Follow us

H Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό στις 29 Σεπτεμβρίου και αυτά τα ζώδια το ζουν - ό,τι αγγίζουν θα γίνεται χρυσός

Ποια ζώδια ευνοούνται αυτόν το μήνα που η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό.

Αφροδίτη στο Ζυγό

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης αλλά και των οικονομικών περνάει στο ζώδιο της φυσιολογικής της έκφρασης, το Ζυγό.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι διπλωματική, συντροφική, αγαπάει την τέχνη, τη μόδα, την αισθητική, απεχθάνεται τη βία και διαχειρίζεται άριστα το χρήμα. Εξασφαλίζει αρμονία και ισορροπία σε όλες τις σχέσεις. Κάνουμε υποχωρήσεις και δεχόμαστε τις ανάγκες των άλλων. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα θα στηρίζονται σε γερές βάσεις. Εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με όμορφο τρόπο. Είμαστε πιο καλλιτεχνικοί και εκλεπτυσμένοι.

Πως επηρεάζει η Αφροδίτη στο Ζυγό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται στο απέναντι ζώδιο και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξεπερνάς κάθε δυσκολία και διατηρείς τη σχέση σου ζωντανή, συμβιβάζεσαι. Το ταίρι σου σε στηρίζει και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να κάνεις μια επικερδή συνεργασία με οικονομικά οφέλη, λειτουργείς διπλωματικά και ισορροπημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Η ρουτίνα σου θα γίνει πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σου με συναδέλφους θα γίνουν πιο αρμονικές. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Θα κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου και θα μαγνητίσεις τα βλέμματα των άλλων. Μπορεί να ξεκινήσεις διατροφή ή να πας γυμναστήριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη επηρεάζει τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. Θα απολαύσεις το φλερτ και θα διασκεδάσεις, είσαι πιο θερμή και έχεις τρυφερά συναισθήματα. Έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση , προβάλλεις τη δημιουργικότητά σου. Αν έχεις σχέση, θα την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια δυνατή σχέση μέσα από πολλές προκλήσεις. Βρίσκεις ευχαρίστηση και ηρεμία μέσα από τα χόμπι ή τα παιδιά σου. Καλλιτεχνικά σχέδια ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, κάνεις τις σχέσεις σου πιο αρμονικές, περνάς γαλήνιες στιγμές στο σπίτι σου. Συμβιβάζεσαι, κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Ασχολείσαι με το σπίτι σου και κάνεις κάποιες βελτιώσεις. Μπορεί να κάνεις και μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Αναπολείς την παιδική σου ηλικία, σκέφτεσαι παλιές οικογενειακές στιγμές. Μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες και μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με ένα πρόσωπο που θα σε καταλαβαίνει απόλυτα. Κάνεις σοβαρές συμφωνίες και συζητήσεις. Ένα ταξίδι θα σε ανανεώσει και θα σου προσφέρει ευχάριστες εμπειρίες. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες γίνονται πιο ευχάριστες. Έχεις ανάγκη την επικοινωνία. Προβάλλεις τις ιδέες σου και όλοι αποδέχονται τις απόψεις σου. Η πειθώ και η ευγλωττία είναι σύμμαχοί σου. Όλες οι σχέσεις σου βελτιώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα βελτιώσει τα οικονομικά σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις μια μεγάλη αγορά. Μπορεί να κάνεις μια οικονομική συμφωνία ή να βρεις μια νέα πηγή εσόδων. Ξοδεύεις χρήματα για την καλοπέρασή σου. θέλεις να αυξήσεις τα χρήματα και τα υπάρχοντά σου. Η καλλιτεχνία και η δημιουργικότητά σου φέρνουν μια νέα επικερδή συμφωνία. Θετικές οι εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και πραγματοποιεί τα όνειρά σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη και έλκεις το αντίθετο φύλο. Ανοίγονται πόρτες και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες σε βοηθούν να χειριστείς σωστά τις υποθέσεις σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Η σχέση σου προχωράει καλά και ισορροπημένα. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις έναν νέο έρωτα ή μπορεί να αναζωπυρωθεί μια παλαιότερη σχέση και να ανανεωθείς. Τα πράγματα εξελίσσονται καλά στην αγάπη και τα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη αυξάνει τη διαίσθησή σου. Μπορεί να σκέφτεσαι παλιές αγάπες, τις εμπειρίες σου, τα λάθη σου. θέλεις να μείνεις μόνη, μπορεί να φαίνεσαι απόμακρη, ψυχρή, πας στα βάθη του υποσυνείδητου. Είσαι εσωστρεφής, σκέφτεσαι το παρελθόν και δεν μιλάς για τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Ασχολείσαι με την τέχνη και τη μουσική. Αναζητάς την ηρεμία και προσπαθείς να θεραπεύσεις τις πληγές σου για να νιώσεις πιο ήρεμα ψυχικά. Βοηθάς όσους έχουν ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη αυξάνει την κοινωνικότητα και σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα σου ανοίξουν επαγγελματικές πόρτες. Ένας έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μέσα από μια εκδήλωση ή μέσα από μια ομάδα. Έχεις δημοτικότητα και ενθουσιασμό. Κάνεις νέους φίλους. Συμμετέχεις σε ομάδες που εξυπηρετούν ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει την καριέρα σου. θα καταφέρεις να βρεθείς σε μια καλύτερη θέση ή μπορεί να κάνεις κάτι δικό σου ή μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Έχεις ηγετικές και φιλόδοξες τάσεις, σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα βελτιώνονται. Λαμβάνεις την αναγνώριση των άλλων και κάνεις τα πάντα για να είναι αρμονικές και ισορροπημένες οι σχέσεις σου με συναδέλφους. Στην αισθηματική σου ζωή,θα προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει θετικά σπουδές, ταξίδια, επαφές, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα. Διευρύνει τους ορίζοντές σου και φέρνει νέες προοπτικές. Μπορεί να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα ή να συνεργαστείς με το εξωτερικό. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση. Γνωρίζεις πρόσωπα με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο, αλλάζει η ρουτίνα σου. Βρίσκεσαι με πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινή φιλοσοφία ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη σε βοηθάει να τακτοποιήσεις κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά. Θα αποπληρώσεις τα χρέη σου και θα δημιουργήσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Επενδύσεις και αγοραπωλησίες ευνοούνται. Ερωτικά, το πάθος στη σχέση σου θα αναζωπυρωθεί ενώ αν είσαι μόνη, μια σεξουαλική σχέση θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ