νέες φιλίες με καλή επικοινωνία και κοινά ενδιαφέροντα. Οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν, κάνεις νέα σχέδια δράσης. Μπορεί να ηγηθείς μιας ομάδας, να ακολουθήσεις τα ιδανικά σου. Αναζητάς την ανεξαρτησία σου, δεν θέλεις να ακολουθήσεις κανόνες και ανθρώπους που σε πιέζουν.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη ασχολείσαι με την καριέρα σου, τη σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα, τη φήμη σου, την κοινωνική σου θέση. Κάνεις νέα ξεκινήματα, ο ανταγωνισμός δεν σε πτοεί. Προβάλλεις την καλή σου εικόνα και ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Μπορεί να σου κάνουν μια πρόταση που θα σε χαροποιήσει, μπορεί να πάρεις προαγωγή ή μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου. Τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται και ξαναγεννιέσαι. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται, γίνεσαι πιο αποδοτική και παραγωγική στην εργασία σου και ανεβαίνεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Πρόσεχε μόνο τον εαυτό σου, την τάση για αυτοπροβολή και την ματαιοδοξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη μπορεί να αποφασίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς και να αποκομίσεις νέες εμπειρίες. Ασχολείσαι με σπουδές, σεμινάρια, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα, μακρινούς συγγενείς. Έχεις ανάγκη την επέκταση, αναθεωρείς τη φιλοσοφία της ζωής σου, βλέπεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και σχεδιάσεις ξανά το μέλλον σου. Είσαι τολμηρή και περιπετειώδης. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες και η ζωή σου γίνεται συναρπαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά, θέματα συμβίωσης. Μπορεί να τακτοποιήσεις οφειλές, να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να πάρεις χρήματα που σου χρωστάνε. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις τη συναισθηματική σου ζωή, να δεις τι δίνεις και τι παίρνεις, το σεξ σε ικανοποιεί; Θέλεις να απεμπλακείς από οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί πια και να κάνεις μια νέα αρχή στην ερωτική σου ζωή. Κάνεις μια εσωτερική ενδοσκόπηση και αποκτάς τον έλεγχο της ζωής σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Διεκδικείς αυτά που αξίζεις, αναζητάς ασφάλεια και σταθερότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν κάτι σέρνεται χωρίς λόγο, τότε θα πεις αντίο. Αν βρίσκεσαι σε μια σημαντική σχέση που έχει βαλτώσει, θα αποφασίσεις να την αναζωογονήσεις και να την κάνεις πιο λειτουργική. Είναι η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει. Μπορεί πάλι να κάνεις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να αλλάζεις συνεργάτες ή να αναλαμβάνεις ένα νέο εγχείρημα. Προσοχή σε κάθε περίπτωση, γιατί μπορεί να νιώσεις πως αξίζεις τα πάντα και ότι οι άλλοι πρέπει να στα δώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές σε καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά σου ή οι αρμοδιότητές σου, κάνεις τα πράγματα πιο απλά. Αναλαμβάνεις νέες ευθύνες και υποχρεώσεις, μπορεί να μάθεις κάτι καινούργιο. Σε απασχολεί η φυσική σου κατάσταση, μπορεί να αποφασίσεις να κόψεις κακές συνήθειες και να υιοθετήσεις νέες. Δίνεις λύσεις σε θέματα υγείας. Ξεκαθαρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να λειτουργήσεις παραγωγικά. Αλλάζει η ρουτίνα σου και κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη είναι θετική για τον έρωτα, το φλερτ, τη διασκέδαση, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τα τυχερά παιχνίδια, το ελεύθερο επάγγελμα. Ασχολείσαι με δραστηριότητες περισσότερο καλλιτεχνικές. Σχέσεις με παιδιά βελτιώνονται, περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους, κάποια επιτυχία τους σε χαροποιεί. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται. Έχεις ευκαιρίες να βρεις ένα νέο ταίρι και να δημιουργήσεις μια νέα φλογερή σχέση. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και εντοπίζεις δημιουργικές ευκαιρίες. Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ