Follow us

Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης | Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα έχουν αλλαγές ζωής

Και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

μερική έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω

Η ολική σεληνιακή έκλειψη στις 8 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιείται στην 16.01 μοίρα του Ταύρου και κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου. Θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να φέρει προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Νεύρα και κυκλοθυμία κυριαρχούν. Μπορεί να ακούσουμε ειδήσεις ή να γίνουν αποκαλύψεις που θα μας σοκάρουν. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέλος καταστάσεων ή σχέσεων, κάποιες αλλαγές θα μας ξεβολέψουν. Προσοχή στην οδήγηση. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να μας δυσκολέψει στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας. Μπορεί να νιώθουμε το ανικανοποίητο και να δείχνουμε μια εγωιστική συμπεριφορά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως θα πιεστούμε σε θέματα σχέσεων και οικονομικών.

Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο απειλεί τη συναισθηματική μας ασφάλεια. Θα πρέπει να κοιτάξουμε στο βάθος της ψυχής μας, να πάψουμε να συμβιβαζόμαστε με επιφανειακές καταστάσεις και να βρούμε την ουσία. Ξεκινάει η συναισθηματική μας μεταμόρφωση. Με την έκλειψη αυτή θα καταλάβουμε που αισθανόμαστε ασφαλείς, τι προκαλεί αβεβαιότητα και αστάθεια στη ζωή μας. Θα σπάσουμε τις αλυσίδες και θα απελευθερωθούμε από περιορισμούς. Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα ταράξουν τη ρουτίνα μας. Τις μέρες αυτές θα είμαστε παρορμητικοί και επαναστατικοί. Η διάθεση θα είναι βαριά, μπορεί να νιώθουμε απογοήτευση. Θλίψη και αρνητικές σκέψεις κάνουν κατάληψη στο μυαλό. Προσοχή για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Δεν παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

Οι όψεις δημιουργούν εντάσεις, απρόβλεπτα γεγονότα και έξαρση φυσικών, μετεωρολογικών και γεωφυσικών φαινομένων.

Είναι η τελευταία Σεληνιακή έκλειψη καθώς η επόμενη αναμένεται το 2025.Πραγματοποιείται στις 10.02πμ ώρα Ελλάδας. Το φαινόμενο ολοκληρώνεται 15.59μμ. θα την απολαύσουν σε Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αμερική. Ανήκει στην οικογένεια Saros 136.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τη Σεληνιακή έκλειψη/Πανσέληνο Νοεμβρίου 2022; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τα διαχειριστείς με σύνεση αποφεύγοντας το ρίσκο, τις περιττές αγορές, τις σπατάλες και οτιδήποτε βάζει σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σου. Προσπάθησε να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου και να βρεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Δες τυχόν λανθασμένους χειρισμούς καθώς και ποια πρόσωπα πρέπει να εμπιστεύεσαι. Μπορεί να εμφανιστούν κάποια έκτακτα έξοδα και να αποδιοργανωθείς. Η αυτοπεποίθησή σου είναι πεσμένη και τίποτα δεν σε ικανοποιεί. Επαναξιολογείς τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη στο ζώδιό σου σε καλεί να δεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση. Μπορεί να γίνουν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, μπορεί να νιώσεις πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους άλλους ή ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις, σκέψου αισιόδοξα. Χειρίσου ψύχραιμα τα πράγματα, δώσε χρόνο, μην κινηθείς παρορμητικά. Επιστράτευσε υπομονή και διπλωματία και διεκδίκησε την ουσία στη ζωή σε κάθε τομέα. Κλείνουν σημαντικά κεφάλαια της ζωής σου. Μέσα από δοκιμασίες, αλλάζεις και ανακαλύπτεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Κάποια γεγονότα σε σπρώχνουν ξαφνικά να αλλάξεις δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη επηρεάζει τον ψυχισμό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις την κυκλοθυμία, τα σκαμπανεβάσματα και τα νεύρα. Οι σκέψεις σου είναι ένα κουβάρι. Κάποια γεγονότα μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και φοβίες, κάποιες αποκαλύψεις σε θυμώνουν και κάποιες ανατροπές σε στρεσάρουν. Μείνε αισιόδοξη, ψύχραιμη και δυναμική. Δώσε χρόνο και απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις. Μην προκαλείς εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Συνειδητοποίησε τα γεγονότα. Βλέπεις τώρα τις επιλογές σου και μπορεί να νιώσεις εγκλωβισμένη. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε βαραίνει,από κακές συνήθειες. Προσοχή και στην υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές στις φιλικές σου σχέσεις και τα σχέδιά σου. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που θα σε αγχώσουν. Κάνε υπομονή, μείνε διπλωματική και χειρίσου τις καταστάσεις χαλαρά. Μην είσαι απόλυτη, μην πιέζεις, μην προκαλείς αντιδράσεις αν νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Δες τα πράγματα θετικά και απόφυγε να πάρεις τελικές αποφάσεις. Οι στόχοι, οι επιθυμίες και τα όνειρά σου θα προχωρήσουν αρκεί να μην φοβάσαι. Πάρε το τιμόνι στα χέρια σου και πήγαινε τη ζωή σου εκεί που θες.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματικά προβλήματα. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια με συναδέλφους ή συνεργασίες, μπορεί να απογοητευτείς από κάποιες συμπεριφορές. Κάποια θέματα θα σε απασχολήσουν πολύ, χειρίσου τις καταστάσεις μεθοδικά, μείνε αισιόδοξη και μην βιάζεσαι, δες τα λάθη σου. Μείνε ψύχραιμη αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Προσοχή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου μια δουλειά που δεν έχει πορεία και μέλλον. Κλείνει ένας κύκλος και κάνεις μια μεγάλη στροφή στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την έκλειψη αυτή, πρόσεχε πως εκφράζεσαι και διατυπώνεις τις ιδέες σου. Απόφυγε τον απόλυτο τρόπο σκέψης, την υπερανάλυση και την αυστηρή κριτική. Χειρίσου τις διαφωνίες και απόφυγε εντάσεις και αντιπαραθέσεις που επηρεάζουν τη ψυχολογία σου. Δεν είναι καλό διάστημα για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Μπορεί να έχεις ξαφνικά μηνύματα και να σοκαριστείς. Η επικοινωνία έχει τώρα αιφνίδιο χαρακτήρα. Μπορεί να λάβεις δυσάρεστες ειδήσεις από νομικά θέματα, σπουδές, εξωτερικό, σεμινάρια, μακρινούς συγγενείς. Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου, φιλοσόφησε διαφορετικά τη ζωή και θα έχεις μια νέα πορεία εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά, ασφάλειες αλλά και τα ερωτικά σου. Απόφυγε το ρίσκο στον οικονομικό τομέα, προστάτεψε τα εισοδήματά σου, μπορεί να εμφανιστούν έκτακτα έξοδα. Μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και ανατροπές που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, σκέψου αισιόδοξα, κινήσου διπλωματικά. Η διάθεσή σου είναι πεσμένη, η ψυχολογία σου βαριά. Έχεις ένα κακό προαίσθημα πως κάτι θα συμβεί. Προσπάθησε να ηρεμήσεις ψυχολογικά και απομακρύνσου από κάθε τι που σε γεμίζει φόβο και αμφιβολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα. Μείνε μακριά από τοξικές σχέσεις που σε μπερδεύουν συναισθηματικά και σε προβληματίζουν. Απόφυγε την καχυποψία και τα αρνητικά σενάρια, μείνε δίπλα σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Δώσε χρόνο σε πρόσωπα και πράγματα και μην παίρνεις τελικές αποφάσεις. Κάνε υπομονή και χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Κάποιες σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές μπορεί να τελειώσουν απότομα και επεισοδιακά, θα νιώσεις πίκρα, θα πληγωθείς αλλά θα αποδεχθείς τη νέα τάξη πραγμάτων. Η αλήθεια βγαίνει στο φως και η καχυποψία εξαφανίζεται. Δεν κοιτάς προς την ίδια κατεύθυνση με όλους τους ανθρώπους και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την έκλειψη αυτή θα σε απασχολήσουν θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας. Καθυστερήσεις και αρνητικές εξελίξεις σε εκνευρίζουν, υπάρχουν εντάσεις. Προστάτεψε τις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Βάλε ένα πρόγραμμα και κλείσε τις εκκρεμότητες. Απόφυγε τις φοβίες και το άγχος και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου. Οι ευθύνες σου είναι πολλές και τα νέα που λαμβάνεις δεν είναι ευχάριστα. Προσοχή στην υγεία, έχεις άγχος και η ενέργειά σου είναι πεσμένη. Είσαι πολύ κουρασμένη και οι απαιτήσεις των γύρω σου σε εξαντλούν και σε θυμώνουν. Φρόντισε τη διατροφή σου, την ευεξία σου, κόψε κακές συνήθειες για να βρεις αρμονία και ισορροπία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη επηρεάζει τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, το ελεύθερο επάγγελμα. Προσπάθησε να συνεννοηθείς και απόφυγε τις εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν είναι καλή στιγμή για τελικές αποφάσεις. Κάνε ήρεμες και χαλαρές συζητήσεις, απόφυγε εξάρσεις και ξεσπάσματα, χειρίσου την ερωτική σου ζωή με διπλωματία. Προσοχή στα νεύρα και το πείσμα, κάνε υπομονή. Μοιραίες εξελίξεις αλλάζουν το ερωτικό τοπίο της σχέσης σου αν είσαι μόνη. Μπορεί να γνωρίσεις ένα μεγάλο έρωτα. Κάνε κινήσεις που θα σε ζωντανέψουν, ζήσε τη ζωή σου, ξαναβρες τον εαυτό σου. Κλείνουν κεφάλαια και ανοίγουν καινούργια. Άσε την ψυχή σου να απελευθερωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με οικεία πρόσωπα, κάνε υπομονή. Μπορεί κάποια γεγονότα να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Απόφυγε τις υπερβολές, προσοχή στο άγχος και την ψυχολογική πίεση, κινήσου οργανωμένα, υπάρχει αβεβαιότητα και αστάθεια και η ψυχολογία σου είναι βαριά. Μην βασίζεσαι σε οικογενειακά πρόσωπα και σε πρόσωπα που σε κρέμασαν, πάτα στα πόδια σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη επηρεάζει επικοινωνία και μετακινήσεις. Προσοχή σε συζητήσεις και συναναστροφές γιατί μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Προσοχή σε θυμό και νεύρα. Κινήσου ψύχραιμα για να λύσεις τα θέματά σου. Επιστράτευσε την κατανόησή σου και μείνε μακριά από τοξικά πρόσωπα. Άλλαξε τον τρόπο σκέψης σου, αποδέξου τα λάθη σου για να πας παραπέρα. Προσοχή σε σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες καθώς και στην οδήγηση και το ΙΧ. Βγαίνουν στη φόρα ειδήσεις που σοκάρουν και αλλάζεις ιδέες για πολλά πράγματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ