Follow us

Αφροδίτη στο Σκορπιό από 23 Οκτωβρίου-16 Νοεμβρίου 2022. Πως επηρεάζονται ο έρωτας και τα οικονομικά σου;

Ευνοούνται τα ζώδια του νερού και της γης.

Η εμμονή με τον οργασμό βλάπτει τη σεξουαλική μας ζωή (το λένε οι ειδικοί)

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ομορφιάς, της ενότητας, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού, σε θέση αδυναμίας.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι ζηλιάρα, εμμονική, κτητική, παθιασμένη και καταστροφική. Είναι απόλυτη και προτιμάει τις αδιέξοδες και παράνομες σχέσεις, είναι καταθλιπτική και βιτσιόζα. Η βαθιά ένωση και οι συναισθηματικές εντάσεις κυριαρχούν. Βγάζουμε από μέσα μας τις βαθύτερες επιθυμίες μας με σκοπό να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή και να έρθουμε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάμε. Ενεργοποιούμε το μαγνητισμό μας για να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων. Όταν κάτι δεν πάει καλά, χρησιμοποιούμε τον έλεγχο και την χειραγώγηση για να κρατήσουμε το σύντροφό μας. Η λίμπιντο είναι στα ύψη.

Πως επηρεάζει η Αφροδίτη στο Σκορπιό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να ρυθμίσεις τις οφειλές σου, να κάνεις διακανονισμούς. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια συμβίωση, το πάθος αναζωπυρώνεται, η γοητεία σου είναι μεγάλη. Αν είσαι μόνη, να περιμένεις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Προσοχή στη ζήλια και το πάθος, μείνε μακριά από παιχνίδια εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, από το απέναντι ζώδιο, επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, το πάθος κυριαρχεί, τα συναισθήματά σου είναι έντονα, δίνεις και παίρνεις αγάπη. Μπορεί ν αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος ή μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα δεθείς αμέσως συναισθηματικά. Επαγγελματικά, οι συνθήκες στη δουλειά σου βελτιώνονται ή μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βελτιώνει καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου, μπορεί να αλλάξεις αντικείμενο ή να γίνουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο και να ευνοηθείς. Θα κάνεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που θα βελτιώσουν την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή να κάνεις μια δίαιτα ή μπορεί να ξεκινήσεις διατροφή. Ένας έρωτας μέσα από τον χώρο εργασίας είναι πιθανός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει έρωτα, παιδιά, δημιουργικότητα. Η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνουν. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες, ζεις τον έρωτα. Σε περιμένουν νύχτες πάθους, εκφράζεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και περνάς όμορφες, ρομαντικές στιγμές. Είσαι πολύ δημιουργική, χαίρεσαι, ευχαριστιέσαι με μικρά πράγματα. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα έχεις περισσότερα κέρδη αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα βελτιώνονται. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές σε ένα οικείο πρόσωπο. Μπορεί να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Μπορεί να κάνεις κάποιους διακανονισμούς στην ακίνητη περιουσία σου ή μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση. Αναζητάς την ηρεμία στο σπίτι σου. Μπορεί να αναπολείς το παρελθόν και ευχάριστες αναμνήσεις. Δείχνεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, νιώθεις κάτι δυνατό να σας ενώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα βελτιώνονται. Σου δίνονται ευκαιρίες για να πας παρακάτω στη ζωή σου. Είσαι πιο εκφραστική και κάνεις νέες γνωριμίες, πείθεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Όλοι ζητούν τις συμβουλές σου. Έχεις πολλές δραστηριότητες αυτό το διάστημα. Μπορεί να κάνεις εκδρομές και πολλές μετακινήσεις. Σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς βελτιώνονται.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Τα έσοδά σου αυξάνονται, βρίσκεις νέες πηγές εσόδων. Τακτοποιείς τις οφειλές σου και κάνεις αγορές. Προσπάθησε να κάνεις καλή διαχείριση και να ωφεληθείς. Θέλεις να νιώσεις οικονομικά ασφαλής. Μπορεί να σε απασχολήσουν και θέματα ακίνητης περιουσίας. Προσοχή σε ζήλια και κτητικότητα αν έχεις σχέση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα σου προσφέρει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η γοητεία σου είναι μεγάλη, είσαι ακαταμάχητη, αισθησιακή, αινιγματική. Είσαι σεξουαλική, εκπέμπεις και κατακτάς εύκολα ερωτικούς στόχους. Αν έχεις σχέση, θα διανύσεις μια πολύ παθιασμένη και ρομαντική περίοδο, θα νιώσεις ένα ουσιαστικό δέσιμο με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα αγάπη έρχεται στη ζωή σου για να σου προσφέρει πάθος και οικειότητα. θετικές θα είναι και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου. Προσοχή στη χειραγώγηση και τα παιχνίδια εξουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη αυξάνει τη διαίσθησή σου. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, λειτούργησε περισσότερο με το ένστικτό σου παρά με την λογική. Διαχειρίσου καλύτερα τα λάθη σου ή κάποια απωθημένα του παρελθόντος. Δεν έχεις διάθεση να δεις την πραγματικότητα, ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο, μπορεί να ζεις έναν κρυφό έρωτα ή μπορεί κάποιος να σου κρύβει μυστικά ή να μην είναι συναισθηματικά διαθέσιμος. Μπορεί ή εσύ ή το ταίρι σου να βρίσκεστε σε συναισθηματική σύγχυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει τους στόχους και τις φιλίες σου. Η κοινωνικότητα αυξάνεται και μπορεί να κάνεις και ερωτικές γνωριμίες μέσα από την κοινωνική σου ζωή. Αν υπήρχαν προβλήματα με φίλους, τώρα θα αποκατασταθούν, περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους. Είσαι πιο φιλική, πιο συγκαταβατική και υποχωρητική. Έρχεσαι πιο κοντά στους στόχους σου, τα σχέδιά σου υλοποιούνται. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα με κοινές ιδέες και οράματα. Κάνεις όνειρα για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή, μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα ευνοούνται. Μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία. Προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές και παρασκήνιο στη δουλειά για να μην επηρεαστεί η δημόσια εικόνα σου. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται, μια νέα ηγετική θέση σε περιμένει. Προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό και έχεις δημοτικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη επηρεάζει σπουδές, θέματα με το εξωτερικό,συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, νομικά ζητήματα, αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή να κάνεις σεμινάρια. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κάνεις σχέδια για το μέλλον, βάζεις νέους στόχους. Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα, να ζήσεις την περιπέτεια, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Μπορεί να κάνεις μια σχέση με κάποιον που ζει μακριά, θέλεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα είτε μόνη είτε με το ταίρι σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ