Follow us

Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό από 10-23 Σεπτεμβρίου. Τι δεν πρέπει να κάνεις;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και σε αυτό το δεκαήμερο.

Ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης του ανθρώπου, της ικανότητας του λόγου, της οδήγησης, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των σχέσεων, στο Ζυγό. Η ανάδρομη πορεία του θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου αφού από τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου θα γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο.

Το διάστημα αυτό θα κάνουμε επαναπροσδιορισμό καταστάσεων, θα υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια στα πλάνα μας. Θα κάνουμε μια παύση για να πάρουμε ανάσα και θα επανεξετάσουμε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας. Γίνονται ξεκαθαρίσματα μέσα μας, προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια λάθη και να ξεμπερδέψουμε κάποιες καταστάσεις. Κλείνουμε τις εκκρεμότητες και αποφεύγουμε νέα ξεκινήματα. Προσπαθούμε να κάνουμε τις σχέσεις μας πιο αρμονικές. Αν επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μην βιαστείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Μην ρισκάρεις, μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Μην πληγώσεις αγαπημένα πρόσωπα με τα λόγια σου. Η επικοινωνία είναι μπλοκαρισμένη, γίνονται συναισθηματικές ανακατατάξεις.

Πως θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες και είναι απαγορευτικός για νέα ξεκινήματα. Υπάρχουν εμπόδια, μην εξαναγκάζεις τα πράγματα. Προσοχή σε συζητήσεις, άκου τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι και μετά να μιλήσεις για τις απόψεις σου. θέματα του παρελθόντος μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο και να υπάρξουν διαφωνίες. Μια επιστροφή σε σχέση του παρελθόντος είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί η κατάσταση στην εργασία σου να είναι χαοτική ή να υπάρχει σύγχυση με συναδέλφους. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη στα λόγια σου, να είσαι ευέλικτη και προσαρμοστική. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις γιατί μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σου. Κάποια μικροπράγματα θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητά σου. Κάνε θετικές κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή, ένας πρώην έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου. Μην πιστεύεις τα όμορφα λόγια γιατί κάποιες υποσχέσεις μπορεί να αθετηθούν, να είσαι επιφυλακτική. Βρες τρόπους να αυξήσεις την δημιουργικότητά σου και την αυτοπεποίθησή σου. Γύρνα στο παρελθόν για να βρεις να αξιοποιήσεις κάποιες ιδέες. Νέες ερωτικές ιστορίες είναι απαγορευτικές. Όμως ερωτικές επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να ακούσεις νέα για ένα οικογενειακό πρόσωπο ή μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι. Μην το κάνεις αυτό το μήνα για να αποφύγεις μπερδέματα με συμβόλαια. Θα αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου και θα δεις τα πράγματα διαφορετικά. Προσοχή στις οικιακές συσκευές και σε προβλήματα στην επικοινωνία με οικεία πρόσωπα. Υπομονή. Συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος ή της παιδικής σου ηλικίας έρχονται στην επιφάνεια. Πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Φτιάξε τις σχέσεις σου με συγγενείς, μπορεί να σε απασχολήσουν και θέματα ακινήτων.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Πρόσεχε πως εκφράζεσαι για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Κάνε σέρβις στο αυτοκίνητό σου, καθυστερήσεις και αναβολές ταξιδιών είναι πιθανές. Προσοχή σε μηνύματα, μέιλ, διαδίκτυο, πρόσεχε τις λεπτομέρειες, τσέκαρε διπλά ότι στέλνεις. Μην κλείνεις νέες συμφωνίες τώρα, δες ξανά συμφωνίες του παρελθόντος και κάνε διορθώσεις. Απόφυγε την αγορά νέου αυτοκινήτου, αν είναι μεταχειρισμένο δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τα οικονομικά σου. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι, απόφυγε άσκοπες αγορές, ιδιαίτερα ηλεκτρονικών ειδών και αυτοκινήτου εκτός αν είναι μεταχειρισμένο. Κάνε τακτοποιήσεις αν χρωστάς ή σου χρωστάνε. Αν σου χρωστάνε, μπορεί να τα πάρεις αυτό το διάστημα. Μην διαχειρίζεσαι επιπόλαια τα χρήματα. Προσοχή σε λογαριασμούς, πλήρωνε τις υποχρεώσεις σου και μην ρισκάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου θα επανεξετάσεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Είσαι ικανοποιημένος από τη δουλειά και τις σχέσεις σου ή θα πρέπει να κάνεις αναθεωρήσεις; Κλείσε εκκρεμότητες και απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, όμως καθυστερήσεις, αναβολές και σύγχυση κυριαρχούν. Δεν μπορείς να οργανωθείς, το τοπίο της καθημερινότητάς σου είναι ομιχλώδες. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα, μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή υπάρχει παρασκήνιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γίνονται κρυφές συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου ή συζητάς μυστικά για το μέλλον της δουλειάς σου. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη, μην μπλέκεσαι σε παιχνίδια εξουσίας. Κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια, μπορεί να μάθεις μια κρυφή πληροφορία ή μπορεί να δώσεις τέλος σε μια σχέση που πριν δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις. Μπορεί να ερευνάς διάφορα πράγματα που δεν θέλεις να ανακοινώσεις τώρα. Μπορεί να ξεκινάς διατροφή και άσκηση για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Άτομα από το παρελθόν επιστρέφουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις φιλίες και την ομαδική δραστηριότητα. Μπορεί να περάσεις σκαμπανεβάσματα, να κάνεις αναθεωρήσεις σχεδίων, να επαναξιολογήσεις κάποιες γνωριμίες για να δεις τι μπορούν να σου προσφέρουν, να λύσεις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σου, συναντάς φίλους που είχες να δεις καιρό. Βλέπεις ξανά τους στόχους σου, κάποιες συμφωνίες και κάνεις τροποποιήσεις. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, να είσαι υπομονετική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις σε συνεργασίες. Απαιτείται συνέπεια και προγραμματισμός. Έλεγξε τις φιλοδοξίες σου. Προσοχή σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα, μπορεί να επανεξετάσεις τη δουλειά σου, να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, να κάνεις αναθεωρήσεις και αλλαγές. Προσοχή στις αποφάσεις που παίρνεις, δεν είναι καλό διάστημα για ριζικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΜε τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή στα ταξίδια, σε σπουδές, σε διαπραγματεύσεις, σε συνεργασίες με το εξωτερικό, σε νομικά θέματα. Σκέψου τι χρειάζεται για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μπορεί να κάνεις αναθεωρήσεις στα πλάνα σου για το μέλλον. Μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση στις επικοινωνίες σου με το εξωτερικό. Μπορεί πάλι να δεχτείς μια πρόταση από ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Προσοχή στις μετακινήσεις και στην οδήγηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Χρωστούμενα από το παρελθόν κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και σου χτυπά την πόρτα. Ζήλια και κτητικότητα κυριαρχούν στις σχέσεις σου. Δες τι σε μπλοκάρει σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο αλλά και στα οικονομικά. Βρες τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, τι μπορείς να περικόψεις, τι διακανονισμούς και συμφωνίες μπορείς να κάνεις. Καλό διάστημα για ψυχανάλυση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ