Follow us

Αφροδίτη στον Καρκίνο από 18 Ιουλίου ως 11 Αυγούστου. Ποια ζώδια ευνοούνται ερωτικά και οικονομικά;

Μήπως ανήκεις σε ζώδιο του Νερού ή της Γης;

Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά; Ποιοι είναι οι μύθοι και ποιες οι αλήθειες;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό το διάστημα έχουμε ανάγκη τη θαλπωρή μέσα στις σχέσεις μας και θέλουμε να νιώθουμε οικονομικά ασφαλείς. Αναζητάμε την κατανόηση και την τρυφερότητα και είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Θέλουμε τα άτομα που μας πλαισιώνουν να είναι σταθερά, να μας εμπνέουν οικειότητα. Δημιουργούμε στο σπίτι μας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Καρκίνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θέλεις να νιώθεις ασφάλεια και θαλπωρή. Βρίσκεσαι περισσότερο με την οικογένειά σου, συναντάς οικεία πρόσωπα και ίσως φιλοξενείς συγγενικά πρόσωπα σπίτι σου. Το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου, ηρεμείς εκεί και αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία. Μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μπορεί να ασχοληθείς με τον χώρο του σπιτιού σου για να τον βελτιώσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα επικοινωνείς πιο αρμονικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είσαι ειλικρινής και μοιράζεσαι τις απόψεις σου. Κάνεις νέες γνωριμίες ενώ μπορεί να αποφασίσεις και ένα κοντινό ταξίδι. Οι συζητήσεις σου χαρακτηρίζονται από κατανόηση και υποχωρητικότητα. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες βελτιώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα ξοδεύεις χρήματα για να περάσεις καλά και για να αισθάνεσαι πιο όμορφα. Προσοχή όμως στις σπατάλες, μην αγοράζεις άχρηστα πράγματα. Συναισθηματικά είσαι γενναιόδωρη και αναζητάς πρόσωπα που σου παρέχουν ασφάλεια και με τα οποία έχεις κοινές αξίες. Μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει οικονομικά ή εσύ να δανείσεις χρήματα. Μπορεί τα εισοδήματά σου να βελτιωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η φροντίδα και η τρυφερότητα φέρνουν κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα. Έχεις αυτοπεποίθηση και εντυπωσιάζεις τους γύρω σου με την προσωπικότητά σου. Ο συναισθηματισμός σου είναι μεγάλος, θέλεις να δεθείς βαθιά με τους άλλους. Προσφέρεις την αγάπη σου, γοητεύεις, εντυπωσιάζεις και παίρνεις ότι ζητάς. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να αναπτυχθεί που θα εμπεριέχει συναίσθημα και πάθος. Κάνεις όμορφα πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα ονειροπολείς και ζεις ρομαντικές περιπέτειες. Κάνεις πράγματα που γεμίζουν τις μπαταρίες σου και γνωρίζεις πρόσωπα που σου ξυπνάνε έντονα συναισθήματα. Μην ζεις σε ένα ονειρικό κόσμο και μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις για να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Άκου τη διαίσθησή σου και πρόσεχε τις παγίδες γιατί μπορεί να γίνεις πολύ συμπονετική και πολύ γενναιόδωρη. Φύγε από το παρελθόν και προχώρα μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα είσαι πολύ κοινωνική και εξωστρεφής. Δημιουργείς νέες φιλίες και διευρύνεις τον κύκλο σου. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από τις παρέες σου και με το οποίο θα νιώσεις έλξη και οικειότητα από την αρχή. Θα περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα, θα κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Γνωρίζεις ανθρώπους με τους οποίους έχεις την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή. Μπορεί επίσης να δημιουργήσεις σχέση και με φιλικό πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα ευνοούνται σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και βελτιώνεις την εικόνα σου. θέλεις να εξελιχτείς επαγγελματικά, πετυχαίνεις τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Αν ασχολείσαι με την τέχνη και την ομορφιά, θα έχεις μεγάλη έμπνευση και το έργο σου θα αναγνωριστεί. Παίρνεις ικανοποίηση από τη δουλειά σου. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ή μέσα από μια εκδήλωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα είσαι αισιόδοξη και εξωστρεφής. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι και να ανανεωθείς. Κάνεις νέες γνωριμίες και μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που ανήκει σε άλλη κουλτούρα και πολιτισμό. Σχέσεις με το εξωτερικό ευνοούνται. Ανοίγματα, επέκταση, νομικά θέματα προχωράνε θετικά. Ανταλλάσσεις απόψεις και εμπειρίες και θέλεις να μάθεις νέα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, κληρονομικά, περιουσιακά. Μπορεί να σου επιστρέψουν χρήματα που σου οφείλουν ή να ξεχρεώσεις ένα δάνειο ή να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία. Έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου ή μπορεί να βελτιωθούν τα οικονομικά του συντρόφου σου. Κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια ή μπορεί να θέλεις να μάθεις τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων. Συναισθηματική οικειότητα και βαθιά συναισθήματα σου δίνουν χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, το διάστημα αυτό είναι καλό και αρμονικό για σχέσεις και συνεργασίες. Κυριαρχούν τρυφερότητα, συναίσθημα, κατανόηση στη σχέση σου. Δίνεις και παίρνεις στοργή, φροντίδα και αγάπη. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση. Δείχνεις τα συναισθήματά σου και μπορεί να σκεφτείς μια συγκατοίκηση ή μια μεγαλύτερη δέσμευση. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να βελτιώσεις τις συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα, εργασία, καθημερινότητα, υγεία ευνοούνται. Θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να σπάσεις τη ρουτίνα, να βγεις από το πρόγραμμά σου. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, δείχνεις τα ταλέντα σου στη δουλειά. Είσαι ευχαριστημένη στην καθημερινότητά σου, αποβάλλεις τα αρνητικά συναισθήματα, χαλαρώνεις και αποβάλλεις το βάρος των υποχρεώσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα, ο έρωτας και η διασκέδαση ευνοούνται. Βγαίνεις, φλερτάρεις, περνάς παθιασμένες στιγμές. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, τα συναισθήματά σου είναι έντονα και οι θαυμαστές πολλοί. Τραβάς την προσοχή των άλλων. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και μπορεί ένα νέο εγχείρημα να σου φέρει αναγνώριση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ