Follow us

Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 28 Ιουλίου. Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια και σε ποιο τομέα;

Ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του πρώτου δεκαημέρου.

Νέα Σελήνη στο Λέοντα

Πραγματοποιείται στην 5.39 μοίρα του Λέοντα και κάνει τρίγωνο με το Δία. Είναι μια νέα Σελήνη που φέρνει χαρά, αισιοδοξία , ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ανανεωτικά, αν είσαι μόνη, ανοίγει ο δρόμος για νέες γνωριμίες. Είναι καλές οι μέρες για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν.

Το Λιοντάρι σχετίζεται με τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, τα σπορ, τα τυχερά παιχνίδια, το ελεύθερο επάγγελμα.

Προσοχή θα χρειαστούν οι μετακινήσεις και οι εντάσεις στις σχέσεις. Και αυτό, γιατί την ίδια μέρα, ο Ερμής, σε τετράγωνο με Άρη/Ουρανό μπορεί να φέρει εντάσεις και αναταράξεις στην επικοινωνία, προσοχή και στα παιδιά. Τα κακώς κείμενα βγαίνουν στην επιφάνεια και δημιουργούνται ρήξεις στις σχέσεις μας. Το τέλος του μήνα είναι ιδιαίτερα τοξικό και θα πρέπει να προσέχουμε τα ατυχήματα.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη ευνοεί την ερωτική σου ζωή. Βγες έξω, διασκέδασε, μπορεί να συναντήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για μια νέα γνωριμία και μια νέα αρχή. Αν είσαι σε σχέση, αυτή θα τονωθεί. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, τα έσοδά σου θα αυξηθούν αυτές τις μέρες. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, κερδίζεις τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη, μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή να ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου και οικογενειακά θέματα. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση ή να βρεις το σπίτι που θα δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Φτιάχνεις το χώρο σου για να χαλαρώνεις και να ηρεμείς. Βγάζεις στην επιφάνεια τα συναισθήματά σου. Μπορεί πάλι όλες αυτές οι αλλαγές να είναι απαραίτητες και συ να μην είσαι έτοιμη γι αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη, θα κάνεις διακοπές ή αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται, αν είσαι μόνη, να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που στην πορεία θα εξελιχτεί. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, θα την προχωρήσεις παρακάτω και θα ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Μπορεί πάλι να αγοράσεις ένα ΙΧ. Η επικοινωνία είναι καλή, πείθεις με τα επιχειρήματά σου και κερδίζεις εντυπώσεις. Είσαι ενθουσιασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σε βοηθά στον οικονομικό τομέα. Μπορεί να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων ή να κάνεις μια επένδυση. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σου, η προσοχή σου είναι στραμμένη στα υλικά αγαθά αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Κάνε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Στην προσωπική σου ζωή, μπορείς να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση. Αν είσαι μόνη,θα δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα σε καλύπτει απόλυτα.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα στη ζωή σου. θα έχεις ευκαιρίες. Μπορεί να μετακινηθείς σε μια άλλη χώρα ή μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή σύμφωνα με τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Αν ζητάς εργασία, θα βρεις. Κάτι τυχερό θα συμβεί ακόμα και αν βρίσκεσαι σε περίοδο εσωστρέφειας. Άνοιξε τα μάτια σου στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σχετίζεται με μοναξιά, μυστικά, απόσυρση. Εσύ επιλέγεις να μείνεις μόνη για να ξεκουραστείς, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου μακριά από τις υποχρεώσεις. Πήγαινε διακοπές, με λίγους και καλούς φίλους και πέρνα καλά, χωρίς εντάσεις. Αν έχεις σχέση, μπορεί να απομονωθείς με το ταίρι σου για να δεθείς περισσότερο μαζί του και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, θα ενδώσεις σε ένα πειρασμό που είναι άγνωστο πόσο θα κρατήσει. Άσε πίσω σου τα παλιά και προχώρα μπροστά. Μην αγχώνεσαι, μην πιέζεσαι. Βγες με πρόσωπα που θα τονώσουν την ψυχολογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη, θα δημιουργήσεις νέες φιλίες με τις οποίες θα ταιριάξεις απόλυτα. Μια γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα εξελιχτεί σε σχέση ζωής και θα επισημοποιηθεί γρήγορα. Αν έχεις σχέση, θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα με τον σύντροφό σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Βρίσκεσαι με πρόσωπα που αγαπάς και περνάς όμορφες στιγμές. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε αυτούς που σε χρειάζονται και συμμετέχεις σε μια συλλογική δράση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη ασχολείσαι με την καριέρα σου. Ανοίγονται νέες προοπτικές, ανεβαίνεις επαγγελματικά και κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Μπορεί να μετακινηθείς σε έναν καλύτερο χώρο ή να μείνεις με τους γονείς σου. Παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις. Βγαίνει στην επιφάνεια ο ηγέτης. Κάνεις μια νέα αρχή στη δουλειά σου αν δεν είσαι ικανοποιημένη. Νέες γνωριμίες σου ανοίγουν νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου. θα γίνουν αλλαγές. Έχεις εύνοια σε σπουδές, ταξίδια, εξωτερικό, νομικά θέματα. Οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις είναι σημαντικές για το μέλλον. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω και να αλλάξει η ζωή σου ή μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν είσαι μόνη, που θα αλλάξει τη φιλοσοφία σου. θέλεις να ανανεωθείς, να ζήσεις την περιπέτεια. Θα εξελιχτείς, θα υλοποιήσεις τις ιδέες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά σου. Αν έχεις δάνεια, χρέη, οφειλές, περιουσιακά θέματα ή κληρονομικά, θα αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, θα βγεις από την πίεση και θα βρεις νέες πηγές εσόδων. Επενδύσεις και αγοραπωλησίες ευνοούνται. Ερωτικά, θα αναθερμάνεις τη σχέση σου και θα δείξεις τα συναισθήματά σου. Η σχέση σου θα γίνει παθιασμένη και φλογερή. Αν είσαι μόνη, υπάρχουν πολλοί πειρασμοί γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον, ειδικότερα αν είσαι με τον κατάλληλο σύντροφο. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Νέες συνεργασίες είναι πιθανές, θα κάνεις ένα νέο άνοιγμα. Είναι καλό διάστημα για να προγραμματίσεις ένα γάμο. Βέβαια,με τον Δία να γυρίζει ανάδρομος, κράτα και μικρό καλάθι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη φέρνει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως σε ανταμείβει σε οικονομικό επίπεδο και σου εξασφαλίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την καθημερινότητά σου και την υγεία σου. Ξεκίνα ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και τη φυσική σου κατάσταση. Αν έχεις θέμα υγείας, θα βρεις λύσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ