Follow us

Πανσέληνος Ιουλίου | Ποια ζώδια επηρεάζει η υπερπανσέληνος του 2022

Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της Γης και του Νερού

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 30/1

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 21 μοίρα του Αιγόκερου. Κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος. Έτσι, το φεγγάρι αυτό δεν θα είναι ανάλαφρο. Θα υπάρξουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, όμως θα πρέπει να λειτουργούμε με ωριμότητα, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να μην αγνοούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα δουλέψουμε σκληρά και αν έχουμε πάρει λάθος δρόμο, θα αλλάξουμε πορεία. Θα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να αναλάβουμε για να μην καταρρεύσουμε, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα σοβαροί και οργανωμένοι, να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ο Αιγόκερως αναζητά τη δύναμη και την εξουσία για να αισθανθεί ασφαλής. Θα πρέπει, σε αυτή την πανσέληνο, να μάθουμε να μην ξεπερνάμε τα όρια, τα δικά μας και των άλλων.

Το φεγγάρι είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή. Ο Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με το φεγγάρι και όλοι μαζί σχηματίζουν όψεις με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού, των αλλαγών και της επανάστασης. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εκπλήξεις που θα μας αλλάξουν τη ζωή. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τα σχέδιά μας μπορεί να αλλάξουν και κάτι ξαφνικό μπορεί να μας αιφνιδιάσει, όχι απαραίτητα αρνητικό. Με το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού μπορεί να μάθουμε νέα πράγματα, να κάνουμε νέες γνωριμίες. Έξυπνες ιδέες μπορεί να λύσουν τα προβλήματά μας. Λειτουργούμε προοδευτικά, αντισυμβατικά, είμαστε πρωτότυποι και ευέλικτοι στις αλλαγές, κάνουμε γρήγορες σκέψεις. Η σύνοδος του φεγγαριού με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει ζήλια, κτητικότητα, εμμονές, παιχνίδια εξουσίας, συναισθηματικές εκρήξεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια τις κρυφές πλευρές του εαυτού μας. Η αντίθεση του φεγγαριού με τον Ερμή δείχνει συναισθηματική επικοινωνία. Γι' αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά πριν πάρουμε αποφάσεις. Με το τρίγωνο του φεγγαριού με τον Ουρανό, θα αναζητάμε νέους τρόπους για να προχωρήσουμε, θα κάνουμε διαφορετικά πράγματα που θα μας ανανεώσουν. Αλλαγές και εκπλήξεις θα φέρουν ουρανοκατέβατες λύσεις. Η αντίθεση Ερμή/Πλούτωνα στις 18/7 δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και τη σκέψη. Μπορεί να έχουμε παρωπίδες, να θέλουμε να επιβάλλουμε την άποψή μας. Είναι η όψη του εκφοβισμού, των απειλών, της κακοποίησης, του ελέγχου, της προπαγάνδας. Θα πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε αποφάσεις υπό πίεση, να μην είμαστε εμμονικοί. Είναι καλή στιγμή για αποκάλυψη μυστικών, για μεταμόρφωση. Το εξάγωνο του φεγγαριού με τον Ποσειδώνα δίνει φαντασία και ευαισθησία. Είμαστε πιο καλλιτεχνικοί, ονειροπόλοι, ενθουσιώδεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου φέρνει ουσιαστικές δεσμεύσεις και επενδύσεις. Ερχόμαστε πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με κάποιον που να υπάρχει διαφορά ηλικίας ή μπορεί να γνωρίσεις την αδερφή ψυχή.

Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Θα ασχοληθείς με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, μπορεί να αναλάβεις μια καλύτερη θέση στη δουλειά ή μπορεί να εγκαταλείψεις μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί. Έχεις ανάγκη την αναγνώριση και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Μπορεί να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Θα πρέπει να αγωνιστείς για να εκπληρωθούν τα σχέδιά σου και θα πρέπει να αποφύγεις τον εγωισμό και την έπαρση. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σου, τόσο πιο εύκολα θα τους πετύχεις. Μπορεί να απογοητευτείς, να πιεστείς, να υπάρχουν προβλήματα, απωθημένα, εμμονές, εντάσεις. Το γραφείο μπορεί να γίνει εμπόλεμη ζώνη. Θα κάνεις αλλαγές, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη και με αποφάσεις άλλων που θα αλλάξουν τα δεδομένα σου. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην χάνεις την αισιοδοξία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος φέρνει νέες προοπτικές που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Ότι έχει να κάνει με ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές, σεμινάρια, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα παίζει ρόλο στην εξέλιξή σου. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σε καλύψει απόλυτα. Αλλάζουν οι ιδέες σου, η φιλοσοφία σου και μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με τους άλλους. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι ή μπορεί να υλοποιηθεί ένα όνειρό σου. Επεκτείνεις τις γνώσεις σου και έχει όφελος η καριέρα σου. Κάποιες πληροφορίες είναι χρήσιμες για το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά. Θα αποπληρώσεις χρέη που σε προβληματίζουν και θα κάνεις καλές οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Θα ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και θα μιλήσεις στο ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Προσοχή στην κτητικότητα. Διώξε το παρελθόν, άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου στη χαρά και την αισιοδοξία. Διώξε το άγχος και αποπλάνησε το σύντροφό σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Διώξε τις εμμονές, τις πιέσεις, τους φόβους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις, γάμο, συνεργασίες. Μια σχέση που δεν σε εμπνέει πια, μπορεί τώρα να τελειώσει και να προετοιμαστείς για το καινούργιο που θα έρθει στη ζωή σου. Αν η σχέση σου σε καλύπτει, θα την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου προς το ταίρι σου και λαμβάνεις ανταπόκριση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις ένα σύντροφο και να κολλήσεις. Μια νέα συνεργασία μπορεί να σου δώσει περισσότερα κέρδη. Αν νιώσεις πίεση σε σχέσεις και συνεργασίες, βάλε τα όριά σου. Προβλήματα που έκρυβες κάτω από το χαλάκι, πρέπει τώρα να τα αντιμετωπίσεις.Θα εκφράσεις όλα σου τα παράπονα αλλά με βίαιο τρόπο, σκληρή γλώσσα, μπορεί να γίνεις χειριστική, να παίξεις παιχνίδια εξουσίας, μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και εμμονές. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί και από το ταίρι σου. θα πάρεις αποφάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, κάποιες αλλαγές φέρνουν νέα δεδομένα. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου, θα κάνεις αναθεωρήσεις.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος επηρεάζει την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Μπορεί να δουλέψεις περισσότερο, θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας. Μπορεί κάποιοι συνάδελφοι να σε αγχώσουν ή να σε πιέσουν. Αν είσαι άνεργη, δραστηριοποιήσου καθώς θα βρεις κάτι που να σε καλύπτει σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να θελήσεις να επιβληθείς, να κυριαρχήσεις στο περιβάλλον σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Ασχολήσου με την υγεία σου και τη διατροφή σου αν θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Προσπάθησε να βελτιώσεις και την ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πανσέληνο βελτιώνεται η σχέση σου και μπορεί να αποφασίσεις μια επισημοποίηση. Είναι καλή στιγμή για να αποκτήσεις έναν απόγονο, παίρνεις χαρά από τα παιδιά σου αυτό το διάστημα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα καταλήξει σε σχέση με προοπτική. Το φλερτ και το πάθος κυριαρχούν, διασκεδάζεις και περνάς καλά, ρισκάρεις, γοητεύεις, λάμπεις, απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής. Η ερωτική σου επιθυμία είναι μεγάλη και η δημιουργικότητα στα ύψη. Αν ασχολείσαι με την τέχνη ή με ελεύθερο επάγγελμα, ευνοείσαι.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Θα κάνεις αλλαγές. Μπορεί να μετακομίσεις, να κάνεις μια ανακαίνιση ή αγοραπωλησία. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση και να ψάχνεις το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά σου. Νιώθεις ασφαλής στο σπίτι σου και περνάς χρόνο με την οικογένειά σου. Το παρελθόν και οι αναμνήσεις σου δημιουργούν περίεργα συναισθήματα. Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα σε αγχώσουν ή μπορεί να είσαι εξαρτημένη με την οικογένειά σου ή μπορεί να ασχοληθείς με έναν γονέα. Μείνε ψύχραιμη για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν. Μπορεί να θελήσεις να απαλλαγείς από ανθρώπους που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Ηρέμησε πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Μείνε μακριά από τοξικές καταστάσεις που σε πιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος σε κάνει δραστήρια και κινητική. Επικοινωνείς με πολύ κόσμο, κάνεις νέες γνωριμίες εξαιρετικά χρήσιμες. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση που θα αλλάξει τη ζωή σου ή αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα δείξει εξ αρχής τις σοβαρές προθέσεις του. Αυτό το διάστημα θα κάνεις αρκετές μετακινήσεις και ταξίδια που θα σε γεμίσουν ευχάριστες εμπειρίες. Διασκεδάζεις, απολαμβάνεις το φλερτ και την κοινωνικότητα. Σκέφτεσαι συναισθηματικά, επικοινωνείς με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να αποφασίσεις την αγορά αυτοκινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις αξίες σου. θέλεις να νιώσεις ασφαλής και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα δουλέψεις σκληρά και θα προσπαθήσεις να βρεις δουλειά αν είσαι άνεργη. Διαχειρίζεσαι συνετά τα οικονομικά σου και βελτιώνεις την οικονομική σου κατάσταση αργά και σταθερά. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων. Θα νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής μέσα από την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Είσαι αισθησιακή και απολαμβάνεις τα απλά πράγματα της ζωής. Πιστεύεις στην αξία σου και δίνεις μεγάλη σημασία στο χρήμα. Απελευθερώνεσαι από οικονομικά βάρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, θα πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και τις φιλοδοξίες σου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θέλεις να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Μαγνητίζεις και γοητεύεις, λαμβάνεις αναγνώριση, δείχνεις την αξία σου και βάζεις νέες προτεραιότητες. Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις ένα επίπεδο. Βγαίνουν στην επιφάνεια οι φόβοι σου, τα άγχη σου, η διάθεσή σου είναι κυκλοθυμική. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε προβληματίσουν και να αναθεωρήσεις. Θα πιεστείς, μπορεί να γεμίσεις ανασφάλειες, μπορεί να σου ασκήσουν κριτική, κάποιες συνειδητοποιήσεις ίσως προκαλέσουν πόνο. Αν η σχέση σου είναι προβληματική και σε καταπιέζει, μπορεί να δώσεις ένα τέλος και να δημιουργήσεις χώρο για το καινούργιο. Παραδέξου τα λάθη σου, χαλάρωσε,δες τα πράγματα διαφορετικά. Άλλαξε ότι σε εξαντλεί και σε κουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαλάρωσε, σου λέει η πανσέληνος, για να αξιολογήσεις, να σκεφτείς και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Μπορείς αυτό το διάστημα να συλλέξεις πληροφορίες για να κάνεις βελτιώσεις στη δουλειά σου. Δες το σφυγμό της εποχής. Μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις ή να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που θα σε ταρακουνήσουν συναισθηματικά. Μπορεί να είσαι σε κατάθλιψη, να είσαι θύμα ή να νιώθεις προδομένη. Διώξε το παρελθόν για να ηρεμήσει η ψυχή σου. Η διαίσθησή σου είναι έντονη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο δημιουργείς νέες φιλίες, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Νέες ιδέες σε βοηθούν στην εργασία σου. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα με τα οποία δεν ταιριάζεις. Θα συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες και κοσμικές εκδηλώσεις. Απολαμβάνεις την παρέα των φίλων σου. Μπορεί να επισημοποιήσεις μια σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ