Follow us

Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου 2022. Ποιοι είναι οι ευνοημένοι;

Καλά τα νέα για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Οι φόβοι στον έρωτα: Πότε να κάνουμε σεξ; Είναι σωστός για μένα; Κάθε απορία έχει απάντηση ΕΔΩ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της γαλήνης, της ισορροπίας, της αρμονίας, του ρομαντισμού, της ομορφιάς, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των οικονομικών έχει περάσει στο γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι παθιασμένη, εγωίστρια, περήφανη, αξιοπρεπής, επιδεικτική, καλλιτεχνική και καθόλου τσιγκούνα. Αναζητά θαυμαστές και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Θέλει να βρίσκεται με ξεχωριστά άτομα και εκτιμά τις γενναιόδωρες κινήσεις.

Είναι ένα ευχάριστο διάστημα όπου ο έρωτας, η χαρά, η διασκέδαση κυριαρχούν. Ο ερωτισμός είναι στα ύψη. Θέματα με την παιδεία και τον αθλητισμό μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας.

Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο Λέοντα όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Το διάστημα αυτό απολαμβάνεις τον έρωτα και τη διασκέδαση. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα ή μπορεί να θελήσεις να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ο ρομαντισμός και η αγάπη κυριαρχούν. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή. Έλκεις το αντίθετο φύλο. Αν είσαι καλλιτέχνης ή ελεύθερη επαγγελματίας, ευνοείσαι οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα αυτό θα αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου, να το διακοσμήσεις, να μετακομίσεις ή μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δουλειά από το σπίτι ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μπορεί επίσης να δημιουργήσεις και μια νέα πολύ συναισθηματική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διάστημα αυτό, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να κάνεις κοντινές αποδράσεις που θα σε αναζωογονήσουν. Θα κάνεις πολλές επαφές, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις ενώ η συναισθηματική επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι εξαιρετική. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τις οποίες θα βρεις το κατάλληλο για σχέση πρόσωπο. Σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες βελτιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα αυτό είναι τυχερό για τα οικονομικά σου. Όλα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Οι φιλοδοξίες σου υλοποιούνται και αποκομίζεις οφέλη. Προσοχή ωστόσο στις σπατάλες. Αισθηματικά, νιώθεις ασφάλεια με το ταίρι σου ή με έναν νέο έρωτα. Προσπάθησε να αποφύγεις την κτητικότητα.

ΛΕΩΝ

Το διάστημα αυτό γοητεύεις, είσαι περιζήτητη και δημοφιλής. Πετυχαίνεις συναισθηματικούς και επαγγελματικούς στόχους, υπάρχει σταθερότητα. Μπορεί να βρεθείς σε μια νέα θέση. Έλκεις τους άλλους με την γενναιοδωρία και το πάθος σου. Αναζητάς την αγάπη, είσαι ερωτική και παθιασμένη. Προσοχή στις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα κάνεις τον απολογισμό σου στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Βλέπεις με καθαρή ματιά τις σχέσεις σου και θέλεις να χαράξεις μια νέα πορεία χωρίς να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Μπορεί να αναβιώσει μια παλιά αγάπη, μπορεί να ερωτευτείς ένα πρόσωπο που δεν είναι διαθέσιμο ή μπορεί να δημιουργήσεις μια κρυφή σχέση. Δεν θέλεις τη δημοσιότητα και κινείσαι παρασκηνιακά. Είσαι ευαίσθητη, συμπονετική.

ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα αυτό, η κοινωνικότητα είναι αυξημένη. Βγαίνεις με φίλους και ασχολείσαι με συλλογικές δραστηριότητες. Κάνεις νέες γνωριμίες, δημιουργείς νέες φιλίες, ανοίγονται νέες προοπτικές, βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Η σχέση σου εξελίσσεται αρμονικά. Αν είσαι μόνη, μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον σου και οι προσπάθειές σου στέφονται με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διάστημα αυτό είναι θετικό για την καριέρα σου. Προβάλλεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και μπορεί να βρεθείς σε μια καλύτερη θέση. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα αυξηθεί η πελατεία σου. Η δουλειά σου σε ευχαριστεί, σε παθιάζει. θετικά εξελίσσεται και η προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να κάνεις μια νέα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Οι δημόσιες σχέσεις είναι σημαντικές για την καριέρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα αυτό ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τα ταξίδια, την περιπέτεια, τη μάθηση. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου. Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα που ανοίγονται μπροστά σου νέες προοπτικές. Ένας γάμος ή ένας νέος έρωτας θα σε ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα αυτό είναι καλό για να τακτοποιήσεις κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Μπορεί να πάρεις χρήματα από επιχειρηματικές συνεργασίες. Ερωτικά, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή, με γερές βάσεις. Το πάθος στη σχέση σου κυριαρχεί και πολλά προβλήματα θα λυθούν μέσω της σεξουαλικής επαφής. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες και θα αποκαταστήσεις τις διαφορές αν υπάρχουν. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Προσελκύεις ευχάριστους συντρόφους ή συνεργάτες. Είσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνική, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι νέες συνεργασίες, αναζητάς την ισορροπία και την αρμονία.

ΙΧΘΥΕΣ

Το διάστημα αυτό στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Είσαι πιο παραγωγική, πιο δημιουργική και μπορείς να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση. Ανώτερα πρόσωπα εκτιμούν τις προσπάθειές σου. Αν είσαι άνεργη, μπορείς τώρα να βρεις μια δουλειά που θα σε καλύπτει απόλυτα. Απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου και παρέχεις τις υπηρεσίες σου στους άλλους. Ένας έρωτας μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ