Follow us

Eρμής στο Λέοντα από 20 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου. Με τι θα ασχοληθούμε αυτό το διάστημα;

Με τον Ερμή στο Λέοντα επηρεάζονται θετικά τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Πώς να ξεκουράσω το μυαλό μου; Μάθαμε τα tips για διανοητική… ανάπαυλα!

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης του ανθρώπου, της ικανότητας που συνδέεται με τον λόγο, ο πλανήτης των ταξιδιών, της οδήγησης, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων, των διανοητικών λειτουργιών βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, το Λέοντα.

Ο Ερμής στο Λέοντα είναι φαφλατάς, δεν έχει σωστή κρίση, ο λόγος του είναι παθιασμένος, χρησιμοποιεί τη λογική για δικαιολογήσει τα εγωιστικά του κίνητρα. Ο Ερμής στο Λέοντα λέει ψεματάκια, είναι ηθοποιός, καλλιτέχνης και πολύ καλός δάσκαλος. Έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα. Προωθούμε τις ιδέες μας, εκφράζουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Στην καρδιά του καλοκαιριού, χαλαρώνουμε και ερωτευόμαστε, συζητάμε για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής, διασκεδάζουμε.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τον Ερμή στο Λέοντα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα θα διασκεδάσεις, θα βγεις από τη ρουτίνα, θα περάσεις καλά στις διακοπές, θα ερωτευτείς. Φλερτάρεις και μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση αν είσαι μόνη. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη, μπορεί να φέρεις εις πέρας ένα έργο. Το διάστημα αυτό ευνοείσαι αν είσαι καλλιτέχνης ή καθηγητής ή ελεύθερος επαγγελματίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα θέλεις να βρίσκεσαι με οικεία πρόσωπα ή στο σπίτι σου. Μπορεί να βρεθείς με άτομα από την παιδική σου ηλικία ή μπορεί να φύγεις από το σπίτι σου και να πας κάπου αλλού, ίσως και σε άλλη πόλη. Μπορεί να κάνεις κάποιες έντονες συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα ή μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου. Συζητάς οικογενειακά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο Λέοντα, η επικοινωνία και οι μετακινήσεις είναι τονισμένα. Προωθείς τα σχέδια και τις ιδέες σου, συναντάς συγγενικά πρόσωπα και αδέρφια που είχες να δεις καιρό, κάνεις κοντινά ταξίδια και ευχάριστες νέες γνωριμίες. Έχεις καλή διάθεση, έμπνευση, νέες ιδέες και ανοιχτό μυαλό. Μιλάς περισσότερο από το συνηθισμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Μπορεί να σου δοθούν ευκαιρίες για κέρδη, θέλεις να είσαι περισσότερο ανεξάρτητη, θέλεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί, προσελκύεις περισσότερο νεαρά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, είσαι επικοινωνιακή, δραστήρια, αγαπάς την κίνηση και τη δράση. Έχεις πολλές δραστηριότητες,ασχολείσαι με τη γραφή και την τέχνη, μιλάς περισσότερο για τον εαυτό σου, προβάλλεις τις ιδέες σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου, προσοχή μόνο στον ανταγωνισμό. Προσελκύεις κόσμο με την γοητεία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα θα ξεκουραστείς, θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου, θα ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εμμονές, τις πιέσεις, τα τραύματα του παρελθόντος. Δεν εκδηλώνεσαι εύκολα αυτό το διάστημα και μπορεί να δείχνεις ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είσαι. Η ευαισθησία σου είναι μεγάλη και βοηθάς όσους έχουν ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα, συναντάς πολλούς ανθρώπους, μοιράζεσαι τις απόψεις σου και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις ανάλαφρα και αισιόδοξα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Έχεις πολλές προσκλήσεις και σκέφτεσαι πως θα μιλήσεις σε ένα πρόσωπο, τι πρέπει να πεις και τι όχι. Δημιουργείς σταθερές φιλίες και αποκτάς ωραίες εμπειρίες από τα ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο Λέοντα φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις, θα πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Δουλεύεις πειθαρχημένα και οργανωμένα και ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις της δουλειάς. Πρόσεχε μην εξαντληθείς. Προτιμάς αυτό το διάστημα να περιβάλλεσαι από ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, θα ταξιδέψεις, θα αποκτήσεις εμπειρίες και μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση. Θέλεις να φτάσεις ψηλά, έχεις μεγάλη δύναμη και πειθώ. Μπορεί να ολοκληρώσεις μια μελέτη ή μια έρευνα. Το εξωτερικό και ότι έχει σχέση με αυτό ευνοείται. Ευνοϊκά κυλούν και νομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα ενδιαφέρεσαι για κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Ενδιαφέρεσαι επίσης για ερωτικά και σεξουαλικά θέματα. Λες τα πράγματα με το όνομά τους. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου και να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή. Ένα νέο πάθος θα σου αλλάξει τη ζωή αν είσαι μόνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Αν έχεις σχέση, προσπαθείς να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου. Κέρδος μπορεί να προκύψει και μέσα από κάποια συνεργασία ή μπορεί να κάνεις διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα θα ασχοληθείς με την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία σου. θα σου δοθούν επαγγελματικές ευκαιρίες και τις έχεις ανάγκη για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Κάνεις νέα σχέδια,εξυπηρετείς συναδέλφους,κάνεις χάρες. Προσπαθείς να βελτιώσεις την καθημερινή σου ζωή για να νιώσεις καλύτερα. Σχέσεις με συναδελφικά πρόσωπα βελτιώνονται. Προσοχή στην υπερκόπωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ