Follow us

Πώς θα εξελιχτούν οι σχέσεις μας το Σεπτέμβριο και τι πρέπει να προσέχουμε;

Πώς θα είναι οι σχέσεις μας αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Συντροφικές σχέσεις

Ο Ερμής είναι ανάδρομος με αποτέλεσμα επικοινωνία και μετακινήσεις να δυσχεραίνουν. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται στην Παρθένο, σε πτώση δηλαδή ενώ ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης βρίσκεται στο διασκορπιστικό ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μήνες.

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο ως τις 23 θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική στο λόγο σου με σύντροφο και συνεργάτες. Προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις, άκαρπες συζητήσεις και κουτσομπολιά. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια όλα τα κακώς κείμενα μιας σχέσης ή συνεργασίας. Η νέα Σελήνη στις 25, δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Μην δίνεις αφορμή για σχόλια που μπορεί να σε πλήξουν. Η πανσέληνος στις 10 σε βρίσκει με κακή ψυχολογία.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι τάσεις του μήνα είναι αντιφατικές καθώς από τη μια πλευρά ο Ουρανός, ο πλανήτης των αλλαγών βρίσκεται στο ζώδιό σου και από την άλλη, ο Κρόνος σε πιέζει και σου επιβάλλει κάποια πρέπει. Με την Αφροδίτη, από τις 5, στηρίζεσαι σε αγαπημένα πρόσωπα και μπορεί να ζήσεις έναν απρόσμενο έρωτα, έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια ενδιαφέρουσα ερωτική περιπέτεια. Το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να πάρεις αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Το παιδί που βρίσκεται μέσα σου ζητάει αγάπη. Προσοχή, κάποιες υποσχέσεις που θα λάβεις, θα πέσουν στο κενό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης θα βρίσκεται για μήνες στο ζώδιό σου και σου ζητά να οπλιστείς με υπομονή, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να περιορίσεις τα νεύρα σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στο τέλος του μήνα θα σε δικαιώσει, θα σε ανακουφίσει, θα σε αποζημιώσει. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή σε οικογενειακές εντάσεις, απόφυγε μια μετακόμιση ή αλλαγές στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Ερωτικά, δεν έχει να σου δώσει κάτι ο μήνας, υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου ή μήπως η οικογένειά σου έχει θέμα με τον σύντροφό σου, δεν συμπαθεί δηλαδή ο ένας τον άλλο; Άσε στην άκρη τις εντάσεις και κοίτα την δική σου χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή/Δία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με οικεία πρόσωπα που μπορεί να μην σε αφήνουν να ανοίξεις φτερά. Βέβαια, ο Δίας είναι ανάδρομος και δεν είναι εύκολο να πετύχεις τα όνειρά σου. Κράτα λοιπόν χαμηλούς τόνους και απόφυγε τις λεκτικές υπερβολές. Ο Άρης σε κάνει ανασφαλή, είσαι σε αγχωτική περίοδο και μπορεί να ασχολείσαι με υποθέσεις του παρελθόντος που σε πληγώνουν. Δεν έχεις μεγάλα ψυχικά αποθέματα και τα παρατάς εύκολα. Με τη νέα Σελήνη στις 25 κάνεις αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Οι επιθυμίες σου μπορεί να είναι μπερδεμένες. Απόφυγε τους τοξικούς ανθρώπους αν νιώσεις που επηρεάζουν την διάθεσή σου. Με την πανσέληνο στις 10 θα έχεις ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου ή για να κάνεις ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Ερμή/Δία δημιουργεί παρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ένα χωρισμό. Κράτα τη σχέση σου μακριά από άλλα άτομα καθώς μπορεί να πεις μια λάθος λέξη σε ένα φίλο, συγγενή,γείτονα τη λάθος στιγμή. Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις. Προς το τέλος του μήνα, θα δημιουργήσεις νέες φιλίες που θα σημαδέψουν τη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς. Μπορεί προς τα μέσα του μήνα, η σχέση σου να περάσει κρίση,όμως λίγες μέρες αργότερα, ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε περιμένει, ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και τις εξαπατήσεις, μια προσδοκία σου δεν θα εκπληρωθεί. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου από τις 24 θα κάνεις αναθεωρήσεις. Απόφυγε τα νεύρα και την κριτική. Μπορεί να έχεις κουραστεί από οικεία πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, θα βρεθούν λύσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Θα κάνεις νέα ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Άρη/Δία σου δίνει αυτοπεποίθηση, παίρνεις πρωτοβουλίες και κάνεις νέα ξεκινήματα. Πρόσεχε να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που σου φουσκώνουν τα μυαλά. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου ως τις 23 δεν βοηθάει το διάλογο και τη συνεννόηση. Λάθη, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις , παρανοήσεις είναι πιθανά και εκνευρίζεσαι. Η αντίθεση Ερμή/Δία δυσκολεύει την επικοινωνία. Το τρίγωνο Άρη/Κρόνου στο τέλος του μήνα σε δικαιώνει. Συναισθηματικά,είσαι κάπως μουδιασμένη. Σκέφτεσαι μια σχέση από το παρελθόν ή μπορεί να θέλεις να μείνεις μόνη. Μπορεί να έχεις υπερεκτιμήσει τα συναισθήματα κάποιου που θα αποδειχθεί λίγος. Με την Αφροδίτη, από τις 29 στο ζώδιό σου, το κλίμα αλλάζει. Το φθινόπωρο είναι πολλά υποσχόμενο στον ερωτικό τομέα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει νευρική, δραματοποιείς τις καταστάσεις χωρίς λόγο. Μπορεί να εμφανιστεί ένας κρυφός έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, θα έχεις τη δυνατότητα να προετοιμαστείς και να σκεφτείς πράγματα που θα πραγματοποιήσεις τον επόμενο μήνα. Κράτα χαμηλούς τόνους. Με την Αφροδίτη, από τις 5, θα περάσεις όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Μπορεί, στα μέσα του μήνα, μια φιλία να περάσει μια κρίση, όμως γρήγορα θα αναπτύξεις έντονα συναισθήματα για ένα φιλικό πρόσωπο. Θα θέλεις κάτι περισσότερο από αυτό, όμως τα πράγματα είναι τώρα μπερδεμένα, υπάρχει μια ασάφεια. Με τον Άρη, προσπαθείς να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Η ζήλια κυριαρχεί. Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν ευνοούν παράνομες καταστάσεις. Η πανσέληνος στις 10 απογειώνει το πάθος και το ρομαντισμό. Μπορεί να δεις ένα πρόσωπο με διαφορετική ματιά. Με τη νέα Σελήνη στις 25 θα θέλεις να απομονωθείς,μπορεί να ξεκινήσεις μια κρυφή ερωτική ιστορία, πρόσεχε, καλύτερα μην ενδώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή σε σχέσεις με φίλους. Πρόσεχε πως χειρίζεσαι το λόγο και βάλε νερό στο κρασί σου. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο για αρκετούς μήνες, να περιμένεις εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Διοχέτευσε την ενέργειά σου θετικά. Με την Αφροδίτη, από τις 5, μπορεί να εμπλακείς ερωτικά με ανώτερα πρόσωπα, πρόσεχε μην παραπλανηθείς. Με την πανσέληνο στις 10, προσοχή σε εντάσεις με οικεία πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη, από τις 5, σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις πρόσωπα που διευρύνουν το πνεύμα σου. Είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική στις σχέσεις σου, δεν υποκύπτεις στο φλερτ. Θέλεις να βελτιωθείς, να επεκταθείς. Μπορεί να κάνεις ένα βήμα παρακάτω σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί μέσα από πολλά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή που δεν ευνοεί την επικοινωνία. Αν είσαι μόνη, να θυμάσαι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η πανσέληνος στις 10 σε κάνει ευαίσθητη και ρομαντική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου ζητά συνέπεια, οργάνωση, θυσίες. Ο Ουρανός σε κάνει ανήσυχη και επαναστατείς σε οτιδήποτε σε ενοχλεί. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αναποδιές και αναβολές. Το απρόσμενο καραδοκεί. Δεν είναι συναρπαστικός ερωτικά ο μήνας. Ζήλια και ανταγωνισμός πρωταγωνιστούν. Είσαι εγκρατής. Η Αφροδίτη εξομαλύνει τα κακώς κείμενα και σου δίνει διάθεση συντροφικότητας, αρμονία και ρομαντισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου προκαλεί μπερδεμένα συναισθήματα και συμπεριφορές. Ο Κρόνος φέρνει απωθημένα από το παρελθόν ενώ ο Ουρανός δίνει γρήγορη σκέψη και ανοιχτό μυαλό. Με την Αφροδίτη, από τις 5 στο απέναντι ζώδιο, παίρνεις αποφάσεις σε γλυκό κλίμα. Σκέφτεσαι το μέλλον της σχέσης σου και παρόλο που θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, παρασύρεσαι από λανθασμένα μηνύματα και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά. Όλα αυτά γίνονται για καλό. Θα συζητήσεις θέματα με το ταίρι σου για να προχωρήσεις παρακάτω. Προσοχή στις εντάσεις στα μέσα του μήνα. Ο Άρης, για πολλούς μήνες, θα φέρει οικογενειακές εντάσεις και θα αλλάξει τα δεδομένα. Η πανσέληνος στις 10 στο ζώδιό σου σε κάνει ευαίσθητη, μην αντιδράς ακραία και μην μεγαλοποιείς τα πράγματα. Ψυχραιμία. Με τη νέα Σελήνη στις 25 θα κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα συναρπαστική γνωριμία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ