Follow us

Δίας στους Ιχθύες από 28 Οκτωβρίου - 20 Δεκεμβρίου 2022 (Ανάδρομος ως τις 22 Νοεμβρίου)

Πιο ευνοημένα τα ζώδια του νερού και της γης.

Πλανήτης γη iStock

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της τύχης, της πληθωρικότητας, της υπερβολής έχει περάσει στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, στους Ιχθύες. Έτσι μπορούμε να περιμένουμε θετικές εξελίξεις στη ζωή μας. Η νέα και σύντομη θέση του Δία στους Ιχθύες, στην 28-29η μοίρα, θα επηρεάσει τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά και αυτές τις μοίρες. Το χαρακτηριστικό των Ιχθύων είναι το συναίσθημα, η ενσυναίσθηση, η συμπόνια. Είμαστε αρκετά δοτικοί, το διάστημα αυτό, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας βάζοντας όρια για να μην μας εκμεταλλευτούν. Συγχωρούμε τους άλλους και τον εαυτό μας και προχωράμε ένα νέο, πιο υγιή δρόμο. Η αποκάλυψη μυστικών μας δίνει πληροφορίες για το παρόν και το μέλλον. Η διαίσθησή μας είναι αναπτυγμένη, οι τέχνες και τα δημιουργικά σχέδια ανθίζουν. Προσοχή καθώς και οι εθισμοί μπορεί να γιγαντωθούν.

Η ενέργεια τώρα αλλάζει. Οι Ιχθύες είναι πιο ευαίσθητο ζώδιο, πιο συναισθηματικό και εσωστρεφές. Ο Δίας στους Ιχθύες εστιάζει στο συναίσθημα, την ψυχή, προχωράει με το ένστικτο, τη διαίσθηση, την εσωτερική φωνή. Προστατεύει-προστατεύεται, έχει καλές προθέσεις, είναι καλλιτεχνικός.

Ο Δίας έχει να κάνει με το εξωτερικό, τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αστρολογία, την αναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά και το δίκαιο, τον τυχοδιωκτισμό, τον φανατισμό. Είναι ο ευεργέτης μας, η προστασία μας, μας δείχνει σε ποιους τομείς της ζωής μας θα έχουμε μεγαλύτερα οφέλη. Είναι αυτός που δίνει λύσεις την κατάλληλη στιγμή. Είναι αυτός που επεκτείνει τις καταστάσεις της ζωής μας, είτε για καλό είτε για κακό, ανάλογα με το προσωπικό μας ωροσκόπιο.

Πως θα επηρεάσει όμως ο Δίας στους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθάει να βάλεις στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Αλλάζει το μέσα σου, ο εσωτερικός σου κόσμος, αναπτύσσεσαι. Στρέφεσαι περισσότερο προς την τέχνη, τη θρησκεία και την μεταφυσική. Η διαίσθησή σου είναι έντονη, θέλεις να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου, τους πιο ευάλωτους και πιο ανήμπορους. Ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά, δίνεις λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Λύνεις επίσης θέματα σχετικά με την ψυχική και σωματική σου υγεία. Απαλλάσσεσαι από φαντάσματα του παρελθόντος, από επιβλαβείς συνήθειες, σχέσεις και καταστάσεις. Ένα πρόσωπο που μπορεί να παίξει το ρόλο του μέντορα θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Νιώθεις σα να έχεις ένα φύλακα άγγελο δίπλα σου. Κάνε έρευνα και προετοιμασία για μεγάλα ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύες ανανεώνει τις φιλίες σου, τις φιλοδοξίες σου, τα ιδανικά σου, κάνεις σχέδια για το μέλλον. Λειτουργείς πιο ομαδικά, αποκτάς νέα οράματα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Εντάσσεσαι σε ομάδες με κοινά οράματα. Παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα λύνονται, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Είσαι πιο ανοιχτή σε νέα όνειρα, πιστεύεις περισσότερο στη φιλία, είσαι πιο αγαπητή και δημοφιλής στο περιβάλλον σου, προσφέρεις και δέχεσαι στήριξη. Επεκτείνεις τον κύκλο σου σε φίλους και γνωστούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου. Κάνεις βήματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Η επαγγελματική σου ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση, πιο συναρπαστική. Ανεβαίνεις, μπορεί να πάρεις μια προαγωγή. Η φήμη και η δημοτικότητά σου αυξάνονται. Όμως θα πρέπει να προσέξεις την υπέρμετρη αισιοδοξία και τον μεγάλο ενθουσιασμό για να αποφύγεις εντάσεις και σκάνδαλα, απόφυγε την αλαζονεία και το έντονο εγώ, πρόσεχε πως εκδηλώνεις τη φιλοδοξία σου. Προχωράς ρεαλιστικά και λογικά. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους βελτιώνονται. Πίστεψε στην δημιουργικότητά σου και θα πετύχεις. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία στους Ιχθύες θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις νέα πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου. Αλλάζει η φιλοσοφία σου για τη ζωή, θέλεις να ανακαλύψεις βαθύτερες αλήθειες, να πιστέψεις σε κάτι ανώτερο. Μπορεί να αρχίσεις να σπουδάζεις, να κάνεις σεμινάρια ή ένα μεταπτυχιακό. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μακρινά ταξίδια που θα σε ανανεώσουν και θα σου δώσουν χαρά. Θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, είσαι πιο αισιόδοξη και ανοιχτή σε νέα σχέδια και κατευθύνσεις. Γνωριμίες με πρόσωπα από μακριά ή διαφορετικής κουλτούρας είναι πιθανές. Νομικά θέματα προωθούνται. Δέχεσαι στήριξη από το εξωτερικό και από μακρινούς συγγενείς.

ΛΕΩΝ

Με τον Δία στους Ιχθύες ασχολείσαι με τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Θέλεις να λύσεις οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες, μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις και διακανονισμούς, μπορεί να ασχοληθείς με κληρονομικά. Τα έσοδά σου αυξάνονται. Μια αγοραπωλησία είναι πιθανή. Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα καθώς η λίμπιντο είναι στα ύψη. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής. Μπορεί να κάνεις συμβιβασμούς και αναθεωρήσεις προκειμένου να νιώσεις ψυχική πληρότητα στις σχέσεις σου. Ξεπερνάς τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, θεραπεύεις βαθιά τραύματα. Ασχολείσαι με το μέσα σου και βλέπεις τι σε κρατάει πίσω. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Νέες σχέσεις που θα συνάψεις θα έχουν βάθος και ουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία στο απέναντι ζώδιο αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Μπορεί να κάνεις μια νέα σχέση αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου ή να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή αντίθετα να χωρίσεις για να απαλλαχτείς από ένα βάρος και να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Μπορεί πάλι το ταίρι σου να ανέλθει κοινωνικά και επαγγελματικά. Μπορεί να κάνεις καλές συνεργασίες και να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να δεχτείς δελεαστικές και υποσχόμενες προτάσεις. Δημιουργείς σχέσεις αλληλεγγύης, με αμοιβαία κατανόηση και ζεστασιά. Κάνεις βήματα για να ανανεωθείς στην προσωπική σου ζωή. Αν ο χωρισμός είναι απαραίτητος, θα γίνει ήρεμα, χαλαρά και θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε μια νέα πορεία ζωής. Μια προσωπική σου σχέση βαθαίνει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθά να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, βρίσκεις τρόπους για να διαχειριστείς πρακτικά θέματα ή θέματα ρουτίνας. Είσαι πιο αισιόδοξη και θέλεις να ανανεώσεις την επαγγελματική σου ζωή. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να βρεις μια καλύτερη δουλειά, πιο ευχάριστη ή μπορεί να αλλάξεις θέση ή μπορεί να πάρεις προαγωγή. Οι συνθήκες βελτιώνονται, μπορεί να πάρεις και μια αύξηση μισθού. Μπορεί επίσης να αλλάξεις τη διατροφή σου ή να αρχίσεις να γυμνάζεσαι. Οποιαδήποτε θεραπεία υγείας θα στεφθεί με επιτυχία. Λύνεις ζητήματα ευεξίας και φυσικής κατάστασης. Προσοχή στην αύξηση βάρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στους Ιχθύες επηρεάζει την ερωτική σου ζωή και την δημιουργικότητά σου, η έμπνευση δεν σου λείπει. Εκφράζεις τα ταλέντα σου και μπορεί να βρεις ένα χόμπι. Φλερτάρεις, θέλεις να διασκεδάσεις ή μπορεί να θελήσεις να αποκτήσεις παιδιά. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Προβάλλεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και λάμπεις. Αν είσαι μόνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Οι ερωτικές περιπέτειες σε ανανεώνουν και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Έχεις ανάγκη τη χαρά, την ικανοποίηση, τη ζεστασιά, την αγάπη. Αν έχεις παιδιά, μπορεί να σημειώσουν επιτυχία στη ζωή τους και να αισθανθείς περηφάνια γι’ αυτά. Τυχερά παιχνίδια και επενδύσεις ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στους Ιχθύς επηρεάζει σπίτι και ακίνητα. Η οικογενειακή σου ζωή βελτιώνεται, οι οικογενειακές σχέσεις τονώνονται. Μπορεί να αποφασίσεις να ανακαινίσεις το σπίτι σου, να αλλάξεις διακόσμηση, να μετακομίσεις, να το επεκτείνεις αν οι ανάγκες μεγαλώνουν. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Έρχεσαι πιο κοντά στις ρίζες σου ή μπορεί να αποκτήσεις και έναν απόγονο. Ασχολείσαι με τον βαθύτερο εαυτό σου και αξιοποιείς κρυμμένα ταλέντα σου. Νιώθεις γαλήνη, ηρεμία και ασφάλεια. Μπορεί να λάβεις στήριξη από γονείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στους Ιχθύες, έχεις ανάγκη την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Θέλεις να κάνεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές. Οι μετακινήσεις σου είναι πιο εύκολες τώρα. Μπορεί να αποφασίσεις και την αγορά ενός αυτοκινήτου. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται. Θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μαζέψεις πληροφορίες για να προχωρήσεις προς νέες κατευθύνσεις. Εμπόριο, μεταφορές, διδασκαλία, ΜΜΕ, μάρκετινγκ, διαφήμιση ευνοούνται. Αξιοποιείς νέες προτάσεις, νέες γνωριμίες και νέες ιδέες γεμάτες υποσχέσεις. Σκέφτεσαι πιο θετικά και προχωράς τα σχέδιά σου. Υπογράφεις συμφωνίες και ικανοποιητικά συμβόλαια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στους Ιχθύες, τα έσοδά σου αυξάνονται, βρίσκεις νέους πόρους εσόδων. Μπορεί να αυξηθεί ο μισθός σου ή μπορεί να πάρεις ένα μπόνους που θα σε τονώσει και θα αυξήσει την αυτοεκτίμησή σου. Όμως θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για σπατάλες, για σένα και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ας είσαι εγκρατής. Η οικονομική σου ζωή θα βελτιωθεί και θα βρεις νέους τρόπους διαχείρισης οικονομικών θεμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει πρωταγωνίστρια. Είσαι η πιο ευνοημένη και η πιο προστατευμένη του ζωδιακού. Είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξη και όλοι θέλουν να απολαμβάνουν την παρέα σου. Κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα, η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου και αναπτύσσεσαι σε κάθε επίπεδο. θέλεις να απολαμβάνεις τη ζωή και κάνεις σημαντικά βήματα επέκτασης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής σου. Αλλάζεις εσωτερικά και εξωτερικά, εκπέμπεις θετική ενέργεια. Ένας αέρας αισιοδοξίας έρχεται στη ζωή σου,πατάς καλύτερα στα πόδια σου. Είναι καλή περίοδος για να ξεπεράσεις παλιές αντιλήψεις και να πας μπροστά. Ένας στόχος σου θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Προσοχή στις υπερβολές και ειδικότερα με το φαγητό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ