Follow us

Μερική Ηλιακή έκλειψη/Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου 2022

Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Ζώδια: Πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στον  Κριό στις 19/10. επηρεάζει έως τις 3/11.

Πραγματοποιείται στην 2η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με την Αφροδίτη και ώρα Ελλάδος 13.48. Θα δημιουργήσει ερωτικά πάθη από τα οποία δεν θα μπορεί εύκολα να ξεφύγει κάποιος. Χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ανεπιθύμητες εντάσεις. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι μεγάλη, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις και θα γίνουν μοιραίες αποκαλύψεις. Ανοίγονται νέα μονοπάτια.

Μια Ηλιακή έκλειψη δημιουργεί γεγονότα. Σε περίοδο εκλείψεων συμβαίνουν σημαντικά πράγματα που αλλάζουν τη ζωή μας. Μπορεί να γεννηθεί ένα παιδί, μπορεί να παρθεί η απόφαση για ένα γάμο ή ένα διαζύγιο, μπορεί να γίνει ένα επαγγελματικό βήμα, μπορεί να υπάρξει μια ανθρώπινη απώλεια ή να γίνει μια αγοραπωλησία. Αν τα γενέθλιά μας είναι κοντά σε αυτήν την ημερομηνία, τότε θα συμβούν σημαντικά γεγονότα απρόσμενα σε αυτόν τον γενέθλιο κύκλο που θα μας επηρεάσουν. Μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα είναι πιθανά.

Με την Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό/Νέα Σελήνη ανοίγει ένας νέος δρόμος. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της μεταμόρφωσης, των ριζικών αλλαγών. Θα χρειαστεί να έρθουμε αντιμέτωποι με φοβίες και ανασφάλειες προκειμένου να κάνουμε μια αλλαγή που θα μας πάει μπροστά. Τα συναισθήματάμας θα βγουν στην επιφάνεια. Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, διαισθητικό. Σ’αυτήν την έκλειψη θα σκάψουμε βαθιά για να δούμε τι συμβαίνει στη ζωή μας. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σκάνδαλα, παιχνίδια εξουσίας. Αν κρύβεις πράγματα από το ταίρι σου, θα βγουν στην επιφάνεια. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια καρμική γνωριμία. Είναι όμως και το ζώδιο των οικονομικών. Έτσι, μπορεί να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες, να δούμε καλύτερα την οικονομική μας διαχείριση και να αλλάξουμε τον τρόπο που χειριζόμαστε το χρήμα. Θα υπάρξουν αλλαγές σε περιουσιακά, κληρονομικά, κοινά οικονομικά, αγοραπωλησίες, ασφάλειες, δάνεια.

Η Ηλιακή έκλειψη θα είναι ορατή από την Ευρώπη, την Νότιο/Δυτική Ασία, την Βόρεια/Ανατολική Αφρική, τον Ατλαντικό. Θα έχει διάρκεια 3 ώρες και 23 λεπτά και θα είναι ορατή στην Ελλάδα. Ανήκει στον κύκλο Saros 124.

Πως θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη/Νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Σε απασχολούν έντονα τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά, κληρονομικά και ο τρόπος που αυτά επηρεάζουν τη σχέση σου με τους άλλους. Στηρίξου στις δυνάμεις σου ακόμα και αν υπάρχουν κοντά σου κάποιοι που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Μπορεί επίσης να βιώσεις έντονα πάθη αυτήν την εποχή. Κτητικότητα και ζήλια είναι πιθανά. Προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, κινήσου διπλωματικά και όχι παρορμητικά. Απόφυγε την επιθετικότητα. Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δεις αλλιώς τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο απέναντι ζώδιο θα βγάλει όλα τα άπλυτα στη φόρα στη σχέση, το γάμο ή μια συνεργασία. Θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει την άνοιξη. Πρόσεχε πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Απόφυγε εντάσεις, χειριστικές συμπεριφορές, κτητικότητα, παιχνίδια εξουσίας. Κρίνεται αναγκαίο να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να δεις πιο βαθιά τα πράγματα. Ποιες είναι οι δικές σου συναισθηματικές ανάγκες; Μήπως ήρθε η ώρα να περάσεις σε μια νέα θεώρηση των πραγμάτων;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια διάφορες καταστάσεις στη δουλειά ή ένα θέμα υγείας που αγνοούσες ή σε είχε προβληματίσει την άνοιξη. Μπορεί να περνάς δύσκολα στον επαγγελματικό τομέα και να έχεις άγχος. Αναζητάς διεξόδους μέσα από το φαγητό και το ποτό; Μήπως γίνεσαι αυτοκαταστροφική; Απόφυγε οτιδήποτε είναι αρνητικό στην ψυχολογία σου, μακριά από καταστάσεις που σε απογοητεύουν και σε ταλαιπωρούν. Μήπως πρέπει να κάνεις αυτό- ψυχανάλυση για να βρεις τις ισορροπίες σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη έχεις ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Τα συναισθήματά σου είναι δυνατά, εκφράζεσαι και επιδιώκεις ανταπόκριση. Αν βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση, ήρθε η ώρα να την εγκαταλείψεις. Μπορεί να περάσεις σε ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο. Κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα είναι πιθανά. Τοξικές σχέσεις θα τελειώσουν και θα απομακρυνθείς από πρόσωπα που δεν σε ικανοποιούν. Δώσε τέλος σε ιστορίες που δεν σε αφήνουν να εξελιχτείς. Δες θετικά κάποιες αλλαγές που θα σε οδηγήσουν σε μια νέα αρχή.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη φέρνει οικογενειακές υποχρεώσεις. Μπορεί να φιλοξενήσεις αγαπημένα πρόσωπα στο χώρο σου ή να υπάρξει ένα χαρούμενο νέο. Μπορεί να επανασυνδεθεί μια οικογένεια αν είχε σκορπίσει. Ίσως να πρέπει να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Συναισθηματικά δεν είσαι και πολύ καλά, κάνε ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου, βάλε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Κράτα την ψυχολογική σου ισορροπία. Κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα είναι πιθανά. θα συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα μέσα από γεγονότα και θα αλλάξει η οπτική σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη θα ανανεώσει τις σχέσεις σου με άτομα του περιβάλλοντός σου. θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα περάσεις χρόνο με νεαρά πρόσωπα. Κάποιες ιδέες που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου ήρθε η στιγμή να υλοποιηθούν. Θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Μεθόδευσε τα σχέδιά σου μέχρι να κάνεις το μεγάλο βήμα. Σκέψου λογικά, άλλαξε τρόπο σκέψης, θα γίνουν συνειδητοποιήσεις και θα κάνεις ξεκαθαρίσματα μέσα σου. θα καταλήξεις συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη θα σου δείξει τα λάθη του οικονομικού σου χειρισμού. Αλλάζουν τα οικονομικά δεδομένα, δες τα με θετική ματιά. Μπορεί να περάσεις ένα μεταβατικό στάδιο, οργάνωσε τις σκέψεις σου και επεξεργάσου τα στοιχεία. Συναισθηματικά, νιώθεις πιο ασφαλής με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, άσε χώρο να μπει το καινούργιο στη ζωή σου, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου. Δες τι ζητάς στην προσωπική σου ζωή και ώθησε τα πράγματα εκεί που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διεκδικείς ότι επιθυμείς στον έρωτα και τα οικονομικά. Μπορεί να υπάρξει ερωτική ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που σε έχει καιρό σε αναμονή. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου χωρίς φόβο και πάθος. Μπορεί να έχεις εξελίξεις σε μια ερωτική υπόθεση που είχε προκύψει την άνοιξη. Βάλε τον εαυτό σου πάνω από όλα και από όλους για να εισπράξεις τον σεβασμό και την αναγνώριση που σου αξίζουν. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά. Κλείσε παλιά κεφάλαια για να προχωρήσεις μπροστά. Απέβαλλε συμπλέγματα που δεν σε αφήνουν να κινηθείς. Μείνε μακριά από τοξικές σχέσεις και αρνητικές σκέψεις. Πάρε πρωτοβουλίες για να αλλάξεις τα δεδομένα, τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη ρίχνει τις αντιστάσεις και ενισχύει την ανάγκη σου για απομόνωση, κάτι που μπορεί τελικά να αποδειχθεί λυτρωτικό. Η έκλειψη γίνεται σε έναν οίκο που έχει να κάνει με τα κρυμμένα μυστικά, την ανιδιοτελή αγάπη,την υγεία, τις δοκιμασίες. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους. Μπορεί να αισθάνεσαι εγκλωβισμένη σε μια σχέση και να μην μπορείς να απελευθερωθείς λόγω εξάρτησης. Μην αντιδράς απότομα, σκέψου λογικά και προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Δώσε χρόνο αν καταπιέζεσαι σε σχέσεις ή συνεργασίες. Μείνε ψύχραιμη και χαλαρή και θα βρεθεί η λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Ηλιακή έκλειψη, μια φιλική σχέση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ερωτική. Η έκλειψη γίνεται σε οίκο που αφορά τη φιλία, τις ομάδες, τους στόχους. Μπορεί τα πράγματα να μην προχωράνε όπως θα ήθελες και να αποδιοργανώνεσαι. Όλα αλλάζουν, σε αισθηματικά και οικονομικά και δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες. Χαλάρωσε, απόφυγε τη νευρικότητα στις δύσκολες στιγμές, μην πτοείσαι. Θα έχεις ανοίγματα και θα φτάσεις στο επιθυμητό σημείο. Ισορρόπησε τις καταστάσεις και δώσε χρόνο για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη επαναφέρει ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε είχε απασχολήσει την άνοιξη. Απόφυγε τη νευρικότητα και την καταπίεση. Μίλα ξεκάθαρα και βάλε τα πράγματα στη θέση τους. Δες ήρεμα και πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις. Ισορρόπησε τις σχέσεις σου. Αν υπάρξουν αναποδιές, κάνε υπομονή. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικά συμπλέγματα που πρέπει να λύσεις. Οι κοινωνικές επαφές μπορεί να σε βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε ενθουσιάζει. Επανέρχεται στο προσκήνιο κάτι που είχε προκύψει την άνοιξη, τότε είχες ξεκινήσει ίσως ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα αποδώσει τώρα. Μπορεί να κλείσει τώρα ένα κεφάλαιο και να περάσεις σε ένα μεταβατικό στάδιο πριν ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Δες τις πραγματικές σου ανάγκες, θα έχεις νέες προοπτικές. Αξιοποίησε τις γνωριμίες σου και τα γεγονότα για να ανανεωθείς. Η έκλειψη αυτή επηρεάζει ταξίδια, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα,σπουδές. Μπορεί να προκύψει ένας έρωτας εξ αποστάσεως. Μπορεί κάτι που είχε απομακρυνθεί να έρθει πιο κοντά πάλι και η καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Προσοχή γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ