Follow us

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 25 Σεπτεμβρίου 2022, νέα ξεκινήματα με μέτρο!

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Ζώδια: Νέα σελήνη στους Ιχθύς στις 11 Μαρτίου

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. θα μπορούσαμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα αν ο Ερμής δεν ήταν ανάδρομος. Είναι καλό διάστημα να επαναξιολογήσουμε τις καταστάσεις, να ξανασκεφτούμε τις σχέσεις μας και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές για να είμαστε ευτυχισμένοι. Ας ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν και ας κάνουμε νέα ξεκινήματα μετά τις 2 Οκτωβρίου που επιστρέφει ο Ερμής σε ορθή πορεία. Μέχρι τότε οι καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, υπάρχει θολούρα και σύγχυση. Χρειάζεται υπομονή. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε σε ισορροπία τον εαυτό μας αρχικά για να μην διαταράξουμε σχέσεις και συνεργασίες.

Η αντίθεση που σχηματίζει η νέα Σελήνη με τον Δία μεγενθύνει τα πράγματα. Μπορεί να ενθουσιαστούμε με μια νέα σχέση ή συνεργασία, όμως μπορεί κάτι νέο να κρύβει παγίδες αφού δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Μπορεί να πάρουμε λάθος αποφάσεις στηριζόμενοι στην υπεραισιοδοξία μας. Είμαστε επιρρεπείς στο ρίσκο, την υπερβολή, τη σπατάλη, μπορεί να μπλέξουμε σε παράνομες καταστάσεις. Ας μην θυσιάσουμε δοκιμασμένες σχέσεις για την απόλαυση της στιγμής. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα αυξάνει το πάθος και την φιλοδοξία. Έχουμε διάθεση για περιπέτειες. Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή/Αφροδίτης φέρνει νέες γνωριμίες αλλά και έλλειψη συνεννόησης, θολούρα και μπερδέματα. Το τρίγωνο ανάδρομου Ερμή/Πλούτωνα δείχνει πως άνθρωποι με εμπειρία και γνώσεις δίνουν λύσεις στα προβλήματα και καθοδηγούν τους νέους. Η δύσκολη όψη της νέας Σελήνης με Ουρανό/Πλούτωνα φέρνει δυσκολίες και αιφνίδια γεγονότα.

Το μήνυμα της νέας Σελήνης είναι συμβιβασμός και υποχωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αν υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Τα βήματα προς τα μπρος είναι μετέωρα. Να προσπαθήσουμε να μπούμε στη θέση του άλλου, να τον κατανοήσουμε και να βρούμε αμοιβαίες λύσεις.

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο και σε τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου φέρνει νέες ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Πρόσεχε τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την παρορμητικότητα. Πάρε διαβεβαιώσεις πριν προχωρήσεις παρακάτω, μην ονειροβατείς. Μετά τις 2/10 τα γεγονότα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Κάνε την αυτοκριτική σου τώρα. Παρεξηγήσεις και παρανοήσεις θα έχεις πολλές. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί θα εκτεθείς. Αποσυμπίεσε τις καταστάσεις, μείνε διπλωματική.

ΤΑΥΡΟΣ

H νέα Σελήνη επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορεί να σου προτείνουν μια νέα συνεργασία ή μπορεί να κλείσεις εκκρεμότητες στην εργασία σου ή να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου ή μπορεί να πάρεις πρωτοβουλίες στην δουλειά σου. Κάνεις focus στην φυσική σου κατάσταση, μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις διατροφή, γυμναστική κλπ. Μπορεί να αλλάξεις το καθημερινό σου πρόγραμμα για να διευκολύνεις τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη σε κάνει δημιουργική και σου δίνει αυτοπεποίθηση. Είσαι εξωστρεφής και κάνεις νέες γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν. Είσαι ερωτική, ρομαντική, έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση, πάθος, πιστεύεις στον εαυτό σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση ενώ αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στον αγαπημένο σου, δίνεις και παίρνεις αγάπη. Προβάλλεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σε κάνει συναισθηματική και φέρνει εξελίξεις σε σπίτι και οικογένεια. Αναζητάς την ασφάλεια και έρχεσαι πιο κοντά με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να ανανεώσεις το σπίτι σου, να κάνεις αλλαγές και επιδιορθώσεις ή μπορεί να μετακομίσεις. Μπορεί να ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου και να κάνεις αγοραπωλησίες. Μπορεί ένα οικείο πρόσωπο να χρειαστεί την βοήθειά σου ή μπορεί να κάνεις συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να έφερε παρεξηγήσεις. Μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου γενικότερα. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα με ανάδρομο Ερμή γιατί θα γίνουν τροποποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μπορεί να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να κάνεις νέες γνωριμίες, να κάνεις εποικοδομητικούς διαλόγους με σύντροφο ή συνεργάτες. Επικοινωνείς καλύτερα με τους άλλους, συλλέγεις πληροφορίες, λαμβάνεις ειδήσεις,καταγράφεις σκέψεις και απόψεις. Οι σχέσεις σου ανανεώνονται, έχεις καλή διάθεση και χιούμορ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Αναζητάς τρόπους να βάλεις τάξη στην οικονομική σου κατάσταση. Μπορεί να ανακαλύψεις νέες πηγές εισοδήματος, να επενδύσεις, θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Θα δεις καθαρά τα πράγματα τώρα, θα δεις τι έχει αξία για σένα και θα θέσεις ρεαλιστικούς στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σού δίνει θάρρος, αισιοδοξία, βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Μπορεί βέβαια να σε πιάσουν οι κλειστές σου, να σκέφτεσαι το παρελθόν, τις επιλογές σου, τεστάρεις τους άλλους. Είσαι ευχαριστημένη από τις σχέσεις σου, τη δουλειά σου, από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι, από τις υποχωρήσεις που κάνεις; Μήπως οι άλλοι κάνουν κουμάντο στη ζωή σου; Τι σε κάνει ευτυχισμένη; Βρες τρόπους για να νιώθεις εσύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη θα χρειαστεί να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. θα κάνεις μια ενδοσκόπηση, θα δεις τα άγχη και τις φοβίες σου που δεν σε αφήνουν να εξελιχτείς. Χαλάρωσε, ασχολήσου με πιο πνευματικά πράγματα για να αναζωογονηθείς, να δεις τις ανάγκες σου. Προσπάθησε να κατανοήσεις τους άλλους, να τους δεις με συμπάθεια. Θέλεις να μείνεις μόνη και να βάλεις σε τάξη πράγματα που σε ταλαιπωρούν. Θα θελήσεις να θεραπεύσεις πληγές του παρελθόντος και να απελευθερωθείς. Η διαίσθησή σου είναι αυξημένη και σε οδηγεί σε σωστές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τις φιλίες και τις κοινωνικές σου επαφές. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς ή μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα με κοινούς στόχους. Κάνεις νέα όνειρα, νέα σχέδια που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου. Ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά και απομακρύνεσαι από πράγματα που σε πιέζουν. Προβάλλεις πρωτότυπες ιδέες, η τεχνολογία σε βοηθά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι πρέπει να αλλάξεις στον επαγγελματικό τομέα αν και θα νιώσεις πως κάτι σε τραβάει πίσω και δεν σε αφήνει να κινηθείς. Μπορεί να είσαι ανασφαλής ή μπορεί να επιστρέψουν πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν και να μην ξέρεις πως να αντιδράσεις. Θα βρεις όμως το δρόμο σου, θα πετύχεις. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση που θα πρέπει να σκεφτείς, μην βιάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις. Μην αναλαμβάνεις υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αντέξεις, μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη, θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια, να εξερευνήσεις νέα εδάφη,αναζητάς αυτό που θα αλλάξει τη ρουτίνα σου και θα σε απομακρύνει από την ανία. Ασχολείσαι με σεμινάρια, σπουδές, γνωρίζεις πρόσωπα με διαφορετικό πνευματικό υπόβαθρο. Έχεις ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις. Μπορεί να ασχοληθείς με νομικά ζητήματα με επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη έρχεσαι πιο κοντά με κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου, ο σύντροφός σου είναι η προτεραιότητά σου. Διοχετεύεις την ενέργειά σου μέσα από το σεξ και το πάθος. Απομακρύνεσαι από οτιδήποτε σε μπλοκάρει. Ασχολείσαι με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά και κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ