Follow us

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 Αυγούστου 2022. Ποιοι πρέπει να προσέχουν;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, αρχές τρίτου, όσοι έχουν μοίρες 16-22 σε πλανήτες στα ζώδια αυτά

Ζώδια 2015: Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 4/5

Πραγματοποιείται στην 19.21 μοίρα σε σύνοδο με τον Κρόνο , σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Βόρειο Δεσμό και τον Άρη. Η πανσέληνος αυτή φέρνει μεγάλες εντάσεις και παγκόσμιες συγκρούσεις. Θα μπορούσε να ξεσπάσει κάποιος πόλεμος αν δεν υπάρξει ψυχραιμία. Η ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία κυριαρχεί. Δεν μπορεί κανένας να μας επιβληθεί, όμως δεν πρέπει να γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία. Αναδιαμορφώνουμε τώρα τις σχέσεις μας με τους άλλους, τολμάμε να κάνουμε αλλαγές, αποτινάζουμε από πάνω μας ότι μας περιορίζει, αφήνουμε το απροσδόκητο να έρθει στη ζωή μας, δέξου το άγνωστο για να ζήσεις νέες εμπειρίες.

Έρχεται η πιο μεγάλη και η πιο φωτεινή πανσέληνος της χρονιάς, με ένα βαθύ πορφυρό χρώμα για να φωτίσει τις Αυγουστιάτικες βραδιές κάτω από τα αστέρια, δίπλα στη θάλασσα,σε ένα περίπατο στα καλντερίμια των Ελληνικών νησιών. Έρχεται για να δώσει φως και λάμψη στη ζωή μας. Ας την απολαύσουμε λοιπόν!

Πως θα επηρεάσει η Αυγουστιάτικη πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο, θα ασχοληθείς με φίλους και κοινωνική ζωή. Κάποια προβλήματα από το παρελθόν με φίλους μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε αναστατώσουν. Φίλοι και γνωστοί σε στηρίζουν για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ευνοείται η ομαδική εργασία για να πετύχεις τους στόχους σου, μπορεί να κλείσεις μια συμφωνία μέσα από διαπραγματεύσεις με συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο βάζεις επαγγελματικούς στόχους και προσπαθείς να πετύχεις στην καριέρα. Έχεις φιλοδοξίες, έχεις ανάγκη την προβολή, βάζεις τα δυνατά σου για να φτάσεις ψηλά. Αναζητάς την επιβεβαίωση από ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να επαναστατήσεις και να θελήσεις να αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση ή προφίλ. Μπορεί να ασχοληθείς με μια νέα ιδέα δημιουργώντας ένα νέο όραμα. Κάνε την εσωτερική σου επανάσταση πριν πας κόντρα σε όποιον σε καταπιέζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο αναζητάς την περιπέτεια και τις εμπειρίες. Μπορεί να εμπλακείς με κάποιο πρόσωπο που μένει μακριά ή είναι ξένος ή έχει διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου και δεν το κρύβεις. Αλλάζουν οι πεποιθήσεις σου σχετικά με σχέσεις και ανθρώπους μέσα από κάποια γεγονότα. Θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να νιώσεις ελεύθερη, να ανοίξεις το μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο σε απασχολούν κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά, ασφάλειες. Σε αγχώνουν τα οικονομικά αλλά θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις. Μπορεί να σπάσει μια οικονομική συμφωνία ή να κλείσουν χρέη που σε αγχώνουν. Νιώθεις φόβο, ανασφάλεια, συναισθηματικές αναταράξεις. Θέλεις να μεταμορφωθείς, αλλάζεις τις ιδέες σου. Φεύγεις από σχέσεις που σε κρατάνε πίσω.

ΛΕΩΝ

Με την πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο, διεκδικείς τη συναισθηματική σταθερότητα. Μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικές διακυμάνσεις στη σχέση σου, ασαφή συναισθήματα, ανησυχίες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ανακαλύψεις τον κατάλληλο σύντροφο αρκεί να ξέρεις να σέβεσαι τις ανάγκες των άλλων. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο εκκεντρικό, διαφορετικό ή μπορεί να κάνεις μια επαγγελματική συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να θελήσεις να νιώσεις πιο ανεξάρτητη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πανσέληνο ασχολείσαι με υγεία, εργασία, καθημερινότητα. Μπορεί να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, να κάνεις δίαιτα ή να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Σε ενδιαφέρει η ψυχική σου ισορροπία, ακούς τον εσωτερικό σου κόσμο και ψάχνεις να βρεις τρόπους για έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στην εργασία σου, να διαμορφωθούν νέες συνθήκες. Μπορεί να κάνεις μια ξαφνική κίνηση και να αλλάξει το κλίμα ή μπορεί να υλοποιήσεις μια ιδέα που σου ήρθε στο μυαλό.

ΖΥΓΟΣ

Με την πανσέληνο κερδίζεις ερωτικούς θαυμαστές, κερδίζεις στον έρωτα. Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον θα σε αναζωογονήσει. Ασχολείσαι περισσότερο με τα παιδιά σου και λαμβάνεις ευχάριστα νέα από αυτά, ασχολείσαι και με σπορ ή χόμπι. Είσαι δημιουργική και βγάζεις χρήματα αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή καλλιτέχνης. Διασκεδάζεις και έχεις καλή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο αναζητάς την ισορροπία στο σπίτι σου, θέλεις να το ανανεώσεις. θα καταφέρεις να λύσεις παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα ή προβλήματα με ακίνητα. Θα περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Αισθάνεσαι περίεργα, αναπολείς το παρελθόν, νιώθεις πως το ξαναζείς. Θέλεις να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πανσέληνο έχεις ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα, είσαι περίεργη, θέλεις να μάθεις πράγματα. Λαμβάνεις πληροφορίες, όμως μακριά από κουτσομπολιά. Μπορεί να κάνεις κοντινά ταξίδια. Προσαρμόζεσαι εύκολα με το περιβάλλον και τις αλλαγές. Έχεις νέες απόψεις για τα κοντινά σου πρόσωπα ή για συνεργασίες, εμπνέεσαι νέους στόχους. Η επικοινωνία είναι στα ύψη, γνωρίζεις κόσμο και ανταλλάσσεις απόψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο θέλεις να κάνεις άνετη τη ζωή σου αυξάνοντας το εισόδημά σου. Γίνονται αλλαγές στα οικονομικά σου. Μπορεί να κάνεις μια νέα επένδυση σε κάτι καινούργιο ή μπορεί να αναθεωρήσεις πράγματα που έχουν αξία για σένα. Η αξία του υλικού κόσμου επαναπροσδιορίζεται. Προστατεύεις τα υπάρχοντά σου. Είσαι ευαίσθητη συναισθηματικά στις ενέργειες των άλλων. Απομακρύνεσαι από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου, θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου και τον εαυτό σου. Προσπαθείς να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου. Απομακρύνεις από τη ζωή σου τοξικές σχέσεις. Προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου. Βρίσκεις τρόπους για να εξελιχτείς και να πας παρακάτω στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο έχεις αυτοέλεγχο. Κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά και φοβάσαι να εκτεθείς συναισθηματικά. Έτσι δεν μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Αναζητάς περισσότερο τη μοναξιά, κλειδώνεσαι και δεν μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. Μπορεί να αισθάνεσαι άβολα ή μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα για να έρθεις πιο κοντά στις προσωπικές σου επιθυμίες. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη, δώσε σημασία στα όνειρά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ