Follow us

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από 24 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022 και η καθημερινότητα αλλάζει

Για ποιους επιστρέφει το παρελθόν;

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, της ικανότητας του λόγου γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο, στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης επηρεάζοντας τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο αφού θα κινηθεί από την 28η ως την 24η μοίρα. Επηρεάζονται επίσης Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και το δεκαήμερο αυτό.

Θα κληθούμε να σταματήσουμε τους έντονους ρυθμούς σε εργασία και καθημερινότητα για να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι προκειμένου να διευκολύνουμε τη ζωή μας και να κάνουμε καλό στην υγεία μας. Θα βγάλουμε από την ρουτίνα μας ότι δεν μας εξυπηρετεί πια για να ασχοληθούμε με πιο χρήσιμα πράγματα. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και τα παθήματα του παρελθόντος θα μας γίνουν μαθήματα. Θα χρειαστεί να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις για να ξεκαθαρίσει το τοπίο της ζωής μας. Με τον ανάδρομο Ερμή κάνουμε μια ανασκόπηση, αναθεωρούμε, διορθώνουμε, αποβάλλουμε, κλείνουμε κεφάλαια.

Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Βλέπεις τα λάθη που έχεις κάνει και δεν σε έχουν αφήσει να πας μπροστά. Ανατροπές υπάρχουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και σου δημιουργούν νευρικότητα και άγχος. Κάποιοι μπορεί να σε ανταγωνίζονται. Προσοχή στην υγεία γιατί η ενέργεια είναι πεσμένη. Μια επιστροφή σε δουλειά από το παρελθόν είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει έρωτα, παιδιά, δημιουργικά σχέδια. Το θέμα σου είναι συναισθηματικό καθώς γυρνάς στο παρελθόν, βλέπεις τις επιλογές και τα λάθη σου. Κάποιες ανατροπές δεν σε αφήνουν να χαρείς. Κάποια διλήμματα επίσης είναι πιθανά καθώς μπορεί να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν για να σε διεκδικήσει. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Ασχολήσου περισσότερο με τα παιδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να κάνεις μια αναδρομή στα παιδικά σου χρόνια, να δεις τι στερήθηκες, τι σε τραυμάτισε, τι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Μπορεί οι οικογενειακές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα να είναι αυξημένες και να σου δημιουργούν νευρικότητα. Κάποιες αναθεωρήσεις μπορεί να γίνουν σε σπίτι και ακίνητα. Μπορεί να επιστρέψεις στο πατρικό σου ή να επιστρέψει ένα οικογενειακό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή δεν μπορείς να έχεις σωστή άποψη για τις καταστάσεις. Δες τη ζωή σου και κάνε αναθεωρήσεις σε επιλογές και αποφάσεις αν τα πράγματα δεν οδηγούν εκεί που θα ήθελες. Προσοχή στα ταξίδια και την οδήγηση για να αποφύγεις ατυχήματα. Ανατροπές υπάρχουν στο πρόγραμμά σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, μπορεί να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Προβλήματα μπορεί να έχεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες ή μπορεί να συναντήσεις ένα συγγενικό πρόσωπο με το οποίο είχες χαθεί.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει το σύστημα αξιών σου και τον οικονομικό τομέα. Καλύπτεσαι συναισθηματικά και υλικά; Ψάξε να βρεις στο παρελθόν τις πηγές των εξαρτήσεων και των ανασφαλειών σου. Μάθε να στηρίζεις τις ανάγκες σου σεβόμενη τις ανάγκες των άλλων. Έκτακτα έξοδα είναι πιθανά ή καθυστερήσεις σε εισπράξεις. Απόφυγε τις αγορές, ένα άγχος για τα οικονομικά σου θα το έχεις. Αν σου χρωστάνε χρήματα, είναι καλό διάστημα για να τα διεκδικήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου ασχολήσου με τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δες τα λάθη σου, τις επιλογές σου, από που προέρχεται η στεναχώρια σου. Κάνε αναθεωρήσεις και αλλαγές για να έχεις μακροπρόθεσμα οφέλη. Αυτές τις μέρες θα υπάρξουν αναβολές στα σχέδιά σου ή παρεξηγήσεις με άτομα από το περιβάλλον σου. Μην κλείνεις ραντεβού, μην υπογράφεις. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είναι πιθανές, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή κάνεις μια ενδοσκόπηση για να δεις καλύτερα τις κρυμμένες πλευρές του εαυτού σου. Κάποια λάθη σου μπορεί να προέρχονται από καταπιεσμένα συναισθήματα ή τραυματικές εμπειρίες. Η ενέργειά σου είναι πεσμένη όπως και η διάθεσή σου. Επιστρέφεις στο παρελθόν για να νικήσεις όλα τα απωθημένα που δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη ζωή. Προσοχή στο παρασκήνιο γιατί μπορεί να σε κουτσομπολεύουν, να σε διαβάλουν. Κράτα κρυφά τα σχέδιά σου. Μείνε μόνη για να σκεφτείς τα θέματά σου και για να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τη φιλία. Βλέπεις ποιοι άνθρωποι σε στηρίζουν, ποιοι αξίζουν τη φιλία σου, με ποιους συμμαχείς, ποιοι πρέπει να φύγουν από τη ζωή σου. Αναθεωρείς τους στόχους σου ή μπορεί να αποχωρήσεις από μια ομάδα που είσαι ενταγμένη. Μπορεί να συναντήσεις ένα φίλο από το παρελθόν, μπορεί να εγκατέλειψες λανθασμένα μια ομάδα ή μπορεί να προωθήσεις ένα σχέδιο που είχες εγκαταλείψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση. Ανακαλύπτεις τα ταλέντα που δεν είχες αξιοποιήσει λόγω φόβου, βλέπεις τι σε κρατάει πίσω. Υπάρχουν ανατροπές, αναβολές, πιέσεις στη δουλειά που σε εκνευρίζουν, μπορεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις. Απόφυγε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Προσοχή στην επικοινωνία με ανώτερα πρόσωπα, πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι. Μπορεί να επιστρέψεις σε μια δουλειά από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Δες εκ νέου τις αποφάσεις σου, δες τι σε εξυπηρετεί. Προσοχή σε ταξίδια γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείς. Μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε σπουδές, σεμινάρια ή αναβολές σε συνεργασίες με το εξωτερικό. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και κάποιες υποθέσεις σου να μην προχωρήσουν. Μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν που είχες γνωρίσει σε ένα ταξίδι ή στις σπουδές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά, ερωτικά θέματα. Κάποιες συμπεριφορές σου θα αναθεωρηθούν, κάποια απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια. Θα τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Μπορεί να απογοητευτείς από πρόσωπα που είχες επενδύσει συναισθηματικά πάνω τους. Μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο σε συνδέει το καλό σεξ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Βλέπεις εκ νέου τις επιλογές σου, τι σε κρατάει πίσω και κάνεις αναθεωρήσεις. Γίνονται επικοινωνιακά λάθη, αναβολές ραντεβού ή σε συμφωνίες, μην προγραμματίζεις υπογραφές συμβολαίων και σημαντικά θέματα. Προσοχή σε εντάσεις στις σχέσεις σου. Μπορεί να απομυθοποιήσεις το ταίρι σου ή μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ