Follow us

H νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σημάνει επιτέλους μια νέα αρχή για αυτά τα τέσσερα ζώδια

Ευνοημένα τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Ζώδια: Νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 11 Μαρτίου

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο τετραγωνίζει με τον Άρη στους Διδύμους φέρνοντας εντάσεις, διαφωνίες και ρήγματα στις σχέσεις. Μπορούμε να κάνουμε προσεκτικά νέα ξεκινήματα και να βάλουμε μια τάξη στη ζωή μας. Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και θέλουμε όλα να κυλάνε σωστά. Οργανώνουμε την καθημερινότητά μας και επικεντρωνόμαστε στην υγεία μας.

Πως επηρεάζει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη σε βοηθά να βάλεις τάξη στη ζωή σου και να οργανωθείς. Ασχολείσαι με την εργασία, την υγεία, την καθημερινότητα. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να προκύψει μια επαγγελματική πρόταση και να κάνεις μια νέα αρχή. Θα εξελιχτείς. Δουλεύεις σκληρά για να τα προλάβεις όλα και μπορεί να αγχωθείς. Μπορείς αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου για να αποκτήσεις μια καλύτερη φυσική κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη σε κάνει δημιουργική, ερωτική. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και παίρνεις ικανοποίηση από τα παιδιά σου ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας απόγονος. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και μπορεί να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με καλές προοπτικές. Θέλεις να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου επιθυμίες και να χαρείς τη ζωή. Σκέψου νέους τρόπους για να ευχαριστηθείς τον έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την νέα Σελήνη εστιάζεις το βλέμμα σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις αλλαγές, μια ανακαίνιση ή να έχεις έξοδα για το σπίτι. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ή να ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια. Αν έχεις προβλήματα με οικεία πρόσωπα, θα αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου ή κάποιες καταστάσεις θα λήξουν απότομα. Σε επηρεάζει το παρελθόν και θέλεις να βρίσκεσαι με την οικογένειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη θα επηρεάσει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, θα έχεις ειδήσεις. Είσαι εξωστρεφής και συναντάς πρόσωπα που είχες να δεις καιρό. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει ή μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία αφού χειρίζεσαι σωστά τις προτάσεις που δέχεσαι. Αφιερώνεσαι στη μάθηση και την πρόοδο. Προβάλλεις τις σκέψεις σου με σαφήνεια, εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου. θα βάλεις τις οικονομικές εκκρεμότητες σε μια σειρά και θα κάνεις τακτοποιήσεις. Θα ισορροπήσεις. Μπορεί να λάβεις και μια αύξηση από τη δουλειά σου και θα βελτιώσεις τα εισοδήματά σου. Βάζεις νέους στόχους και μπορεί να βρεις μια δουλειά που θα σε ικανοποιεί οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Είσαι εξωστρεφής, δυναμική, εκφραστική και αλλάζεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Βάζεις νέους στόχους και πετυχαίνεις, όλα εξελίσσονται γρήγορα και αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Ανανεώνεσαι, δοκιμάζεις νέα πράγματα, είσαι πιο τολμηρή. Κινήσου με δοκιμασμένες στρατηγικές και θα προοδεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη βλέπεις τα πράγματα πιο ώριμα και σοβαρά. Κάτι αλλάζει μέσα σου, σκέφτεσαι περισσότερο και βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις. Σου έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις από το παρελθόν και κάνεις αναθεωρήσεις, αλλάζεις τις απόψεις που είχες μέχρι τώρα. Γίνεται μια μεταμόρφωση μέσα σου και διορθώνεις τα λάθη σου. Αφήνεις πίσω σου ότι δεν σε εξυπηρετεί και σε στρεσάρει. Μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικά και να υποφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη, η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια αυξάνονται. Βγαίνεις με φίλους και με άτομα που είχες να δεις καιρό και διασκεδάζεις. Μπορεί να αποφασίσεις να ενταχθείς σε κάποιο σύλλογο ή μια ομάδα. Θα δικτυωθείς και θα ανανεωθείς, ενώνεις τις δυνάμεις σου με τους άλλους. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που στηρίζουν τα όνειρά σου. Βάζεις νέους στόχους και νιώθεις σιγουριά για τις επιλογές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη ασχολείσαι με την καριέρα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κάνεις συναντήσεις, συμφωνίες, προχωράς ζητήματα που ήταν στάσιμα. Μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά ή μια εργασία αν είσαι άνεργη. Αναδιοργανώνεσαι και παίρνεις επαίνους από ανώτερα πρόσωπα. Είναι καλή περίοδος για νέα επιχειρηματικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη τακτοποιείς νομικά θέματα, ασχολείσαι με σπουδές και σεμινάρια, κάνεις μια προσωπική επέκταση ή ένα ταξίδι. Παίρνεις αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον. Είσαι αισιόδοξη. Έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που μένουν μακριά. Κάποια άτομα αποδέχονται τις πεποιθήσεις σου, τα όνειρά σου είναι προφητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη ευνοεί κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, κληρονομικά, περιουσιακά. Παράλληλα θα έχεις και ερωτικές εξελίξεις. Θα ζήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και αν είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλλει στη ζωή σου και θα ζήσεις το πάθος. Το σεξ και τα οικονομικά βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου. Μπορεί να πιεστείς, όμως οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι μεγάλες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, θα ερωτευτείς, θα ζήσεις ρομαντικές στιγμές. Το φλερτ κυριαρχεί και βρίσκεις το κατάλληλο πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, θα προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Επαγγελματικά, θα κάνεις μια νέα συνεργασία. Βρίσκεις τις ισορροπίες σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ