Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 10 Σεπτεμβρίου. Ποια ζώδια ευνοούνται και σε ποιους τομείς;

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 17.41 μοίρα των Ιχθύων και κάνει σύνοδο με Ποσειδώνα. Θα πρέπει να περιορίσουμε την φαντασία και τα όνειρά μας και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα. Τα σχέδια που γίνονται με πρακτικό πνεύμα θα υλοποιηθούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει το φεγγάρι με τον Ουρανό θα φέρει απρόβλεπτες λύσεις. Καθυστερήσεις θα πρέπει να υπολογίζουμε γιατί ταυτόχρονα ξεκινάει και η πορεία του ανάδρομου Ερμή ως τις 2 Οκτωβρίου. Καλό θα ήταν λοιπόν να αποφύγουμε υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού συνεχίζεται φέρνοντας επανάσταση και αναταραχές.

Τις μέρες αυτές θα είμαστε ιδιαίτερα διαισθητικοί και ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί στις σχέσεις. Θα αναπτυχθούν έρωτες ιδιαίτεροι, ασυμβίβαστοι, απαγορευμένοι, αγνοί. Η ανιδιοτελής αγάπη και η προσφορά χωρίς ανταπόδοση κυριαρχούν. Είμαστε ευάλωτοι και συμπονετικοί.

Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος στους Ιχθύες τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο αυτή θα ξεκαθαρίσεις τα σχέδιά σου και τις επιθυμίες σου και θα σκεφτείς να κάνεις αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Θα αφήσεις πίσω σου πράγματα που έχεις βιώσει και ανήκουν στο παρελθόν. Κρυφές ενέργειες θα αποδώσουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και τα όνειρα που βλέπεις είναι σημαντικά. Μια αποκάλυψη μυστικού είναι πιθανή. Αναζητάς την ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος αυτή θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, μπορεί να κάνεις μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία αν είσαι μόνη. Οι δραστηριότητές σου είναι αυξημένες. Προσοχή σε παρεξηγήσεις για να μην χαλάσει μια φιλία. Εύνοια θα έχεις και από το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την καριέρα σου, θα γίνουν αλλαγές. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και τις προσωπικές σου σχέσεις. Η δημοτικότητά σου είναι μεγάλη. Κάποια άτομα από την δουλειά σου μπορεί να σου στήσουν παγίδες ή να θολώσουν το τοπίο. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με άτομα από τον εργασιακό χώρο, να είσαι σαφής στα λόγια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει επιτυχίες. Αλλάζει η φιλοσοφία σου και μεταδίδεις τις εμπειρίες σου. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Μην αντιδράς απότομα όταν κάποιος βάζει εμπόδια στα όνειρά σου. Γνωρίζεις πρόσωπα από το εξωτερικό ή από μακριά και ανταλλάσσεις τις ιδέες σου. Εύνοια έχεις σε σπουδές και σε νομικά θέματα. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή να κάνεις μια νέα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, επενδύσεις. Προσοχή σε παγίδες για να μην βγεις χαμένη. Ένας έρωτας από τα παλιά μπορεί να αναζωπυρωθεί ή μπορεί να δώσεις τέλος σε μια σχέση που σε περιορίζει. Απόφυγε την επιβολή ελέγχου και εξουσίας στους άλλους. Μπορεί πάλι να έχεις ένα αναπάντεχο όφελος από την δουλειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. θα βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα αποφασίσεις την παγίωση ή τη διάλυση σχέσεων. Ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις ενδέχεται να σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα ή μπορεί να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες για το μέλλον. Το σύμπαν φέρνει ευχάριστες συμπτώσεις, ένα νέο ειδύλλιο είναι πιθανό ή μια επανένωση. Κάποιες συζητήσεις σε βγάζουν από την ομίχλη.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Οργανώνεις διαφορετικά την καθημερινότητά σου και ανταποκρίνεσαι καλύτερα στις υποχρεώσεις σου. Εξασφαλίζεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Ασχολείσαι με τις διατροφικές σου συνήθειες και την υγεία σου. Βρίσκεις ανέλπιστα λύσεις σε θέματα υγείας ή εργασίας. Ζητάς βοήθεια από συναδέλφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή είναι θετική για τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Η δημιουργικότητά σου είναι μεγάλη και ευνοείσαι αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας. Είσαι ρομαντική, συναισθηματική, διασκεδάζεις, φλερτάρεις. Έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και περνάς όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και διαμορφώνεις, καλλωπίζεις το χώρο σου. Μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση ή επισκευές στο σπίτι σου. Μπορεί να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Μην αφήνεις προβλήματα του παρελθόντος να σε καταβάλλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο αυτή κάνεις επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες που αλλάζουν τη ζωή σου. Υπάρχει εύνοια σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία. Μπορεί να πιεστείς να λύσεις κάποια προβλήματα ή ένα ταξίδι μπορεί να συναντήσει εμπόδια. Απομακρύνεσαι από πρόσωπα που σε κουτσομπολεύουν ή δεν σε αφήνουν να εξελιχτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από συμφωνίες και αγοραπωλησίες. Πετυχαίνεις οικονομικούς στόχους, προσοχή στους όρους και τα ψιλά γράμματα. Απόφυγε σημαντικές αγορές. Βάζεις γερές βάσεις στις σχέσεις σου ή αναζωπυρώνεις σχέσεις που είχαν κλονιστεί. Προσοχή στη ζήλια και την ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου ασχολείσαι με την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Προσπαθείς να απαλλαχτείς από άχρηστα πράγματα ή καταστάσεις και να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Πραγματοποιείς τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση αν είσαι μόνη. Μην θολώνεις τα νερά για να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τους άλλους. Κάνε πράγματα που σε αναζωογονούν, δείξε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου.