Follow us

Αυγουστιάτικες αγάπες

Καλοκαιρινοί έρωτες: Τα Dos & Don'ts για να το διασκεδάσεις

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, από τις 12, περνάει στο λαμπερό και ερωτικό ζώδιο του Λέοντα ενώ ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, θα περάσει στις 20 στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και θα μείνει εκεί για αρκετούς μήνες. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται ως τις 25 στο οργανωτικό και λογικό ζώδιο της Παρθένου.

Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος, ως τις 23 και η Αφροδίτη, από τις 12, δίνουν λάμψη και φέρνουν ερωτικές ευκαιρίες. Ο μήνας είναι περιπετειώδης για την ερωτική σου ζωή. Υπάρχουν προκλήσεις και συ είσαι θερμή και εκδηλωτική στα συναισθήματά σου. Τραβάς όλα τα βλέμματα και δεν αποκλείεται να γοητευτείς από μια απρόβλεπτη κίνηση ή ένα δώρο που κρύβει επιθυμία. Μείνε μακριά από σχέσεις με φιλικά πρόσωπα για να μην εκτεθείς συναισθηματικά. Προσοχή επίσης σε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα. Με τον Ερμή, από τις 26 στο απέναντι ζώδιο, θα συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σου. Ο Δίας κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις υποσχέσεις που θα σου δώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός αυτό το μήνα στο ζώδιό σου σε ταράζει, σε ξεβολεύει, σε ξεσηκώνει, πρέπει να τολμήσεις να ζήσεις χωρίς συμβιβασμούς. Ότι σε περιορίζει πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Εμπιστεύσου το σύμπαν και τις αλλαγές που έρχονται ουρανοκατέβατες, ότι θεωρούσες σταθερό, γίνεται σκόνη. Αυτός ο μήνας κρύβει πάθη και ρήξεις, ευτυχώς όμως είναι δίπλα σου αγαπημένα πρόσωπα που θα σε στηρίξουν και θα σε συμβουλέψουν σωστά. Αν είσαι διακοπές, με τον Ερμή, περνάς όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου και μοιράζεσαι ωραίες εμπειρίες με τα παιδιά σου. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις, όμως πρόσεχε, γιατί μια ερωτική απογοήτευση είναι πολύ πιθανή. Η νέα Σελήνη στις 27 κρύβει συναισθηματικές συγκρούσεις και διεκδικήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη, από τις 12, είσαι αισιόδοξη και χαρούμενη. Το φλερτ ενισχύεται και έχεις έντονη επιθυμία για νέες γνωριμίες. Θέλεις να βρίσκεσαι με νεαρά πρόσωπα και να αντλείς ενέργεια. Σε περιμένουν όμορφες στιγμές. Γοητεύεις, μαγνητίζεις, η ερωτική διάθεση είναι στα ύψη. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τις 20, σε περιμένουν δυνατές συγκινήσεις αλλά και εντάσεις. Με τον Ουρανό, αυτό το μήνα, κάνεις την πρώτη εσωτερική σου επανάσταση. Επαναστατείς στα δεδομένα και ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό. Θα γίνουν αποκαλύψεις σε κρυφές, παράνομες και σκοτεινές καταστάσεις. Προσοχή σε εντάσεις με φιλικά πρόσωπα. Η πανσέληνος μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια διαφορές και ανισότητες με το ταίρι σου, σε σημείο να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης. Η νέα Σελήνη στις 27 βγάζει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα και προστριβές με οικεία πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ουρανός χρωματίζει τη ζωή σου και κρύβει συναισθηματικές εκπλήξεις. Μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε σχέση και να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου. Οι προοπτικές είναι θαυμάσιες. Οι αλλαγές θα είναι ξαφνικές και σαρωτικές. Είσαι ρομαντική και ταξιδεύεις σε ένα ροζ συννεφάκι. Βέβαια, τάσεις ζήλιας και εμμονές είναι πιθανές. Ο Ερμής φέρνει νέες γνωριμίες, έξυπνες ιδέες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του μήνα, με τις καλύτερες δυνατές εξελίξεις συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου ως τις 22 και παρόλο που θέλεις να γιορτάσεις με χαρά τα γενέθλιά σου, σου κόβεται η φόρα από απρόοπτα περιστατικά και απογοητεύσεις. Η Αφροδίτη, από τις 12 περνάει και αυτή στο ζώδιό σου και αλλάζει την ψυχολογία σου. Είναι ένα δίχτυ ασφαλείας που σε σώζει από την ελεύθερη πτώση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία φέρνει έρωτες, περιπέτειες και συγκινήσεις που μπορεί να μην έχουν διάρκεια, σε ανεβάζουν όμως ψυχολογικά. Μπορεί να ρισκάρεις συναισθηματικά και να θελήσεις να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να κινηθείς ελεύθερα. Μπορεί να απομακρυνθείς από τοξικές σχέσεις, εντάσεις με το ταίρι σου είναι πιθανές. Η πανσέληνος στις 12 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να σε παρασύρει σε τολμηρές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, στις αρχές του μήνα, το φλερτ είναι έντονο και μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Η ατμόσφαιρα είναι ερωτική και το παιχνίδι του έρωτα παίζεται πολύ έντονα. Από τις 12 είσαι πιο εσωστρεφής. Μπορεί να εμπλακείς σε μια κρυφή, απαγορευμένη σχέση με κάποιο άτομο που δεν φανταζόσουν ότι θα συμβεί κάτι. Η νέα Σελήνη στις 27 στο ζώδιό σου σε κάνει νευρική και ανυπόμονη ακόμα και αν προκύψουν θετικές αλλαγές. Ο Ουρανός σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου αρκεί να μην φοβάσαι το επαναστατικό, το απρόβλεπτο, το νέο. Η οπτική σου αλλάζει.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 12, μπαίνεις σε καλοκαιρινή διάθεση και οι σχέσεις σου με φιλικά πρόσωπα δυναμώνουν. Ανάμεσα σε φίλους, θα ξεχωρίσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα θαυμάσεις, θα περάσεις πολύ χρόνο μαζί του και θα ανακαλύψεις τον έρωτα. Με τον Ερμή, υπάρχει παρασκήνιο και μυστικοπάθεια. Μπορείς να κάνεις σχέδια χωρίς να ανοίξεις ακόμα τα χαρτιά σου. Με τον Άρη, από τις 20, θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ο Ουρανός φέρνει μια δυνατή ένωση με τον άλλο, όμως μέσα από ξαφνικά γεγονότα, θα δυναμιτίσει τις σχέσεις σου και θα φέρει στην επιφάνεια όσα έκρυβες κάτω από το χαλί. Θα αποκτήσεις πλήρης εικόνα της κατάστασής σου και θα σταθείς στα πόδια σου. Η νέα Σελήνη στις 27 φέρνει αποκαλύψεις και αλήθειες και θα κληθείς να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο ως τις 19, προσοχή σε εντάσεις και συγκρούσεις, οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Η Αφροδίτη, από την πλευρά της, στις αρχές του μήνα, σε κάνει ευαίσθητη και συναισθηματική και έτσι βρίσκεις τρόπο να μειώσεις τις εντάσεις. Ο Άρης, από τις 20, φέρνει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ο Ουρανός, στο απέναντι ζώδιο, σε ωθεί να αποτινάξεις ότι σε καταπιέζει και δεν σε εξελίσσει. Ψάχνεις για το ουσιαστικό, το πέρα για πέρα αληθινό και βαθύ. Αναζητάς την ουσία των σχέσεων, την ελευθερία και την έκφραση του άλλου, την αναγέννηση και τη χαρά της ζωής. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς αυτό το μήνα και να κάνεις διακοπές. Ο Ερμής ευνοεί διακοπές με φίλους και φέρνει νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη, από τις 12, μπορεί να θαμπωθείς και να θαυμάσεις ανθρώπους με ισχυρή προσωπικότητα. Η πανσέληνος στις 12 μπορεί να σε παρασύρει σε αψυχολόγητες αντιδράσεις και σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Με τη νέα Σελήνη στις 27 θα κάνεις αλλαγές και αναθεωρήσεις στον φιλικό σου κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 12, η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη. Αρπάζεις κάθε ευκαιρία για ευχάριστες περιπέτειες, ερωτικές γνωριμίες και διασκέδαση. Με τον Άρη, από τις 20 στο απέναντι ζώδιο, να περιμένεις εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Το τέλος του μήνα μπορεί και να φέρνει το τέλος μιας σχέσης. Η πανσέληνος στις 12 βγάζει στην επιφάνεια έντονο συναισθηματισμό, ερωτική διάθεση αλλά και ζήλια, κτητικότητα. Μπορεί να ερωτευτείς παράφορα, μπορεί να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας ή να ανθίσει μέσα στον εργασιακό σου χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 12, μπορεί να επωφεληθείς από τα οικονομικά του συντρόφου σου, όμως μην το παρακάνεις. Μπορεί να μπει στη ζωή σου μια σχέση που θα μείνει στην αρχή μυστική. Μπορεί να είναι ένα αγαπημένο φιλικό πρόσωπο που θα ζητήσει τη βοήθειά σου για κάποιο πρόβλημά του και θα σε παρασύρει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις μια ρομαντική ιστορία,no problem. Αν είσαι σε σχέση, προσοχή. Με τον Ερμή κάνεις σχέδια επέκτασης. Ο Άρης σου δίνει φαντασία, πάθος για ζωή και επιθυμίες. Με τον Ουρανό, τίποτα δεν είναι σταθερό συναισθηματικά,υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και ανατροπές. Μπορεί οι αντιδράσεις σου να είναι επαναστατικές και αψυχολόγητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις που δεν είναι εύκολο να αποφύγεις. Δημιουργείται ένα ψυχρό κλίμα στο σπίτι, με ισχυρές εντάσεις, με δυσκολίες που σε κάνουν να χάνεις την ψυχραιμία σου. θα φανεί το φως στο τούνελ. Μην απογοητεύεσαι, κάνε υπομονή, κράτα χαμηλούς τόνους και μην ρισκάρεις. Με τον Ουρανό, τίποτα δεν είναι τόσο ώριμο για να σταθεροποιηθεί και να έχει διάρκεια στο χρόνο. Με τον Άρη, από τις 20, θα απελευθερωθείς και θα αγωνιστείς χωρίς συμβιβασμούς. Θα ανανεωθείς, θα έχεις αυτοπεποίθηση. Η πανσέληνος στις 12 στο ζώδιό σου βάζει στο μικροσκόπιο την προσωπική σου ζωή και σε απομονώνει. Με την Αφροδίτη, από τις 12 στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με θέματα συντροφικότητας και θα επανεκτιμήσεις την αξία μιας σχέσης. Βάλε νερό στο κρασί σου και δες με ηρεμία κάποια πράγματα. Σκέψου συγκροτημένα, συζήτα ανθρώπινα και μην γίνεσαι επαναστάτης χωρίς αιτία. Με τη νέα Σελήνη στις 27, μην φέρεσαι εγωιστικά στο ταίρι σου. Το μόνο που χρειάζεται ο σύντροφός σου είναι αγκαλιά, στήριξη και κατανόηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Στην αρχή του μήνα θα πρέπει να προσέχεις παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα. Η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική και ευαίσθητη, βρίσκεσαι πάνω σε ροζ συννεφάκι. Βέβαια, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν και να σε οδηγήσουν σε ψυχρότητα και επιθετικότητα. Ζεις αντιφατικά αυτό το μήνα. Η πανσέληνος στις 12 μπορεί να φέρει στο δρόμο σου ένα πρόσωπο από τα παλιά που σήμαινε πολλά για σένα. Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα κάνεις συζητήσεις περί συντροφικότητας, γάμου ή σχέσης. Φλερτάρεις, γοητεύεις, προσπάθησε και να ακούς. Με τον Άρη, από τις 20, θα υπάρξουν εντάσεις στην οικογενειακή σου ζωή. Μια μετακόμιση, ενασχόληση με ακίνητη περιουσία είναι πιθανά. Δεν θα λύσεις τα θέματά σου ακούραστα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ