Follow us

Με τον Άρη στον Ταύρο έως τις 19 Αυγούστου, αυτά τα ζώδια θα έχουν ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες

Ευνοούνται τα ζώδια της Γης και του Νερού

Στη Pull & Bear βρήκαμε τα μπικίνι που θα φορέσουμε στην παραλία iStock

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας διανύει το ζώδιο του Ταύρου, είναι σε θέση αδυναμίας.

Ο Άρης στον Ταύρο έχει αντοχές, ανθεκτικότητα, είναι πεισματάρης, επιθετικός χωρίς λόγο. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα και όχι με στόχους μη εφικτούς. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε, χρειάζονται σωστοί χειρισμοί χωρίς υπερβολές και εγωισμό, προχωράμε αργά και σταθερά.

Ο Ταύρος έχει ανάγκη την οικονομική ασφάλεια, τις ανέσεις, τις απολαύσεις, το ρομαντισμό.

Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης στις 26/7 με τον Ερμή μπορεί να φέρει νεύρα και εντάσεις από το πουθενά. Θα πρέπει να προσέξουμε τα λόγια μας καθώς θα ασκούμε ή θα δεχόμαστε κριτική και θα βγει όλος ο θυμός στην επιφάνεια. Προσοχή στην οδήγηση και τα ατυχήματα. Την 1/8, η σύνοδος Άρη/Ουρανού είναι εκρηκτική. Η ανάγκη για αλλαγή εκφράζεται με βίαιο τρόπο. Ξαφνικά γεγονότα και σκάνδαλα μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητά μας, προσοχή στα ατυχήματα, η δράση είναι παρορμητική. Ο ερωτισμός εκφράζεται από το πουθενά με πρόσωπα που εμφανίζονται στη ζωή μας ξαφνικά. Στις 3/8, το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη φέρνει πάθος και ερωτισμό. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, προσοχή γιατί η ανάγκη για καλοπέραση θα τινάξει τα οικονομικά στον αέρα. Στις 7/8, το τετράγωνο Άρη/Κρόνου μπορεί να μας πιέσει, να μας φέρει στα όριά μας και να ξεσπάσουν εντάσεις. Ένα τέλος μπορεί να δοθεί σε προβληματικές καταστάσεις. Στις 11/8, με το εξάγωνο Άρη/Ποσειδώνα δεν έχουμε ιδιαίτερη διάθεση. Είναι μια πνευματική μέρα όπου ασχολούμαστε περισσότερο με τις ανάγκες των άλλων. Στις 14/8,το τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα φέρνει χαμόγελα και δύναμη για νέα ξεκινήματα. Είναι μια όψη αναγέννησης που φέρνει αλλαγές και μεγάλα πάθη.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Ταύρο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Θα δεις καλύτερα έσοδα/έξοδα και θα προσπαθήσεις να βρεις μια νέα πηγή εσόδων. Θα χαλάσεις χρήματα για την καλοπέρασή σου ή μπορεί να εκμεταλλευτείς ένα ταλέντο σου για να βγάλεις χρήματα. Μπορεί να πάρεις μια αύξηση. Οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει ενέργεια για να πετύχεις τους στόχους σου. θα κάνεις αλλαγές για να δημιουργήσεις σταθερότητα και μια καλύτερη ζωή. Θα πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Οι ρυθμοί γίνονται πιο έντονοι, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Τρέχεις και δεν φτάνεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή στα νεύρα και τους καβγάδες γιατί ο τρόπος σου θα είναι απότομος. Προσοχή και στα ατυχήματα και τις ιώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα, με τον Άρη, θα προβληματιστείς. Θα μελετήσεις, θα αξιολογήσεις και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Υπάρχει παρασκήνιο σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να κάνεις μυστικές επαφές και συζητήσεις ή μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις. Μπορεί να δημιουργήσεις μια μυστική σχέση, μπορεί να ζεις μια αδιέξοδη κατάσταση ή έναν απαγορευμένο δεσμό και να μην μπορείς να το μοιραστείς με άλλους. Θα ασχοληθείς με την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση, με θέματα άσκησης και διατροφής για να αισθανθείς καλύτερα. Μπορεί το πρόγραμμά σου να είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις ή μπορεί κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και να χρειαστεί να το βοηθήσεις. Βρες τρόπο να χαλαρώσεις, κάνε διαλογισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη θα θέλεις να βρίσκεσαι σε φιλικές συγκεντρώσεις, να περνάς καλά. Θα κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από συλλογικές δραστηριότητες. Είσαι εξωστρεφής και κοινωνική, η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, θα θέλεις να δεις κόσμο. Θα βάλεις νέους στόχους, θα δεχτείς νέες προτάσεις. Ευνοείται η συλλογική εργασία, ενώνεις τις δυνάμεις σου με άλλους για να πετύχεις ένα σκοπό.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη ασχολείσαι με την καριέρα σου. Προβάλλεις τις ικανότητές σου και βγάζεις τα ταλέντα σου στην επιφάνεια. Μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά και να πετύχεις τους στόχους σου. θα εργαστείς σκληρά, θα αγχωθείς και θα δεχτείς πιέσεις. Είσαι παραγωγική και πολύ κουρασμένη. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες, θα κάνεις βελτιώσεις στην επαγγελματική σου ζωή αλλά με κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη, θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου, θα κάνεις ταξίδια, θα ξεκινήσεις σπουδές ή θα κάνεις σεμινάρια, θα ασχοληθείς με νομικά θέματα. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό, μπορείς να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα. Αν έχεις σχέση, θα προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να αποφασίσεις να εγκατασταθείς σε ένα άλλο μέρος με καλύτερες προοπτικές. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις το μεγάλο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης θα σε φέρει αντιμέτωπη με κοινά οικονομικά, χρέη,δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά. Αν έχεις εκκρεμότητες, θα κινητοποιηθείς για να τα βάλεις σε μια τάξη και να τα ρυθμίσεις. Κλείσε τρύπες, μην κρύβεις τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Αισθηματικά, μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν ή μπορεί να ενδώσεις σε ένα ερωτικό πειρασμό που θα σε μεταμορφώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. θα σε απασχολήσει η συντροφικότητα, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τις ανάγκες του συντρόφου σου για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα. Αν είσαι μόνη, ψάχνεις τον σύντροφο που σου ταιριάζει. Αυτό το διάστημα θα προσαρμοστείς στο πρόγραμμα των ανθρώπων που παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή σου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή στις εντάσεις καθώς θα προσπαθείς να επιβάλλεις τη γνώμη σου. Να είσαι ευέλικτη στις εκφράσεις σου, προσπάθησε να συμβιβαστείς για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Μπορεί να δεχτείς νέες προτάσεις σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης θα σου δώσει δύναμη για να ασχοληθείς με την αυξημένη δουλειά που έχεις, το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και ο ελεύθερος χρόνος σου μειωμένος. Θα ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση, με τη διατροφή και τη γυμναστική. Κάνε ένα τσεκάπ. Θα υπάρχουν πιέσεις στην καθημερινότητά σου και θα εκνευρίζεσαι. Μπορεί να δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις, θα αντιμετωπίσεις προκλήσεις, κάνε δημιουργικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη θα ασχοληθείς με τον έρωτα, τη διασκέδαση, τα παιδιά, τα χόμπι σου ή με δημιουργικά πράγματα. Είσαι πιο αισιόδοξη, απολαμβάνεις το σεξ και την αγάπη. Θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, θα φλερτάρεις, θα ερωτευτείς. Νέα δεδομένα προκύπτουν στις σχέσεις σου, απόλαυσε τη ζωή. Αν έχεις σχέση, θα την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι γονέας, θα περάσεις περισσότερες ώρες με τα παιδιά σου ή μπορεί να τα βοηθήσεις να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους. Μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που πρέπει να λυθούν, μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με οικεία πρόσωπα και να βγει στην επιφάνεια η σκληρή σου πλευρά ή μπορεί να φιλοξενήσεις συγγενικά πρόσωπα και να περάσεις ωραίες στιγμές. Δες περισσότερο τις δικές σου ανάγκες. Μπορεί να ανανεώσεις το χώρο σου, να μετακομίσεις, να κάνεις μια ανακαίνιση. Θα ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου, μπορεί να νοικιάσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο ή μπορεί να κάνεις επιδιορθώσεις. Είναι ένα διάστημα με στρες αλλά πολύ αποτελεσματικό αρκεί να κάνεις υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη, η επικοινωνία και οι μετακινήσεις αυξάνονται. Κάνεις νέες γνωριμίες και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται ενώ κάνεις και ευχάριστα ταξίδια. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Έχεις έμπνευση και η κοινωνικότητα είναι αυξημένη. Βλέπεις κόσμο, κλείνεις ραντεβού, μαθαίνεις νέα και κουτσομπολιά. Είσαι εξωστρεφής και έχεις όρεξη να μάθεις νέα πράγματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ